# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
DARK ANGEL yeni albümü için bu yıl stüdyoya giriyor
01.02.2022

“TESTAMENT’tan ayrılma sebeplerimden biri de bu, DARK ANGEL’a odaklanmak.”

“Davulda Gene Hoglan’ı kadrosunda bulunduran efsane thrash metal grubu DARK ANGEL, geri dönüşünün ardından yeni albüm hazırlıklarını 2017′den bu yana sürdürüyor. Hoglan o sıralarda yaptığı açıklamada albüm için 5-6 tane çok iyi şarkı yazdığını açıklamıştı. Biz de “Albümün çıkışına dair net bir bilgi olmasa da en geç 2 sene içinde çıkması bekleniyor.” haberini 19 Şubat 2017′de vermiştik. Yıllar geçti, DARK ANGEL kampında işler pek de hızlı ilerlemedi ve grup 2020′de yaptığı açıklamada hâlâ yeni albümü yazmaya “çalıştıklarını” ifade etmişti. Çeşitli sebeplerden yazım sürecinin sürekli ertelendiğini ya da geciktiğini ifade eden Gene Hoglan, yeni albümün ne zaman hazır olacağına ilişkin “kısmet” minvalinde şeyler söylemişti.

Şimdiyse ilk kez somut bir bilgi geldi. Grubun gelecek planlarıyla ilgili olarak “TESTAMENT’tan ayrılma sebeplerimden biri de bu, DARK ANGEL’a odaklanmak” şeklinde konuşan Gene Hoglan, TESTAMENT’tan ayrılmasının ardından odağını DARK ANGEL’a verdiği belirtilerek grubun bu yıl bitmeden stüdyoya gireceğini söyledi. Ekonomik açıdan getirisi daha yüksek bir grup olan TESTAMENT’tan ayrılık sebeplerinden birinin bu olması, DARK ANGEL’ın yeni albüm çıkarma ihtimalinin gerçekten de güçlendiği şeklinde yorumlanmış.

Olur da DARK ANGEL bunu başarır ve yeni albümünü 2023′te çıkarabilirse, yeni albüm grubun 1991′deki “Time Does Not Heal”dan bu yana, yani 32 yıl aradan sonra çıkaracağı ilk albüm olacak.

Şu klasiği de şöyle koyup çekilelim.

  Yorum alanı

“DARK ANGEL yeni albümü için bu yıl stüdyoya giriyor” yazısına 6 yorum var

  1. Efsane albümler çıkardınız zaten daha ne uğraşıyosanız.

  2. Çok güzel bir haber. Ancak ben yapmakta oldukları bu albümün “Darkness Descends” çizgisinden ziyade “Time Does Not Heal” çizgisine yakın olacağını düşünüyorum. Kötü bir durum değil tabii ki bu.

  3. handsome says:

    leş thrash hastasıyız

  4. Boba Fett says:

    Testament artık ruhsuz albümler çıkardığı için normal buldum bu kararı ve açıklamayı, umarım son albüm ayarında bir şeyler olur.

  5. TanSolo says:

    Thrash metalden son umudum bu albüm. Bu da tatmin etmezse YENİ thrash metal dinlemeyi bırakacağım

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.