# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
🎙️🤘🦉
AGRESİF MUSİKİ podcast’in yeni bölümü yayında: ARCH ENEMY
25.02.2024

Dünü, bugünü, yarını.

Kardeş sitemiz Musiki Cemiyeti ile birlikte başlattığımız Agresif Musiki podcast yayınlarımız tüm hızıyla sürüyor.

  Yorum alanı

“🎙️🤘🦉
AGRESİF MUSİKİ podcast’in yeni bölümü yayında: ARCH ENEMY” yazısına 1,215 yorum var

  1. Rzeczom says:

    ilk dinlediğim LoG şarkısı 512′ydi. ben de çok severim. still echoes’un da tüm resolution albümünden daha iyi olduğuna katılıyorum xd

  2. Raddor says:

    Gözümü çükeyim. Palaces’ı Places diye okuyordum hep. Kaç yıl oldu… İlk a’yı inatla görmüyormuşum. Sizden duymasam bir 20 yıl daha ‘yerler’ bilecektim.

    Ben şoking.

  3. iamthecincihodjas says:

    Konya beyin solo performansa durduğu bölümlerde iflah olmaz bir ekşici olarak sandalyeden düştüm. Acaba diyorum hazır bruce dickinson da tek tabanca takılırken kendisi de solo bir proje yapar mı, “agresif konya” vs gibi… Eğer düşünürseniz bazı istek gruplarım var.

    1)nightwish
    2) epica
    3) sabaton

    Saygılar 🎩

    Konya

    @iamthecincihodjas, Ahmet olmadan asla… ama daha çok saçmaladığım bölümler neden olmasın :)

    Yiğit

    @iamthecincihodjas, ismi Pasif Cemiyeti olmazsa ben dinlemem aga

  4. madamesatan says:

    Benim ve bence birçoklarının hayali ismail vilehandın konuk olduğu Motörhead yılbaşı özel bölümü. :)

    deadhouse

    @madamesatan, Kesinlikle. Heyecanla açardım.

    Rzeczom

    @madamesatan, bir süre sonra ise sürpriz bir SODOM bölümü.

  5. Frostauðn says:

    Konya’ya katılıyorum Blut Aus Nord’u Hallucinogen ile tanıyanlar çıkan son iki albümü beğenemedi mesela ben. Sanırım biraz da normal bu durum çünkü Hallucinogen çok üst düzey bir albümdü.

  6. pinkzeppelin says:

    Mehmet Emrah Konya Nevermore’a hakim değil, Mastodon’a hakim değil, Lamb of god dinlemiyor. Bunlara da hakim değilsen neye hakimsin hocam, ne dinliyorsun? Herkes her grubu sevmek/dinlemek zorunda değil ancak metal müzik ile ilgili bir site yönetip böyle bir podcast serisi yapıp bu gruplara hakim olmamak da bana garip geliyor açıkçası.

  7. Joseph says:

    Gündemin Nabzı 2 gelmeli.

  8. Yiğido says:

    TOOL GELSİN

    Yiğit

    @Yiğido, +1 bir de Sodom.

    Konya

    @Yiğit, bana bir sodom playlisti yapar mısın?

  9. Frostauðn says:

    Bu bilet karaborsacılığı çok ağır şerefsizlik daha ağır konuşurdum ama gerek yok. Hiçbir konsere gitmeyeceğim muhtemelen İstanbulda yaşamıyorum öğrenci halimle bilet fiyatı + yol fiyatı sokakta kalırım desem bile çok geliyor bana. Bir de kesin çoğu albümün bileti çoktan tükenmiştir. Geçen sene daha heyecanım vardı olsa belki şartlarımı zorlardım ama bu sene rahatımı bozasım hiç yok. Konser falan ilgimi çekmiyor.

    Bir de arada Konya bey mikrofondan biraz uzaklaşıyor sanırım ses çok kısıklaşıyor gerçekten ucuz fiyatlara yaka mikrofonları falan iş yapabilir. Nasıl bir setup’ınız olduğunu bilmeden yazıyorum bunu

    Frostauðn

    @Frostauðn, Şu aşşşırı duyarlı black metal grubunu çok merak ettim ismi neydi? Bundan daha iyi reklam yapılamazdı bence takdir ettim arkadaşları

    deadhouse

    @Frostauðn, Ülkede (muzcuk cumhuriyeti) şu an Yolsuzluğa, Hırsızlığa, Fırsatçılığa, Kazıkçılığa batmayana bakılan göz: Enayi.

    Belki de dünya tarihinde bu derece yozlaşmış bir ülke yoktur. Ada olsaydık Atlantis gibi denizin dibine batsaydık diyorum bazen. Poseidon’umuz da yok bizi cezalandırsın. :D

    Erhan

    @deadhouse, +1. Eskiden bu fırsatçılık ve kazıkçılık daha çok halk düzeyinde idi. Kurumsalların da bu işe karışmasıyla ülke tam bir ”tutan tuttuğunu siker” ülkesine döndü. Alakasız olacak ama aklıma gelen ilk örnek; Apple iPhone 15 pro’yu kendi sitesinde 70bine satarken üçüncü firmalar alt pro modelleri 80bine falan kakalamaya çalışıyor. Akıl tutulması resmen.

    Bir diğer örnek ise paketi kapalı, markalı, son kullanma tarihi basılı kedi mamasının kilosu aşağı yukarı 50tl iken safsikici küçük esnaf açık torbada satılan mamayı 150liraya sokmaya çalışıyor.

    Bu devirde tuttuğunu sikmeyen para kazanamaz.

    Frostauðn

    @Erhan, Genelde markanın kendi sitesi daha pahalı satar ama Tr şartlarında aksi geçerli oluyor zaten en pahalı apple telefon satılan ülkeymişiz yabancılara sorunca İsviçre falandır diyorlar Türkiye’yi duyunca şaşırıyorlar. İsviçre bizi kıskanıyo tabi.

    Bu ülkenin komple batması yıkılması lazım öyle bir tahribata uğradı ki ülke yani öyle iktidar değişsin falan düzelecek şey değil. Ülkede yolsuzluğu yapmayana keriz diyorlar yapılmayan kurum, iş yok öyle ki bir şekilde torpil falan görmeyince şaşırıyoruz ülkede. Yolsuzlukta Afrika’dan Gabon’u geride bırakmışız diye bir haber okumuştum yakın zamanda. Bu kedi maması falan meselesinde sokakta kedi görünce girip alıyoruz yemek veriyoruz ona insanların duyarlılığından bile fırsatçılıkla para kazanma derdindeler.

    Frostauðn

    @deadhouse, https://www.bbc.com/turkce/articles/cv20wr0w9z2o
    gabon değilmiş zambiya ve gambiyaymış :D

    eatthegun

    @Frostauðn, Harfi harfine katılıyorum benzer durumdayım. Hem uzak olunca İstanbula çıkacak masrafın boyutu hem bilet karaborsacılığı bu işten soğuttu.

    Frostauðn

    @eatthegun, Öyle bir de bu yıl gerçekten ekstra üşengeçlik var sanırım üstümde bunda muhtemelen çıkacak masrafın boyutu da etkiliyor beni. Paranın değeri kalmadı yani çıkacak rakam biliyorum aslında hiçbir şey değil de ama aynı zamanda benim için çok para oluyor gibi bir tutarsızlık var işte alım gücü gerçekliği. Alım gücümüz yok yani sadece hayatta kalıp minimal düzeyde hayatımızı devame ettiriyoruz senelerdir olan bu.

  10. Nihayet gömeceğimiz bir grup konuşacağız. Bir terslik olmazsa yeni bölüm yarın öğlen yayında.

    Ahmet Saraçoğlu

    Bir terslik olduğu için yapamadık bunu, ancak şu anda konuşmaktayız.

    iamthecincihodjas

    @Ahmet Saraçoğlu, offf arch enemy yi ne güzel gömdünüz ya. Gece gece tellağa gitmiş gibi pamuk gibi oldum.

  11. Yiğido says:

    Abiler yurt yemekhanesinde meshuggah dinleyerek çay içiyordum. Haberiniz gelince çok sevindim ama grubu görünce dünyam başıma yıkıldı

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.