# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Tartışma
Masa başında kazanılan maçlar, iddaa baronları ve daha fazlası…
| 01.01.2024

VAR odası.

Site kitlemiz içerisinde futbola meraklı insan sayısının çokluğundan, sadece bu konuya ayrılmış bir başlık açmanın gerekli olduğunu düşündük.

Bundan böyle tuttuğunuz takımla ilgili övgü ve şikâyetlerinizi buraya yazabilir, oynadığınız kuponları burada paylaşabilirsiniz.

Böylece hem konuyla ilgilenenler tüm bu muhabbetleri tek bir yerde bulabilir hem de Serbest Kürsü kısmı daha genel muhabbetler için kullanılabilir.

Şimdiden herkese keyifli muhabbetler.

  Yorum alanı

“Masa başında kazanılan maçlar, iddaa baronları ve daha fazlası…” yazısına 5,705 yorum var

  1. deadhouse says:

    Puhahahaha ulan Arsenal dünyanın sonu gelecek sen yine Şampiyon olamayacaksın. Ezikler.

  2. deadhouse says:

    Para için bedevilerin ülkesinde maç yaparsanız olacağı bu. Oh olsun içimin yağları eridi. Adamlar sizi 100 yıl önceye kadar işgalci Osmanlı olarak görüyordu. Ne bekliyordunuz? Tabii ki de Atatürk’e ve İstiklal Marşı’na karşı çıkacaklar. Ulan bu Arap hayranlığı var ya bu milletin de bu devletin de sonunu getirecek. Birkaç kuruş için kulüpleri ve ülkeyi soktukları duruma bak. Müzik festivalleri, cadılar bayramı, partiler her şey yapılıyor Arabistan’da. Konunun sekülerlikle, muhafazkarlıkla bir ilgisi yok. Konu tamamen Osmanlı ve Atatürk ile ilgili. Araplar her zaman Osmanlı’dan ve Atatürk’ten nefret etmiştir.

    Melkor

    @deadhouse, Uğruna milli yas ilan ettikleri heriflerin milli marş okutturmaması. Yani tam bir siyasal islam rezaleti.

    deadhouse

    Maçın anası sikildi zaten bu rezilliklerle. Bu saatten sonra oynansa da boş. Suudiler de diğer Orta Doğu halkları gibi Batı hayranı, ezik. Amerikalıların, Avrupalıların her isteğini yerine getirirler, tüm tavizleri verirler, ancak söz konusu Orta Doğu halkları oldu mu birbirlerinden nefret ederler. Bu derin bir aşağılık kompleksinin ve sömürge ruhunun tezahürüdür. Türkler, İranlılar, Araplar, Kürtler hepsi aynı.

    deadhouse

    Kesinlikle Türk futbolunun en utanç dolu günlerinden. Maç umurumda değil artık. İzlemeyeceğim. Bu maçın bu saatten sonra oynanması mide bulandırıcı olur.

  3. Bayer Leverkusen şampiyon olamazsa çok üzüleceğim.

  4. Yiğit says:

    Söyleyecek ve konuşacak çok şey var. Cumhuriyetin ve Atatürk’ün bütün ilkelerine her türlü ihaneti çoktan ettik ama bugünkü maçın oynanmaması takdir edilesi.

  5. ismail vilehand says:

    MUSTAFA KEMAL ATATÜRK büyük taştır altında kalırsınız, anasını bacısını karısını kızını siktiğimin pedofili deve sikici çöl köpekleri.

    Amerika’ya İsrail’e ve petrolünüze çok da güvenmeyin bence. Bir gece ansızın gelip Riyad’da rakı sofrası kurarız.

    1820′de dedenizi götten sikip, kellesini sırığa geçirip, Beyazıt meydanında dolaştırdık. Birinci dünya savaşındaki gibi boklu götünüzü siken İngiliz gavatları da kurtaramaz sizi. Annesi kevaşe çöl bedevisi genetiği bozuk piçler.

    Bu söylediklerimden rahatsız olan varsa annesinin konumunu atsın ayrıca.

    Raddor

    @ismail vilehand, dün olanlar iyi ki yaşandı. Araplar gerçek yüzünü dünyaya göstermiş, arapçılar da derslerini okumuş oldular. Kupa da o sikindirik yerde oynanmamış oldu. Bir taşta üç kuş.

  6. Dün yaşananlardan sonra biraz da futbol.

    https://nsn.page.link/bzxmb

  7. Necrobutcher says:

    @Yiğit, sana da dostum

  8. ismail vilehand says:

    https://nsn.page.link/H2Bjn

    Sallamasyon kupon. Tutarsa şaşarım.

  9. ismail vilehand says:

    Arda Güler önümüzdeki maç oynuyormuş. Ha gayret.

  10. deadhouse says:

    2-3 gol oynadığım maçlar İY 2,5 üst bitmeye başladı inanılmaz. Hayattaki şansım. Koskoca ikinci yarıda 1 gol çıkmasın diye maç takip etmenin ne demek olduğunu gündelik hayattan örneklerle açıklayamıyorum. Örneği olan varsa beri gelsin.

  11. deadhouse says:

    Mikel Artetahahahahaahhaaha

  12. ismail vilehand says:

    https://nsn.page.link/GB5Qn

    Çok derin analiz kastım. %90 ihtimalle tutar. Evi arabayı tarlayı satıp basın.

  13. çaksu says:

    Firmino GS haberi duydum. Ne kadar gerçeğe dayalı bilmiyorum da.. OLM OLSUN LAN! 30+ düşüşte oyunculara normalde sıcak hissetmem ama mk bu adam takımın IQ’sunu iki katına çıkarır. 37 yaşıdnaki Mertens’in nefesine bakıyoruz ne kadar yetecek, azcık oyun aklı katsın diye.

    Merkeze beke yine yap scout transferini bul yeni Boey’ini Marcao’nu…

  14. çaksu says:

    Curtis Jones be kardeşim. Müthiş bi CM’ye dönüştü/dönüşüyor çocuk. Kıvraktı, tehlikeli yerlerde bloklar arasında falan top almayı biliyodu ama ayağında çok geveliyor, karar veremiyordu… Kendisinden çok beklentim olmadığını hatırlıyorum bi dönem. Bu sezon acayip bi seviye yakaladı ve üstüne de koyuyor hala. Böyle güzel göt olunur yani müthiş keyif aldım/alıyorum. Çalışma, istikrar, ve Klopp nelere kadir.

  15. çaksu says:

    xG 7.27

    Wow. Rekormuş sanırım.

    Şimdi bitirdim kayıttan. Liv NCU. Seyir zevki müthiş maç olmuş. Nunez dünyanın en iyi ‘gol atamayan forveti’ kesinlikle sdfg.

    Liv 2.0 succesfully installed.

    Top of the table bitchezz

    çaksu

    + Gördüğüm en müstehcen şut.
    https://dubz.co/v/0atx9p

    deadhouse

    @çaksu, İsterse gol beklentisi 10 olsun kel ölmeden diğer PL takımlarına şampiyonluk yok. Niye ölmeden diyorum çünkü niyeti yok ayrılmaya. Ayrılırsa var ya City Chelsea’den bile beter olur. 10. filan bitirir ligi. Düşün ben ki nefret ediyorum ondan ama kabul ediyorum bu oyun iyi oyuncularla ancak iyi teknik direktörle oynanan bir oyun. Onun da üzerine bu işi bilmeyen olduğuna göre Liverpool’un çok daha fazla çalışması lazım.

    çaksu

    @deadhouse, banane banane ben gaza gelcem :p

    deadhouse

    @çaksu, You’ll never walk alone diyorsun. Ben Arsenal olsun isterim ama Arteta’yla olmaz. Winner değil. Bu arada Mbappe’nin ciddi manada Liverpool’a gitme ihtimali var. Olursa son 15 yılın en büyük transferi olur.

    çaksu

    @deadhouse, “Yok canım bizimkiler vermez öyle paralar” dicektim ama baktım sözleşmesi bitiyomuş. Maaşı da gemi batırır ama… Oha lan olur mu harbiden. Bizim gol atamayan ön hatta…

    Bi de yok ya eskisi gibi iyi günde kötü günde taraftarı hiç değilim sdfg. GS için de, bozulursa Liv için de. Keyif almayı bıraksam takibi bırakırım muhtemelen. Zaten zar zor yaşıyoz aq. Ama madem ki

    https://rb.gy/u69fsb

    Ahmet Saraçoğlu

    @çaksu, inanılmaz bir şuttu. “Müstehcen”den daha iyi bir tanım olamaz. İngiliz olsak “how dare you!” diye bağırılacak türde bir olaydı.

    çaksu

    @Ahmet Saraçoğlu, G Nveille’dan çaldım tabiri :p “thats obscene” deyip durdu yayında.

  16. Gökay says:

    Sevilla bu zamana kadar kime para kazandırmış

    https://nsn.page.link/Zioiy

    Ahmet Saraçoğlu

    @Gökay, Sevilla pişmanlıktır ama umarım olur. 🙏🏻

  17. 90+3’te gelen penaltı golüyle yatan 2 kuponum.

    https://nsn.page.link/QvN9S
    https://nsn.page.link/4smgi

    Yazık oldu valla o kadar iyi gidiyordu, 2 dk daha gol olmasaydı ikisi de geliyordu.

  18. Yiğit says:

    Sonunda icardi’yi oynatmamayı akıl edebilmişler. Adam iki aydır belli ki sağlıklı değil. Ama gel gör ki fb maçından 5 gün sonra tekrar fb maçına çıkacakken o maç iptal olduktan 5 gün sonra anca travma teşhisi koymuşlar. Zaten bunların başına ne geliyorsa hep fb suçlu oluyor, şaşırtmadı.

    10 gün önce arkadaşım hastanelik oldu kafası yarıldı ölümden döndü resmen. O bile 10 günde iyileşti ama Djiku’nun hayali yumruğu bir iyileşemedi.

  19. deadhouse says:

    Para kazanmak isteyenler buraya. (Sakın oynamayın)

    Portsmouth MS2 (bir zamanların PL takımı)
    Rochdale Kg Var
    Mansfield 2,5 üst
    Dumbarton Kg Var

    18:00 kuponu.

    20 yıllık birikimin sonucu olan bu kupon yine yine yine tutmayacak. Keşke takımları yakından takip etmeyip kaybeden biri olsaydım. Böyle daha çok koyuyor.

  20. Black Thunder says:

    Şu pozisyon sonrası maç alev aldı, gerginlik yaptı. Müdahaleyi yapan benim. Site ahalisi futbol ile içli dışlı olduğundan bir sorayım dedim. Bu pozisyon faul mü, değil mi?

    (https://sosyalhalisaha.com/video-detay/10200241)

  21. Yiğit says:

    Cengo halı saha niyetine olimpiyatı kiralamış 21 tane de adam çağırmış kendi kendine oynuyor. Resmen geç kaleye diyip pis burun vuran mahalle abisi gibi. Dünyanın en ilginç kulübüyüz cidden.

  22. Raddor says:

    Arda Güler büyük bir oyuncu olursa “sanki bir halkın tüm özgürlük umutları” demeyiz ama “sanki bir halkın tüm özgüven umutları” diyebiliriz. :) O neydi mübarek? “Türkiye liginden geliyorum, sakatlıktan yarım senedir top oynamadım, koskoca Real Madrid’deyim” demedi. Takımı yıllarca sırtlamış yıldız edasıyla oynadı. “Sen mi vurucan abi?” demedi. “Benim yerime vuranı sikerim!” dedi. Helal olsun.

  23. deadhouse says:

    Bu Galatasaray ne illet bir takım. Yüzlerce kez ilk yarıyı evinde 0-0 bitirmiş maçını hatırlıyorum. Nefret ediyorum bu huyundan bu takımın. Beni ilgilendirmiyor kardeşim yok kaleci kurtardı yok şans yoktu. Bir daha oynarsam sana. Senden gelen para gelmesin kanser ettin.

  24. ismail vilehand says:

    Şu Arsenal’i alın benim başımdan yoksa katil olacağım.

  25. deadhouse says:

    Ndombele bırak bu ligin üstünde olmayı günümüz futbolunun bile üstünde bir adam. Müthiş klas, müthiş bir yetenek. Maalesef devamlılık sorunları, kendine bakmama, açıkçası futbolu siklememe gibi sorunları var. Bunlar olmasa bu ligi donunda sallar. Kalite olarak (devamlılık probleminden bağımsız) Galatasaray’a gelmiş kendi bölgesinde en iyi birkaç oyuncudan biri. Fernando çok iyi futbolcuydu ama Ndombele’deki yetenek, fundemental kendisinde yoktu. Melo istikrarlıydı, ısırırdı, faydalıydı ama Ndombele’deki yetenek onda da yoktu. Dileğim odur ki kafasını futbola versin, kendine baksın, oyununu oynasın. Bunu yaparsa ve Galatasaray elinden kaçırırsa yazık olur. İstikrar yakalayamaz ise de yapacak bir şey yok. Keşke tutsaydı deyip avunuruz.

    çaksu

    @deadhouse, Orhan baba da beğenmiş.
    https://www.youtube.com/watch?v=H3ST5GHcDWU
    “BARDAKCI, ICARDI’YI ARATMADI” GALATASARAY 3-0 KONYASPOR | DAKİKA DAKİKA ANALİZ #24

    ismail vilehand

    @çaksu, “Orhan Gencebay neden Galatasaray yorumluyor ki?” diye bastım linke. “Muhterem kardeşlerim, Galatasaray oyunu üçüncü bölgeye yığdı.” diyecek sandım, başka Orhan babaymış.

    çaksu

    @ismail vilehand, O gün bunu yazdıktan sonra kafamda çalıp durdu cidden hatağğğsız.. dırının.. dırının…dın kuloğl mağğğğğz…

    ismail vilehand

    @çaksu, “Meyhaneci (Musalla Taşı)” ve “Ya Evde Yoksan” şu hayatta en sevdiğim şarkılardır, senin yüzünden yorumu okuyunca şarkıları açıp erken saatte bira fondipledim, sonra tüm gün içmeye devam ettim.

  26. ismail vilehand says:

    https://nsn.page.link/9XpNb

    NBA kuponu geldi. Güven oranı %60. 1 milyon dolardan fazla basmayın.

  27. deadhouse says:

    United’ı yönetenlerin kafasını sikeyim. Arsenal’dan daha salak bir takım varsa o da United’dır. Geleneği varmış gibi davranan zavallı bir takım. Oğlum sizin geleneğiniz filan yok Real, Barça, Münih özentiliği yapmayın. Siz birkaç milyarderin sahip olduğu bir şirketsiniz. Ferguson olmasaydı orta sıra boktan bir PL takımı olacaktınız. Neymiş Van Der Sar ne olursa olsun Onana’nın tarafındaymış, çünkü Ajax ekolü varmış United kalesinde puhahahaha. Ben sizin beyninizi sikeyim. Ayrıca çok çılgın skorlar alınmadıkça Ten Hag’ın işine son verilmeyecekmiş bu daha da komik. Köy takımına döndü hala yok Ten Hag yok Onana amk takımı.

  28. ismail vilehand says:

    https://nsn.page.link/Y85Y1

    Yorumu size bırakıyorum…

    Ahmet Saraçoğlu

    @ismail vilehand, Whatsapp mesajlaşmamızı koyuyorum:

    Ahmet: Çelsi bir mallık yapmazsa hayırlı olsun
    ismail vilehand: Çelsi bu yapar mı yapar

    deadhouse

    @ismail vilehand, Çok benziyoruz bahis şansı konusunda. Rivayet odur ki doğduğum gün şeytan osurmuş. Bu yüzden şanssızmışım. Özgüvenim kayboldu. Maçlara yaklaşırken 10 kez düşünüp en yanlış tercihi yapıyorum. Eşek gibi takip etmem dışında bana bir getirisi yok.

    Yiğit

    @deadhouse, valla akıl vermek bana düşmez ama bahis mevzularında ilk akla gelen sonuçlar daha tutarlı oluyor sanki. 10 defa derin derin düşünüp vardığın sonucun tutmama ihtimali daha yüksek.

    Ha ilk akla gelen de tutmuyor o ayrı. Ama en azından kendini yormamış oluyorsun.

    İki aydır tek tük oynuyorum. Yılbaşından beridir de alkolü ve sigarayı epey bir azalttım. Günümüz ekonomisinde cüzi miktarda para gidiyordu bunlara ama öğrenci olduğumu düşününce epey bir para ediyor benim için. Bir kupon yapayım da tutarsa aspava yerim diye diye bütün para gidiyordu, hiç oynamayıp rahatça aspava gömebiliyorum şimdi. Tavsiye ederim.

  29. çaksu says:

    Klopp’un Nunez yorumu “aagh errr pfddd ya vallahi ben de anlamıyorum”
    https://youtu.be/e2BwcI_AygE?t=224

  30. Raddor says:

    Madrid derbisi seyirciye rağmen müthişti. Araplar Toni Kroos’u ayağına her top gelişinde yuhaladılar (futbolcuların para için oraya gitmesi utanç verici demişti). Stadyumda dua gibi bir şey okunup duruyordu. Tribünler Franz Beckenbauer’a yapılan saygı duruşunu bile ıslıkladılar, sirk gibiydi. (oradaymışım gibi anlatıyorum)

    Son yaşanan olaylardan sonra Suudi Araplar, Arda’yı da Türk olduğu için yuhalarlar sanıyordum. Onda ise tersine her top geldiğinde alkışlayıp coşkuyla tezahürat yaptılar. Ben de sanıyorum bir tek biz kendi kendimize coşup abartıyoruz.

    Oğlum siz bu çocuğu Fenerbahçe’de izlemediniz. Türkiye milli takımında da seyretmediniz. En fazla highlights videolarından biliyorsunuz.

    Biz bu çocukla aynı milletten olduğumuz ve onu oynarken izlediğimiz için Arda Güler’in bizi heyecanlandırması normal ama dünyayı nasıl böyle heyecanlandırmayı başardı, anlamadım.

  31. Yiğit says:

    İyi ki bir umut nayir gol atsa dedik. Neyse ben bir big king xxl yicem

  32. deadhouse says:

    Tek golden yatan kuponlarım tutsaydı Lamborghini alabilecek kadar param olurdu.

  33. Yiğit says:

    Rapaiç ve andre santostan sonra irfan can da yine bir antep maçında kırılma yapmış olabilir. Sezon sonu tarih tekerrürden ibaret miymiş göreceğiz.

  34. deadhouse says:

    Neden Türkiye IQ ortalamasının düşük olduğu, Antalyasporlu İsrailli futbolcu olayında bir kez daha görüldü. Sosyal medyadaki yorumları okusanız, baygınlık geçirirsiniz.

  35. monke says:

    1-2 ayda bir kupon yapıyorum. Dün hesabımda kalan son paramla yaptığım kupon tuttu mutluyum. https://nsn.page.link/vN9GD

    Gökay

    @monke, tebrikler

    Benim için berbat bir hafta sonuydu. Kayıp büyük. En yakın şuydu:

    https://nsn.page.link/gkW7N

    Maalesef o da olmadı

    monke

    @Gökay, teşekkürler abi. İdolümsün.

  36. deadhouse says:

    Vayy aslanım benim be karizmanın diğer adı efsane De Rossi Roma teknik direktörü olmuş. En sevdiğim futbolculardan biriydi. Şimdiki çıtkırıldım Instagram çocuğu futbolcular var olmadan önce yeşil sahaların tozunu atıyordu.

  37. çaksu says:

    KDB dönmüş aq.

    https://www.youtube.com/watch?v=suECy2tEEks
    iddaa.com | Newcastle United (2-3) Manchester City | 21. Hafta MAÇ ÖZETİ | Premier League – 2023/24

    deadhouse

    @çaksu, Nasıl bir bilinçaltım varsa KGB olarak okudum. Siyasi analiz okuya okuya beynim sikildi.

    KDB, Xavi, İniesta ve Modric ekolünden. Son seviye orta saha. Gençken Mourinho onu kovduğunda hayatının hatasını yapmıştı. Şok olmuştum o zaman. Belki büyük bir yıldız değildi ama hamuru kaliteliydi. Çok büyük bir yıldız olacağı belliydi.

    ismail vilehand

    @deadhouse, nedense çaksu’nun dedikleri hep yanlış anlaşılıyor. Adam bir Orhan baba dedi 2-3 gün Orhan Gencebay dinlemek zorunda kaldım.

  38. ismail vilehand says:

    Yanlışlıkla online bankacılıktan 10 bin TL kredi onayladım. Eğer iptal edemezsem para ne zaman yatar bilmiyorum ama yatar yatmaz bana en az 1′e 2 veren bir kupon ayarlamamız lazım olacak.

    deadhouse

    @ismail vilehand, Ben artık 20 liraya 3 bin 5 bin 10 bin veren kuponlar yapıyorum. Elbet biri gelecek. Yüklü girince de gelmiyor ki. 500 basıyorum 1,25′ten yatıyor.

  39. ismail vilehand says:

    https://nsn.page.link/R93Mf

    Alın size kesin tutacak kupon. Felçli babaannenizin altınlarını çalıp basın.

    deadhouse

    @ismail vilehand, Babaanne dedin içime oturdu. Felçli değildi ama çok yaşlıydı, sürekli maaşlarını topluyordu, harcamıyordu. Çocukken bana bir kez bile harçlık vermedi. Günlerden bir gün amcam geldi ve tüm parasını ona verdi. Babaanne umarım cehennemde cayır cayır yanıyorsundur.

    ismail vilehand

    @deadhouse, o zaman bu şarkı benden rahmetli babaannene gelsin:

    https://youtu.be/RSHngMw9nO8?si=b8LLFGsFdPpHB01a

  40. deadhouse says:

    Sumudica; abicilik, kayırmacılık, yolsuzluk, şovenistlik, gericilikle dolu iğrenç Türk futbol ortamının foyasını çıkardı. Kendine gazeteci, muhabir (sözde) diyenlerin de ne olduğunu zaten biliyorduk, şaşırmadık. Siz kim gazetecilik kim. Aynı şekilde yerli teknik direktörlerin de her yerlerinden akan kalitesizlik ortada. Midem bulanıyor bu ligden. FIFA olsam bu Anadolu kulüplerinin çoğunu küme düşürürüm.

  41. deadhouse says:

    Afrika Uluslar Kupası’na bir daha bahis yaparsam orospu çocuğu olayım. Ben böyle şerefsizlik, haysiyetsizlik görmedim. Bir sürü beraberlik tutturduğum kuponumda son maç Gana MS2′ydi. 90. dakikada 2-0 önde olan takım Mozambik’ten 3 dakikada 2 gol yedi. Ben sizin ananızın kara amcığını sikeyim.

    ismail vilehand

    @deadhouse, kapkara Afrikalıların genelde pembiş oluyor ama.

    deadhouse

    @ismail vilehand, Olan şarap ve birama oldu. O götverenler yüzünden akşama oralet içeceğim.

    ismail vilehand

    @deadhouse, Carrefour’da Sava marka şarap var. Fiyat-performans çok iyi. Adamı Bonobo maymunu yapıyor.

  42. ismail vilehand says:

    Arda bebesi karşısında Arap İsmail var sandı galiba yere forma atmalar falan. Don Carlo ulan o karşındaki. Şimdi seni Real Valladolid’e kiralasın da gör ebeninkini.

    deadhouse

    @ismail vilehand, Şok oldum ben de. Türk olmasına bağlıyorum. Türk insanının kendini beğenmişliği, her şeyde en iyisi olduğunu sanması inanılmaz boyutlarda. Sen kimsin amk. Dünyanın en yetenekli futbolcusu olsan ne yazar. Karşında futbol tarihinin en başarılı, en ekol birkaç hocasından biri var. Önce saygı. Real Madrid faktörünü satmadım bile. Real’de oynuyorsan. Yedek olmak bile onur orada.

    Boba Fett

    @deadhouse, Orası öyle de bahsettiğiniz isim 18 yaşında. O yaşta hata yapması kadar normal bir şey yok ki ismail vilehand bildiğim kadarıyla motörhead seviyor, deadhouse hocam sen de az isyankar değilsin, bir tane formayı yavaşta yere salladı diye 18 yaşında elemanı bu kadar eleştirmenize şaşırdım doğrusu.

    Ben futbolcu olsam baştan gitmezdim ama gitseydim muhtemelen götümü yırtardım oynamak için.

    deadhouse

    @Boba Fett, Hocam isyankar olmak ayrı kendini bilmemek ayrı. İnsan hata yapabilir evet. Fakat sen de bilirsin ki hataların sonuçları vardır. Yaptığı büyük bir hata. Futbol tarihinin en büyük kulübünde ve üstüne üstlük yeni transfer olmuş, 18 yaşında, formayı yere atamazsın. Bunun yaptırımı olur. Şanslı ki Ancelotti bilge bir hoca. Başka hoca olsa neler yapar. Bence tam aksine 30 ve üstü bir futbolcu bunu yapma lüksüne sahip olabilir. Sen daha kimsin ki bunu yapıyorsun.

    Boba Fett

    @deadhouse, Ben bana böyle bir şans verilse bütün imkanlardan faydalanır işime bakardım, adam öyle ya da böyle oynamak istiyor, sosyal medyası falan işler çok değişti ve 18 yaşındasın, neyse ki dediğin gibi Ancelotti bilge bir hoca, Real Madrid burası gibi değil, yaptıkları yatırımı değerlendireceklerdir. Yaptırım konusunda da yapacakları şey hem ona hem de kulübe menfaat sağlayacak şekilde olacaktır. Sonuçta business, deli gibi paralar dönüyor, baktılar iş yok, aldıkları paraya ya da daha aşağısına satarlar.

    ismail vilehand

    @Boba Fett, ya birader sen nelerden bahsediyorsun? Yok 18 yaş, yok Motörhead, yok isyan. Orası Real Madrid. Sen Real Madrid’in büyüklüğünün farkında mısın? Orası yolun sonu. Daha ötesi yok.

    Arda beyefendinin yaşı küçük diye onu mu pışpışlayacaklar? Onun yaşında kimler geldi kimler geçti. Gitsin annesinin kucağında ağlasın. Bu çocuk kesinlikle iyi yönetilmiyor. Sen Real Madrid’in oyuncusu olarak Don Carlo’ya o hareketi yapamazsın. Bu kadar basit.

    Boba Fett

    @ismail vilehand, Real Madrid’in büyüklüğünün farkındayım, ben de zaten orada olsam nasıl davranacağımı söylüyorum, Real Madrid pışpışlar ya da pışpışlamaz onların bileceği iş, orada oyuncuları mental olarak geliştiriyorlar mı bilmiyorum. Benim söylemek istediğim 18 yaşında bir çocuk, bizim hayatımızda yaşamayacağımız hatta her futbolcunun yaşayamayacağı bir şeyi 18 yaşında yaşıyor. He yani isyankar tavırlarını da anlarsınız diye Motörhead falan dedim, bu adamlarda takım elbise giyip, tam saatinde konserlerini verip, evlerine gitmiyorlardı.

    Raddor

    @ismail vilehand, @deadhouse, çocuk o kadar saygılı ki logonun bile üstüne basmamaya dikkat ederek kenarından dolanmış, elini kolunu kaldırmamış bile. Hayal kırıklığına uğramış şekilde yürümüş. Attığı da forma değil ısınma yeleği, o kenarda başka yelekler de var.

    https://m.youtube.com/shorts/TT_lsYBcmaU

    Klasik basın abartması. O kadar konuşuldu ki görüntüyü açmadan önce beklentim bambaşkaydı. Arda’nın bu afra tafrasına punım 5 üzerinden yarım yıldız.

    Yiğit

    @Raddor, ben de fazla abartıldığını düşünüyorum. Yaptığı yanlış veya doğru demiyorum ama ben de izleyince bu mu lan dedim. Bayrak yakmış gibi tepkiler vermeye gerek yok altı üstü yelek amk

    Adam 18 yaşında. Neye nasıl tepki vermesi gerektiğini bilemeyebilir. Yaptığı afra tafra kesinlikle gereksiz evet ama fazla gidiliyor üstüne. Bir de arkadaşlar o koskoca realin nice yetenekleri heba ettiğini birçok kez gördük yakın gelecekte. Tamam dünyanın en büyük kulübü zaten ona eyvallah ama sanki hiç hata yapmazlarmış gibi konuşmaya da gerek yok bence. Arda’dan bağımsız söylüyorum bunları tabii. Büyük real haterıyım evet ^-^

    Bir de son olarak hangi ülkede yaşadığımızı hatırlayın arada arkadaşlar. Arda’nın hakeme krampon fırlatışını falan izledik biz. Kendi ligimizde zaten hakem falan dövüyoruz. Yere yelek atmak bizim standartlarımızı düşününce bu kadar flaş haber olmamalı bence.

    Boba Fett

    @Yiğit, Real Madrid ve Ancelotti’de adamın yaşının farkındadır yani, buna göre konuşurlar, yanında zaten klas adamlar var örnek alacağı, aga Florentina Perez bu kadar takılmamıştır bence bu olaya.

    Raddor

    @Yiğit, Rivaldo’lu dönemden beri Barça’yı çok sevdiğim için ben de hiç hazzetmiyorum Real Madrid’den. Arda yanlış yaptı, Xavi’nin elinde güzel yetişir, bordo-lacivert formasıyla Barcelona’ya yakışırdı. Tam oranın oyuncusuydu bence.

    Yiğit

    @Raddor, bu siktiğimin realinin tek derdi zaten barça almasın da biz alalım. Arda için bence samimi bir gelecek planları yoktu. Ama baktılar barça adamı alıyor hemen devreye girdiler. Barça ilgilenmese real ardayı almazdı çok net.

    Raddor

    @Yiğit, evet bunun yanında transferin başından beri aklıma istemsizce gelen şey: Ancelotti’nin geçmişte Mesut Özil, Hakan Şükür, Fatih Terim başta olmak üzere pek çok kez Türklere yaptığı saygısızlıklar. Yani her şeyi Türk düşmanlığına bağlamak kekoluk biliyorum ama bu adamla ilgili içimize bir kurt düştü bir kere. Üç gün önce yazmıştım:

    https://eksisozluk.com/entry/160896423

    Muhtemelen haksızım.

    Yiğit

    @Raddor, ac dc’nin balladı var kanka Love Song adında

    Raddor

    @Yiğit, aman yarabbi, çok ters geldi yarısına kadar bile dinleyemedim. Epey az bilinen bir parça herhalde, diskografiyi neredeyse ezberlememe rağmen ilk defa duyuyorum.

    deadhouse

    @Raddor, Xavi Barça’yı mahalle takımına çevirdi. İyi ki gitmemiş Barça’ya. Katalanlar milliyetçi bir de La Masia gençleri oynuyor hep orada. Arda 5. yedek olurdu.

    Raddor

    @deadhouse, yazarken aklıma geldi bu, Pep falan hep Katalan kontenjanından menajer atandı zamanında ama %100 Katalancılık yok yine de. Xavi ile Arda iyi anlaşır gibi geldi. Tabi hepsi varsayım bunların.

    deadhouse

    @Raddor, “Xavi ile Arda iyi anlaşır gibi geldi”

    Xavi defolup gitti. Arabistan’a geri dönüp elle pirinç yesin. Avrupa’da teknik direktörlük senin neyine amatör herif. Anasını sikti Barça’nın. Rezil rüsva oldu Barça. Gelen gidenin koyduğu Villarreal’den evinde 5 yedi.

    Bomba kuponuma bakın.
    Juventus 1
    Leverkusen 1
    Barcelona 1
    Milan 1

    Hayatımın özeti.

    Raddor

    @deadhouse, koca takım ne hallere geldi yav. “Make Barcelona Great Again!”

  43. çaksu says:

    Klopp sene sonu bırakıyormuş. Başta inanamadım clickbait falan sandım. “Enerjim azalıyor, ailemle normal bi hayat yaşamak istiyorum artık” diyor.

    Buncamızın hayatına güzellik kattın. Yolun açık olsun efsane adam.

    deadhouse

    @çaksu, Geç bile kaldı. Bunca başarıya, şaha kalkmaya, iyi oyuna rağmen sadece 1 PL şampiyonluğu adama koyar. Doğruya doğru.

    Pep adamı hayattan soğutur. Aile, bilmem ne hikaye.

    çaksu

    @deadhouse, @Yiğit, Valla hiçbişey kazanmasa da ebediyen kalabilirdi isterdim. Karakteri pozitifliği oyun olsun etrafındaki insanlar olsun herkese yansıyor. İyi hissettiriyor. Hayatıma hep güzellik kattı vallahi bunca sene. Bu kadar içimden gele gele desteklediğim bi takım, topluluk grup vs kolay kolay gelmez heraldi bi daha.

    deadhouse

    @çaksu, Aksini iddia etmedim ki aynen dediğin gibi etkisi oldu takıma, insanlara. Ama gerçeği de görmek lazım. 1 değil de 3 PL şampiyonluğu kazansaydı şu an sözleşmesini 2029′a uzattı haberlerini görüyorduk.

    Yiğit

    @çaksu, haberi gördükten sonra senin yorumu bekledim.

  44. Dünkü müthiş başarısız kuponum.

    https://nsn.page.link/6ouxK

    Hepsinin değil elbet ama yine de 4-5 maçın daha tutmasını bekliyordum.

  45. Yiğit says:

    Bonucci, Çağlar, Becao, Djiku hepsi bu sene geldi ama hala Serdar Ramos oynuyor aq. Van Dijk gelde yine kesemez bu adamı.

    Yiğit

    Müptezel Samet de Serdar Ramos da ne zaman pas alan forvete yaklaşıp öne çıksa boşuna öne çıkmış olup arkada boşluk veriyor. Bu şekilde öne çıkıp rakibe yaklaşıyorsan ya topu kapacaksın ya da faul yapacaksın. Becao ve Djiku bu konuda sıfır sıkıntı. Hatta ikinci golde Djiku direkt bu şekilde topu kaptı. Bu türklerden olmuyor.

    çaksu

    @Yiğit, Harbi en ‘izlerken acı çektiren’ pozisyon tipi bu dediğin. Liverpool’da Skrtel, GS’de Dany falan yapardı sdfg. Ya çıkıp top yokken bile adama yapışacan (VVD Konate), ya da yerini koruyacan.

  46. ismail vilehand says:

    Yorumu siz değerli dostlarıma bırakıyorum…

    https://nsn.page.link/bf9fF

    deadhouse

    @ismail vilehand, Sevilla Uefa kupası almak ve bahisçileri yatırmak için var olmuş bir kulüp. Çok yazık olmuş.

    Ahmet Saraçoğlu

    @ismail vilehand, Sevilla’ya oynamaya devam et sen.

  47. Godless Killing Machine says:

    Fener bu sene sampiyon olsun yeter aminakoyim artik ya. Hayat zaten bin tane sik sok koyuyor onumuze 10 yildir bi de bu amk seyini bekliyoruz cok matahmis gibi. Millet cekirdek citler gibi kupa ustune kupa koyuyor bu sene bu mevzunun bitmesi lazim artik gereksiz bir uzunluk oldu sikeyle tesvikle falan ben tamamim fark etmez hatta su an sampiyonlugu aldiktan sonra yuzsuzce ”bizim 20. sampiyonluk oldu 4. yildizi takiyoruz 5 yildiz olayi iptal” deseler de tamamim.

    Yiğit

    @Godless Killing Machine, zaten ali koç gidici, şampiyonluk gelirse yeni başkan 5 yıldız saçmalığı yerine 4 yıldıza geçer umarım. Ben bu takımı hep seviyorum. 3 temmuzdan sonra da seviyordum kadıköyde şampiyonluk verdikten sonra da. Hep sahip çıktım ama şu 5 yıldız olayı harbi saçma. Bu seneki beyaz formayı çok seviyorum ama 5 yıldızsız hali satılmıyor hiç. Veya ben göremedim

    Gs şampiyon olacak gibi. Bizden daha iyi olduklarını düşünmüyorum ama bizden daha iradeliler. Samsun maçında elimizin ayağımızın birbirine dolanmasından anlayabilirsin. Fener çok çabuk stres olabiliyor. Taraftarlar sinemaya gelmiş gibiydi o gün. Teknik ekip golü yiyince ne yapacağını şaşırdı. Bakalım yine de %55-45 diyorum ben.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.