# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Tartışma
Masa başında kazanılan maçlar, iddaa baronları ve daha fazlası…
| 01.01.2024

VAR odası.

Site kitlemiz içerisinde futbola meraklı insan sayısının çokluğundan, sadece bu konuya ayrılmış bir başlık açmanın gerekli olduğunu düşündük.

Bundan böyle tuttuğunuz takımla ilgili övgü ve şikâyetlerinizi buraya yazabilir, oynadığınız kuponları burada paylaşabilirsiniz.

Böylece hem konuyla ilgilenenler tüm bu muhabbetleri tek bir yerde bulabilir hem de Serbest Kürsü kısmı daha genel muhabbetler için kullanılabilir.

Şimdiden herkese keyifli muhabbetler.

  Yorum alanı

“Masa başında kazanılan maçlar, iddaa baronları ve daha fazlası…” yazısına 5,705 yorum var

  1. Yiğit says:

    Adamlar kendi yarı sahalarından çıkamadığı maçta 3 attı ya la. Bayern başka bir mesele cidden. Damage yemeden combo üstüne combo yapıp canının yarısından fazlasını aldığın boss’un üç vuruşla seni öldürmesi gibi bir şey.

  2. Jeff Walker says:

    İlk yarıda oynanan oyun Galatasarayın oynadığı en iyi şampiyonlar ligi dakikalarıydı. İki gün önce ne düşünüyorduk ilk yarı sonu 3 puan bekliyoruz. Gurur duyuyorum yenilmemize rağmen.

  3. ismail vilehand says:

    90+7′de kaçan penaltı ile yarına sermaye yaptım:

    https://nsn.page.link/NtM8M

  4. Necrobutcher says:

    Zaha Ziyech ve Angelino hemen bugün kahvaltıdan sonra paketlenmeli. ayrıca bu takıma kesinlikle asyalı ya da kuzey afrikalı çarıklılar alınmamalı. biz dün akşam finali kaçırdık bu üç orospu evladının yüzünden.

    Cryosleep

    @Necrobutcher, Keşke laflarına biraz olsun, bak BİRAZ olsun dikkat etsen.

    Necrobutcher

    @Cryosleep, keşke etsem

  5. çaksu says:

    Dün maçı izleyemedim. Logaritma anlatıyodum aq. İzlediğim Kopenhag maçına benzemiş sanırsam. Eve geldikten sonra çok kısa birer ikişer dk yorum dinledim. Önder Özen, Orhan Uluca vs video başları. Söylenenler 90′lardaki ŞL gecelerini hatırlattı biraz. Okan’ın da oynadığı… GS herkese kafa tutardı, iyi oynardı coşkulu oynardı ama bi türlü olmazdı bi yerlerde maç giderdi falan… İstikrarla, deneye deneye, bi kaç senede UEFA’yı alacak, maçtan önce “Milan’ı küçümsememliyiz” diyecek hallere geldi haha. Her yapamayış, bi sonraki sefer yapabilmek adına derslere vesile olur, tecrübe katar umuyorum.

    Bi de zamanında ve daha etkili oyuncu değişikliklerine.. Son çeyrekte enerjiyi daha iyi yönetmeye vs… belki..

  6. Raddor says:

    Margot Robbie’yle çıkıyorum. “Ben ve Margot Robbie? Ne alaka lan?!” diyorum. Gerçeküstü bir olay. Ee gayet de mutluyum. Sevip sevmemem dahi önemli değil. Dünyaca ünlü, güzelliğiyle kitleleri kendine aşık etmiş bir Hollywood oyuncusu bana bakmış. Kendimle gurur duyuyorum. “Ben böyle bir adamım işte ha!” diyorum. Sonra bir şeyler oluyor. Her şey sis bulutu gibi dağılıyor ve uyanıyorum. Rüyaymış amk…

    Dünkü Galatasaray – Bayern Münih maçında da benzer duyguyu yaşıyorum. Maçın ilk 70 dakikası Margot Robbie’yle çıkıyor, 73′te Harry Kane’in golüyle rüyadan uyanıyorum.

    Cryosleep

    @Raddor, Abi sen Mesut Süre olabilir misin?

    Raddor

    @Cryosleep, 1.75 Mesut Süre mi olur? :D

    Cryosleep

    @Raddor, ahahahahhs ortak noktanız Margot Robbie en azından.

    Raddor

    @Cryosleep, 1990 sonrası doğumlu başka jön aktris yok. :)

  7. Bugün acayip şeyler olabilirdi ama olamadı. Yine de şunlar var.

    https://nsn.page.link/SyDU5
    https://nsn.page.link/oFGJn
    https://nsn.page.link/DyFgr

    Newcastle ve Atletico kazandaydı 2500 TL’ye yakın daha gelecekti.

    Neyse yarın evi, arabayı, halamın ameliyat parasını falan BJK karşısında Bodo 2,5 üst kazanıra gömüyorum.

  8. Cerca C. says:

    Ali “Kok” ha? İyiymiş. https://youtu.be/8Q6vfQ96dAY

  9. deadhouse says:

    Bodo Glimt’i tanıyanlar parayı kırdı bugün. İY 0,5 üst, MS1, Ev S. 1,5 üst, ben Ev. S. 2,5 üst bile oynadım.

    Ahmet Saraçoğlu

    @deadhouse, ben tanıyorum ve bir şeyler oldu bugün. Birazdan paylaşacağım paralar yatınca ahah

  10. Bugün 5,5 yıllık kupon kariyerimin en iyi günüydü. İlk günden beri her zaman minimum tutar oynuyorum, sadece zevkine oynuyorum ve kazansam bile minimum tutardan vazgeçmiyorum. O yüzden minik minik kazanımlarla kendimce eğleniyorum. Bugün ilk kez, kendi yaptığım tüm kuponlar tuttu ve 6 kupona 120 TL harcayıp 1.635 TL kazandım. Dün de 3 kupondan 328 TL gelmişti, 2 günde 2.000 TL oldu ahah 🥳

    FB maçının 3-1 biteceğini Güzide bildi sağ olsun, BJK’nin 1-3 biteceğini de ben bildim. Esas kazandıran kuponlar ise bugünkü 4 maçtan geldi. Bugün deplasman tarafına kazanır bahsi açılmayan 3 maç vardı, bir de Liverpool’un 1,06 oranlı maçı vardı. Bu dört maçta “Ev Sahibi 2 Yarıyı Da Kazanır” bahsinin oranları 1,89-1,99 gibi çok yüksek oranlardı ve eminim bu 4 maça ES2YDK oynayıp manyak gibi para yatırıp 100.000′lerce para kazananlar olmuştur.

    Neyse, kısacası sadece eğlencesine oynayan biri olarak güzel bir gündü.

    https://nsn.page.link/ioW7K
    https://nsn.page.link/iGEdz
    https://nsn.page.link/9YHta
    https://nsn.page.link/bhB4w
    https://nsn.page.link/Px3rd
    https://nsn.page.link/hoZm4

    Gökay

    @Ahmet Saraçoğlu, abi tebrikler 🥳

    Ahmet Saraçoğlu

    Akıyor bu hafta. Enteresan şekilde her kuponum tutuyor 3 gündür.

    https://nsn.page.link/Hexc1
    https://nsn.page.link/JjqNk

    Ahmet Saraçoğlu

    Aynen devam.

    https://nsn.page.link/gDCZW

    Ahmet Saraçoğlu

    Ve devam.

    https://nsn.page.link/e2rAk
    https://nsn.page.link/wyt1j

    Hiç böyle bir 4 günüm olmamıştı. 4 günde 14 kupon tuttu.

    Gökay

    @Ahmet Saraçoğlu, abi tebrikler, senin kuponları getiren gol beni yatırdı maalesef ahah

    https://nsn.page.link/g8nLJ

  11. deadhouse says:

    Bazı sözümona futbol yazarları Bodo Glimt rüyasında görse bu skora inanmazdı demiş. Ben böyle cehaleti hiçbir yerde görmedim. Hiçbir şeyden haberiniz yoksa, futbolla ilginiz, kısıtlı bilginiz sadece Türk Ligi’yle sınırlıysa da gidin bari Bahis oranlarına bakın. Tüm şirketler Bodo’yu bariz şekilde favori göstermişti. Adamlar kendilerini öyle bir dev aynasında görüyor ki favori olmadıklarından bile bihaberler. Futbola girmeye gerek dahi yok. Bu takım birkaç sene önce Roma’yı 6-1 yendi. Norveç Ligi lideri, kaç kez şampiyon oldu. Ofansif müthiş top oynuyorlar ama işte Bodo rüyasında da görse inanmazmış bu skora. Ulan sayılan golünüzü bile onlar attı.

  12. Yiğit says:

    Cengiz Ünder’e 15m vermiş olmamıza yanıyorum. Para cebimden çıkmadı tabii ama İrfan Can böyle giderken bu cengoyu oynatmak zorunda kalacağız illaki. Bu durum takıma ne kadar zarar verecek kestiremiyorum. cengonun irfanın performansına yaklaşabileceğine gram inanmıyorum çünkü.

    Neyse 18/18 yine de. Ar*p ismaili tebrik etmek lazım. Şu kupada sonlara kalmamamız için bir sebep göremiyorum.

    deadhouse

    @Yiğit, Transfer olduğu gün aynı şeyi düşünmüştüm. Cengiz tek yönlü bir futbolcu. Sola çek vur, başka bir özelliği yok. 5 milyon anca ederdi.

    Cerca C.

    @deadhouse, Bodo’da onun oynadığı oyunun daha iyisini yapan var ve yarı fiyatından daha ucuzuna alman mümkün. Bodo zihniyetli bi takım tutacağım.

  13. deadhouse says:

    Galatasaray bugün puan kaybedebilir. Ev İY 0,5 üst bankom. Yanına da Barça 0 atacağım.

  14. Jeff Walker says:

    maç sonu nem oranı fazlaydı gibi bir açıklama bekliyorum okan hocadan

  15. Bayern inanılmaz bir şey yapıyor şu an. 26 dkda 7 gol attılar Darmstadt’a. 3 de kırmızı kart var maçta.

    deadhouse

    @Ahmet Saraçoğlu, Bayern her zaman inanılmaz şeyler yapıyor. 3 gün önce de bize inanılmaz şeyler yaptılar. Hiç oynamayarak, futbol olarak ezilerek 3 gol attılar. Allianz Arena’daki maçta oynasalar ne yapacağız. Bizi Darmstadt’a çevirirler.

    Ahmet Saraçoğlu

    @deadhouse, bence kimse GS’ye 7-8 gol atamaz. Öyle dağılan bir takım değil GS.

    deadhouse

    @Ahmet Saraçoğlu, Abi keşke öyle demeseydin. :D

    Sözün ruhu vardır. Öyle bir enerji verdin ki korkmaya başladım. Bak City, Real olsa korkmazdım. Atarlar. Her takıma atarlar. Barça’ya 8 attılar birkaç yıl önce. Ben atacaklar demiyorum tabii ama konu Bayern’se atamazlar diyemiyorum.

  16. Yiğit says:

    Jude yılın transferi. İki ayda parasını bu kadar iyi çıkaran bir adam görmedim. Ronaldo göndermesi yaptı (2012) ronaldo gibi camp nou’da galibiyeti getirdi. Barçacıyım, kuduruyorum.

    Yiğit

    Maçın Camp Nou’da oynanmamış olması dışında sorun yok. Naparsın işte ağız alışkanlığı.

    çaksu

    @Yiğit, Bizim (Liv) esnaf patronlar vermedi bu adama o parayı. Bi kaç ay önce baya bildiğin “gelirim” diyodu çocuk. Hey gidinin..

  17. Jeff Walker says:

    götü sıyıran bir 3 puandı. titretti

  18. Yiğit says:

    Gs maçını izliyordum da şu Ziyech nasıl bir müptezel la? Adam durduk yere kendini yere atıp dakikalarca yerde kıvrandı, sahaya sağlık görevlileri girdi falan. Oyun soğudu dakikalarca, rizenin baskıları kesildi. Hakikaten yüzüne sert bir darbe yese nasıl tepki verecek acaba

    Sonra niye clde 70 dkda pilin bitiyor… Bizim takımlar ligde durduk yere yatmaya sürekli oyunu soğutup nefeslenmeye alışmış. Yeni gelen yabancılara da bariz bir şekilde kendini yere atmak ve oyunu soğutmak öğretiliyor. Takım falan fark etmiyor hepsi böyle. Yerde adam görmediğiniz bir 2 dk türkiye liginde olağandışı bir durum.

  19. deadhouse says:

    Kesin bilmeden de olsa şeytanla anlaşma yaptım. Bunu başka türlü açıklayamıyorum artık. 8 maçlık kupon yaptım, 4200 lira veriyordu. Son anda Sparta Rotterdam MS1 yerine Galatasaray Kg Var’ı koydum. Böyle binlerce kuponum yatmıştır. Sürekli 1 maçı değiştiriyorum ve çıkardığım maç tutuyor, koyduğum maç yatıyor. Acaba biri bana büyü mü yaptı. Her kimsen büyünü de seni de sikeceğim artık. Yeter. Artık yeter! Kahpe evladı yeter artık!

    .

    eskiblackcilardan

    @deadhouse, buyu falan degil hepsi hesapli. Veri muhendisligi, olasiklik muhendisligi gibi dallar var.

    Ayrica bircok kupon yaptigini soylemissin cikardigin maclarin kaybettigi kuponlari algida secicilik yaparak gozlemliyorsun.

    Iddaa oynamaya devam ederek kasaya kazandirmaya devam edebilirsin.

    Yiğit

    @eskiblackcilardan, tabii ki öyle ama bu baya hastalık. deadhouse belli ki yıllardır düzenli oynayan biri. Elbette kasaya kazandırdığının farkındadır. Ama zaten kazanacağı veya kaybettiği paralar için oynamıyor, sırf oynamış olmak için oynuyor. Bir kuponu dizip parasını yatırarak oynamış olmanın verdiği tatmin hissi bir süre sonra o kuponun tutup tutmamasının da önüne geçiyor.

    Kumar ve bahis bağımlılığının en kötü yanı da para algısını öldürmesi zaten. Özellikle de daha önce sağlam vurgunlar yapmış biriyse. Anasına babasına borç olarak bile vermeyeceği miktarda parayı hiç düşünmeden tek maça atan adamlar var.

    deadhouse

    @Yiğit, Aynen öyle kardeşim benim. Defalarca yazdım zaten buraya. 20′den fazla kuponum var şu an. Muhtemelen gece birahaneye gidip son kaybettiğim kuponları da takip edip 4 bira içip eve döneceğim, yolda da 12-13 Marlboro Red içerim. Boktan bir hayatım var.

    Yiğit

    @deadhouse, çoğumuzunki öyle zaten. Ben de muhtemelen birazdan bira gömüp sonra Anıtkabir’e falan giderim. Akşam daha güzel oluyor orası. Yapacak daha iyi bir şeyim yok.

  20. deadhouse says:

    Fenerbahçe bugün yeni bir Pendik faciası yaşayacak. Çünkü ben Fener’e oynadım.

    Jeff Walker

    @deadhouse, hayat yeniden başlar

  21. Saniyelerle aşırı beleş kupon kaybettim. Cagliari – Frosinone maçında Frosinone 0-3 öne geçti. Cagliari 2-3 yaptı. 90+3′te bir çılgınlık yapayım Cagliari kazanır oynayayım dedim. 20 küsur oranı vardı ve +7 oynanacaktı. Yani 5 dk’da 2 gol atarlar oynayacaktım. Tam 20 TL bastım kuponu oyna dedim top kornere çıktı kupon kilitlendi, kornerden gol oldu 3-3 oldu. Hay sikem saniyelerle kaçırdım dedim ve santranın ardından Cagliari 4′ü de attı 4-3 kazandı.

    Cidden 5 saniyeyle 400 küsur TL’yi kaçırdım sadece son 5 dakikasını izlediğim maçta.

  22. çaksu says:

    Darwin’i anlatmak adına görebileceğin en iyi sekans olmuş hahaha. İzlememiştim maçı…

    https://dubz.cc/c/1f7a57

  23. çaksu says:

    Haha şu Salah’ın yarım saniye topa basıp kafa karıştırması, rakibin hamlesinin geçmesini beklemesi.. Bugünden
    https://dubz.live/c/251f4a

    Aklıma gelenlerden bir iki tane daha bulayım dedim..
    https://youtu.be/doBAHVqCE3Y?t=40
    https://youtu.be/CWmZm-EIAsg?t=53

  24. Yiğit says:

    Ulan her maç geleni geçeni sikertiyoruz rakibimiz de tek farkla kazanıp duruyor. Sinir bozucu bir durum.

    Yalnız Dzeko sen nasıl bir profesyonelsin be kardeşim. Adama saygı duymaktan başka yapacak bir şey yok. Müthiş kariyer. Bosna elması!

    lammoth

    @Yiğit, “Ulan her maç geleni geçeni sikertiyoruz rakibimiz de tek farkla kazanıp duruyor. Sinir bozucu bir durum.”
    Aynı durumu geçen seneki şampiyonluk sürecinde yaşamıştık. Fener sürekli son dakikalarda bir gol bulup takibe devam ediyordu. Cidden yorucu bir süreç oluyor taraftar için. 24 Aralık tarihine kadar bu şekilde devam ederse boku yedik. İki taraf için de boktan bir durum.

  25. Yiğit says:

    8 yükleniyor…

    deadhouse

    @Yiğit, Öyle deme. Endişeleniyorum. :(

    Yiğit

    @deadhouse, öz goat’ım için demiştim. Sen Bayern – Gs olarak mı algıladın :)

    deadhouse

    @Yiğit, Goat’ın 3′ünü haksıza aldı bu sene dahil. Ronaldo’nun da haksız var bir tane. Bence bu sene Kevin De Bruyne almalıydı. Ronaldo’nun haksız aldığı sene Ribery almalıydı. Messi’nin diğer haksız 2 kupası biri Ronaldo’nun biri de Lewandowski’nin hakkıydı.

    Bence adil olan Messi 5, Ronaldo 5.

    Yiğit

    @deadhouse, 2021 ve 2023 dışında Messi için hangisini haksız buldun anlamadım. 2020′de verilmediği için Lewa’ya biraz kıyak geçiyorsun bence 2021 konusunda. 2023 için bir şey diyemem bence net hak ediyordu bu sene. Dünya Kupası muhabbetine girmeyeceğim ama Messi genel olarak çok elit bir playmaker performansı sergiledi. Irzını siktiğimin tospağasının piç ettiği sayısız asisti var. Sadece onlardan yapılan bir kolaj bile çoğu elit dediğimiz pasörü solda sıfır bırakır. Evet iflah olmaz bir Messi fanıyım .d

    Ben Ronaldo’nun da 2013′te hak ettiğini düşünenlerdenim. Messi için kalan yılı 2010 olarak tahmin ediyorum ve Iniesta’nın daha çok hak ettiğini düşünüyorum.

    2009, 2011, 2012, 2015 ve 2019 için tartışmasız hak ediyor ama 2010 hariç diğer kazandıklarında da benim oyum onun için olurdu. Bir de kurallar da etki ediyor. Oyuncunun genel kariyer değerlendirilmesi de etkiliydi önceden mesela. Sadece bu kural bile 2021′de neden aldığını açıklıyor. Ama mesela bildiğim kadarıyla bu değerlendirme kıstas alınmıyor şu anda.

    deadhouse

    @Yiğit, Eurovision’a dönmüş bu oylama biraz. Herkes sevdiğine veriyor. City geçtiğimiz sene eze eze tarihin en iyi performanslarından birini sergiledi. De Bruyne veya Haaland almalıydı bence. Dünya kupası önemli olabilir ama ben bunu tek başına ölçüt alamam. Oynadığın maç sayısı 6-7 en fazla. Eğer dünya kupası ölçüt olacaksa Griezmann veya Pogba’nın da Ballon D’Or alması gerekirdi. Messi dünya kupası dışında tamamen yoktu. Genel kariyer değerlendirmesi çok saçma. Buna göre oy verenler varsa ödül düzenlemenin bir anlamı yok.

    Yiğit

    @deadhouse, e Modric aldı ya? Modric’e verilen ödülün yarısından fazlası Hırvatistan performansı içindir.

    deadhouse

    @Yiğit, Şaka yaptın herhalde. Modric’in Real performansı bir futbolcunun takım kulüplerinde gösterdiği en maksimum performanslarından.

    Yiğit

    @deadhouse, evet ama ben ödülün verilme sebebinden bahsettim. Dünya kupasında o kadar başarılı olmasa belki kendisine verilmezdi. Real performansı da elbette oldukça belirleyici oldu ancak Dünya Kupası’nın özgül ağırlığının bu ödülde oldukça geçerli olduğuna 2018 yılı da bir kanıt bence. Mesela 2006 yılında kulüp sezonunda şiir yazan Ronaldinho dünya kupasında epey etkisiz olunca ödülü kazanamadı. Modric Hırvatistan ile final görmese belki aynı durum onun için de geçerli olurdu.

    deadhouse

    @Yiğit, Haklısın. Ben zaten Dünya Kupası başarısı belirleyici olmuyor demek istemedim. Dünya Kupası dışında bir başarısı yok dedim “bu sene” Messi’ye. Modric’in almasında Dünya Kupası başarısı ölçüt sayılmıştır, belki finale çıkarmasaydı alamayacaktı dediğin gibi ama aynı zamanda Real’de de harikalar yaratıyordu. Messi’nin olayı geçmişte yaptıkları ve sempatiyle açıklanabilecek bir şey. City tüm kupaları aldı ve Haaland ile De Bruyne tüm kulvarlarda harikalar yarattılar. Bariz haksızlık olduğuna inanıyorum bu seçimin.

  26. deadhouse says:

    Fener – Trabzon 1/1, H1, MS1, Ev S. 1,5 üst ne varsa oynadım. Kazanırsam ne ala. Aksi durumda Fener kazanamazsa da kaybetmiyorum. ;)

    Her durumda Win

    Teşekkürler Fenerbahçe.

    Yiğit

    @deadhouse, trabzona sert girmek futbolda bana en çok zevk veren şeylerin başında geliyor. Umarım kazanırsın (para)

    deadhouse

    @Yiğit, Nasılsın Yiğit kardeşim. Tüm kuponlarım yattı ama değdi.

  27. çaksu says:

    Ulan arada maç izliyorum, videolar izliyorum falan ne olduğunu anlamadan Türk ligi takip etmeye mi başladım.. Neyse şey dicektim. Bu adamı (Sinan Yılmaz) seviyorum. Yıllar önce blog yazılarını takip eder, ilgiyle okurdum. Youtube’da isimli bi platforma geçmesi çok güzel.

    https://www.youtube.com/watch?v=lW0sj795u5A
    Okan Buruk, Galatasaray’da bazı oyunculardan vazgeçmeli | Sinan Yılmaz | Hafta Sonu #2

    Bi de Orhan baba (Orhan Uluca).

  28. deadhouse says:

    Edin Terzic sen kaliteli orospu çocuğusun.

    Her maç 4-5 gol atan takımı Simeone’nin Atletico Madrid’ine çevirdin piç oğlu piç.

    deadhouse

    @deadhouse, Bayern nasıl soktu ama Terzic. Ohhh. Sen ofansif kimliğiyle milyonların sempatisini kazanan takıma defansif anlayışı hakim kılarsan böyle sikerler işte. Gol bile atamaz hale getirdin takımı amına kodumun oğlu. Merak etme Çarşamba intikamını alacağız demek isterdim ama alamayacağız tabii.

    Gerçekler karın ağrısı yapar.

  29. deadhouse says:

    Bayern Münih Almanya Kupası’nda 3. Lig takımı Saarbrücken’e elendi.

    Raddor

    @deadhouse, Galatasaray maçına benzemiş. Bu sefer bastırıp golü bulamayan Münih olmuş.

  30. deadhouse says:

    Türkiye’deki takım taraftarları ve yorumcuları aşırı cahil. Hiç fark etmiyor. Cahillik konusunda zirvede hepsi.

    Dünya çapında oyunculara (Zaha, Ndombele) çektikleri muameleye bak. Türkiye Ligi’nden başka hiçbir şey izlemedikleri için bu futbolcuların kim olduğundan bihaberler. Birkaç haftada bu iki futbolcuya işe yaramaz diyen bir sürü sözde futbol seyircisi gördüm. Sizin futbol bilginizi sikeyim. Kimden bahsettiklerini bilmiyorlar. Zaha veya Ndombele prime zamanlarına yaklaşsalar bile bak yaklaşsalar diyorum %100′e gerek yok ligin anasını ağlatırlar. Biri 10 yıl Crystal Palace’da oynamış, alışma süreci kolay değil. Öbürü çeşitli talihsizlikler yaşamış. Bu adamlar aptal mı? Neden iyi oynamak istemesinler? Birkaç haftada 10 gol 5 asist yapsın istiyoruz herkes. Soktuğumun ülkesi. Her şeyi bok gibi. Bari futbolu düzgün olsaydı adam akıllı takip etseydik. Mide bulandırıyorsunuz.

    Necrobutcher

    @deadhouse, hiçbirisi %100 oynamıyor bir yerde haklı olabilirler ama asıl beyin humması geçirenler bu kadroya bu durumda seri yaptıran hocaya sallayanlar.

    çaksu

    @deadhouse, Çok abes değil bence. Beklenti olması ve hissettirilmesi. Bokunu çıkaranlar vs kesin vardır sosyal medya takip etmiyorum da.. genel olarak oyuncuları da itecek hafif baskı sağlıklı olabilir. Zaha’nın maç sonunu dinledim. “Anca yeni yeni alışıyorum kendimi buluyorum” diye kendini açıklıyo. Belli ki farkında performansının artması gerektiğinin. İyiyi bu maç. Pas da daha çok aldı.

    Zaha ve Ziyech hayal ettiriyor bu arada. Dombele daha yapmadı bunu hiç. Yapsa da Torreira yanı ne alaka bilmiyorum. En öncelikli transfer olan orta sahada sıçtı gibi GS. Sanırım FPS sıkıntıları yüzünden ama yine de son güne bırakırsan..

    Şu gruptan çıkılsa ve arada sağlam top tutan bi 8 gelse ne güzel olur.

    çaksu

    Ya da 6! Torreira serbrest basıp dursun.

    deadhouse

    @çaksu, Ben de isterdim hazır, hemen katkı verebilecek adam. Yönetim yaptı bu transferleri, adamlar zorla gelmedi. Madem almışsın ve devre arasına kadar da transfer yapamayacaksın mecbur iyi davranacaksın elindekilere. Bir futbolcu hazır değil diye niye hazır değilsin amk çocuğu demenin bir mantığını göremiyorum.

  31. ismail vilehand says:

    Evet arkadaşlar, bilin bakalım bu gece ne oldu? Yine, tekrar, yeniden, tekrardan, bilmem kaç milyonuncu kez Atletico Madrid’den yattım. Futbol bahis oyunu (iddaa) Türkiye’ye geldiğinden beri Atletico Madrid’den yatıyorum ve hayatımın sonuna kadar yatmaya devam edeceğim.

    deadhouse

    @ismail vilehand, Sevilla, Dortmund, Roma, Everton. 20 yıllık bahis geçmişimde beni en çok yatıran 4 takım bunlar.

  32. deadhouse says:

    Günün sürprize aday, milletin hayatını sikecek maçlar: Leverkusen, Fenerbahçe, Leipzig, Milan. Hepsinin kazanmasını mümkün görmüyorum. 1 veya 2′si takılacaktır ama hangileri. Belki hepsi bile takılabilir.

    deadhouse

    Takımların hayatını kararttım. Bahis şirketleri acayip köşeyi döndü dün. Bugün de epey sıkıntılı geçebilir.

  33. deadhouse says:

    Manchester City’den, daha doğrusu Guardiola’dan sıkılmaya başladım. Git başka bir iş yap yeter. Başarısızlığın öngörülebilirliği nasıl bıkkınlık veriyorsa, başarılı olmanın da öngörülebilir olması sıkıcı. Futbolda heyecan meyacan bırakmadı kel.

  34. deadhouse says:

    Fenerbahçe camiası bu maçla rüyadan uyandı. Galatasaray’a da futbolun gerçeklerini geçen hafta Bayern Münih göstermişti. (Hiçbir şey oynamayarak handikaplı galip gelmek) Türk takımları çok çabuk havaya giriyor. Arap İsmail Anadolu takımı hocasıdır. Taktik maktik bilmez.

    Galatasaray hala kötü oynuyor. Skor yorumcuları ve skorseverler Galatasaray’ı City sanıyor. Fenerbahçe daha çok puan kaybedecek.

  35. En sevdiğim kuponlar birden fazla beraberlik tutanlar.

    https://nsn.page.link/cCPNa

  36. deadhouse says:

    Bugün de başkasının yerine utandık. (Burak Yılmaz)

  37. ismail vilehand says:

    Son iki gündür taraf bahsi verdiğim her takım yenildi. Korkunç şansız bir dönemden geçiyorum. Hiç bir şey tutmuyor. Bırakma vakti geldi sanırım.

    deadhouse

    @ismail vilehand, Brondby MS1, Gaziantep MS1, Ural MS0, Frosinone MS0. 35 oran.

    Bir maç çıkar bundan başka bir maç ekle. Çünkü bu kupon bir maçtan yatacak. Oynadık bakalım. 200 attım.

  38. Türk futbol ortamının seviyesi sanırım tarihinin en dibini görüyor şu anda. Twitter’da 5 dk dolaşıyorum ağzıma acı mide suyu geliyor. Takım fark etmeksizin herkes ağzından köpükler saçarak en aşağılık, en adi, en bayağı ben olacağım yarışında.

    deadhouse

    @Ahmet Saraçoğlu, Sicim kuramına göre evrendeki fizik enerji sicim denilen iplikçiklerle birbiriyle bağlantılı. Türkiye’yi küçük bir evren olarak görürsek yozlaşmışlık, yolsuzluk, kayırmacılık, adaletsizlik, namussuzluk, bilgisizlik, cehalet, onursuzluk en yüksek seviyede. Tamam futbol iklimi eskiden de süper değildi ama dediğin gibi bu kadar dibi görmemişti. Futbolun da bu saydığım aşağı insan davranışlarından payını almaması düşünülemezdi. Güne antibiyotikli yumurtalar, zehirli hıyarlar, düşen asansörler, hukuk devletinin son bulması gibi haberlerle başlıyoruz. Futbolu yönetenler ne ki kim ki bundan pay almasınlar.

  39. deadhouse says:

    Shaktar Kg Var
    Atletico 1 ve 2,5 üst
    Kızılyıldız Kg Var
    Milan Çifte Şans

    Gökay

    @deadhouse,
    Shakhtar X
    Atl. 1&2.5Alt
    Milan Devre Kazanır

    Benim aynı maçlara tahminim şimdilik bu şekilde Deniz Hocam.
    Bol Şans

    Ahmet Saraçoğlu

    @Gökay, oynadım ARO.

    Ahmet Saraçoğlu

    Xavi hocam 5 kuponu sikip attı.

  40. Bugün çok avantajlı gözüken 3 maç var.

    Milan – PSG – Deplasman 1,5 üst oranı çok iyi: 1,84 (PSG 2 hafta önce 3 attı)
    City – Young Boys – KG oranı süper: 2,06 (City ilk 3 maçta da gol yedi)
    Porto – Antwerp – Ev Sahibi İki Yarıyı Da Kazanır oranı müthiş: 2,66 (Porto kazanır Şahtar Barça’ya yenilirse Porto gruptan çıkıyor)

    Ben bu üçünün olduğu bir kupon yaptım, 10,08 oranı var.

    Değerlendirmek isteyen olursa.

  41. deadhouse says:

    Xavi senin babanı sikeyim.

    deadhouse

    Orospu çocuğu kahpenin evladı piç kurusu savaş nedeniyle kendi ülkesinde bile oynayamayan takıma gol atamadın. Siktir git Barça altyapısına. Tiki takanı siktiğimin piçi.

    Cryosleep

    @deadhouse, Gerçekten 2023 yılında hala tiki taka ne ya… Galatasaray bile pres futbolu oynuyor sen gidiyorsun hem lüzümsuz hem sıkıcı pas futbolu.

  42. ismail vilehand says:

    Kahpenin evladı Barcelona. Götünüzde Real Madrid’li yarrakları patlasın, biri de benimki olsun. Böyle kunek ibnelik olmaz.

  43. deadhouse says:

    Bayern İY Kg Var
    PSV İY 1
    Kopenhag İY Ev. 0,5 üst

    14 küsür oran yapıyor. 45 dakikada köşeyi dön.

    Gökay

    @deadhouse,

    https://nsn.page.link/TN9Zk
    https://nsn.page.link/pLgcS
    https://nsn.page.link/42LsM

    Benim denemelerim de bu şekilde Deniz Hocam. 3/3 yapanlarda hata, 3/0 yapanlarda da bir geri dönüş aramaya devam ediyorum. Dün de şu teke gitti maalesef

    https://nsn.page.link/1Xqab

    Bol şans

  44. ismail vilehand says:

    Napoli tribnlerinde arkadaşının keliyle darbuka çalan adamın neşesinden istiyorum.

  45. deadhouse says:

    Bahise verdiğim parayla epey iyilik yapabilirdim. Bu kötü alışkanlığın bedelini ödeyeceğim.

    Kaybolmuş bir ruh gibi hissediyorum.

  46. deadhouse says:

    Hocanın Kerem sevdası artık midemi bulandırıyor.

  47. Cerca C. says:

    Kerem’in bir tane olumlu hareketi yok ya. Tamam güzel basıyon ciğerin bitmiyo ama.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.