# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Tartışma
Masa başında kazanılan maçlar, iddaa baronları ve daha fazlası…
| 01.01.2024

VAR odası.

Site kitlemiz içerisinde futbola meraklı insan sayısının çokluğundan, sadece bu konuya ayrılmış bir başlık açmanın gerekli olduğunu düşündük.

Bundan böyle tuttuğunuz takımla ilgili övgü ve şikâyetlerinizi buraya yazabilir, oynadığınız kuponları burada paylaşabilirsiniz.

Böylece hem konuyla ilgilenenler tüm bu muhabbetleri tek bir yerde bulabilir hem de Serbest Kürsü kısmı daha genel muhabbetler için kullanılabilir.

Şimdiden herkese keyifli muhabbetler.

  Yorum alanı

“Masa başında kazanılan maçlar, iddaa baronları ve daha fazlası…” yazısına 5,705 yorum var

  1. deadhouse says:

    Orospu evladı Xavi bir sikime yaramadın. Sen ne iğrenç bir insansın. Takımı mahalle takımına çevirdin, kuponlarımızı mahvettin. Göt oğlanı.

    Ahmet Saraçoğlu

    @deadhouse, tüm hafta sonu tek bildiğim büyük maç oldu. Bu maça kadar Ctesi Pazar sadece 2 kupon yapmıştım ve ikisinde de tüm büyük takım bahislerim yattı. Barça maçına 20 dk kala Girona yener ulan deyip oynadım, tuttu ama Roma maçından yattım. Bence sıkıntı Barça’dan çok Girona’nın bu seneki durumunda. 16 maçta 13G 2B 1M istatistiği var adamların. Avrupa’nın en formda 2-3 takımından biri.

    Barça da az mal değil tabii, orası ayrı ama bu maç Xavi’nin sıçışından çok Girona’nın başarısı bence.

    deadhouse

    @Ahmet Saraçoğlu, Öyle tabii Girona’nın başarısını yadsıyamayız ancak nihayetinde maç öncesi 1,30 verilmiş bir takım, orta sahasında İlkay, F.De Jong, Pedri var, forvetinde Lewandowski var. Kadro değeri 862 milyon Euro. 1 fark yener oynamıştım. Sen Barça’sın hiç olmazsa berabere kal, 1 farkla kazan, evindesin ayıp yani. (Gerçi Nou Camp bakımda)

  2. Yiğit says:

    Bugünkü olaylardan önce de böyle düşünüyordum ama bugün bir kez daha emin oldum ki Ankaragücü futbol tarihindeki en leş takımdır. Taraftarından yöneticilerine bu kadar seviyesiz bu kadar kalitesiz bir futbol kulübü dünyanın hiçbir yerinde görülmemiştir.

    Zanlıkardan önce başkalarına suç atanlara her zaman uyuz olmuşumdur ama zamanında Beşiktaş maçında yaşananlara dair gerekli yaptırımları uygulamayanlar bugünkü olayın baş suçlularıdır.

    Cerca C.

    @Yiğit, 1926 Polatlı’nın sezon açılışına ve 3 hafta önceki maçlarına gittim. 2 otobüs dolusu müptezeli hakaret anlamında değil cidden adamlar madde kullanmış belli ve stada giriyolar. O stat bu stat adamları taşıyor polatlı belediyesi. MKE taraftarları bunlardan çok daha pis. Salavat getirtirler.

  3. ismail vilehand says:

    Türk futbolu bir albüm olsaydı, kesin “Panzer Division Marduk” olurdu.

  4. deadhouse says:

    UEFA, Türkiye’den 2032′yi almalı. Yolsuzluğun, adam kayırmanın yaşam tarzı olarak benimsendiği, mafyaların, zorbaların hüküm sürdüğü, orman kanunlarının uygulandığı, hukukun yok sayıldığı bir ülkede hiçbir spor organizasyonu düzenlenmemelidir.

  5. ismail vilehand says:

    Abdülkerim Durmaz ve Ahmet Çakar yerden göğe kadar haklı. Bu yaşanan olayların ve Türk futbolundaki kaosun bir numaralı suçlusu Mehmet Büyükekşi’dir. Telefonunda neden bylock olduğunun cevabını veremeyen adamsın sen. Basın açıklamasında hiç utanmadan kendi hariç herkesi suçladı. Ömrümde hayatımda böyle yüzsüzlük görmedim.

    Yiğit

    @ismail vilehand, rezalet bir insan. Gram vasfı yok.

    İşin kötü yanı herkes şikayetçi kendisinden ve tff’den ama karşısına aday bile çıkarmıyor kimse. İstifaya davet bile etmiyorlar. Şikayetçi olduğu durumun değişmesini bu kadar istememek akıl alır gibi değil.

    Artık her şeyin bu kadar algı oyunu olmasından bıktım. Resmen sosyal manipülasyon dönüyor. Herkes hakem konuşsun herkes tff’ye sövsün isteniyor. Sayacak o kadar çok rezillik var ki. Cidden çok soğudum sanırım türk futboluyla ilişiği tamamen keseceğim.

    Melkor

    @ismail vilehand, Senelerdir süperlig takip etmeyen ben bile açtım ne olmuş diye. İkide bir mansur niye tivit atmıyor diye tekrarlanınca siktirin diye kapattım. Mansuru çok sevdiğimden değil, nalaka aq. Ayrıca oraya koyulan kuklaları tartıştırmak da 20 senedir bildiğimiz hedef şaşırtma. Sorumlusu elini neye atsa kurutan, yobazlığı, cehaleti rises eden malum kişi ve sikik avaneleri. Ülke neyse futbolu da aynı şekilde gün geçtikçe çürüyor, kokuşuyor.

    ismail vilehand

    @Melkor, zaten bu ülkedeki en ufağından en büyüğüne kadar olan bütün problemlerin sebebi haşmetlimiz ve onun zihniyetindeki insanlar. Olayın baş kahramanı da zaten malum siyasi parti ve o zihniyetin ete kemiğe bürünmüş hali. Evet, Mansur başkan muhabbeti gereksizdi, adam tam bir devlet memuru. İşini yapar gündeme karışmaz.

    Tüm bunlardan bağımsız olarak Mehmet Büyükekşi’nin varlığı Türk futbolunun başına gelmiş en kötü şeydir bence. Bunu dile getiren kişilerin kim olduğuna takılmıyorum açıkçası.

  6. çaksu says:

    İçim acıdı izleyince. Umarım hukuki karşılığı neyse sonuna kadar uygulanır. Hapis dahil. “Silahım olsa çekip vururdum” diyen bi pislik vardı onu da alsalar mk… Bi gram daha rahat uyuyalım.

    Zaten köylü cahil milletiz de.. Bu kadar nefret hala üzüyor ya. Çocuklar nelerle büyüyor…

  7. deadhouse says:

    Dünkü olaydan sonra Galatasaray’ın oranı epey yükseldi. Favoriydi, artık değil. Ülkende hakemler yerdeyken suratına tekme atsalar senin de kafan karışır, hayatı sorgularsın.

  8. owlbos says:

    Zaten şu Türkiye futbol ikliminden uzun yıllardır nefret ediyordum simdi tam oldu. Futbol böylelerin elindeyken taraftarlardan yada sahadaki futbolculardan ne bekleyebiliriz ki? Kocaman bir b*k cukuru.

  9. ismail vilehand says:

    Bir de anlamadığım şey; Ankaragücü başkanı hakem dövüyor, ancak sosyal medyada GS ve FB’liler birbirlerine “sizin yüzünüzden” oldu diyerek ağza alınmayacak küfür ve hakaretlerle saldırıyor. Ya hasta mısınız siz amk? Şu durumda birlik olup “bu düzen değişsin” demeniz lazımken ne alaka.

    Raddor

    @ismail vilehand, milli maç izlerken ekşi’den yorumlara bakayım diyorum, onda bile on entry’den dokuzu GS-FB kavgası oluyor.

  10. Raddor says:

    Behzat Ç.’de Behzat Gençlerbirliği’ni tutarken, her şeyi kavga dövüşle halleden cahil ve barzo Harun büyük bir Ankaragücü taraftarıydı. O geldi aklıma. Halil Umut Meler’e geçmiş olsun.

  11. deadhouse says:

    Bayern 0 GS 0 Real Var Inter H0. Chivas Regal parası.

    Gökay

    @deadhouse, bende de böyle

    https://nsn.page.link/CaxGE
    https://nsn.page.link/rR3zy

    Bol şans 👍

    deadhouse

    @Gökay, Bol şans Gökay abim. Tercihlerinle ilham veriyorsun bana.

  12. çaksu says:

    22.15. İlerde Kerem Tete başlıyo Ziyech Mertens yedek. Tempo, fizik 11′i bence. İkinci yarı Mertens Ziyech girer aklımız da artar. Barış ve Bakambu da girer. İyi opsiyonlar. Maç kopmasa bile son dk’ya kadar her türlü ararız. Hadi bakalım.

    çaksu

    İkinci yarıya Mertens’le başlasak ne güzel olur. Kerem’i seviyorum ama sete akıl katacak, Boey ve Tete’yi üçleyecek adam lazım sanki oraya. 45 dk da bi kere gördüm Kerem’in orayı üçlediğini.

    çaksu

    Geciktin be hocam.

  13. deadhouse says:

    Empoli – Torino maçının ilk 40 dakikası müthişti.

  14. deadhouse says:

    Bayern yöneticilerinde azıcık beyin olsaydı takımı rezil rüsva eden Tuc*el denen futbol fakirini getirmezlerdi.

  15. Cryosleep says:

    Biz ne izliyoruz?

  16. deadhouse says:

    Ahaha M Ü K E M M E L

    Yine gol yedikten sonra oyuncu değiştirdi. İnanılmaz. İlk 60 dakika müthiş oynadığımız için oyuncu değiştirmeye gerek duymadı Ordinaryus Profesör Okan Buruk.

    Galatasaray benim için bu sene CL’de ilk maç dışında ve bu maç dışında (daha bitmedi) iyi performans sergiledi. Okan Buruk’a United ve Bayern maçları için bir şey diyemem ancak Kopenhag maçlarında sınıfta kaldı özellikle son maçta dakika 60 bakalım benim umudum yok belki yıldız futbolcular bir şey yapar bir ihtimal.

  17. Frostauðn says:

    Senin allah belanı versin Okan Buruk. Şu maça Ziyechsiz Mertenssiz çıkmak intihardı aldın ebesinin amını ortada oynan bir futbol yok rastgele uzun top sallamayla oynuyor takım ya. Senin oyunu yönetecek oyun aklı yüksek olan futbolcuya ihtiyacın var bu maç düz fiziksel güçle açılacak bir maç değil. Adamların kapanacağı çok belliydi bunu düz fiziksel kuvvetle nasıl açacaksın. United maçında inadından Nelsson’u oynatmadın maç başında 20 dakikada 2 gol yedik ve net defansif pozisyon almaktan yedik o golleri. Neyse takımda tonla yıldız var da her gün biri götünü topluyor. Ama sen bu takımı yönetecek bir isim değilsin gerçekten bıktırdın kendinden küçük takım hocasısın. Yenilen golden sonra kapattım maçı bilgisayarı parçalayacak sinirle. Bu adam United galibiyetinden sonra eleştirmeyi bıraktım falan sustum ama yeter be çıkılabilecek bir gruptan çıkamadın. Yapılan transferlerde yanlıştı ya bu hem yönetimin hem hocanın hatası. Dahası tek problem bu da değil biz bu gruba göte bala kaldık biz Molde’yi de hakederek elememiştik olacak olan buydu. Yıldız isimler senin leş futbolunu bir yere kadar taşır. 1 hafta önce dedim bu maçı açarsa Ziyech açar yok adam yok. Sen bu yapılan yatırımların emanet edilebileceği bir isim değilsin. Maçı izlemeyi bıraktım falan bu maç dönersede umrumda değil. Şu maça şu kadroyla çıkmak için futboldan anlamamak lazımdı. Kerem ne yaptı ne verdi çok merak ediyorum Tete olmadı yine. Olması gereken top tutabilecek futbol zekasını konuşturabilecek isimler ise yedek kulübesinde. Gol yiyene kadar yine değişiklik yapmadı. Bu takım ligde şampiyon olsun sikimde bile değil tek umrumda olan CL’ydi onu da mahvettin şerefsiz.

  18. ismail vilehand says:

    Galatasaray için hayırlısı oldu. Bu kadro ve bu oyunla UEFA liginde yarı finalde görmek sürpriz olmaz.

    Frostauðn

    @ismail vilehand, Abi dün dakika 60′a kadar izledim oynanan bir oyun var mıydı? Bu kadroyla dediğine katılıyorum ama oynanan futbol hakkında ciddi şüphelerim var. Köpek gibi önde adamların yarı sahasında pres yapmak dışında hiçbir şey yok. Ve işte bu Kopenhag gibi kısa paslı çıkmayacak takıma karşıda işlemiyor. Dahası senin kadro derinliğinde yetersiz o köpek gibi pres yapmak için yedeklerden girecek kimse o oyunu devam ettirebilecek bir isim değil. Şampiyonlar liginde şansın olmadığını biliyorum ama şu gruptan çıkmak istedim ve çıkadabilirdik koyan bu yani dün gece beni sinir eden bu.

    deadhouse

    @ismail vilehand, Avrupa Ligi’nde bizi gole boğacak takımlar var. Kopenhag gibi disiplinli, kapanan, takım oyunu oynayan değil, gole boğacak takımlar var. United’ı, Kopenhag’ı sikinde sallayabilecek takımlar.

    Fazla ilerleyebileceğimizi düşünmüyorum. İlk turda iyi bir takım gelirse elenebiliriz.

    Takımlara bak ahaha bunlar bizi gol manyağı yapar: West Ham, Leverkusen, Liverpool, Brighton, Marsilya, Atalanta, Lizbon, Roma.

    CL’den gelecek takımları saymıyorum bile.

    Frostauðn

    @deadhouse, Bunların hepsi bizi eler benim Avrupa’da bir beklentim yok bu oynanan berbat futbolla.

  19. deadhouse says:

    Kopenhag – 66 milyon Euro
    Galatasaray – 236 milyon Euro
    Man. United – 877 milyon Euro

    Tebrikler Kopenhag. Tarih yazdınız. Yolunuz açık olsun. Darısı kadrosunun hakkını veremeyenlere.

    Frostauðn

    @deadhouse, Erik Ten Haag ve Okan Buruk çöpü otursun şu seneki grup maçlarını tahlil etsinler. Kadro değeri çok önemli de hocan kötüyse hiçbir anlamı kalmıyor. Galatasaray’ın tarihindeki en büyük yatırım yapıldı bu sene CL’de gruplardan çıkamayacaksak hangi sene çıkacaktık.

  20. Cerca C. says:

    Çok basit gol yiyip atamayınca deliriyorum. Bu kadar haddini bilerek oynayan bi takım daha görmedim hayatımda. Molde’nin hakkıydı tur ta elemelerde bu herifler de haketti ve aldı bu sefer. Ben yine de takımı sevdim bu sene Zaha denen adamın maaşıy Kuzey liglerinde şampiyon olursun. Adam sikini sallıyo kaç maçtır ya. Şu maçta bari bişey yap amk.

    Frostauðn

    @Cerca C., Zahalık bir maç değildi bu maçta Zaha’nın etkisiz kalacağını biliyordum en prime döneminde Crystal Palace’ta oynarken maçlarını izledim. Crystal Palace aksine kendi tamamen kapanan topu kaptımı ileriye uçuran bir takımdı ondan sonra bulduğu boşlukları çok iyi değerlendirip değerini gösteriyordu. Çalım atma adam eksiltme futbolcusu ama tüm takım olarak kapanan bir takımda bu yetenekler işe yaramıyor çünkü anında hücum alanında topu alan adama 3 kişilik baskı yapıyorlar. Mesela Keremlikte hiç maç değildi ayağında top tutabilecek bir isim değil. Ve senin bugün ayağında top tutacak oyun zekası yüksek iyi ortalar iyi paslar kesebilecek Mertens, Ziyech isimlerine ihtiyacın vardı. Ama taktik deha Okan Buruk ikisini de yedek kulübesinde başlattı bugün.

  21. Rust in Peace. says:

    Hayvan gibi kapanacağı belli olan takıma karşı nasıl Kaan, Kerem, Tete üçlüsüyle çıkarsın bunu anlamıyorum. Sok Mertens, Ziyech, Kerem’i 11′e. Oliveira da olur. Kaan nedir? Hele 10 numarada Kerem’le başlamak?

    deadhouse

    @Rust in Peace., Dün sıradan bir futbolsever Galatasaray’ı yönetseydi Galatasaray maçı kazanırdı. Kaan gibi sade fizik güçle çalışan kazma bir futbolcu City, Bayern gibi takımlara karşı oynatılır. Kaan’ı oynatmasının hiçbir açıklaması yok. Rakip kapanıyor, ne için kullanacaksın Kaan’ı.

    Kerem top tutamıyor, BREZİLYALI Tete macera arıyor. Belki Neymar gibi üç kişiyi çalımlar doksana atarım topu diyor.

    Zaha top ezmekten başka bir şey yapmadı. Devre arasında Kerem sola çekilip Kaan, Zaha ve Tete’yi çıkarıp Ziyech, Oliviera, Mertens’i almalıydı. Bakambu’yu da erken almalıydı. Kaybedeceğin bir şey yok.

  22. Raddor says:

    Bence Galatasaray kötü değildi. Kopenhag iyi savunma yaptı. Bütün topları kestiler. Kalenin, oyuncuların önünü başarılı şekilde kapattılar. Bir sürü pas, orta ve şutun gerçekleşememesine neden oldular. GS’nin de illa ki hataları vardı ama grup cidden zorluydu. ŞL başlamadan önce bize deseler; 16′ya kalacağımız son maçta Kopenhag’ı yenmemize göre belli olacak diye, sevinirdik. En kolay gördüğümüz rakip dişli çıktı, Münih’i bile zorladılar, hak ettiler.

    Galatasaray’ın UEFA’da başarılı olacağına inanmak istiyorum. Kupayı kaldırdıkları stadyumda Avrupa Ligi yolculuğu belli oldu. Vardır belki bir hayrı.

    Nihat Kahveci’nin bir yorumu hoşuma gitti: “Gerçekleşen transferler içinde bu sezon Sanchez hariç hiçbiri bekleneni vermedi. Buna rağmen Galatasaray buralarda.”

    Yiğit

    @Raddor, gs’nin bu seneki başarılarının temelinde geçen seneki oyuncular yatıyor zaten. Yine bardakçı, torreira, icardi, boey takımın en iyileri. Gerçi icardi son iki ayda biraz sönük ama olsun. İsim olarak gayet iyi topçular alındı aslında ama Sanchez dışında istikrarlı tek bir transfer yok. Geçen seneki kadroya ne eklenmeli dense herkes önce sol bek ve torreira’nın yanına sağlam bir orta saha derdi. Ama ne düzgün bir sol bek ne de orta saha alındı.

    Tete, Ziyech, Zaha vs bunların hepsi kaliteli topçular ama bunların hepsini almaya gs’nin ne kadar ihtiyacı vardı emin değilim. Bu oyuncular sezonun kalanında coşabilir ona bir şey diyemem ama hala daha bir istikrar tutturamadılar. Kadro yapılanması bence çok yanlış.

    Raddor

    @Yiğit, sol bek ve orta saha ile birlikte Icardi’nin yanındaki ve arkasındaki adamlar da atağı besleyemiyor. 10 numarada Kerem olmuyor. Kanatlardan en az biri gününde olmuyor. Okan Buruk da yedeği sokmada gecikiyor (yine aynı cevabı vermiş: Golden önce değişikliği yaptım gerçekleşmeden gol oldu diye) Maç boyunca ıkınılıyor, sonuç gelmiyor. Icardi’de formsuzluk olsa da tekniği iyi olduğu için bu maçta da güzel pozisyonlar aldı, iyi paslar verdi (geri paslar, bırakmalar vs). Ama bitiremediği için olmadı. Tüm bunlar düzelirse ikinci UEFA bile gelebilir ama aynı hatalar devam ederse muhtemelen ilk maçta yine patates.

    Frostauðn

    @Raddor, Kadro planlaması kesinlikle berbattı o ayrı mesele gruptan çıkamamak değil gole kadar izledim ben bir tane gol pozisyonumuz olduğunu hatırlamıyorum bu kadar mı plansız çıkılabilir. Uzun boylu fizikli Kuzey takımlarına nasıl top şişirerek gol atacaksın ve bir de kapanıyorlar. Çalışılmamış belli çıkan kadro bile çalışılmadığını maça gösteriyordu. Okan çok küçümsedi Kopenhag’ı iki maçta 4 puan aldılar. Yani oynarsın gerektirdiği gibi pozisyona girersin olmaz falan problem değil takımın plansızlığı izlerken beni deli etti. 3-4 sene önceki Terimin oynattığı berbat futboldan hiçbir farkı yoktu rastgele şişir dur gol olursa ne ala.

    Kopenhag iyiydi yapması gerekeni yaptı her şey makine gibi çalıştı ama Galatasaray iyi değildi hiçbir şey yapamadı. Beni sinir eden bu mesela Bayern maçlarında asla puan beklemedim ama en olmaması gereken gruplar açıklandığında puan beklediğim maçlarda inanılmaz puan kayıpları yaptık. İki kopenhag maçından 4 puan bekledim minimum diyordum. United’dan da kendi evimizde yenelim Old Trafford’da 1 puan bile harika olur diyordum sonuç ortada. Yaptığım hesapta 7 puan falan bekliyordum olan ise bu. Puan kaybına lüksümüzün olmadığı maçlarda yanlış kadro tercihleri ile puanları verdik.

    Raddor

    @Frostauðn, en kötüsü o ortalardı herhalde. Sürekli orta, orta ben de çok bunaldım izlerken. Okan Buruk’un açıklaması “ceza sahasına çok kapandılar, kanatları boş bıraktılar. O yüzden kanatları kullanıp uzun oynamayı tercih ettik.” Gerçekten böyle böyle gol bulabileceklerini düşünmüş. Adamlar ise ne kadar organize geldi. Rakibi çözmek için takım halinde daha farklı yöntemler tercih etmelerini beklerdim. En azından maçın sonlarında Ziyech’in uzaktan şutu gibi daha çok şut deneyebilirlerdi. İşe yaramayanı deneyip durmaya devam ettiler.

    Ama yine de maçın kaybedilmesinin sebebini %80 dün Kopenhag’ın dünyaya ders niteliğinde iyi savunma yapmasına bağlıyorum. Normalde Galatasaray bu oyunla bile temiz yenerdi. Hiç geçit vermediler, hayranlıkla izledim defansı.

  23. ismail vilehand says:

    Perşembe günü akşamı 4 şişe bira alıp dışarıdan da tavuklu-mantarlı noodle söylememe yetecek kadar para veren kupon:

    https://nsn.page.link/wuFe2

    Gökay

    @ismail vilehand, Pazar sabahına Cerruti kumaş Takım Elbise getirebilir kuponum

    https://nsn.page.link/r1AW8

    Cuma günü et, tatlı, alkollü içecek, kahve ve yanında bir iki tane puro getirebilir kuponum

    https://nsn.page.link/efJee

    Tutarsa hafta sonunda tutarı yine bahiste hiç edeceğim kuponum

    https://nsn.page.link/C4MMr

    Bu da diğerleri gibi asla tutmayacak olan kuponum

    https://nsn.page.link/78wC3

    Tahminlerimiz birbirine pek yakın durmasa da bol şans abi 👍

    ismail vilehand

    @Gökay, senin kuponları gördükten sonra bir kumarbaz olarak utandım, kendimi korkak gibi hissettim. Dolapdereli Sabri abi görse yüzüme tükürür dedim ve şöyle bir kupon yaptım:

    https://nsn.page.link/v99U8

    deadhouse

    @ismail vilehand, Barça kazanırsa tüm kuponları yatıyor. Gerçek kumarbaz gerçekten.

    Gökay

    @ismail vilehand, City ateşimizi erken söndürünce hemen bir benzerini ben de çıkardım abi

    https://nsn.page.link/hbtuk

    deadhouse

    @Gökay, Hocam ben senin yanında ancak stajyer olurum. Benim tarzım düşük, orta oran. 2′nin üzerinde orana oynadığım zaman kesin tutmaz gözüyle bakıyorum. Sen 200 atıp 7,8 orana oynuyor ve tutacağına gönülden inanıyorsun. Saygılar.

    Gökay

    @deadhouse, estağfurullah Deniz Hocam, senin futbol bilgin, tecrüben bende yok. Heves edip oynuyoruz işte bir şeyler :)

    Bu arada kuponlar değil de, gönüller bir olup dağılacağız gibi sanki, ama hadi bakalım ahah

    deadhouse

    @Gökay, Futbol bilgisiyle alakası yok ki hocam bu işin. Bahis, kumar bağımsız şeyler futbol bilgisinden. Geçen bir adam tanıdım ofsaytın bile ne olduğunu bilmez, 2-3 milyon para kaldırmış futbol bahisinden. Maç bile izlemiyor. Haftasonu olunca Bayern’e Liverpool’a filan 5 10 bin atıyor, Fenerbahçe’ye İY 1,5′una 10 bin atıyor böyle böyle kazanıyor. Adama Notts County desem ne o balık mı diyecek.

    Yiğit

    @Gökay, site olarak hiç kupon vs yapmayıp sadece senin kuponları oynamalıyız. Senin kuponlar varken gidip barça kazanır falan basıyoruz, ayıptır. Tek gerçek sensin Gökay hocam.

    Gökay

    @Yiğit, estağfurullah Yiğit Hocam. Keşke site ahalisine gerçekten bir şeyler kazandırabilsem. Maalesef paylaştığım çoğu kupon tutmayabiliyor; ama olsun, siteden herkese her zaman yemek, bira ısmarlayabilirim, ısmarlamak isterim. O şekilde kapatırız o açığı

    @deadhouse, Deniz Hocam ayrı post olmasın diye buradan yazıyorum;

    Aberdeen maçına kesinlikle katılıyorum, süpriz 1 de denedim.
    Fener maçına dep iy0.5 aldım; bence var gelecektir
    Zagreb e H0 gibi bir şey düşünüyorum ona da katılıyorum.
    Lugano maçını Beşiktaş denedim
    Liverpool maçının oranları çok alakasız, ona da X düşünüyorum

    Kuponlar:

    https://nsn.page.link/1z2rW

    https://nsn.page.link/j5Woa

    Bol şans herkese

  24. deadhouse says:

    Ya Xavi siktir git yeter artık seni de tiki takanı da boktan futbolunu da sikeceğim artık. Efsane takımın anasını siktin amına kodumun oğlu.

  25. ismail vilehand says:

    PA bahisçilerinin anlık durum:

    https://youtu.be/pBeudF5emm4?si=S_sF2bSuq_yXHRKv

  26. ismail vilehand says:

    Şikeci Barça ve haysiyet yoksunu hocası Xavi’ye selamlar 👋🏻

  27. deadhouse says:

    Benim gibi Sokrates ekibinin yüzüne bakamazsanız futboldan zevk alırsınız. Neredeyse Championship takımlarını bile gündem konusu yapıyorken içeride dışarıda Inter tokatlayan grubunu lider bitiren Real Sociedad’tan asla bahsetmezler. İspanya, İtalya takımları bütçeler söz konusu edilirse Premier Lig takımlarını ters çevirir düz siker. Adamlarda para yok bunu yapıyorlar. Premier Lig takımları kadar paraları olsa Premier Lig takımlarının esamesi okunmaz. Bilenler bilir. Chelsea Abramoviç’le var olana kadar Avrupa’nın 1 numaralı ligi Serie A’ydı. Premier Lig takımları ortada yoktu. En iyi futbolcular Milan’da, Juventus’ta oynardı.

    Necrobutcher

    @deadhouse, futbol premier ligde oynanan oyunun adıdır diğer liglerde kötü birer kopyaları oynanır millet de onu futbol sanar. serie a hiçbir zaman 1 numaralı ligi olmadı olamaz da o zamanlar serie a da yaşanan atılım şu anki arab etkisi gibi bir şeydi ve geçti arap etkisi de geçecek.

    deadhouse

    @Necrobutcher, Çok cahilce konuşmalar bunlar bilerek mi yapıyorsun acaba. Serie A, Arap atılımı demek.

  28. deadhouse says:

    Kupon 1

    Brighton Kg Var
    Aberdeen Kg Var
    Fener Kg Var
    Lugano İY 0,5 üst

    Kupon 2

    Aris Kg Var
    D.Zagreb 1
    Ajax 1
    Kızılyıldız İY -3,5

    Kupon 3
    Olympiakos İY1
    Brighton Kg Var
    Lugano MS 1,5 üst
    U.S Gilloise MS 1,5 üst

  29. Yiğit says:

    Bize 6 atmayacaktınız olm. Stoperde yedek sol bekle ve 18. stoperimiz falan olan benden bile küçük lavukla oynuyorduk, garibandık, biraz acıyacaktınız.

    Şaka maka adamlar bize 6 ludo’ya 7 attılar yine de ludo ve fener çıktı gruptan. Çok enteresan, ilk defa böyle bir şey görüyorum.

    Ayrıca Ferdi fb’de izlediğim en iyi bek. Trnava’ya karşı süper oynadı diye demiyorum ama adam istikrar abidesi. İki sezondur kötü oynadığı bir maç hatırlamıyorum, çok da iyi olmadığı birkaç maç anca hatırlıyorum.

    deadhouse

    @Yiğit, Avrupa kupalarında gruplardan çıkmak için en önemli faktör evindeki maçları kazanmaktır. Ludo ve Fener evindeki tüm maçları kazandı. Galatasaray’a bak. Evindeki hiçbir maçı kazanamadı. Doğal olarak da gruptan çıkamadı. Nord örneği ekstrem tabii en önemli rakiplerine 6 ve 7 atmış takımın çıkamaması enteresan. Yine de çok kötü bir takım olan Trnava’ya evlerinde puan kaybetmeleri sonlarını getirdi çünkü Fener ve Ludo sonuna kadar kovaladı.

    Necrobutcher

    @Yiğit, gs maçlarında zaniolonun karşısında düştüğü durumlara bakabilirsin kötü performans örneği olarak. fenerde carlos oynadı en iyi demek biraz talihsiz olmuş.

    Yiğit

    @Necrobutcher, sanki prime Carlos oynadı fenerde amk. Şu Ferdi’nin deliciliği fenerdeki Carlosta asla yoktu. Gökçek Vederson’dan biraz iyiydi işte Carlos.

    Gs maçları değil, son gs maçı demek istedin herhalde ayrıca. İlk maçta zaniolo yoktu çünkü. İkinci maçta da müptezel sametin yanında oynadığını hatırlatırım. Ferdi zaten epey ortalama savunmacı, hücum bile edemeyen bir takımda standard bir beke dönüşmesi normal.

    Necrobutcher

    bir ömer bayram bile değil.

  30. ismail vilehand says:

    https://nsn.page.link/wX6QV

    Günün basket kuponu. Yatırım tavsiyesidir. %80 ihtimalle tutar.

  31. ismail vilehand says:

    https://emedya-cdn.tjk.org/s/kupon/43c83bc7.png

    Günün 6′lı ganyan kuponu. Yatırım tavsiyesi değildir. %90 tutmaz ama tutarsa pavyona götürtür.

  32. Gökay says:

    Bum

    https://nsn.page.link/r1AW8

    Ahmet Saraçoğlu

    @Gökay, bambaşka bir mevzusun Gökay. Tebrik etmeye girmiştim, sen yorum atmışsın. Cidden helal. Ben de aynı kuponu 20 TL ile oynamıştım, 1000 TL aldım.

    deadhouse

    @Gökay, Abi dergahı ne zaman açıyorsun. Müridin olmaya geliyorum çünkü. Ahmet Saraçoğlu bambaşka mevzusun demiş. Ben fazlasını söyleyeyim. 20 yıldır bu işin içinde olan biri olarak senden daha fazla sezgisi iyi olan birine rastlamadım. Kuponların sanat eseri.

    Yiğit

    @Gökay, havarinim mesihim

    monke

    @Gökay, abi sen nasıl bir şeysin öyle ya :D

  33. ismail vilehand says:

    Xavi gizli gey bence.

  34. deadhouse says:

    Süper Lig’e İstanbul’dan 3 büyük takım dışında takım alınmamalı. İğrenç takımlar hepsi. Karagümrük, İstanbulspor, Başakşehir, Eyüp, Tuzla, Kasımpaşa.

    Midem bulanıyor hepsinden.

    Ülkenin başı olsam hepsini kapatırım.

    Yiğit

    @deadhouse, dünkü olay saçma sapan. Resmen boku çıktı artık. Ülkede konuşulan tek şey hakem.

    Ha yine de şunu demeden edemeyeceğim. Hakemler tarafından kasıtlı olarak hakkının yendiğini düşünüyorsan çekilirsin sahadan oynamazsın. Bizde herkes doğranıyor, herkesin üzerine oyunlar oynanıyor güya ama kimse ne maçtan çekiliyor ne de maça çıkmamazlık ediyor. Böyle bir şey olduğunu iddia ediyorsan delikanlı gibi çekilirsin. Aynısını ligi bitirtmeyizci tayfaya ve bizim koça tavsiye ediyorum.

    Öte yandan bu iş bu şekilde devam ederse süper lig izlemeyi bırakacağım. Tamamen kokuşmuş ve leş bir organizasyon oldu burası.

  35. Yiğit says:

    Halil Umut Meler’in Emre Belözoğlu ile ne alıp veremediği var acaba. Haksız yere yumruk yemişsin hala gidip emre’ye sallıyorsun. Basbayağı yalan söylüyorsun bir de. Yaşananlar çok üzücü ama sahada yumruk yiyen adamın aklına gelecek son şey Emre Belözoğlu olur amk.

    Üç hafta önce yönettiğin maçta oosterwolde’ye gangbang yapılırken bir şey diyemiyordun, çıkıp ondan özür dileyeceğine milletten özür bekliyorsun bir de. Türkiye’nin en iyi hakemi buysa yarra yemişiz. Süper Kupa’yı zaten izlemeyecektim, bu lavuk yönetirse maçın özetine skoruna falan da bakmam artık. Keşke yumruk yemeseydi tabii ama böyle kompleksli birinden de hakem olmaz.

  36. çaksu says:

    Mr. Elliot (Harvey) is running the game right now. Please leave a message.

  37. ismail vilehand says:

    https://nsn.page.link/ntQGQ

    Ruhunuzu şeytana satıp bu kupona basın.

    deadhouse

    @ismail vilehand, Orospu çocuğu Dallas yakmış mis gibi kuponu. Luka Doncic oynamıyormuş acaba bu bilgiyi biliyor muydun. 1,10 veriyormuş Houston’a.

    ismail vilehand

    @deadhouse, o yüzden zaten taraf yerine sayı oynadım. Maçı da ara ara izledim, kolsuz ampute basket takımı daha çok sayı atardı. Rezil herifler. Bu gecenin maçlarına çalışacağım şimdi.

  38. deadhouse says:

    Sivas, Gençler, Juve. Üçüne de H0 oynadım. Manyak oran veriyor. Akşama Chivas mı alsam Jack Daniels mı alsam diye düşünürüm artık.

    Yiğit

    @deadhouse, chivas xv fena değil ama 12yo dünyanın en overrated viskilerinden bence. Jack bourbon sayılır ama her türlü döver.

    Fener gs maçına msx basıp lagavulin de alabilirsin.

  39. çaksu says:

    Arsenal’ın ileri üçlüsü bizim emekli üçlüyü (Salah Mane Firmino) hatırlatıyo bana. Çook sakat aq. Zaten Martinelli’yi çıktığından beri (17 yaşında mıydı neydi) hasetle izliyorum sdfg.

    Neyse başa baş maç oluyo yine. Uzun toplarla Zinchenko Salah baş başa bırakma üzerine oynuyoruz eghehe. Gol de öyle geldi. Daha da pozisyon olur.

    Bi de İngiliz VAR’ı maçı bırakıp odada alem yapıyo eminim artık. Şuna penaltı vermediler.
    https://dubz.co/v/03ksv7

    çaksu

    @çaksu, Arsenal ile ileri üçlüleri değiştirsek çok temiz yenerdik bence. Bi süre iyi baskı yaptık ama ön taraf sıçış yine.

    deadhouse

    @çaksu, Direğe hayvan gibi şut çeken vahşi kimdi? Maçı canlı izledim kalabalık bir ortamdı anlamadım kim diye. %100 gol pozisyonu boş kaleye vuramadı. Arsenal da Liverpool da şampiyon olmayı hak etmiyor. Liverpool evinde United’ı da Arsenal ‘ı da yenemedi. Ee kardeşim kimi yeneceksin şampiyon olmak istiyorsan yeneceksin bu takımları. Hep Crystal Palace ile oynamayacaksın. Tempolu güzel maçtı. Ancak iki takım da galibiyeti hak etmedi. Şuursuzca saldırıyordu Liverpool. Belli bir oyun taktiği yoktu Kloop’un. Arsenal kontra aradı ancak deplasmanda olan taraftı onlar için 1 puan çok kötü değil. Bu arada bu sene feci hakem hataları oluyor PL’de. Ve ne hikmetse hep Liverpool aleyhine.

    City şampiyon yine.

    çaksu

    @deadhouse, Haha Trent’ti o. İçim gitti mk. Canı sağolsun ulan, gölgesine bile hayranım çocuğun. A sınıf performans gösterenlerin sayısı azaldı kadroda. Trent en iyilerinden biri belki birincisi.

    Aynen şuursuz kaos futbolu haha. Severim normalde. Hatta orta saha ve defans bloğunun baya iyi oynadığına da işaret.. Virgil, Konate, Gomez, Jones Endo Szobo baya iyilerdi bece. İkinci yarı bi ara baya kan kokusu aldık. Sürekli ilerde top kaptık ama ön taraf sıçtı hepsinde. Bu sıra aşırı bi uyumsuzluk ve kazmalık var ön tarafta bilmiyorum. Diaz’ın babası kaçırıldı falan falloş oldu adam.. Gakpo no9 bi türlü olmadı.. Nunez dar alan oyuncusu değil… Salah en etkisiz döneminde değil ama çok savruk şu sıra….

    Şampiyon bilmem… Aston Villa olsun istersin sen kesin :) Olsun valla haketsinler alsınlar.

    Yiğit

    @çaksu, geçen senelerden PL’deki hakem hatalarına alışkınım ama bu sezon Liverpool’un ciddi hakkı yeniyor. Sahadaki hakemin VAR’ı sikine takmıyor olması lazım, başka açıklaması yok Live için.

    Çok net söylüyorum bizim ligden aşağı kalır yanı yok PL’deki hataların. Hatta daha bile fazlası var. Liverpool’un başına gelenler Gs’nin veya fenerin falan başına geliyor olsaydı lig kapatılmıştı şimdiye.

    çaksu

    @Yiğit, Valla ligi çok az izliyorum ama hakkaten iç savaş falan çıkardı heraldi Türkiye’de. Orda da gündem oluyor ama kötü niyet varsayılmıyor bu kadar. Bizim burda özellikle bu şike davalarından beri herkes herkesin boğazında.

  40. ismail vilehand says:

    https://nsn.page.link/Q1bkB

    1 böreğe 15 böbrek veren muazzam NBA kuponu. %85 ihtimalle tutar. Varsa bütçeniz yüklü girin.

  41. Akşama KG veya beraberlik dışında bir tahmini olan var mı? Şöyle enteresan bir beklentisi olan?

    İçimden FB 1-2 GS geçiyor ama hayırlısı.

    deadhouse

    @Ahmet Saraçoğlu, 2-3 skor oynadım.

    Boba Fett

    @Ahmet Saraçoğlu, Allah korusun hocam, bunun dışında alt olabilir, sonucu kestirmek çok zor ama şöyle bol gollü bir Fenerbahçe galibiyeti çok iyi olur.

    Yiğit

    @Ahmet Saraçoğlu, abi cidden berabere bitecek diye tahmin ediyorum ama her türlü senaryo kafama yatıyor yine de. Sonuç ne olursa olsun “nasıl oldu” demem.

    Messi’nin dünya kupası maçlarından beridir ilk defa bir maçı bu kadar heyecanla bekliyorum. Kaybedeceksek de kaybedelim, yeter ki oynansın artık. Zaten Fred kırmızıyı gördüğünden beri beklentimi epey bir düşürdüm. Yine de kaybedeceksek bile iyi oynayalım güzel oynayalım. Umarım güzel ve adil bir maç olur.

    Günün sonunda fazla iyimser olduğum ortaya çıkacak…

    Yiğit

    Bu arada 3-2 gibi fantastik bir skor oynayacağım zevkine. Aynı maça farklı sonuçlar için bahis oynamayı sevmiyorum ama ekstradan VAR&X de oynayacağım sanırım. Çünkü oranları yüksek.

    Gökay

    @Ahmet Saraçoğlu, İY1

  42. deadhouse says:

    2-2, 3-2, 2-3

    Bu skorlara oynadım. Umarım biri gelir.

    deadhouse

    İsmail ve Okan faktörünü göz önünde bulundurmadım. İçimden 0-0, skor geçmişti ama işte Fener 9 yıldır şampiyon olamıyor herhalde ofansif oynar diye düşündüm. Galatasaray da beraberliğe razı Fenerbahçe’yi yenme düşüncesinden uzaktı.

    Korkaklar.

  43. çaksu says:

    Dk 27 kapattım. Beynim sikildi faul uğultu faul uğultu… kendime eziyet ediyorum.

  44. Frostauðn says:

    Tam tahmin ettiğim gibi pozisyonsuz daha çok ortasahada mücadeleyle geçen bir maçtı. İddia’da sürekli oranlar kg var ya da 2.5 üst gibi seçeneklere yönelmişken aksine ben gol çıkmayacağını düşünüyordum. Bir fırsatla biri gol bulsaydıda muhtemelen 1-0 gibi bir skorla biter diye düşünüyordum. Gerçi daha maç bitmedi ama bundan sonrada çıkacağını sanmıyorum.

  45. Bugün boxing day. Öğlenden akşama kadar maçlar var.

    https://nsn.page.link/E9yyM

    Gökay

    Onlar olmadı, şu oldu:

    https://nsn.page.link/DwQQF

    2/1 li kuponum da Cuma’ ya kaldı. Hadi bakalım, rast gele

  46. trivago says:

    süper kupa finalinde maç sonu 2 ve 1,5 alt oynayasım var hazır gs de sanchez ziyech falan yokken okan faktörüde dahil ama bilemedim tutar mı ki ?

  47. Cryosleep says:

    Of ziyeş of. İyi topçusun da geldiğinden beri bir sik yapmadın.

  48. deadhouse says:

    Türk antrenörlerinin ve genel olarak Türk futbolunun içinde bulunduğu durumu anlamak için Samet Aybaba’nın Yusuf Sarı hakkındaki açıklaması paha biçilemez. Tarih sayfalarına yazılır bu açıklama. İnanılmaz cidden. Hatta daha da ileri gideyim. Türkiye adlı ülkenin durumunu anlayabilirsiniz bu açıklamadan. Daha da ileri gidebilirim, dünyanın bile durumunu anlayabilirsiniz bence.

    Teşekkürler Samet Aybaba.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.