# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Tartışma
Masa başında kazanılan maçlar, iddaa baronları ve daha fazlası…
| 01.01.2024

VAR odası.

Site kitlemiz içerisinde futbola meraklı insan sayısının çokluğundan, sadece bu konuya ayrılmış bir başlık açmanın gerekli olduğunu düşündük.

Bundan böyle tuttuğunuz takımla ilgili övgü ve şikâyetlerinizi buraya yazabilir, oynadığınız kuponları burada paylaşabilirsiniz.

Böylece hem konuyla ilgilenenler tüm bu muhabbetleri tek bir yerde bulabilir hem de Serbest Kürsü kısmı daha genel muhabbetler için kullanılabilir.

Şimdiden herkese keyifli muhabbetler.

  Yorum alanı

“Masa başında kazanılan maçlar, iddaa baronları ve daha fazlası…” yazısına 5,669 yorum var

  1. Dün gece yazacaktım ama maçtan sonra FB space odasını dinlerken zevkten yorgunluktan bayılmışım.

    FB’li arkadaşlara gerçekten sabırlar diliyorum. İsmail Kartal çok enteresan bir vaka. Enteresan bir insan demiyorum vaka diyorum, çünkü hakikaten bir ilçe takımının TD’si olsa o ilçede bile tartışma yaratacak demeçleri ve hareketleri var. Sadece basın toplantılarında kendini övmesinden, “ben de karakterli bir insanım” veya “kulübede dik durdum” demesinden bahsetmiyorum. Daha önce böyle bir görevdeki herhangi birinde, lider olması gereken birinde hiç görmediğim türde altı çok boş bir egosu ve bu ego gösterisinin altında cayır cayır yanan bir korkusu varmış gibi. Bazen öyle bakışlar atıyor, maç sırasında kulübede öylesine dehşete düşmüş duruyor ki sanki FB şampiyonluğu kaybetse, her yerden hocaya tepki yağsa, adam panik atak geçirecek, “hayatımı adadığım şeyde başarısız oldum” falan deyip canına kıyacak. Cidden böyle tuhaf, psikolojik olarak ilgi çekici bir vaka durumunda.

    Maçı izlerken bazı değişikliklere inanamadım. Fred çıkarken -ki kötüydü- “oha” dedim istemsizce. Fred’i dün 86′da çıkarabilmen için Crespo’yu satmamış olman lazımdı. Zajc girer girmez orta sahanın yok olacağı belliydi. İrfan Can kariyer maçını oynarken 2 aydır diskotek gezen Cengiz’i sokması, İsmail’i alıp Kruniç’i sokması hakikaten olacak iş değildi.

    GS’li olduğum için laf sokma amacında değilim ama bunu İsmail Kartal’ın ve bir süredir FB’nin Avrupa maçı kültürü olmamasına bağlıyorum. GS olsa, “hatta” BJK olsa adamların ayağı kopana kadar as kadro oynatacağına, rotasyon yapmayacağına adım gibi eminim. GS için Avrupa maçı varsa tartışmasız her şeyden önce gelir mesela, ama İsmail Kartal kendi vizyonunda olmadığından, geçen sene de Jesus takıma güvenmediğinden Avrupa’dan elenmeyi fazla kafalarına takmadılar.

    Dünkü demeçlerde de daha maç biteli 2 dk olmuşken “üzgünüz önümüze bakacağız” demeleri bile garip geldi bir GS taraftarı olarak. Aynı şeyi biz yaşasak Oly’ye, hele ki böyle bir Oly’ye elenmeyi asla kabullenemezdim. Prag’a mal gibi elendiğimiz dönem ailedeki sağlık sorunlarından dolayı fazla kafama takamadım ama normalde günlerce tadım kaçık gezerdim. FB taraftarı da kabullenemiyor tabii ki, ama teknik kadro ve futbolcular için o kadar da sıkıntı yokmuş gibiydi dün.

    Sanmıyorum ama Sivas’ta puan kaybı olursa belli ki ortalık yangın yerine dönecek.

    Frostauðn

    @Ahmet Saraçoğlu, Olympiakos gördüğüm en kötü sezonlarından birinde takımın savunma kurgusu bile yok zaten ilk maçta 3-0 öne geçtikten sonra neredeyse kendi evlerinde maç vereceklerdi. O kadar kötü bir takıma kaybetti Fener bence kadro kalitesi falan derken Fener daha iyiydi ama turu geçen onlar oldu.

    riser

    @Ahmet Saraçoğlu, ya çok basit bi`şey. okan buruk yere göğe koyulamıyor di mi (bence de hak ediyor bu arada). madem gs`de bu kadar müthiş bir avrupa kültürü var ve avrupa maçlarını çok önemsiyor; avrupa’da fener’e kıyasla çok kötü bir sezon geçirmesine rağmen neden başarılı görülüyor?

    türkiye`deki her takım lig şampiyonluğunu önceler. hayal kırıklıklarına rağmen bakmayın yine en avrupa odaklı takım fenerbahçe`dir. Avrupa’da bu sene ve beş sene içerisinde en fazla puan toplayan takım fenerbahçe. ismail kartal`a gelirsek, her ne kadar tüm sporseverlere itici gelse de pragmatik düşünüyor aslında, şampiyon olması için oyuncuların gücünü idareli kullanması gerektiğini düşünüyor. fred değişikliği doğru demek istemiyorum, başka bi’şey bu. pendik mağlubiyetinin üstüne sivas galibiyeti tüm Türkiye’ye herşeyi unutturur, yalan mı?

    Yiğit

    @riser, ben de dışarıdan gelen bu kadar ağır eleştirileri kabullenmiyorum. Evet büyük rezillik, kabul edilemez falan ama sanki geldiğimiz noktada fener gs’den daha başarısız bir sezon geçiriyormuş algısını da anlamış değilim. Kaldı ki bu sezonun parolası fenerbahçe için lig iken gs için avrupa’ydı. Bilmiyorum tuttuğum takım olduğundan böyle düşünüyorumdur muhtemelen ama fenerbahçe hep daha ağır eleştirilen bir takım olageldi. Son senelerdeki başarısızlıkların payı vardır ama ondan önce de çok farksız değildi. Adamlar cl kadrosu kurup prag’tan 4 yiyerek eleniyor yine de biz daha başarısızmışız algısı var çok garip.

    Gs’nin son 30 küsür maçında 3 galibiyeti mi ne var, kimsenin önemsediğini görmüyorum. Evet avrupada başarısızız ancak yine de en istikrarlı ve en çok puan toplayan takım fenerbahçe. Ben gs’li olsam ağzımı açmaz, lig şampiyonluğuna bakardım.

    Ne olursa olsun sezona lig şampiyonluğu hedefiyle çıktı fenerbahçe. Sene başında ligi kazanamayacaksınız ama konferans ligini verelim deseler kabul etmezdi hoca ve yöneticiler. Öyle bir takıntı oldu lig. Ha bence kazanamayacağız orası ayrı ama neticede en büyük hedeften hiç de uzak değil bu takım. Yolun ortasında hoca da değiştiremeyeceğimize göre yapacak bir şey yok. Doğru eleştirileri yapalım desek hocanın da bizi dinleyeceği yok zaten, burnu o kadar havada. Şu ortamda fazla da yıpratmaya gerek yok o yüzden daha hiçbir şey bitmiş değil. Futbol bu, olmaz ya hadi diyelim ez kaza şampiyon olduk. Bugünü herkes unutacak. Olamazsak zaten millet sopayla kovalayacak.

    Frostauðn

    @Yiğit, Hiçbir Türk takımı CL seviyesinde değil Türkiye ligi çok alt seviyede bu sene başarısızlıktı bir Galatasaraylı olarak söylerim çok da ağır eleştirdim takımı daha sezon başı Molde serisi sonrası CL maçları ve Sparta Prag hezimetinden sonra.

    Yani Konferans’ta oynayıp daha başarılıydı demek biraz tuhaf geliyor bana Konferans ligiyle CL arasındaki kalite farkı devasa. Fener ciddi denebilecek kaç rakiple karşılaştı ki ya da Galatasaray’ın karşılaştığı rakiplerle Fener’inkileri karşılaştıramıyorum. Son 10 senede özellikle CL’de ağır sıçtık. Bu senede sözde CL grupları için takım kuruluyordu ve başarısız olundu ama 10 senedir CL’ye katılamayan bir Fener gerçeği var. Galatasaray’ın berbat olduğu bir senede UEFA’da son 16′da Barcelonaya elendi. Bence ne Galatasaraylılar Feneri ne de Fenerliler Galatasaraylıları eleştirsin avrupa konusunda çünkü bu sidik yarıştırmaya dönüyor bir noktadan sonra o noktada sana katılıyorum.

    Yani Avrupada son 30 maçta 3 galbiyet dediğiniz CL maçları UEFA Avrupa kupası sayılmamış ben Galatasaray ya da Fener konferans’a gitse minimum çeyrek final oynar gözüyle bakarım. Bu iki takım Konferansa katılsa daha sezon başından en büyük favorisi gösterilir hatta Fener Galatasaray finalde karşılaşsa şaşırmam. Zaten konferans ligi artık ligler arasındaki açılmış devasa kalite farkından dolayı CL’de varlık gösteremeyen ligler ve takımlar için getirildi. Yoksa ne gerek vardı üçüncü bir turnavaya bu turnavadan yayın gelirlerinden çok bir şey kazandığını sanmıyorum UEFA’nın.

    Bence birbirimizi eleştirmeyi bırakıp başarısızlıkları hataları kendi içlerinde değerlendirmeli takımlar çünkü çok uzun zamandır başarısızız ülke puanında nerelere düşmüş ülkemiz. Bir Türk takımı CL’ye üçüncü elemeden katılmamalı yani bu hangi Türk takımı olduğundan bağımsız bizim en az iki takımı falan doğrudan gruplara göndermemiz gerek. Ben bunu görmek isterim bunu ümit ederim ama tabi gerçekleri de görmezden gelemeyiz bazı ligler son 10 sene içinde futbol kalitesinde ne gelişmeler kaydederken Türk futbolu kalitede aynı hızda geriledi belkide.

    https://twitter.com/Kasar_Yaza/status/1761035170101022918

    https://www.galatasaray.org/s/avrupa-kupalarinda-galatasaray/26

    deadhouse

    @Yiğit, O istatistik doğru değil. Yanlış bilgi edinmişsin.

  2. riser says:

    @Frostauðn, şu barcelona’ya elenme senesi güzel bir örnek. gs bayağı zor bir gruptan birinci çıkmıştı (lazio, marsilya, lokomotiv moskova). şanssız bir şekilde barcelona denk geldi ve barça ile pynadığı maçlarda da iyi bir mücadele ortaya koyarak elendi. ama hem fatih terim hem torrent kovuldu çünkü lig çok kötü gitti. aslında tam da bunu söylemek istiyordum. hemen unutuluyor avrupa sen yerel liginde kötü gidersen. eleme usulü olduğu için yakın seviye takımlar arasında şans faktörü vs. de çok devreye giriyor. cl takımları ile uefa ya da konferans takımlarını karşılaştırmıyorum tabii ki. fener 10 senedir katılamıyor, 10 senedir şampiyon olamıyor zaten :) ben gs ve hatta bjk’nin avrupa maçı kültürü farklı argümanına yönelik söyledim, böyle bi’şey olmadığı çok bariz. mesela farklı olan ne bilmek isterim. ya bu sene bjk konferans grubunda sonuncu oldu, ötesi var mı? ama aylar önce olduğu için unutuldu gitti. sparta prag’ın kadro değeri oly’nin bile yarısından az. o takımdan 6 gol yiyerek elenmek büyük bir skandal aslında. ama takımın ligdeki genel durumuna bakıyorsun, kazanıyor çatır çatır; sen de ses etmiyorsun.

  3. deadhouse says:

    Galatasaray – Pendikspor 2/1
    Fulham – Liverpool 1/2

    434 oran.

    Zengin olma vakti.

    10000 atsan 3 milyon 200 bin.

    deadhouse

    4 milyon 340 bin.

    3 milyon 200 bin nereden çıktı.

    Necrobutcher

    @deadhouse, mayıs arefesi güneş karşı tribünün üzerinden batarken pendiğe ilk yarıyı nasıl verdin :)))))

  4. çaksu says:

    Gördüğüm en saçma ve müthiş paslardan biri haha. Modric.

    https://youtu.be/shTtMifKNhc?t=98

    Jude da yine senaryoyu oturup kendi yazmış maçtan önce.

  5. deadhouse says:

    FB bir 10 sene daha şampiyon olmazsa şaşırmam. Camia, yönetim, teknik ekip ve taraftar rasyonellikten tamamen kopmuş. Andromeda galaksisinden hakem getirsen yine de tüm herkes onlara karşı, çünkü başkanlarına göre fb’yi şampiyon yapmazlar.

    Mağduriyet düşüncesi bir süre sonra mental sorunlara neden olabiliyor.

    Frostauðn

    @deadhouse, Bu mağduriyet anlatısıyla uzun seneler Erdoğan’da seçmenini gütmüştü hala da bir kesmi güdüyor ama o anlatıyı bıraktı artık Erdoğan eskisi kadar kullanmıyor

    Necrobutcher

    @deadhouse, sezonbaşından beri yürüttükleri ters psikoloji oyuncuları çökertti gerçeği yalanın peşine taktı adam futbolcu inanır mı salak mı adam görüyor her şeyi kimse de çıkıp kardeşim burası fenerbahçe demedi sonuç bu. kulüp uğur dündar önderliğinde rozet atatürkçüsü kafasına girdi heykel falan dikiyorlar garip. bu arada amatör branşlarda başarılı olmalarının sebebi de bizim oralarda korkunç kötü olmamız yoksa bu kafa orada da batardı. ben fener şampiyon olsun istedim samimi söylüyorum şimdi bizim bu sene izlediğimiz berbat transfer ve kadro planlaması faciası unulutalacak.

    Yiğit

    @Necrobutcher, amatör branşlardan kastın ne bilmiyorum ama bu kulüp birçok olimpik sporcu barındırıyor, kadın ve erkek voleybolda, kadın ve erkek basketbolda zirveye oynuyor. Dünyada hem kadınlarda hem de erkeklerde euroleague alabilmiş tek kulüp. Bu sene kadınlar euroleague gördük, kadın voleybolda şampiyon olduk daha geçenlerde. Erkeklerde de f4 iddiamız güçlü. Sadece son olimpiyatlara gönderdiğimiz sporcu sayısına bir bak istersen.

    Eda Erdem’in heykelinden bahsediyorsan da türkiye’de spor için ne kadar simge bir isim olduğundan bahsetmeye gerek var yok sanırım. Kaç yıldır milli takım kaptanı ve kulüp kaptanı. Daha geçen sene başarılarını övüp bitiremiyorduk bütün ülke ayağa kalkıyorduk. Böyle bir aşağılık kompleksi olamaz yahu.

    Ha uğur dündar’dan ben de nefret ediyorum. Ali koç ile birlikte bu tiplerin kulüpten siktir olup gitmesini canı gönülden diliyorum.

    Necrobutcher

    @Yiğit, dünyada euroleague kupasını kadında ve erkekte alabilmiş tek kulüp hmm avrupada hem kadın hem erkek takımı olan kaç kulüp var bakmak lazım kupaya avrupa kulüpleri katılabiliyor. zaten ben de yadsımıyorum ama bu ülkede bu branşlar ne statü ne de para kazandırıyor ekonomik durum korkunç seviyelerde,aziz yıldırım dönemi de öyleydi. bizim de amatör branşlarda çok başarımız var ama önemsenmiyor dünyanın en çok izlenen spor organisazyonları voleybol değil mesela ya da masa tenisi değil. ya superbowl ya da futbol müsabakaları. heykel konusuna gelince bence sporcu heykeli bu kadar kolay dikilmemeli.

    deadhouse

    @Necrobutcher, Galatasaray amatör branşlarda Fenerbahçe’den çok daha başarılıydı. 2000′lerde Aziz Yıldırım atak yapıp yatırım yaptı. Bu arada Şampiyonlar Ligi seviyesinde finalde kazandı Galatasaray, Fenerbahçe’ye karşı kadınlar basketbol’da. Bunu niye söylüyorum öyle bir iklim var ki sanki amatör branşlarda Galatasaray hiçbir başarı yakalayamamış. Öyle bir hava var. Bu arada bana kalsa tüm amatör branşları kapatırım. Galatasaray erkek futbol takımı ve Galatasaray erkek basketbol takımı yeterli. tüm yatırımı bu iki kategoriye yaparım. Kadın basketbol iğrenç bir şey kimse kusura bakmasın. Kadın futbol da iğrenç. Göz sağlığına zararlı bu iki kategoride maç izlemek. Woke burada da var diyoruz aman amerikalı derdiymiş diyorlar. Sana en az 40 milyon insan toplayabilirim bu ülkede bana bu sözleri sarfettiğim için cinsiyetçi. diyebilecek.

    Yiğit

    @Necrobutcher, yazdıklarında elbette katıldığım noktalar var. Futbol kesinlikle diğerlerinden daha önemli. Hem kitlesi hem de bu kitle dolayısıyla gelen ekonomi gereği bu tartışılmaz bir konu. Ama voleybol ve basketbol avrupa’da ve dünyada yeri yadsınamayacak sporlar. Bizim gibi sokaklarda sadece futbol ve siyaset konuşulan bir ülkede bile futbola uzak olup basketbolla yakından ilgilenen sayısız erkek var. Kadınları saymıyorum zaten onların da sporla ilgilenenlerin ezici çoğunluğu sadece voleybolla ilgileniyor.

    Benim karşı çıktığım nokta fenerbahçe’nin bu alanlardaki başarılarını gs’nin başarısızlığına bağlaman. Bunun ne kadar yanlış olduğunu şöyle belirteyim: kadınlarda ilk euroleague zaferini gs kazandı ve finalde fenerbahçeyi yendi. Erkeklerde ligde defalarca kez karşı karşıya geldiler. Bir dönem denklerdi. Hatta şöyle söyleyeyim bizim ilk F4 görmemizden bir sene önce gs son 8′e kalmıştı. Yani gs bu alanlarda hiç de korkunç kötü değildi. Sadece fenerbahçe çıtayı bambaşka bir noktaya koydu. Çocukluğumdan beri yakından takip ediyorum ve F4 denilen olayın hayalini bile kuramazken bilmem kaç sene üst üste F4 gördük. Bu herhangi bir rakibin başarısızlığı ile açıklanamayacak kadar net bir başarı.

    Bir sporcunun kolay kolay heykeli dikilemez elbette. Eda Erdem Fenerbahçe’ye geldiğinde hiç şampiyonluğumuz yoktu. Şu anda 7 şampiyonluğumuz var an itibariyle. Bu süreçte 1 şampiyonlar ligi, 1 tane de dünya şampiyonluğumuz var. Aynen dediğin gibi hiç de kolay dikilmedi yani o heykel.

  6. Yiğit says:

    Dünkü pozisyon için tek açıklamam djiku’nun arkadan bir müdahele yapmış olabileceğiydi ama var kayıtları gösteriyor ki livakovic’in müdahelesine penaltı vermişler. Arkadan ve yandan gösteren açılardan çok net gözüküyor ki livanın müdahelesinden önce oyuncu kendini yere bırakıyor. Şu penaltıyı içine sindirebilen “objektif” gs’liler tanıyorum. Gerçekten rezalet.

    Şu penaltı gsnin rakibine verilse ülke ayağa kalkar amk. Ligi bitirtmezler. Ama gel gör ki konuşulan şey hala ali koç. Komik bir ülkeyiz. Bu ülkede futbolu komple kapatıp gidelim valla ya.

    lammoth

    @Yiğit, adamın kendini bırakması bizim lig için artık kanıksanmış bir durum olsa da Liva’nın müdahalesi normal diyen cidden kötü niyetlidir:

    https://i.hizliresim.com/onqtwdy.jpg

    Necrobutcher

    @lammoth, kötü kaleci ne açı kapatabiliyor ne zamanlama algısı var burada da zamanlama hatası yapmış konu bu da değil fenerin en az 10 penaltısı bundan daha cacık. bu pozisyon da penaltı zaten.

    Yiğit

    @lammoth, fotoğraftan pozisyon yorumlamak da bizim ülkeye özgü bir şey herhalde. Gerçi VAR’da pozisyonların en ağır çekimde, fotoğrafa yakın bir şekilde incelendiği bir ülkede normal karşılamak lazım.

    Bir müdahalenin faul olarak değerlendirilmesi için neler gerektiğini yazmayacağım. Kötü niyetli de değilim ayrıca. Gayet normal bir müdahale. Faul olarak değerlendirilebilecek bir müdahale değil.

    https://bit.ly/3WiXmcr

    Buyur. Normalde hakem yorumlarını dikkate almam ancak gerçekten neden penaltı olmadığını açıklamaya üşendiğimden atıyorum bu kez.

    lammoth

    @Yiğit, Metal ve Futbol diye bakınca her zaman metali tercih edecek biri olacağım için buradan kimsenin kalbini kırmak ya da saçma bir şey yazmak istemem. O yüzden bir daha herhangi bir Fenerbahçeli arkadaşıma (futbola dair eleştirel vb.) yorum yazmayı düşünmüyorum. Ki bu yazdığımın Yiğit ile hiç alakası yok. Adam gayet düzgün yazmış. Ama ortam gergin, durduk yere burada da gerilmeye hiç gerek yok. Ayrıca artık bir taraf olmama rağmen benim bile bu futbol ikliminde kafam yandı. Sikim böyle ortamı.

  7. deadhouse says:

    Bu sene futbolda sevindiğim tek şey şişirilmiş bir balon olan Liverpool’un sonunun hüsranla bitmesi. Salah köyüne dön. Kloop köyüne dön. Takım seneye dağılır. Van Dayk bile gidebilir. Kloop öncesi 6. 7. olduğu döneme dönüş yapabilir takım. Bence PL’de Guardiola piçi gitmedikçe City’nin borusu ötmeye devam eder. United salak, Chelsea salak oğlu salak ama Chelsea bu, adam akıllı yönetilirse rakip tanımaz eskiden olduğu gibi. Arsenal ise umut vadedip hüsrana uğratıyor her zamanki gibi. City’i yine zorlarsa onlar zorlar ama başka rakip göremiyorum.

    lammoth

    @deadhouse, Arsenal üzüyor be abi. 1 tane şampiyonluk gelsin artık yazık

    Yiğit

    @deadhouse, bunların en iyi halini Jan Oblak tek başına elediğinde herkesin anlamış olması gerekiyordu.

  8. çaksu says:

    Etkinliğimiz sona ermiştir. İyi geceler diliyoruz.

    Yiğit

    @çaksu, aynı durumdayız gel sarılalım

    çaksu

    @Yiğit, 🫂

  9. deadhouse says:

    Adana Demir – Galatasaray
    İY/MS skoru
    1-0 1-2
    46 oran.
    Tek maç.
    Müthiş kupon.
    1000 tl at
    46000 tl al.

    Necrobutcher

    @deadhouse, hocam artık gol yemeyiz gibi duruyor ne diyorsun ?

    deadhouse

    @Necrobutcher, Aslında Adana çok gol kaçırdı. Böyle bitme ihtimali vardı, olmadı. Ben hala Galatasaray’ın kalan 4 maçından birinde 1/2 2/1 olabileceğini düşünüyorum. Fatih Terim döneminde epey oluyordu şampiyonluk yolunda. Ordu maçını hatırlıyorum. İY/MS 0-2 4-2 bitmişti.

  10. Mertens ve Muslera harbiden çok acayip adamlarsınız. Bambaşkasınız. Bu hafta mutlaka Mertens’le 1 sene sözleşme uzatılması lazım. 38 yaşına basmak üzere ve ligin bitmesine 4 maç kala 6 gol 11 asisti var. Hele son 6 maçta 2 gol 7 asist. Nasıl bir şeysin arkadaş. Hele 90. dakikada rakip ceza sahasının önünden depar atıp bizim ceza sahası önünde rakipten top çalması… 90 dakika koşmuşsun, 37 yaşındasın, 3-0 öndesin maç bitmiş, box-to-box deparla top çalıyorsun. Harbiden bambaşka bir adanmışlık.

    Galatasaray zor gözüken dört deplasmanda; Trabzon, Kasımpaşa, Alanya ve ADS’de toplam 16 gol attı 4 gol yedi. Bugün de yine çok zorlanmadan, sadece ilk golü biraz geç atarak kazandık. Mertens asist krallığında, Icardi gol krallığında zirveye çıktı, Muslera gol yemediği 17. maçla gol yememe rekorunu kırdı, GS arka arkaya 15 galibiyetle rekor kırdı.

    Yarın da BJK sürpriz yaparsa bizim açımızdan iyi bir hafta olacak. Sıfır rehavetle devam etmeliyiz. 105 puanla şampiyon olup bir daha kırılması çok zor bir rekor daha kırmamız lazım. Haftaya Sivas’ı da alırsak sonra bırakmayız diye düşünüyorum. FB maçına şampiyon çıkarsak çok iyi olacak. Öyle bir durumda o maç da geçen seneki alkollü maç gibi olur diye tahmin ediyorum.

    Arda da gol attı, bir sürü olumlu hareketi vardı, o da geceye çilek oldu.

    Necrobutcher

    @Ahmet Saraçoğlu, öyle deme abi hakemler kolluyor tff mafya falan arkamızda. 38 yaşında adama 90. dkda depar attıran da derin devletin adamları :)))) şakası bir yana ben kalması taraftarı değilim duygusal yaklaşmaya gerek yok seneye yabancı sayısı 12 olacak çok para istiyormuş gerek yok bir de mertens çok öğle bizim kulübe bağlı bir adam değil sözleşmeyi alırsa değişebilir. takımı gençleştirelim bence. seneye sağ bek,sekiz numara on numara ve bir forvet bize avrupa kupasını getirir umarım bu seneki gibi sıçmazlar.

    Yiğit

    @Ahmet Saraçoğlu, bildiğim kadarıyla futbolu bırakıyor

  11. çaksu says:

    Lisan Al-Gaib 11 başlayıp gol atmış.

    Liverpool Arne Slot ile anlaşmış yeni hoca olarak. Evet ben de “kim?” diye baktım.

    @Ahmet Saraçoğlu, Hakkaten özetlere bakarken düşünüyodum “oyundan çıkmıyo mu la Mertens” diye, o dk’larda hala ekranda görünce. Muslera da kaç birebir kurtardı sayamadım. “Çıkışları Alison gibi” diyesim geldi. İlginç bi bağları var, şu an Ali de Tafo ile çalışıyo Liverpool’da.

    deadhouse

    @çaksu, Altta paylaştığım videodaki kişi olduğum için Arne Slot’u yıllardır tanıyorum, biliyorum. İkinci bir Erik Ten Hag vakası olur mu bilemem, direkt Feyenoord’dan Liverpool’a keskin bir yükseliş. Oyun olarak “sağlamcı” bir teknik adam olduğunu söyleyebilirim. Hollanda ekolü olmasına rağmen savunma anlayışını ön planda tutuyor.

    çaksu

    @deadhouse, Haha video süper.

    İkinci bir haha, Hollandalı ve kel hoca çıkınca millet bi tırsmış asdfdg, Ten Hag gibi mi olcak diye.

    Skor olarak hiç ezilmediğini, genel oalrak da hücumu seven dinamik bişeyler oynattığını okudum bir iki Feyenoord fanından. Senin dediğin de doğrudur muhakkak. Kısmet bakam.

    Tabi uzaktan izlenimim, sonuçta bi halt bildiğim yok da… Bu yeni geri dönen CEO Michael Edwards, istatistik/sistem odaklı ve aşırı liyakatli biri gibi gelir bana. O seçmiş istemiş Slot’u. Yıllar önce Klopp Brandt diye tuttururken “yok Salah’ı alıyoz” diyen de Edwards mesela sdsda.

  12. deadhouse says:

    Almoatasembellah Ali Mohamed Al-Musrati

    Bu isimde bir varlığın katkı verme ihtimali sıfır. Araplar berbat varlıklar. Kg Var oynadık yaptığına bak ya.

  13. deadhouse says:

    Bugün futbol bahisinden millet paranın anasını sikti. Böyle günlerde kaybediyorum hep. Tüm maçlar düz geldi. Benim gibi City’e Kg Var oynayan bahtsızlar kaybetti. Bok gibi günlerde, kısıtlı bültenlerde kazanıyorum.

  14. Yiğit says:

    Yıllarca atm kapanarak oynayınca insanlar: ”Futbol katilleri, oynayacağınız oyunu sikeyim!!!”

    Real kapanarak oynayınca insanlar: ”Bu büyüklük başka bir şey ağğğbi”

    İki yüzlülüğünüzü sikeyim. Gereksiz sinirlendim.

    deadhouse

    @Yiğit, Real kapanarak oynamıyor. Real akıllıca oynuyor. Simeone yıllarca iğrenç bir futbol oynattı Atletico’ya. Real yeri gelince ofansif, yeri gelince defansif oynuyor. Rakibe göre oynuyor. Atletico her takıma karşı öyle oynuyordu.

    Necrobutcher

    @Yiğit, tarihin en kötü bayernine kapandılar bir de olacak iş değil :))))

    çaksu

    @Necrobutcher, Valla taş gibi takımdı dün benim izlediğim Bayern :) Tarihi ya da sezonun geri kalanını çok bilmiyorum. Geri 4lü de, orta saha da, ilerdekiler de gayet iyi oynadılar bence. Feel free to disagree.

    Real’in top bi takımı domine edebilecek bi yapısı yok heraldi şu an.. İki eşleşmedir.. Bölüm bölüm biraz kontrol yakalıyolar.. Bölüm bölüm kaybedip kapanıyolar.. Da ön üçlü inanılmaz. Dün penaltı pozisyonundaki atraksiyonları becermeyi bırak denemeyi düşünmez çoğu oyuncu.

    çaksu

    @Yiğit, Atleti’nin kapanmasından çok oyun içi çirkefliği nefret sebebiydi benim için. Öne geçti mi kabir azabına dönüştürüyolardı maçı. Epeydir çok izlemiyorum da, 3 5 sene önceki oyuncu grubuyla, en azından.. Ama yani EPL’den giden Tripper’in bile numara yapmaya yatıp yuvarlanmaya başladığını hatırlıyorum. “Hocanın karakteri bu, sinmiş takıma” diye düşünürdüm.

  15. Dortmund – PSG maçının 2. yarısı inanılmaz başladı. 45-60 arası 4 gol izleyebilirdik ama mucizevi şekilde gol olmadı hiçbiri.

    çaksu

    @Ahmet Saraçoğlu, Sonrasında da 5 dk aralarla müthiş pozisyonlar kaçırmaya devam ettiler haha. Harika maçtı.

    LOTR’da Rohan kralı mıydı, adam vardı ya. Gandalf geldiğinde yarı ölmüş halde. Gandalf büyülü ışıklar saçıp iyileştiriyo bunu sonra adam cengaver bişeye dönüşüyo başrol falan oluyo ölene kadar… Hah.

    Jadon Sancho.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.