# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
GAEREA’dan yeni şarkı
01.05.2024

World Ablaze.

Son albümü “Mirage“ı 2022′de çıkaran Portekizli black metal grubu GAEREA yeni albüm yazımını tamamladığını, kayda başlamaya hazır olduğunu Kasım sonunda duyurmuştu. Detaylar henüz belli olmasa da ilk single yayınlandı.

“World Ablaze” şöyle.

  Yorum alanı

“GAEREA’dan yeni şarkı” yazısına 16 yorum var

  1. Yiğit says:

    Limbo’ya bayılıp sonra Mirage ile aradığımı bulamadım. Bu sefer gol olsun.

  2. presto says:

    An itibariyle kayıtları da tamamlanmış durumda. Merakla bekliyoruz bakalım. Tahminen 2024 yaz festival sezonu öncesine yetiştirmeye çalışacaktır Guilherme. Ticari zekası çok yüksek bir insan. Grubu bi müzik projesinden öte konsept olarak da pazarlamaya abanmış durumda. Aynı zamanda ilk defa farklı bir vokalle duyacağız grubu. O eski içimizi ve kendini parçalayan vokalleri bulabilecek miyiz bakalım.

  3. emre says:

    Klibi izleyince hit bir şarkı yazmak istemişler gibi hissettim, hem öncekilere göre kısa bir şarkı hem da daha kolay dinlenebilir geldi bana, bence iyi yapmışlar, çok beğendim şarkıyı.

  4. arple says:

    Taş gibi bir şarkı olmuş

  5. vatay says:

    valla da HYPE billa da HYPE

  6. presto says:

    grubun 20-30 kişiyi takip ettiği instagramlarında bu listeye bmth, architects gibi grupları da eklemesinden core ögeler içerebilecek bir şeyler gelebileceğini tahmin ediyordum. En azından yakaldıkları hypela birlikte daha kolay dinlenebilir bir şeyler yazmak istedikleri ortada. Şarkıyı ilk dinlediğimde özellikle davul geçişlerini çok kopuk bulmuş sanki ai drummer çalmış gibi hissetmiştim ama dinledikçe oturdu gibi. Vokal değişikliğine de henüz ısınamadım galiba. Kulak alışkanlığından olsa gerek.

  7. liquid says:

    Şarkı güzel ama ne kadar Black Metal tartışılır, sanırım zamanla daha groove bir tarza evrilecek müzikleri. Gibi geldi bana.

  8. A.Karayazı says:

    Farklı bir parça olmuş, alışmak lazım. Bir önceki vokal arkadaşın kendini parçalayan muazzam vokal tarzının eksikliğini, kolay dinlenebilirlik ile kapatmaya çalışmışlar gibi geldi. Zamanla görücez bakalım.

  9. İamthecincihodjas says:

    Vokalistin elleriyle kolları hiç durmadığı için anksiyeteye girip dinleyemiyorum ben bunları ya. Elin kolun dursun bir kardeşim.

  10. Raddor says:

    Black Metal’in yıllar içinde böyle ağlamaklı bir müziğe evrilmesi ilginç. Yine de kötü değil, öyle ya da böyle Metal sonuçta.

    Yiğit

    @Raddor, büyük memeli gotik karılar artık ağlamaklı bilek metal dinliyor

    Raddor

    @Yiğit, hemen bu sayfadaki nick’leri bir yere not ediyorum.

  11. Frostauðn says:

    Bu grup neden vokalisti değiştirdi bilen var mı? Sanırım farklı bir şey deneyecekler ya da zamanla farklı bir şeye dönüşecekler bu albüm de onun ilk sinyali olacak gibi hissediyorum. Daha önce iki albümde 3 dakikalık bir şarkı olduğunu hatırlamıyorum hep 5 dakika üstü şarkılar vardı. Klibi de beğenmedim açıkçası kötü olmuş. Albümü görmek lazım müziğe yorum yapmak için.

  12. Doxa says:

    Ben en iyisi Limbo’dan devam.

  13. Erhan says:

    Şarkı güzel ama Gaerea’nın görkemli halinden eser kalmamış. Minimalize müzik size göre değil, yapmayın.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.