# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Tartışma
Masa başında kazanılan maçlar, iddaa baronları ve daha fazlası…
| 01.01.2024

VAR odası.

Site kitlemiz içerisinde futbola meraklı insan sayısının çokluğundan, sadece bu konuya ayrılmış bir başlık açmanın gerekli olduğunu düşündük.

Bundan böyle tuttuğunuz takımla ilgili övgü ve şikâyetlerinizi buraya yazabilir, oynadığınız kuponları burada paylaşabilirsiniz.

Böylece hem konuyla ilgilenenler tüm bu muhabbetleri tek bir yerde bulabilir hem de Serbest Kürsü kısmı daha genel muhabbetler için kullanılabilir.

Şimdiden herkese keyifli muhabbetler.

  Yorum alanı

“Masa başında kazanılan maçlar, iddaa baronları ve daha fazlası…” yazısına 5,705 yorum var

  1. Jeff Walker says:

    ahmet abi takıma güveniyorum dediğinde gerçekten inanmamıştım ama GALATASARAY ADAMIN AMINA KOYAR AMINA HAKLIYMIŞSIN BE

  2. Raddor says:

    Rashford çok tehlikeli oyuncu. Kanat değiştiriyor, hızlı çıkıyor. Hoylund mudur nedir, Çin malı Haaland’la aralarındaki uyumun artması en büyük endişemdi ve ilk gol ile endişemin haklı olduğunu gördüm.

    O noktada ümidimi yitirdim. Old Trafford’da maçı çeviremeyecektik. Baskın oynuyorlardı. Aylardır abartılan bir balon muydu Galatasaray? Doğru düzgün puan alamadan siktirolup elenecek miydik derken Zaha’dan gelen cevapla “ulan bizde iş var, bizde iş var ulaaan!!” diye haykırdım.

    Heyecanlı çekişme devam ederken, ben beraberliğe okeydim. Ama onca mücadele içerisinde boktan bir hatayla golü yedik. Moralim bozuldu. İyi oynuyorduk, yenilmeyi hak etmiyorduk.

    Derken 2-2. Kerem tüm sövdürmelerini geri aldırmasa da nihayet aleti doğrultmayı başardı ve bitirdi. Yeniden canlandık üstüne bir de penaltı kazanınca dedim 3-2 olacak. Biletlerini keseceğiz. Icardi GS ile ilk Şampiyonlar Ligi golünü atacak.

    Yahu adam penaltıyı kaçırıyor, sonra çok geçmeden zoru başarıyor. Her seferinde sövdürecekken güldürüyor. Nasıl bir şeytan tüyü var bu sarıda, telafinin babasını yapıyor her seferinde. İngiltere’de tribünlerde Türk’ün sesi; Aşkın Olayım, Gençlik Marşı ve fazlası, tüyler diken diken.

    Pozisyon üstüne pozisyon, heyecan üstüne heyecan. Ofsaytlar, Sasha Boey’in müdahaleleri, kaçan goller… Dakikalar içinde tekrar tekrar üzüntünün dibi ve sevincin dorukları arasında gidip gelmek… Efsane maçtı.

  3. çaksu says:

    Boey transfer yaptı bugün sdfgh.

    Apo’yu da “bu kim lan” diye google’lıyo şu an dünyanın orasında burasında insanlar. Çook iyiydi.

    İlk yarı hücumdaki uyum berbattı.

    GS korakor oynasın dedim ama bu kadar da önde basacağını düşünmemiştim haha. 2. 3. bölgeler arası baskı yapar diyodum. Onana’ya kadar bastı. Top da kazandı ama çook kötü kullandı ilk yarı.

    Yalnız takımın boyunu böyle uzatınca fena şeyler de olabilir valla karşıdaki takım günündeyse (köh bayern köh).

    Torreira çıkınca ve Eriksen girince boku yiyoduk. Bi 10 dk… Bekledim ne zaman atıcak United diye. Hata olmasa da bi şekilde atmaları kaçınılmaz gibiydi. Çok rahat girdiler ceza sahasına.

    Icardi nasıl bi ruh hastasısın olm. İki maçtır aynı şey haha.

    Barış Alper’e de helal olsun. Her maçın sonunda girsin bu çocuk. Dinamit.

  4. Ugur says:

    Açılın iyi gün taraftarı geldi: ULAN NASIL KOYDUK BE

  5. Sesim kısık şekilde birkaç cümlelik kadro yorumlarım.

    Muslera: Kısa düşen bir topu dışında üstüne düşeni yaptı. Uzun topla çıkışları da eskiye göre iyileşti. Boey ve Angelino’nun tam göğsüne atıyor uzun topları. Eskiden taca giden çok topu oluyordu.

    Abdülkerim: Çok iyiydi, uçan tekmeyle United’ın 3-2 öne geçmesini önledi. 97. dakikadaki Anthony pozisyonunda hakem el verince hakeme yaptığı “helal sana be eli gördün!” hareketine bakın, hırsını görürsünüz.

    Davinson: İki golde de hatası var görülüyor ama ikinci gol Oliviera’nın pasından dolayı hata yapmak zorunda kaldı. Üstelik son 10 yıldır bir CL maçında 2 asist yapan ilk GS stoperi oldu. Önceki de Eboue’ydi.

    Boey: Bugün PL’ye transfer oldu. Türkiye rekoru kırmadan satılmamalı. Muazzam sağ bek. Maçın kırılma anına imza attı, Rashford’ın 2’ye sıfır pozisyonunda kadraj dışından gelip topu aldı kral.

    Angelino: Yeterli değildi ama önünde Zaha olunca ve Abdül de açıklarını kapatmaya çalışınca çok sırıtmadı. Yine de istekliydi.

    Kaan: 10 ikili mücadelenin 9’unu kazandı, 9 sahipsiz top kazandı, 4 top uzaklaştırdı. Maçın en iyilerinden biriydi.

    Torreria: En iyi maçlarından biri değildi ancak sakatlanana kadar her topa koşmaya çalıştı. Adam aylardır 3 günde bir 90 dk top oynuyor, daha büyük ve uzun süreli bir sakatlık olmadan dinlenmesi lazım.

    Tete: Elinden geleni yaptı ama karşısında normalde ciğersiz bir orta saha oyuncusu olan Amrabat olduğu için fiziken bir yere kadar dayanabildi.

    Zaha: Daha da iyi olacak. Sakatlık sonrası fiziken daha da güçlenince her açıdan daha faydalı olacaktır. Takımı da sahiplenmeye başladı. Golü atması da kendi hikâyesi için çok güzel oldu.

    Kerem: Kerem bu takımın en önemli hücumcularından biri, Türk olarak çok değerli ve her sezon çift haneli asist gol katkısı var. Hayatında ilk kez 10 oynuyor, bu yüzden hatalar yapması normal. Daha da hatalar yapacak çünkü Zaha gelince ortaya geçmek zorunda ve buraya tek maçta alışamazsınız. Kaçırdığı ve ezdiği pozisyonlar var, çok da sövdürdü evet ama 2. golü atan adama da çok bir şey diyemem. Helal olsun.

    Icardi: Fiziksel olarak hiç hazır değil. Gelişi geciktiğinden kamp yemediği için normal. Kalbim yerinden çıkacak gibiydi penaltı atarken ve atamayacağı içime doğmuştu. Ama sonuçta Icardi, yapacağını yaptı. Stoper gibi iki tane de golü önledi.

    Yedekler:

    Mertens: Çok zeki ve tecrübeli bir insan. Casemiro’yu tuzağına çekip attırdı sağ olsun. Çok hırslıydı ve yaşına rağmen girdikten sonra takıma nefes aldırdı.

    Nelsson: Fazla bir olayı olmadı, zaten belli ki bundan sonra yedek olacak.

    Barış: Tam Barış’ın maçıydı. Çok faydalı oldu. Kadıköy’deki 3-0’lık FB maçındaki rolünün aynısını oynadı, çok iyiydi.

    Oliveira: 2. golü yememizi sağlayan pası attı, Davinson’u çaresiz bıraktı. Ziraat dışında süre almaması lazım. Ndombele yetiş kral.

    Ndombele: Birader nasıl bir göt var sende. Adam götünü müthiş koyuyor cidden, vücudunu harika kullanıyor topla rakip arasında. Kısacık sürede yaptığı her hamle doğruydu ve bir pozisyonda hızlı çıkmamızı sağladı, bir pozisyonda da atak yememizi önledi.

    Bayern’den en az 1 puan alamazsak, sonra da gruptan çıkamazsak üzüleceğim.

  6. eskiblackcilardan says:

    Futboldan ve iddaadan anlamam kasa her zaman kazanir benim mottom budur.

  7. Raddor says:

    Dünyanın en iyi Fenerbahçelileri:

    https://youtu.be/8D0MnZ84NKo?si=-Gcnz2nGIYgfVYEC&t=1397

    Ağlayan İngilizler :

    https://youtu.be/Z8uBbMwvmcQ?si=Ke__86B2svtkjdyN

    Frostauðn

    @Raddor, Ne maçtı ya kaç kere önce üzüldük sövdük sonra sevindik manyak ettiler bizi yıllardır maç izlerken sesim kısılmamıştı :D

    İngiliz hükümeti United’lı taraftarlar için travma sonrası terapi bütçesi ayırması lazım adamları deli ettik şakasız. Bu maçta emeği geçen futbolcusundan, teknik ekibine hatta çaycısına kadar herkesin eline ayağına yüreğine sağlık

    Raddor

    @Frostauðn, hala etkisinden çıkamadım. Baktım olmuyor maçı konuşabilmek için esnaf gezdim. “Icardi ne manyak herif ya zeki, çevik ve ırz düşmanı” diye halkla geyik yaptık.

    Şu an BJK’nin maçı ise 0-0 biten Lecce – Cagliari maçından hallice gidiyor. Uykumu getirdi.

    Aha attılar bir tane oh be.

    Frostauðn

    @Raddor, Etkisinden çıkması zor bir maç hala arada açıp özeti gollere bakıyorum

  8. Necrobutcher says:

    takım dün iyi değildi.2 ay sonra çok farklı şeyler konuşacağız ama lütfen artık gelip okan hocaya bir şey demeyin deplasmanda 2 kez geriye düşüp hamleyle maç getiren hoca sikini omzuna atıp gezmeli. bildiği var deyip geçmeniz lazım. daha önce yazdım yine yazıyorum biz bu gruptan çıkacağız. bu maçla birlikte takımın özgüveni marsa çıktı bunun manasını biliyor musnuz? bu artık iç saha maçlarındaki tribün baskısını sadece rakip hissedecek demek. şimdi hedef 24 ekim münih maçı. acayip maç olacak yine..

    çaksu

    @Necrobutcher, Taktik maktik çok bilmem de böyle bi grubu bu ölçüde bir araya getiren hocaya “iyi hoca” diyebilirim.. diğer yönlerden çok feci sıçmadığı sürece.

    Okan Buruk iyi hoca.

  9. çaksu says:

    Rio var Scholes var içleri ağlıyo ama cenaze marşı çalmadan, rakibi kutlayarak arada gülüşerek falan ne güzel yayın yapıyolar.

    https://www.youtube.com/watch?v=egkQOrjBMdQ

    Ahmet Saraçoğlu

    @çaksu, maç başında Scholes “Icardi iyi topçu değil” falan diye zırlıyordu. Eve gidince 2 duble atıp “fookin’ hell” diye diye sinirle yatmıştır.

    Benim için Gerrard’ın, Lampard’ın falan önünde PL tarihinin en iyi orta sahasıdır ama akıllı olsun.

    çaksu

    @Ahmet Saraçoğlu, Hahah. Tam bir “kim takar” durumu olmuş o zaman.

    deadhouse

    @çaksu, Scholes’ta tam bir ırkçı tipi var. Zaha’nın yüzüne bile bakmıyordu.

    Zaha basın toplantısında da maçta da kendini de takımını da ezdirmedi. Sikti bıraktı şımarık İngilizleri.

    Ahmet abiye katılıyorum. Lampard’dan da Gerrard’dan da iyiydi Scholes. Barçaya orta sahadan attığı golde ayağa kalkıp işte bu be demiştim. O zamanlar Unitedlıydım Avrupa’da. Şimdi Atletico Madrid dışında hiçbir takıma sempati duymuyorum. :D

    çaksu

    @deadhouse, Haha Scholes… dediklerini zor anlıyor oluşum dışında bi sıkıntım yok kendisiyle.

    Zaha’da sağlıklı bir ukalalık var gibi heheh. Sahada “biraz abartıcak mı acaba” dedim bi ara.. abartmadı tadında tuttu. Bu röportajda da sonlarda açılıp heveslenmesi “yaa bak hazırlanışı bile farklı gelirken yolda ŞL marşı çaldık bak burda idmana çıktık topta yıldız var…” haha çok şeker o kısım.

  10. Bugün 3 kuponda da tek maçtan yattım. 2 X kuponu geliyordu, 95’te attı Lazio.

    https://nsn.page.link/YbjZg
    https://nsn.page.link/p3AqC
    https://nsn.page.link/n2osv

  11. ismail vilehand says:

    Bahis açısından delirtici bir günü daha geride bıraktık. O kadar çok kuponum yattı ki linkleri vermeye üşeniyorum. Sadece canlıdan Man City kazandırdı o da yarına sermaye olacak işte.

  12. deadhouse says:

    Ahaha Lugano kim diyor. Siz bahisçilere sorun. Bırakın spor yazarlığını, yorumculuğunu filan, haram para yemeyin, ekranları da sosyal medyayı da kirletmeyin.

    Lugano kimmiş. Embesil herifler.

    Taş gibi disiplinli Orta Avrupa takımına kim diyor. Sizdeki bütçe adamlarda olsa her sene CL çeyrek yaparlar.

    Adamlarda ekol, disiplin, çalışma, plan, taktik, spor ahlakı var. Size yabancı şeyler bunlar. Bilmezsiniz tabii.

    deadhouse

    @deadhouse, Ahaha adam hala Beşiktaş 10 kişi de kalsa Lugano’ya karşı skoru korumalı diyor.

    Siz kendinizi dev aynasında görüp rakip takımları küçümseye devam edin.

    İğrenç bir kibir.

    Sen ilk maç Brugge’dan 6 yemediğine dua et. Şansa bala 1-1 bitmiş. Lugano’ya çantada keklik görmüşsün.

    Çantada keklik sendin. Haberin yoktu. Sanki rakip 11 kişiyken bir şey oynadın amk. Tamamen Abou’nun becerisi.

    Bunlar Orta Avrupa takımı. İsviçre, Çekya, Avusturya. Futbolu bilen ülkeler, takımlar. Öğrenin. Ölü Basel senin iki maçta 1 puan aldığın ligde yarı final yaptı. Öğren amk cahili öğren. Embesil herif.

    40 yılda bir TV programı izledim. Gördüklerime bak.

  13. Yiğit says:

    2-0′dan sonra olabilecek her türlü kötü şey gerçekleşti, King sakatlandı, gol yedik, iki gölümüz iptal oldu ama yırttık. Sıkıntı yok, kayıpsız geçtiğimiz sürece olur bunlar.

    Bir manu deplasmanı değil tabii ki ama yine de biraz korktuğum bir maçtı. İçimde kazanamayacağımıza dair sebepsiz bir düşünce vardı ama 15′te 15 devam.

    deadhouse

    @Yiğit, Rotasyonu abartmıştı hocanız. Bence böyle (şımarık) davranmaya devam ederse ceza kesen takım çıkar. Öyle 2-3 tane de değil, 5 yersiniz. Herkes Spartak Trnava değil. Ludogorets iyi takımdı bak ne geldi başına dün.

    Kendini kurt hoca sanıyor ama değil.

    Boba Fett

    @deadhouse, Aga İsmail Kartal şımaracak en son adam, rotasyon yapması mecburiyetti, o adamlardan birine bir şey olsa lig yalan olacak. Bu skor oyuncu değiştirmeden de gelirdi ama bizim iki tane eşşşek yüzünden gelmedi. Fikstür yoğun, oyuncuları hiç etmeden rotasyon yapa yapa gideceğiz.

  14. Yiğit says:

    Geçtiğimiz yıllarda FIFA’da kariyer açıp Ipswich Town ile İngiltere 3. ligi’nden başlayıp kulübü tekrardan Premier Lig ve UEFA Kupası şampiyonluğuna götürürdüm. Bugün Championship’in içinden geçiyorlar (irl). Hadi aslanlarım, az emeğim yok üzerinizde. Önce üst lige çıkıp eşşek yüküyle parayı kasaya doldurun, sonra o Uefa kupasına katılacaksınız tekrardan, ben inanıyorum.

  15. Jeff Walker says:

    manu deplansmanından sonra ölü gibi bir galatasaray. ilk yarı sonunda gerçekten maça dair bir umudum yoktu. zaha, kerem, barış alper, torreira, kazımcan sonradan giren tete hiç iyi değildi. Yine de kazandık çok şükür ama bu milli arada gerçekten birçok oyuncunun harbi kendine gelmesi gerekiyor. ziyech ndombele zaha. Beşiktaş üstüne bayern rize mize derken 2 haftada taklaya geliriz

    Ahmet Saraçoğlu

    @Jeff Walker, adamlar yorgunluktan kırılıyor artık, net şekilde görülüyor. Böyle bir deplasmanda böyle oynamaları sonuna kadar normal ve ayrıca hakları da. O yüzden telaşa gerek yok. Beşiktaş maçı sezonun en kolay maçlarından biri olur muhtemelen, Rize’yle zaten farklı bir intikam durumumuz var ve ekstra motive oynayıp kazanırız. Bayern maçı için de takıma sonuna kadar güveniyorum. Kazanmak için çıkmamız lazım, en olmadı beraberlik.

    Jeff Walker

    @Ahmet Saraçoğlu, kesinlikle hakları. Antalya da zaten en iyi oynayan takımlarından biri ligde. bu maç şu kafa vuruşu girseydi çok farklı şeyler konuşuyor olurduk. Fazla beklenti olunca hararetli bir yorum oldu.

    deadhouse

    @Ahmet Saraçoğlu, Şahsen Bayern Münih maçından iki maçta 1 puana razıyım. Ekstra 3 puan alırsak olağanüstü olur zaten ama 1 puana da hayır demem.

  16. Raddor says:

    e Football 24′u o kadar yerden yere gömmüşler yorumlarda ama çok beğendim. Hatta şu ana kadar oynadığım en gerçekçi futbol oyunu. Sanki tv’den maç izliyorum da kontroller bende gibi. Hem de Steam’de beleş. İnsan daha ne ister. Şu saat oldu, deli gibi maç yapmaktan yatamadım.

  17. deadhouse says:

    Dün 8 kuponum tek maçtan gitti. Eğer bir güç varsa ve kuponlarımın tutmasına engel oluyorsa onu buradan uyarıyorum.

    Blasphemy’e devam edeceğim hadi bakalım yak kuponlarımı.

    Göreceğiz bakalım el mi yaman bey mi yaman.

  18. Necrobutcher says:

    bugün fener paşaya 5 atar. korner 8+ maç sonucu 4-5 gol rahatlıkla oynanabilir

    Cerca C.

    @Necrobutcher, Şu 2 3 maçlık dönemde birisi takacak ama kim bilemedim. Bu maçtan itibaren saymaya başlıyorum.

    Necrobutcher

    @Cerca C., bizim maça kadar hiçbir şey olmaz aldıkları penaltılara falan bak resmen komedi

  19. deadhouse says:

    Dünya kadar para veren kuponum 9 maçtır kazanan takıma takıldı. Ben oynamasam 3-0 alırdı. Neyim ben şeytan mıyım neden böyle oluyor. Nefes alsam oksijen kalmayacak, su içsem musluk kuruyacak. Cadılarla anlaşma mı yaptım bilmeden yeter artık.

  20. deadhouse says:

    Ronaldo Luis Nazario De Lima.

    Çok özledim.

    Futbolunu özlediğim şu ana kadar üç futbolcu oldu.

    Ronaldo Luis Nazario
    Zinedine Zidane
    Gheorghe Hagi

  21. çaksu says:

    Hırvatistan maçını izlemedim de.. özette Kerem bas bas bağırıyor ben varsam aksiyon var diye. İyi kullansın, kötü kullansın… hiç durmuyor çocuk. Helal olsun.

    Bi de son zamanlarda hep tekte vurmayı deniyor. En kötü kontrol, şut iki dokunuş.. United’a attığı gibi. Henry de diyodu geçenlerde, kalecinin kurtarmasını zorlaştırır bu diye..

    https://youtu.be/xu6vxfq5Aos?si=v_rknm5TFKgel5Kp

    Cerca C.

    @çaksu, Gvardiol’un soluğunu kesti dün Barış, beklentimin çok üstünde maç oldu.

    çaksu

    @Cerca C., Son GS maçının ilk yarısını full (gitar çalarak sabrettim) ikinci yarıyı biraz biraz izledim. Sanırım ayağına 10 top falan geldi, 10′unu da basit bir pası veremediği için kaybetti Barış.

    Onun 3 gün öncesinde United’ı salladı. Dün de Hırvatistan’ı zorlamış. Acayip bi çocuk haha.

    At koşsun oyunu oynarsan seviyeye bakmadan ortalığı savuruyor. Topla oyna dersen 404 veriyor.

    deadhouse

    @çaksu, Kerem de Barış da hareketli, süratli, pozisyona rahat giren oyuncular. Modern futbolda olmazsa olmaz şeyler bunlar ofansif futbolcular için. Ancaaaak sıkıntı şu ki ikisi de beyinleriyle değil, içgüdüleriyle oynuyorlar. Aşırı heyecanlı, panik, tek top nedir bilmeyen, ayaklarında topu fazla tutan, oyun zekaları düşük futbolcular. Top ezmede üzerlerine yok. Pozisyon harcamada, yanlış tercih yapmada üzerlerine yok. Maalesef modern futbolda bunlara yer yok. Kimse kızmasın gerçekler bunlar.

    çaksu

    @deadhouse, Kerem için çok daha olumluyum ben valla. Hem sürekli kendini geliştirdiğini düşünüyorum, sınırlı süre izlemiş olsam da son bikaç sene. Yeni özellikler ekliyor sepetine her yıl. Sıçtığı anlar olsa da topu almadan ne yapacağına karar verdiği anlar da baya oluyor son zamanlarda.

    Hem de mentalini ve kendine iyi bakmasını beğniyorum. 87′de sahanın 4′te 3′ünü deparla geçmesi golü yaptı bugün. Süper bi top daha attı sonrasında. Yusuf atsa asist olacak…

    Barış için öyle bi beklentim yok, bugün kapanacak takıma karşı niye 11 başladı onu da anlamadım, ama Kerem daha enteresan seviyelere çıkarabilir kendini, gibi hissediyorum.

  22. deadhouse says:

    Nicolo Fagioli 1 milyon euroluk bahis oynamış. Skandal umurumda değil de adım gibi eminim her ülkede bahis şikesinin olduğuna, ben şeye taktım. Acaba kazanmış mıdır kaybetmiş midir. 1 milyon euroluk bahis oynasam kazanırım herhalde ya. Bir de bunlar futbolcu. Kendi liglerindeki takımları çok iyi tanıyorlar. Kendi takımına oynamışsa yarrağı yedi zaten. Araştırılıyormuş. Bence oynamışsa bile bulunamayabilir. Bahis sadece onaylı mecralardan oynanmıyor.

    Yiğit

    @deadhouse, bu aralar çok arttı bu tarz haberler. Zaniolo da bahis oynamış. Arka arkaya bilmem kaçıncı haber bu. Garibime gitti bu kadar artması.

    deadhouse

    @Yiğit, Dünyada her ülkede, her spor dalında şike var. Futbol en popüler spor olduğu için biraz fazla göze batıyor tabii. 1 trilyon dolar sadece kaçak bahiste dönen para. Legal olanı saymıyorum. Böylesine korkunç paraların döndüğü bir yerde bahis şikesi çok doğal. 20 yıldır bahis oynuyorum. Öyle maçlar görüyorum ki akıl alır gibi değil. Mesela takım çeyrek final maçına çıkıyor kupa maçı. 2-0 geride olmasına rağmen oynamıyor. Kötü oynuyor değil, oynamıyor. Mücadele yok, hiçbir şey yok. Skora razı. Bu neyle açıklanır başka?

    Sergen hocamın dediği gibi Bundesliga’dan uzak duracaksın. Merkez orası. Singapur bahis mafyasının ana şubesi Almanya’da. Yıllar sonra Sergen hocamın dedikleri bu tür haberlerle tescillendi. Dinlemedik adamı gittik salak gibi Leipzig’lere Schalke’lere üst oynadık.

    deadhouse

    Bir de şey muhabbeti var. Ya kardeşim NBA’de şike olur mu CL’de şike olur mu haha. Bal gibi de olur. Kamera kayıtları bile olan tescilli Lyon – Dinamo Zagreb maçı var.

    Yiğit

    @deadhouse, hocam bahsin bu kadar büyük olmasından bahsetmiyorum. Dediklerinde haklılık payın var ama özellikle son birkaç ayda futbolcular ve bahisle alakalı bir anda bu kadar çok haber çıkmasını garipsedim. Bahis yıllardır bu kadar büyük ve yıllardır birçok haber gördük zaten.

    Paqueta, Zaniolo, Fagioli ve bazı isimler ve külüpler daha. Hepsi son zamanda arka arkaya çıkan haberler. Sadece garibime gitti.

    deadhouse

    @Yiğit, Evet İtalya’daki skandal genişliyor biliyorum onu. Şike her zaman var. Bu sene Bolivya’da ligler iptal edildi. Google’a tenis şike yazsan onlarca haber çıkıyor. Wimbledon’da bile şike yapılmış. Bazı maçlara inanılmaz paralar yatırılmış.

    Şike demişken çok sevdiğim şike temalı iki film var. Meraklılarına tavsiye ederim. Kara-Film türünde efsane filmler. İkisi de boks filmi.

    The Set-Up (1949)
    The Harder They Fall (1956)

  23. Macaristan – Sırbistan müthiş maç oluyor. 1 dkda karşılıklı 2 gol falan oldu öyle bir maç.

  24. Bir stadyum dolusu adamın hiçbir düşmanlığın olmayan 1000’de 1’in büyüklüğündeki kendi hâlinde bir ülkenin millî marşını ıslıklaması kadar utanç verici çok az şey var şu hayatta.

    Cryosleep

    @Ahmet Saraçoğlu, Konya’yı yeryüzünden silsek dünya daha faydalı bir yer olur.

    deadhouse

    @Ahmet Saraçoğlu, Konya olunca insan şaşırmıyor. Islıklamasalardı şaşırırdım.

    Yobazlıkta Erzurum’la yarışıyorlar. Bazen Erzurum birinci oluyor bazen Konya.

    Necrobutcher

    @Ahmet Saraçoğlu, futbol maçlarından önce milli marş okumak çok mu mantıklı yani

    Ahmet Saraçoğlu

    @Necrobutcher, lig maçlarından önce hiçbir anlamı yok ve kaldırılmalı. Millî maçlardan önce okunması gelenek olmuş, ülkeni temsil ediyorsun, o yüzden okunmasında bir sıkıntı yok. Sonuçta tüm spor dallarında millî başarıların ardından marş çalınıyor, futbolda ekstradan maç öncesinde de çalınıyor.

  25. deadhouse says:

    Herkes Euro 2024′teyiz diyor. Ben hala anlamadım. Puan durumuna bakıyorum bakıyorum garantilememişiz. Neye göre garantiledik diyorar. Rakipler 2 maçını kazanırsa ve Galler bizi 3-0 yenerse 3. oluyoruz.

    deadhouse

    Üçlü averaja kalıyormuş. Bu durumda Hırvatlar eleniyormuş.

  26. deadhouse says:

    Dikkat ettiniz mi herkes aynı giyiniyor. Giysiler, sakallar, saç stilleri, ayakkabılar, makyajlar, dudaklar herkes aynı. Kadınlar aynı. Erkekler aynı. Biraz farklı olsan alay ediyorlar, espri malzemesi üretiyorlar.

    Kendilerinin modaya biat ettikleri için fahişe olduğundan haberleri yok.

    Raddor

    @deadhouse, yine bana Bukowski’yi hatırlattın:

    https://youtu.be/dzUnVytmjsQ?si=lodLH0KpR26-aj-Y

    Necrobutcher

    @deadhouse, necdet sançar sen misin ? o da modaya karşıydı

  27. deadhouse says:

    Şu an hayatta merak ettiğim tek şey Galatasaray – Bayern Münih maçı.

    Ah ulan bir berabere kalsak var ya. :)

    Cryosleep

    @deadhouse, Evimizde oynayacağımızı düşünürsek berabere kalma ihtimalimiz var.

    Ama Bayern korkunç bir takım.

    Cerca C.

    @Cryosleep, Manu maçının ilk yarısına bakmıştım. İzlediğim en sıkıcı ilk yarılardan biriydi. Ama yine de Bayern bu diyebiliyorum.

  28. deadhouse says:

    Bodo Glimt – Beşiktaş maçına şimdiden Ev S. 1,5 üst oynadım. Hafta içi Avrupa maçlarının en banko maçı. Gidişata göre 3-4 yiyebilir Bjk.

    Bayern Münih’e 1,28 vermiş. Tamam Bayern bu anladık da deplasmanda 1,28 de çok az amk. Bochum da değiliz. İddaa, her zamanki gibi en düşük oranları açıklayan şirket.

    Paraya ihtiyacı olan Bodo’ya oynasın. Kiranızı basabilirsiniz.

  29. deadhouse says:

    Çok kötü hastayım. İddaa Avrupa maçlarının oranlarını açıkladığı için şimdiden 3 kupon yaptım. Bir de yarın ligler başlıyor. 3 günde de onlarca kupon. Kafayı yiyeceğim. Durduramıyorum kendimi. Sikimde değil tutup tutmaması. O kuponları oynamış olma hissini hiçbir kelime anlatamaz.

  30. deadhouse says:

    Göz sağlığınız için izlemeniz gereken videolar.

    https://youtu.be/f44IQb5Igtc?si=3KVOgTG41tTzgcfq

    Şimdiki futbolcular zevk vermiyor. Senin gibisi gelmedi Zizou!

    Yiğit

    @deadhouse, geçenlerde FIFA kanalı 2006 brezilya fransa eşleşmesini yükledi. Maçı sadece Zidane’a bakarak izledim. Müthiş zevk.

    deadhouse

    @Yiğit, Moden futbol zevk vermiyor. Zidane gibi Luis Ronaldo gibi futbolcular asla gelmeyecek. Şimdiki hayvan gibi fizikli, hızlı, makine gibi oyunculara ne yapayım ben. Futbol estetik bir oyundur. Ne estetik bıraktılar ne bir şey. Modern futbolda genç futbolculara öğretilen ilk şey topu ayağında tutma. Top gelmeden karar ver nereye atacağını. City gibi makine gibi işleyen takımlar. Ben zevk almıyorum City’den. Bana Zidane’ımı verin Hagi’mi verin Alex’imi verin gerçek Ronaldo’mu verin. Çalım görmek, estetik hareketler görmek istiyorum. Çılgın futbolcular görmek istiyorum. Juninho’mu görmek istiyorum.

  31. Jeff Walker says:

    Yarınki maçta koreografi varmış. Hayat bitti

  32. Yiğit says:

    Süper Kupa’mızı da ar*plara satmışız. Sikeyim böyle federasyonu. 100. yılımızda yapsana şu maçı Olimpiyat Stadı’nda. Zaten bu sene herkes gs-fb maçlarını kuduz köpek gibi bekliyor.

    Sikseler izlemem. Şu maça bilet alıp kendi ülkemde izleyebilecekken gidip bedevilerin önünde oynattıracaklar. 100 yılda geldiğimiz nokta bu.

  33. çaksu says:

    Takım arkadaşları Zaha’yı kullanmayı daha öğrenememiş. Çok daha büyük bi tehlike kaynağı aslında.

  34. Jeff Walker says:

    Şu Beşiktaş’a az kalsın puan veriyorduk hakikaten kafayı yiyecem. Bayern falan hayal edemiyorum

    deadhouse

    @Jeff Walker, Ndombele gibi bir dünya yıldızını son dakikalarda oyuna sokan bir t*knik direktörün varsa normal. Adam gayet hazırdı. Bahse girerim bu adam Ndombele’yi Galatasaray’a gelmeden önce duymamıştır bile. Rakip 10 kişi buna rağmen orta sahadaki üstünlüğü rakibine veriyorsun. Olacak iş değil. Ndombele potansiyelini sahaya yansıtırsa, iyi gününde olursa değil Türk Ligini CL’yi bile donunda sallar. Mesele sadece bu değil. Hocanın Kerem sevdası bitirecek bizi. Kerem 10 numarada oynayamıyor. Kerem’i ya solda oynatacaksın ya da oynatmayacaksın kardeşim. Kerem’i oynatmak için tüm dizilişi, oyun planını bozuyor. Bayern maçında 10 numarada Ziyech, arkasında da Ndombele mutlaka oynamalı. Bizim gibi kenarda izliyor maçı ya. Dur bakalım ne olacak diyor. Bu adam 50 kupa da kazansa ne de yapsa fikrim değişmez. Okan Buruk iyi bir taktisyen değil. Değil ya. Görünen köy kılavuz istemez. Mahvolmuş Bjk moral bulacaktı bizimle neredeyse. Stada gelen seyirciye üzüldüm maçı izlerken.

    Rust in Peace.

    @deadhouse, ya hocam ndombele deyip duruyorsun ne gördün şu ndombelede anlat da bilelim biz de. Geldiğinden beri ara ara güzel hareketler yaptı ama şu an net 11 çıkar diyeceğin bir durumu kesinlikle yok. Ziyech zaten ayrı komedi, kaç maçtır oynamayan adam hayatta 11 çıkmamalı Bayern maçına.

    deadhouse

    @Rust in Peace.,

    https://twitter.com/futbolundoktoru/status/1699089250770153476?s=19

    Rust in Peace.

    @deadhouse, daha önce nasıl oynamış, ne kadar yetenekli inan umrumda değil. Ben şuanki haline bakarım ve yeterli meterli değil.

    riser

    @deadhouse, epey bir haksızlık var bu yazıda. adam tabii ki über bir taktisyen değil ama a planı ile yenemeyeceği takım yok türkiye’de (fenerbahçe’ye karşı zorlanabilir). bunun dışında 20 tane çok iyi adamı alınca takım 20 kat iyi oynayacak diye bi’şey yok. ben okan buruk’un kerem aktürkoğlu, barış alper, abdülkerim gibi bi’çok normal şartlarda çok tartışılacak oyuncuyu çok iyi monte ettiğini ve geliştirdiğini düşünüyorum.

    galatasaray’ı hiç sevmem ama sezar’ın hakkı sezar’a tanrı’nın hakkı tanrı’ya.

    deadhouse

    @riser, Türkiye Ligi’ni kaale almıyorum. Şu an Fenerbahçe dışında zaten ciddiye alınacak bir rakibi yok Galatasaray’ın. Bak Fenerbahçe şampiyon olursa Galatasaray ikinci olursa yine sesimi çıkarmam. Bence gayet hakkaniyetli davranıyorum. Bayern’le berabere kalsak benim için büyük bir futbol başarısıdır. Fark bile yesek normal sonuçtur. Evet şu ana kadar hep skor ve sonuç odaklı konuştum.

    Gelgelelim oyuna, Galatasaray bu sene 17 maç yaptı. Dünkü maç da dahil 17 maçın en az 12-13′ünde kötü oynadı. Ben anlamıyorum. Bir futbolseverin kendi takımı için iyi oyun istemesi neden bu kadar garipseniyor.

    Ben fanatik değilim. 18-20 yaşında olsaydım belki umurumda olmazdı oyun. Dün maçı arkadaşlarla birlikte seyrettik. Arkadaşa umarım Galatasaray gol yer, çünkü maç çok kötü sıkıştı. Galatasaray gol yerse belki saldırır, pozisyon olur dedim ve 5 dakika sonra gol yedi, maça azıcık da olsa heyecan geldi. Yaşım 32 fanatiklik yapmak için fazla yaşlıyım. Ben futbolu keyif verdiği için seyrediyorum ve taraftarı olduğum takım bu sene bana keyif vermedi.

    3 sene evvel Fenerbahçe Galatasaray’ı yenince taraftarları sokaklara dökülmüştü. Ben de tesadüfen o zaman dışarıdaydım maçı seyretmemiştim. Fenerbahçe taraftarının o aşırı sevincini görünce onlar adına sevdindim. İyi ki yenmişler dedim.

    Velhasıl ben güzel oyun görmek istiyorum kardeşim. Çok mu şey istiyorum?

    Necrobutcher

    @deadhouse, yeterince iyi olursan şirinleri bile görebilirsin

    Raddor

    @Jeff Walker, bence üç gün sonraki maç düşünülerek sadece 3 puan alma odaklı oynandı. Ben Bayern maçına karşı umutluyum.

  35. Jeff Walker says:

    İcardi sakatlanmış. Bir süre yokum

  36. Rust in Peace. says:

    İcardi sakatlanmış hayat bitti

  37. FB cidden iyi oynuyor. GS taraftarı olarak keyif alarak izliyorum maçlarını. Her ne kadar yenilgisiz devam eden uzun seride cidden hiç dişli takımla oynamamış olsalar da bu kadar çok gol atmaları, ilk 45 dk’da RCS’ye 27 kez girebiliyor olmaları cidden çok iyi. İsmail Kartal’a tebrikler.

    GS konusunda, Icardi oynarsa Bayern’den puan almamız gerekiyor. Alamazsak üzülürüm, çünkü cidden son yılların en standart ve özelliksiz Bayern’i. Mainz maçını 1-3 kazandılar ama çok rahat 3-3 bitebilirdi maç. Özetini izlerseniz yedikleri gole ve Mainz’ın bomboş kaçırdıklarına bakın (3.00, 4.00, 5.20), Bayern orta sahası da savunması da evlere şenlik.

    https://youtu.be/h7xjnlVKChE?si=t2wbbZodaiEjUdHU

    Icardi oynamazsa akıllara ilk olarak Barış geliyor ama ben Kerem’i sola alıp ortaya Mertens, ilerde Zaha’yı santrafor dener miyiz diye düşünüyorum. Palace’ta santrafor oynadığı 75 maçı var, 24 gol 11 asist yapmış. Gayet iyi istatistik.

    Bayern maçında esas ilginç konu, Angelino’nun sol kanattaki defolarından dolayı stoperde Davinson-Kaan oynatıp sol beke Abdülkerim’i denemek. Bunu ciddi ciddi düşünebilir Okan, BJK maçı son 15 dk Kaan’ı stopere çekip Abdülkerim’i sol beke aldı, hatta baya sol açık gibi ileri çıktı Abdülkerim. Bu düşünülebilir, çünkü Sane de Coman da Angelino/Zaha kanadını elek eder.

    Sonuçta Bayern’le oynuyorsun, yenilebilirsin ama tek isteğim yenileceksek de bireysel hatayla yenilmeyelim. Bayern’in bizi yenemediği bir maçı biz elimizle vermeyelim.

    Tekrarlayayım, Icardi oynarsa ve puan alamazsak kızarım takıma. United maçının güveniyle ve şansımız da yanımızda olursa en az 1 puan istiyorum takımdan.

    deadhouse

    @Ahmet Saraçoğlu, Kesinlikle hemfikiriz. Aynısı benim de aklımdan geçmişti. Zaha santrfor özellikleri olan bir oyuncu. Rahatlıkla orayı idare edebilir. Barış kötü seçim olur bence. Angelino’nun yerinde de Abdülkerim oynamalı mutlaka.

    Sana katılmadığım nokta Bayern hakkındaki düşüncelerin. Bu takım 20 küsur maçtır gruplarda galip geliyor. Bu takım Real’e karşı da favori çıkıyor. Kimmich, Kane, Goretzka, Sane, Coman. Saymaya lüzum görmüyorum. Bence takımı yavaşlatan Tuchel. Bayern Münih her daim korkunç bir takımdır.

  38. deadhouse says:

    Roberto Baggio’nun gollerini izliyorum da en üst klas forvet. Luis Ronaldo ve Zlatan İbrahimoviç’in içinde bulunduğu 10 üzerinden 11′lik seviyede. Thierry Henry’i direkt santrfor olarak görmediğim için o kategoriye koymadım. Yoksa o da o seviyede.

    Van Nisterroy, Luis Suarez, Kun Aguero, Şevçenko, Haaland, Raul, Totti, Adriano, Lewandowski, Berbatov… Örnekler çoğaltılabilir. Bunlar 10/10.

    Ama işte üstteki 3 başka bir şey.

    D

    @deadhouse, +1 kesinlikle katiliyorum. Ozellikle Zlatan baska seviyeydi.

  39. Jeff Walker says:

    Fb namağlup şampiyon olur

    deadhouse

    @Jeff Walker, Fener üst üste puanlar kaybedecek. Taraftar takımı yuhalayacak. Takımda bir şey yok. 2 futbolcunun ayağına bakıyor. Simanski ile Tadiçi çıkarsan Anadolu takımına dönüşüyor.

    Jeff Walker

    @deadhouse, korkuyorum hocaa

  40. Frostauðn says:

    İddia ile alakam yok ama kaybettiğinizde üzmeyecek bir miktar paranız varsa bugünkü maça MS1 ya da MS0 basılır bence oranları çok yüksek. Bayern’e direkt garanti kazanır gibi bir oran çekmişler güvenmiyorum. İlk 20-30 dakika çok önemli o kısmı gol yemeden atlatmamız gerek.

    deadhouse

    @Frostauðn, Eminsen bas hocam. Hatta bırak 1′i 0′ı direkt Çifte Şans Galatasaray oyna. Onun da oranı yüksek. Ben Bayern’i hiçbir maçta karşıma almam. City veya Real’le de oynasa. Bu maça oynanabilecek en mantıklı bahisler Kg Var, İY 1,5 üst bahisleridir. Kombinine göre 3,5 üst de denenebilir.

    Frostauðn

    @deadhouse, İddiayı bırakalı baya zaman oluyor hiçbir zamanı tutkunu da değildim zaten ben oynamam o yüzden. Ama united maçında yenebileceğimizi düşünüyordum ama yine de oynamadım.

    deadhouse

    Galatasaray bana üç maçtır CL’de epey kazandırdı. United maçında parayı kırdıktan sonra (2 ve 2,5 üst, 2 ve 3,5 üst 29 ve 35 oran) bu maçta da oynadığım her şey geldi. Teşekkürler Galatasaray.

  41. deadhouse says:

    Mustafa Demirtaş Youtube kanalında maçla ilgili güzel bir video atmış. 3-4-3 ile çıkmalı diyor Galatasaray. Yerine göre 5-3-2′ye de dönüşebilecek bu sistemde takım daha sağlam kalır. Katılıyorum. Angelino’yu dörtlü savunmada oynatmak intihar olur. Coman mahveder, yerle bir eder onu. Forvette Zaha, solda Kerem, sağda Tete, ortada Kaan, Torreira. Savunma üçlüsü Abdulkerim, Nelson, Davinson. Kanat beklerinde de Angelino ve Boey. Rakip United değil. United maçının formasyonu Bayern’le karşı işe yaramaz.

  42. Gökay says:

    Dün ufak bir şeyler yakaladık

    https://nsn.page.link/ft1sF

    Gelenin de bir kısmını çar çur ettik hadi bakalım

    https://nsn.page.link/Hav5t

    Ahmet Saraçoğlu

    @Gökay, tebrikler.

    Gökay

    @Ahmet Saraçoğlu, teşekkürler abi. Bu da 10 maçları

    https://nsn.page.link/uk1jP

    Gökay

    Onlar olmadı da, gece yatmadan önce yaptığım gece kuponum oldu

    https://nsn.page.link/4ac6b

  43. Jeff Walker says:

    galatasaray sol bekte kazımcan karataş ile çıkıyor.

  44. deadhouse says:

    Galatasaray tarihindeki en efsane ilk yarı CL performanlarından birinde beynini kullanamayan biri yüzünden devreye 4-1′lik üstünlükle girmek varken 1-1′le giriyoruz. Takım inanılmaz oynuyor, kusursuz her şey ama işte futbol beyinle oynanan bir futbol. Öyle olmasaydı Messi sıradan bir futbolcu olurdu.

  45. İlk yarı bitti. Galatasaray’la o kadar gurur duyuyorum ki…

    Frostauðn

    @Ahmet Saraçoğlu, tek kelimeyle MÜKEMMEL oynuyoruz. Ben güveniyorum bu takıma, takımımıza. İyi ki Galatasaraylıyım

    Frostauðn

    @Frostauðn, Hiç üzgün değilim açıkçası oynadığın takım açık ara dünyanın en büyük ilk 5 kulüplerinden tarihiyle oynadığı futbolla günümüzün belki de en istikrarlı takımlarından. Yani eleştireceğim birkaç nokta olabilir ama bugün eleştirme günü değil bence her şey mükemmel yapılsa da kaybedilebilirdi öyle bir takım Bayern. Zaten bizim için Bayernle oynayacağımız iki maçtan çok daha kritik olan iki United Kopenhag maç sonuçları. Umarım orada işimize yarayacak sonuçlar çıkar.

  46. deadhouse says:

    Futbolun gerçekleri.

    Bayern’e karşı pozisyon buldun mu atacaksın. Bayern Münih bir maçı bok gibi oynadığında bile 3 gol rahatlıkla atabilir, cezayı keser.

    Umarım Türkiye’de futbolculara altyapılarda sadece kondisyon yüklenmiyordur. Futbolun beyinle oynanan bir oyun olduğu öğretiliyordur.

    İlk yarıdaki kusursuz oyun ve pres yerini ikinci yarı düşük tempolu oyuna bıraktı. Bayern Münih’e karşı temposu düşük oyun oynayamazsın, uyutarak ve uyuyarak gol atarlar. Çünkü rakipte IQ’sü çok yüksek futbolcular var.

    Vasat veya güçsüz bir oyunla 5-0 bile yenilseydik üzülmezdim. Bayern’e yenilmek futboldaki en doğal şey.

    Maalesef ki ilk yarıdaki olağanüstü iyi oyunla mağlup oluyoruz. Bu üzücü işte.

    Maçın kaderini küçük detaylar belirledi.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.