# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Tartışma
Masa başında kazanılan maçlar, iddaa baronları ve daha fazlası…
| 01.01.2024

VAR odası.

Site kitlemiz içerisinde futbola meraklı insan sayısının çokluğundan, sadece bu konuya ayrılmış bir başlık açmanın gerekli olduğunu düşündük.

Bundan böyle tuttuğunuz takımla ilgili övgü ve şikâyetlerinizi buraya yazabilir, oynadığınız kuponları burada paylaşabilirsiniz.

Böylece hem konuyla ilgilenenler tüm bu muhabbetleri tek bir yerde bulabilir hem de Serbest Kürsü kısmı daha genel muhabbetler için kullanılabilir.

Şimdiden herkese keyifli muhabbetler.

  Yorum alanı

“Masa başında kazanılan maçlar, iddaa baronları ve daha fazlası…” yazısına 5,705 yorum var

  1. Raddor says:

    “O… çocuğu, anasını siktin maçın o… çocuğu!” Tuchel’le el sıkışıp tekrar hakeme döner; “FAK YUU!” – Ah Okan hocam.

    https://www.youtube.com/shorts/kHLMK9_vNpY

    Benim mod şuna döndü:

    https://www.youtube.com/shorts/8gMbzV_XuHk

  2. trivago says:

    şampiyonlar ligi kadar kupon yakan bi turnuva olamaz ya bir gecede fakir kaldık

  3. Rust in Peace. says:

    Kopenhag canavar çıktı. Manudan daha çok korkutuyorlar beni

    deadhouse

    @Rust in Peace., Hiçbir maçı kötü oynamadılar. Kopenhag-Galatasaray maçı her şeyi belirleyecek. Açıkçası orada galip gelmemiz zor gözüküyor.

  4. çaksu says:

    Bana mı öyle geldi bilmiyorum ama sanki Okan 60 dk düşük tempo yapıp “son 30′da basıcaz” gibi bi plan düşünmüş haha. BAY girip takım da bi anda baskıyı artırınca bi 5 dk şapşadı sanki Bayern. Hatta oldu gibi bile.. Torreira’nın sayılmayan golüne üzüldüm. Icardi omzundaki bi amiple ofsayt kalmış..

    Çok da şeyapmamak lazım. Haketti Bayern, çok sayıda pozisyon üretti.

    Bi dahaki seferlere artık hadi bakalım.

  5. Gökay says:

    Bir gol atamadın Trnava, yazıklar olsun

    https://nsn.page.link/iPqh4

    Bu da son artık, bol şans

    https://nsn.page.link/CW1dR

  6. 20.45 seasında yatan 2 kuponu kurtarma amaçlı %100 banko kupon.

    https://nsn.page.link/WD8MJ

  7. Gökay says:

    Ulan sonunda be

    https://nsn.page.link/p5Ze1

    Ahmet Saraçoğlu

    @Gökay, OHAAAAAAA mükemmel ötesi, çok çok çok tebrikler.

  8. Şöyle bir manyaklığın yolunu gözlüyorum.

    https://nsn.page.link/dwVWL

    Ahmet Saraçoğlu

    Son maç 90’da yattı. Hayırlısı olsun.

  9. Yiğit says:

    Bugün Oosterwolde’ye yapılan hareketin benzerini bile daha önce görmedim. Futbol sahasını geçtim mahalle kavgasında anca denk gelirsin böyle pozisyona. Adamı resmen kündeye getirip araya aldılar. Sonuç: bir sarı kart bize bir sarı da ads’ye. Şaka gibi. Pozisyonun içindeki rodrigues adlı lavuğu hakem daha öncesinde net bir şekilde uyarmış olmasına rağmen hem de.

    Trdeki hakem kalitesi yerlerde sürünüyor.

  10. Arabistan ligindeki maçların özetlerini izliyor musunuz? Exxen baya bir pompalıyor ve ünlü topçuların olduğu takımların maçlarının özetleri 2-3 günde 300K-400K izleniyor ama ben bugüne dek tek bir özet izlemedim. Al Nassr’mış, Al Wahd’mış nedir kim hangisinde oynuyor en ufak bir fikrim yok. Takımların adlarını doğru yazdım mı ondan bile emin değilim.

    Bugün bir gol compilation videosunda Ronaldo’nun bir golünü gösterirken yanda hangi takım olduğunu bilmediğim bir formayla Neymar çıktı, “aaa yazık lan” diye geçirdim içimden. Cidden tüm dünyayı satın alabilecek, bir eli yağda bir eli balda Neymar’a üzüldüm.

    Kısacası zerre değer vermiyorum Arabistan ligine. Ronaldo, Benzema, Kante, Neymar, şudur budur ne yapıyor nasıl goller atıyor hiç merak etmiyorum. Resmen yok hükmüne geçtiler oraya transfer olduktan sonra.

    Aynı durum MLS’e gidenler için de geçerli tabii.

    Yiğit

    @Ahmet Saraçoğlu, YouTube’da exxenden yüklenen futbol videolarının büyük çoğunluğunu izliyorum ama suudi ligini bir kez bile açmadım. Onun dışında iş yerinde tvden tv8.5 kanalını açıyorum futbol içerikleri olduğu için, sadece orada denk geldim suudi liginin özetlerine.

    Ben de zerre değer vermiyorum. Hayatta en sevdiğim insan olan messinin mlsteki özetlerinden sadece ilk birkaç maçı izledim. Kulüpler bazında futbolda sadece Avrupa liglerini ve kupalarını önemsiyorum.

    Yarın bir gün suudi ligi uefa’ya dahil edilirse ciddi söverim. Bu yönde “e Azerbaycan veya Türkiye de Avrupa’da değil” şeklinde argümanlar sunulduğunu gördüm ama konu hakkında azıcık düşününce bile bu fikrin ne kadar saçma olduğu ortaya çıkıyor.

  11. Fransa – Cebelitarık maçı 13-0′ken hakemin maç sonunda 2 dk uzatma vermesi nasıl bir ofansif mizahtır ahah. 14-0 olunca da Cebelitarık kalecisinin “ya beyler hayret bi şeysiniz ya!” diye defansa kızması çok ikonik bir andı

    Cryosleep

    @Ahmet Saraçoğlu, San Marinolular bu hafta hiç uyuyamadı.

  12. Yiğit says:

    Uzun zamandır kaybediyorum. Şuraya kupon salın da biraz da sizin maçlarınızla kaybedeyim.

    Ahmet Saraçoğlu

    @Yiğit, esas yarın başlıyor maçlar. Ben yarın salacağım.

    Ahmet Saraçoğlu

    @Yiğit, şimdilik şöyle benim.

    https://nsn.page.link/AJR2i
    https://nsn.page.link/h98hA
    https://nsn.page.link/TKw2K

    Yiğit

    @Ahmet Saraçoğlu, gs iy 1.5üst tam aklıma yatmadı ama oynadım. Bir de nedense Brentford’un Arsenal’e kaybetmeyeceğini düşündüğümden o kuponu oynamadım. Her türlü eline sağlık. Bunlar haricinde kendimce birkaç kupon yapacağım ama tutmayacak.

  13. Yiğit says:

    Boş komplo teorisyenliği yapacam ama şu imPARAtor’un fonuna milyon dolarlarını kaybeden futbolcuların bu kadar keriz olabileceğine inanan net süzme salaktır. Şu olayın arkasında ciddi pisliklerin olduğuna net eminim. Kimse de sorgulamıyor, medya terimin adını bile anmıyor, millet gırgır şamataya vuruyor.

    Semih Kaya sanırım parasını döve döve almış. Kim kimi nasıl sikti bilmiyorum ama bu adamlar sonuçta milleti darp edip dolandırıp her türlü pisliği yapıp ellerini kollarını sallaya sallaya gezebilen insanlar. Bahsi geçen insanlarda ve en başta da imparatorumuzda ne gibi pislikler var hala daha haklarında hiçbir şey yapıldığını görmedik. Üstüne bir de el üstünde tutulmaya da devam ediyorlar. Özellikle imparatorumuzun kitlesi gördüğüm en düşük iq yaşam formları.

    Yine işin aslını öğrenemeyeceğiz, yine hiçbir savcı ve gazeteci ne olduğunu sorgulamayacak. Bu adamlar böyle şeyler yapıp hayatlarına devam edebiliyorlarsa yarın bir gün daha fazlasını yapmalarını hiçbir şey engellemeyecek.

    Türk futbolunun da uzun zamandır cidden pisliğe bulandığına inanıyorum. Teröründen mafyasına her türlü oluşum bulunabiliyor türk futbolunda. Ve hiçbirine de yaptırım yok. Takım otobüsü kurşunlandı ne olayı kimlerin yaptırdığı biliniyor ne de faillere bir şey yapıldı. Bu sefer ciddi paralar döndüğü için belki birilerinin başına bir şey gelir dedim ama değişen bir şey yok. Maçlar kazanılsın, kardeşlerimiz takımların başlarına getirilsin gerisi önemli değil.

    deadhouse

    @Yiğit, +1

    Necrobutcher

    @Yiğit, terimi sevmem adam koç gibi devlete yanlayıp yasal yoldan yapmamış vergisini kaçırmış,kaçırsın. koç holding 63 kat büyüdü bu iktidar varken hepsi de sömürüyle kayırmayla işçi sırtından. büyük resme bakacaksak böyle bakalım gerisi ŞOVMENlik.

    Yiğit

    @Necrobutcher, güzel troll. Başta bir akıl tutulması yaşattı.

    deadhouse

    @Necrobutcher, Terim’i ben de sevmem ama doğruya doğru. Devletle birlikte Tüpraş’ı işletip korkunç paralar kazandılar. Bankalar, diğer sektörler filan hiç girmiyorum. Hatta dipnot geçeyim kaynaklar diyor ben demiyorum. Ham petrol alıp brent petrol alırcasına dünyanın en bilinçli halkı olan Türk halkına satıyorlar ahaha.

    Necrobutcher

    @deadhouse, bir önceki beşiktaş başkanı lord oldu şimdiki fener başkanı lord oldu terim devlete güvenmemiş vergisini kaçırmış etrafına da sevdiklerini toplamış bravo adama benim param olsa devlete zerre koklatmam. ha bu arada bu buz dağının görünen kısmıdır. terim bu kafada olduğu için iktidar yanlısı tff yöneticileri hakemler medya hep birlikte cephe almışlardı takım da çok zarar gördü. köprüler video olayında atılmıştı. fener yönetimi osuruktan iktidara cephe alıyormuş gibi davranıyor taraftar da atatürk koreografisi falan gazlanıyorlar.

  14. Joselu 121 yıllık Real Madrid tarihinin en kötü santrforu net. Hatta bu kadar büyük ölçekli bir takıma gelmiş en kötüsü bile olabilir. RM, Barça, Bayern, United, Juve vs tarih boyunca hiçbirinde Joselu’dan daha kötüsü olmamış olabilir.

    Yiğit

    @Ahmet Saraçoğlu, braithwaite

    Ahmet Saraçoğlu

    @Yiğit, yazarken bir tek o aklıma geldi ama onun da La Liga 2′de 15 maçta 8 gol 1 asisti var şu an.

    Yiğit

    @Ahmet Saraçoğlu, Serdar Dursun braithwaite’den iyi topçu bence

    Yiğit

    @Ahmet Saraçoğlu, Bellingham ille de attırdı bu kazmaya. Şu an Jude kadar iyi ve etkili futbol oynayan bir insan yok dünya üzerinde.

    ismail vilehand

    @Yiğit, şu an aktif futbolcular içinde dünyanın en iyisi.

  15. Cerca C. says:

    https://youtu.be/YuOMDOxvxPY

    Meksika kartelinin futbola meraklı oğlu mu nedir.

  16. Lazio – Celtic maçını izlerken yanıma bir leğen koydum, arada minik minik kusuyorum içine. Uzun zamandır izlediğim en sıkıcı maçlardan biri. PSG – Newcastle maçı da heyecanlı olmazsa ayılmak için kendimi buz dolu küvete yatıracağım.

    ismail vilehand

    @Ahmet Saraçoğlu, KG Var oynadım bir de…

    Ahmet Saraçoğlu

    @ismail vilehand, bunu yazdım 15 dkda 2 gol oldu.

  17. PSG gruptan çıksın diye resmen penaltı uydurdular 90+6’da. Hem de dünya kupası finalini yöneten hakem. Resmen hakkını çaldılar Newcastle’ın. Çok net hırsızlık.

    deadhouse

    @Ahmet Saraçoğlu, Son yıllarda şikenin boku çıktı. Haksızlığın, kayırmanın, lobiciliğin, yolsuzluğun boku çıktı. Everton taraftarları iki haftadır haykırıyor bu durumu. Para futbolu yok etti.

    Artık göz göre göre yapıyorlar. Şikeyi de paranın gücünü de örtbas etmiyorlar. Paran kadar konuş zamanı.

    Yiğit

    @Ahmet Saraçoğlu, özeti şimdi izledim de aklım almadı pozisyonu. İşin ilginci ondan önce iki tane daha penaltı pozisyonu var. İlkinde bir müdahale var ama penaltı vermeye yeter mi emin değilim, ikincisinde ele çarpan bir top var neden verilmediğini anlamadım. Yakın mesafeden geldiği için vermedi desek verilen penaltıda da top yakın mesafeden geliyor, üstüne üstlük kendi vücudundan eline sekiyor. Anlayabilmiş değilim. Hakem PSG’ye kıyak geçmek istese önceki iki penaltıyı da verebilirdi kimse de neden verdin demezdi bu kadar. Çok ilginç. VAR’a gidiyor bir de.

  18. deadhouse says:

    United’a İY2, 1,5 üst, MS2 ne varsa oynayın. Gerçek futbol gurmeleri Galatasaray’ın bu maçta rahat bir mağlubiyet alacağını bilir.

    riser

    @deadhouse, galatasaray alır.

    deadhouse

    11 dakikada kazandım Dep İY 0,5 üstünden. Kardeşim biz boşuna mı gurme olduk.

    Türk takımları ölüm kalım maçında ölür. Aslanlar gibi deplasmanda kazanır, Bayern’e iki maçta kök söktürür ama işte ölüm kalım maçında da heyecan yapar, olmaz bir şeyler işte.

  19. Yiğit says:

    Buradaki gsliler kerem aktürkoğlu hakkında ne düşünüyorsunuz? Deadhouse’un söveceğine eminim ama diğerleri genel olarak sizce nasıl topçu?

    Ahmet Saraçoğlu

    @Yiğit, prime Kerem’in son yıllarda Türk futboluna gelmiş en değerli oyunculardan biri olduğunu düşünüyorum. Geçen sezon müthiş işler yaptı ve belli konularda cidden çok yetenekli. Mesela hızlanma, patlama gibi.

    Ancak çok garip bir dengesizliği var Kerem’in. Geçen sene ligin asist kralı oldu, ilk asistini 20. hafta yaptı. Yani 19. hafta asist yapamayıp ligin asist kralı olmayı başaracak kadar inişleri, çıkışları var.

    Bence en büyük eksiği top kontrolü, topu ayağında fazla tutması ve son kararlarda panik yapması. En iyi özelliği ise mental olarak güçlü olması. Zaha alındıktan sonra başına birtakım işler açılacağı belliydi ve Okan da onu bir şekilde monte etmeye çalışıyor. Bir sol açığın bir anda 10 numara oynaması, box-to-box oynaması kolay bir şey değil.

    Bana kalırsa son vuruşlarda biraz kazma ve biraz da şanssız olmasaydı şu anda çok az eleştiriliyordu, çünkü son 2 ay içinde çok fazla pozisyon harcadı, bu da doğal olarak gözden düşmesine neden oldu.

    Bu durumuna kızamıyorum, çünkü çok rahat olduğu bir yerden çıkarılıp bir anda mevkisi değiştirildi. 7-0′lık Başakşehir maçına 3-0′lık FB maçlarına bakın, Kerem son derece iyi bir oyuncu. Ama son haftalarda bazı başka sıkıntıları var ki onlara kızmadan edemiyorum. Mesela Kasımpaşa maçında %36′lık pas isabet oranıyla oynaması, PTT 1. Lig’de bile kabul edilemez.

    Kerem çok değerli bir oyuncu, ancak yıldızlarla dolu bu kadroya monte edilmeye çalışılınca mecburen emanet gibi duruyor. Ne zamandır top oynamayan Mertens, Alanyaspor maçında 10 numarada oynadı ve mükemmel oynadı. Kerem şu an o rolü üstlenemiyor ama bir GS’li olarak takımdan giderse ciddi üzülürüm. Ne olursa olsun kendi pozisyonunda ligin en değerli yerli oyuncularından biri.

    Godless Killing Machine

    @Yiğit, kerem daha gs’ye gelmeden once fenerbahce’ye mail attim bu adami alin diye. bir kac oyunculuk bir listeydi, gokdeniz bayrakdar da vardi hatta. teknik ekibimize iletecegiz falan diye geri mail bile attilar hatta. turkiye kupasi maclarinda izlemistim. kerem cengiz ve irfan’in toplamindan daha iyi topcu. baska hicbir turk topcuya benzemiyor, mental ve futbol tarzi olarak kendisinden once gelenlere bile pek benzemiyor. kerem’in hem sorunu, hem de en buyuk ozelligi kendine fazla guveniyor olmasi. kendi mevkisinde avrupa’da oynayan muadili oyuncularin bir cogundan daha iyi. degerinin anlasilamamasina uzuluyorum. keske fener’de olsa.

    Necrobutcher

    @Yiğit, seneye trabzona veririz

  20. deadhouse says:

    Aman Okan Hocaaaa!

    Fatih Terim’lik yapayım deme bak adamın yıllar sonra röportajı var pişmanım diyor Real maçında keşke defansı düşünseydim diyor yenileceksen de 5-6 fark yeme oyunu tut.

    United’e yenilmek dünyanın sonu değil ama fark da yemeyelim yani.

  21. Cerca C. says:

    Dünyamı ahiretimi siksinler şu Onana’dan daha iyi halı saha kalecileri var. haha

    ismail vilehand

    @Cerca C., Hakan Arıkan > Onana (ciddiyim)

    Tuna

    @Cerca C., Gerçek Onana 2023 Şampiyonlar Ligi finalinde öldü maalesef. Şu kaleciliği akıl alır gibi değil. De Gea götüyle gülüyordur eminim.

  22. ismail vilehand says:

    Bayern Münih’e alt oynasak 5-6 tane atar adamlar.

  23. ismail vilehand says:

    Hakim Ziyech bugün malı Arap Faik’den almış.

  24. Tuna says:

    Kerem Aktürkoğlu’nun futbolu hakkında isteyen istediğini düşünür ama gerçekten onurlu bir insan. Şu son paylaşımıyla belki de Avrupa kariyerini askıya aldı adam. İyi ki cesur insanlar var.

    Rust in Peace.

    @Tuna, bunların onurunu Sudan, Yemen sözkonusu olunca görmüyoruz ama. Onda bile bir ayrımcılık var

    Cerca C.

    @Rust in Peace., Yemen çok kötü durumda ya.

    deadhouse

    @Rust in Peace., Çünkü Yemen’i Suudi Arabistan bombalıyor. Tüm ülkeler kör, sağır, dilsiz o konuda. Herkese sus payı verdi Selman. Almanya’ya da Türkiye’ye de Çin’e de Amerika’ ya da Rusya’ya da. Devletlerin duyguları yok, anlarım da cahil sürüsü halklar muhakeme kuramıyor, ona yanıyorum. Mal halklar.

    Tuna

    @deadhouse, Husiler geçen İsrail gemisini ele geçirmiş gördün mü? Muazzam video.

    https://youtu.be/oYTnHIB01KA

    deadhouse

    @Tuna, Onlar da palavra Tuna ya. Arap devletleri diye bir şey yok. İran ve Türkiye dışındaki ülkeler tarihte var olmamıştır. İngiliz valilikleridir hepsi. Moritanya ne kadar devletse Suriye, Umman, Ürdün, Irak, Arabistan o kadar devlet. İran ve Türkiye de Siyonist dostudur. Tarihsel olarak büyük devletlerdir, kadim ülkelerdir; fakat Türkiye 85, İran ise her daim BOP projesinin önemli ülkeleri olmuşlardır. Husilerin veya İran menşei örgütlerin Filistin umurlarında değil, tek amaçları İran rejiminin ömrünü uzatmak. Buna gerek yok çünkü zaten İran rejiminin en büyük dostu İsrail ve Amerika’dır. Türkiye ise Siyasal İslamla birlikte BOP projesinin en büyük ülkesi olduğunu zaten gösterdi. İsrail diye bir devlet de yok. Oradakilerin Yahudi (orijinal) olmadığı İbrani Üniversitesi tarafından yapılan DNA araştırmasında Filistinlilerin ve İsrail Yahudilerinin %40 Türk, %40 Moğol olduğu saptandı. Hazar bölgesinden gelen kişiler. Tevrat’ta, İncil’de anlatılan Yahudiler başka yahudiler. Onlar ya yok oldu ya da kayboldu. Kayıp 12 Yahudi Kabilesi diye bir olay da var zaten. Biden’ın 80′lerde bir konuşması var. İsrail diye bir devlet olmasaydı; biz İsrail diye bir devlet icat ederdik diyor. Atı alan Üsküdar’ı geçmiş. Gerek siyasette, gerek ekonomide, gerek kültürel sosyal yaşantıda. Biz var olduğumuzu ve hayatımız üzerinde seçim hakkımız olduğunu sanan köleleriz.

    Yiğit

    @Rust in Peace., doğu türkistan söz konusu olunca Griezmann’dan başka sesini çıkaran topçu görmedim, Türklerde bile. Ha sesini çıkaranlar olduysa da düzeltirsiniz.

    Katliama karşı ses çıkarmakta tabii ki bir sıkıntı yok ama iş artık tamamen algı işi oldu. Ümmetçilik kazanacak, Starbuckslar basılacak ama pek sevgili bakanlarımız israil destekçisi mersolara binmeye devam edecek. İsraile giden gemiler de gitmeye devam edecek onlarda da sıkıntı yok. Oylar apk’ya.

    Siyasal İslam kadar ikiyüzlüce bir şey yok zaten. Bunlara onur atamaya gerek yok alayı onursuz ikiyüzlü tipler. Cesaretleri sadece ümmetleri söz konusu olunca ortaya çıkar.

  25. trivago says:

    yabancı hakem diye bağırıp çağıran yöneticilere ve sözde futbol yorumcularına bizim manu maçını kafalarına vura vura izletmek lazım bak yabancı hakemlerde yarak gibi maç yönetebiliyormuş diye futbolumuzdaki tek sorun hakemler değil diye

  26. deadhouse says:

    Sonuncu olsak da hiç önemli değil. İlk maç dışında GS oynadığı 4 maçta da aslanlar gibi top oynadı. Umarım 2. veya 3. oluruz ama sonuncu da olsak önemli değil. Önemli olan korkmadan oynanan iyi oyun. Bunu başardı, bu benim için yeterli. 2023 CL sezonu şimdiden unutulmazlar arasına girdi. Gruptan çıkamasak da iyi top oynamıştık ve efsane maçlar çıkarmıştık diye hatırlayacağız.

    Kopenhag maçına gelince göbeğimizi kendimiz kesiyoruz. Bu güzel. Yine de 3 ihtimalli maç. Davinson yetişirse iyi olur. Kaan-Abdülkerim ikilisi yetersiz kaldı ve umarım Muslera saçma hatalar yapmaz, top rakipteyken, hele hele kaleye yakın yerdeyken fazla ileri çıkmaz. Fernandes’in golünü amatör kaleciler yemezdi, ne gerek var bu kadar ileri çıkıyorsun.

  27. deadhouse says:

    Kurt Hoca Arap İsmail bir şeyler deniyor yine. Her maç 6-7 değişiklik.

  28. ismail vilehand says:

    Futboldan 3 gündür patlıyorum, biraz da NBA deneyelim.

    https://nsn.page.link/jaTDw

    %99 tutar bu kupon. Çok güveniyorum.

    ismail vilehand

    Kupon tuttu. Oynayan herkese tebrikler ve keyifli harcamalar.

  29. deadhouse says:

    Real’den 6 yediğimizde üzüntüden kalp krizi geçirecektim neredeyse. Norşilin denen takımdan 6 yeseydik kesin ölürdüm. Fener taraftarı acıya alışkın, o yüzden etkilenmiyorlar artık. Gerçekten rezalet.

    O değil de ben bu Danimarka takımlarına hayranım. Kopenhag, Nordsjaelland filan saygıyla eğiliyorum önünüzde. Minnacık bütçelerle neler yapıyorlar. Futbol budur.

    Yiğit

    @deadhouse, rezalet. Mağlubiyet anlaşılabilir sonuçta aralıkta norveçte 7. stoperimizle falan oynadık ama bari bir iki tane daha gol ataydık da bu kadar rezil olmayaydık. Savunma yol geçen hanı gibiydi. Adamlar iki topla kaleye kadar yürüyorlar.

    Her şeyden önce sağlık ekibine sövmek lazım. İsmail + Yusuf (bu elemanı cidden tanımıyorum) ile oynamak zorunda kalacak ne yaşadık biz amk?

    D-503

    @Yiğit,
    Şu sakat, bu sakat tamam anladık. Profesyonel dünya bu sebeplere 1 2 maç sığınırsın sonrasında çözüm bulursun. Bulmalısın!! Bu nedenle oralarda yöneticilik yapıyorsunuz.

    Benim kızdığım kısım kimsenin bir çözüm arayışında olmayışı…

    Yiğit

    @D-503, abi baştan kadro planlaması hatalı zaten yıllardır. Zajc’ın sözleşmesinin uzatılıp arao’nunkinin uzatılmamasının hiçbir anlamı yok 6 numara almadıktan sonra. Szalai ve Gustavo gitti, Samet tercih edilmediği için uefa listesine alınmadı ve bunların yerine sadece iki stoper transfer edildi. Hem de Peres’in kronik sakat olduğunu bilmemize rağmen.

    İki senedir yapılan transferlerde kanat oynayabilecek oyuncuların listesine bakalım. Paso kanat alıyoruz. Emre, Lincoln, Cengiz, Kent, Tadic, Bruma, King… Öncesinde elimizde olan irfan rossi arda gibi isimleri de düşününce nedir bu kanat sevdası anlamış değilim. Rotasyonda üzmeyecek eli yüzü biraz düzgün bir stoper daha alınıp üstüne Zajc yerine Arao ile sözleşme uzatsalar yine bu kadar dara düşmezdik.

    Yapılanmadaki bir diğer sıkıntı da eldeki iki santraforun da tek santrafor oynamayı sevmemesi. Bats da Dzeko da çift santraforla maksimum verime ulaşan topçular.

    Sözün özü yazacak çok sıkıntı var. Ali Koç kadro yapılanması denilen şeyi hala anlayabilmiş değil ve işin kötüsü yıllardır bu yönde hiçbir gelişim yok. Evet bu sene iyi bir 11 kurduk, güçlü isimler aldık ama yapı yanlış.

    Son olarak Cengiz tr tarihinin en büyük transfer balonu.

  30. Necrobutcher says:

    ben dünkü sonuçlardan bağımsız olarak iki kulübün de avrupa deneyimi kazanmaları açısından önemli maçlar oynadıklarını düşünüyorum. özellikle fenerbahçe tesadüfen bir kaç kere gitse de şlde vs asla yapamaz bu dna ile. camia olarak kişiye bağlı yönetim modeli var bu iki takımda. kurumsal zekaları yok. zaten ligde de ittirilerek üstlerde oluyorlar sürekli ama mesela göztepeyi de ittirseler onlar da kalırlardı. dün fenerin iptal edilen golü ligde olsa %100 verilirdi ve maçta tutulurdu. öte yandan bizim ve psgnin olduğu gruplar da açıkca dizayn edilmeye çalışıldı felaket iki hakem geldi üstüste. uefaya gidelim tarafındayım ben.

  31. deadhouse says:

    Fenerbahçeli yorumcuların ve taraftarlarının yorumlarına baktım da harbiden sıkıntı büyük. GS kompleksi Fenerbahçe için kanayan bir yara. Fenerliler bu sorunu çözmeden hiçbir başarı elde edemez. Galatasaray Türkiye’de değil Yunanistan’da oynasa Fenerbahçe taraftarı, yöneticisi, yorumcusu yine Galatasaray’a sallayacak. Acayip bir durum. Asla anlayamayacağım bu durumu. Çünkü böyle bir şey tecrübe etmedim. Çok garip. Siktir edin takımları sağlığınız elden gidiyor ahaha. Ben ki Fenerbahçe Galatasaray’ı yendiğinde en son sokakta Fenerbahçeliler ile birlikte sevinmiştim. Kafayı mı yediniz. Bu fanatiklik akıl sağlığı bozar.

  32. Bu hafta sonu maçlar:

    City – Tottenham
    Chelsea – Brighton
    Newcastle – United
    Napoli – Inter
    Leverkusen – Dortmund
    Barcelona – Atletico

    Of of of…

    Ahmet Saraçoğlu

    Hafta sonu maç izleme programım:

    Ctesi
    17.30 Bayern – Union (ilk yarım saat)
    18.00 Arsenal – Wolves (ilk yarı)
    19.00 Pendik – Galatasaray
    23.00 Newcastle – United

    Pazar
    16.00 Trabzon – Kayseri (ilk yarı)
    17.00 Chelsea – Brighton
    19.00 Ankaragücü – BJK (ilk yarım saat)
    19.30 City – Tottenham
    22.45 Napoli – Inter
    23.00 Barcelona – Atletico (son 15 dk)

    Ptesi
    20.00 FB – Sivas

    deadhouse

    @Ahmet Saraçoğlu, Çok fazla değil mi abi ya ahaha. Sıkılmıyor musun top görmekten.

    Ahmet Saraçoğlu

    @deadhouse, tüm maçları pür dikkat izlemiyorum ve GS maçları dışındaki maçları gitar çalarak izliyorum. O yüzden sıkılmıyorum.

    Yiğit

    @Ahmet Saraçoğlu, neden napoli inter anlatsana biraz

    Ahmet Saraçoğlu

    @Yiğit, Barcelona – Atletico birbirini kitler, çok zevkli maç olmaz gibime geliyor. Napoli – Inter daha atarlı olabilir. Bir de Morata, Ferran Torres izleyeceğime Kvara, Hakan, Lautaro izlerim.

    Bunu dedim kesin Inter maçı 0-0, Barça maçı 4-3 falan biter.

  33. ismail vilehand says:

    https://nsn.page.link/JKYAs

    Haftasonuna iyi sermaye yaptım.

  34. ismail vilehand says:

    Gece maçlarına kasa yapmalık kupon:

    https://nsn.page.link/VCF5u

    Ahmet Saraçoğlu

    @ismail vilehand, tebrikler.

    ismail vilehand

    @Ahmet Saraçoğlu, Lemmy yazdırdı bu yorumu buraya. Bu kupon da tutacak.

  35. ismail vilehand says:

    İstanbul altılı ganyan:

    https://emedya-cdn.tjk.org/s/kupon/b58e0a51.png

    Kısmen sürpriz kupon. Tutarsa iyi para verir.

  36. ismail vilehand says:

    Adana altılı ganyan:

    https://emedya-cdn.tjk.org/s/kupon/eb0d1bb2.png

    Bu çok sürpriz değil ama yine fena para verir tutarsa.

  37. çaksu says:

    Dünyada bu kadar sık şekilde böyle dramatik comeback’lere imza atan başka takım yoktur heraldi haha. Nabız tavan, galibiyet golünde delirmiş gibi oyuncular moshpit olmuş resmen.

    https://dubz.co/v/kk7p14

  38. deadhouse says:

    2 haftadır harika goller oluyor ama en sevdiğim gol Hakan Çalhanoğlu’nun golü oldu. Estetik olarak çok daha güzel goller oldu ancak dünyada topa o sertlikte vurabilecek ve gol yapabilecek az futbolcu var. Her uzaktan şuta füze diyorlar, çoğu yumuşak gerçek füze bu. On binlerce gol izledim ama bu sertlikte çok gol görmedim. Yarım saniyeyi bile bulmadı kaleyi bulması.

    çaksu

    @deadhouse, Aynen çok tatmin edici haha.

    Ben de bunu vereyim.
    https://www.youtube.com/watch?v=cmoJcNfz7eY
    Every angle of Trent Alexander-Arnold’s stunner against Newcastle United

  39. Erhan says:

    Amina caktigimin napolisi bir tane gol atamadi

  40. ismail vilehand says:

    Sürprizimsi NBA kuponu:

    https://nsn.page.link/fvjTK

    Koray

    @ismail vilehand, Abi NBA’den hiç anlamam, keko futbol tayfadanım ama seni tanımayı o kadar çok isterdim ki. Son yorumun burada olduğu için buraya yazıyorum, sitede genelde senin yorumlarını arıyorum hatta.

    ismail vilehand

    @Koray, istersen Ahmet’e söyle, iletişim bilgilerimi ondan alabilirsin.

    Ahmet Saraçoğlu

    @Koray, mail’ine bak Koray.

  41. Necrobutcher says:

    deplasmanda fener galibiyetine 50.000 basılır mı bu hafta

    ismail vilehand

    @Necrobutcher, KG var de, garanti olsun.

    Necrobutcher

    @ismail vilehand, bütün paramı basmayı düşünüyorum aq 50.000 liram var ne bok yiyeceğimi şaşırdım yoksa götüme sokucam dürüp dürüp

    deadhouse

    @Necrobutcher, Gollü beraberlik diyorum.

    Yiğit

    @Necrobutcher, basmadıysan ayıp ettin. Bastıysan da bir iskender parası atıver.

    Necrobutcher

    @Yiğit, basmadım. aynı şeyi deplasmandaki manu maçında da düşünmğştüm yapmadım. şimdi kophenag maçı geliyor…

    ismail vilehand

    @Necrobutcher, aynen. Ben full içerideyim kaç gündür iki bira parası ateşle.

    Necrobutcher

    @ismail vilehand, sana koliyle alacam söz

  42. deadhouse says:

    Hafta sonu kuponu. İsteyen değerlendirebilir.

    Espanyol – Zaragoza MS1
    Slovacko – Bohemians MS1
    Lustenau – Lask MS2
    Beşiktaş – Fenerbahçe Kg Var
    Yverdon – Stade Ouchy Kg Var
    Stuttgart – Leverkusen Kg Var

  43. ismail vilehand says:

    Cuma kuponları gelsin Haftasonuna para lazım.

    https://nsn.page.link/2A2Mp

    Ahmet Saraçoğlu

    @ismail vilehand, oynandı. 👍🏻

    deadhouse

    @ismail vilehand, GS H0, Juve 1, Montpöliye Kg Var.

    ismail vilehand

    @deadhouse, https://nsn.page.link/isamC

    ismail vilehand

    “Zor olduğunu düşündüğüm maç geldi. Ben kesin GS farka gider diyordum. Tutar bu kupon.”

    Bunu yazdım tam yolla butonuna basıyordum GS 3 yaptı. Nasip.

  44. ismail vilehand says:

    Çok ağır kafayı yiyorum şu an 😬

    https://nsn.page.link/9vixP

    Ahmet Saraçoğlu

    @ismail vilehand, harbiden çok yazık oldu.

  45. deadhouse says:

    Bankolar

    Liverpool
    Hamburg
    Slovacko
    Notts County
    Lask

    Kg Varlar

    Beşiktaş
    Rennes
    Greuther Furth
    S.Lizbon
    Watford

    deadhouse

    Hamburg evinde 7/7 yapmıştı. Bu sene ilk kez oynadım yenildi. Liverpool bu sene beklenenin ötesinde performans gösteriyordu. Oynadım yeniliyor, dakika 70 daha kaleyi bulan şutu yok.

    .

    çaksu

    @deadhouse, https://www.youtube.com/watch?v=nG_Nwp0wZc0
    Mickey vs Gorgeous George – Snatch First Fight Scene

    Yalnız kırmızı karta kadar ciddi ciddi yeniyodu Palace.

  46. çaksu says:

    Bu sene youtube’da Türk yorumcuları izlediğim bakındığım oluyor. Açık ara en beğendiğim kişi Orhan Uluca. Özellikle bu dakika dakika programı. Müthiş akıcı konuşmuyor bazen ama tam böyle ciğerine iniyor mevzuun. Eğit bizi Orhan baba.

    https://www.youtube.com/watch?v=qJ8CcSUsXHA
    “MAÇ FARKA GİDEBİLİRDİ” GALATASARAY 3-1 ADANA DEMİRSPOR | DAKİKA DAKİKA ANALİZ #21

  47. City’nin 2023/24 sezonu şampiyonluğunu kutlarım.

    Yiğit

    @Ahmet Saraçoğlu, bu sezon büyük maç kazanamıyorlar. 4 maçtır galip gelemiyorlar. Büyük takımsan bu maçları napıp edip kazanmalısın. Jöle kafa siker…

    Ahmet Saraçoğlu

    Biz bunları 5 ay önceden söyledik.

    Yiğit

    @Ahmet Saraçoğlu, Jöle kafa siker diye boşuna demedik ahahah

    Ahmet Saraçoğlu

    @Yiğit, dün Leverkusen maçı bittikten sonra spiker şöyle dedi: “Xabi Alonso her şeyiyle üst düzey bir insan. Teknik direktörlüğü, zekâsı, duruşu, karizması… Pep Guardiola kel, Alonso kel de değil.”

  48. deadhouse says:

    Herkes İnter’in kadrosu daha iyi şampiyonluğa çok yakınlar diyor ama futboldaki şu kuralı bilmiyorlar: Lig serüveninde Juventus’la yarışa girmekten daha tehlikeli bir şey yoktur. CL’de öyle değiller, 9 finalden 7′sini kaybettiler ama lig söz söz konusu olunca bunlar canavar.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.