# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
MÖTLEY CRÜE’dan yeni şarkı
28.04.2024

Dogs of War.

Son olarak 2019′da yeni bir şarkı yayınlayan heavy/glam metal/hard rock efsanesi MÖTLEY CRÜE “Dogs of War” adlı yeni şarkısını sundu.

  Yorum alanı

“MÖTLEY CRÜE’dan yeni şarkı” yazısına 13 yorum var

  1. eatthegun says:

    Bir şey nasıl bu kadar kötü olabilir ya

  2. Raddor says:

    Jartiyer çorap giymiş kadın bacaklarına sahip Skyrim’deki Frostbite Spider’lı, insanların “November Rain Klisesi” önünde Tommy Lee Banged My Wife x( twice, Mötley Crüe Sux! diye eylem yaptığı enteresan klip.

    Klip sayesinde John 5′ın yeni Mötley Crüe gitaristi olduğunu öğrendim. Mick Mars’ın ezelden beri Ankilozan Spondilit diye eklem hastalığı vardı, mizacını dahi etkiliyordu -ki filmde de konu olmuştu. En sonunda emekli olmak zorunda kaldı.

    Parçanın prodüksiyonunda Bob Rock var. Vay be. Uzun zaman oldu bu adamın adını duymayalı. Crüe’yla en son 1993′te beraber çalışmışlardı.

    Şarkının kendisine gelirsem: Korn ile Hard Rock arası değişik bir şey olmuş. 2019′daki The Dirt’ten sonra biraz vasat geldi. 2008′deki son stüdyo albümleri Saints of Los Angeles ise fevkalade mükemmeldi. Yani kapanışını çok yukarıda yapmış bir gruptu. Umarım zıçmazlar.

    Mötley Crüe dibine kadar sex, drugs, rock ‘n’ roll ve Los Angeles. İnsanın tekrar Californication’a ya da GTA V’e başlayası geliyor. Sıradan bir insan, bu elemanların kafasına en fazla böyle yaklaşabilir.

    PA’da haberi yapılmayacağını düşündüğüm için bunları Grup Önerme’ye yazacaktım ama yapıldı. Ahmet ağabeye öpücüklerimi gönderiyorum 😘😘😘

    Boba Fett

    @Raddor, çok şık bir yorum.

    Raddor

    @Boba Fett, o zaman sana da öpücük haha 😘😘

  3. deadhouse says:

    Güzel şarkı. Bir şeyler denemişler en azından. Garantici, pinti gruplar gibi değiller.

  4. Necrobutcher says:

    pararlel evrende velvet revolver ama vokal scott weiland değil axel rose

    Raddor

    @Necrobutcher, 80′lerin Glam Metal ve Hard Rock grupları onca karşıtlıklarına rağmen ilginç şekilde bir noktadan sonra Grunge’a dönmüş. Velvet Revolver, üyelerinin çoğunluğu Guns ‘N’ Roses’tan oluşmasına rağmen Grunge – Hard Rock arası bir gruptu. (Scott Weiland’in da etkisi var tabi) Bu şarkı da öyle.

    Nikki Sixx’in grubu Sixx:A.M. de Grunge etkilerini bolca taşıyor. Mükemmel grup.

    Mötley Crüe’nun da az kişinin bildiği Grunge dönemi var. Bence, özellikle sound olarak şahaneymiş. (prodüktör yine Bob Rock) Soundgarden’cılar mutlaka dinlemeli:

    https://www.youtube.com/watch?v=9OdtYQolSlQ

    Necrobutcher

    @Raddor, bu konuda inceleme bile yazılabilir bence. stone temple pilots-core bu bağlamda çok çok önemli hatta scott weiland ki bence kendisi son rock frontmaniydi glam ve grunge köprüsü olma konusunda tek kaynaktır.

    Raddor

    @Necrobutcher, hakikaten gerçek bir Rockstar’dı. İmaj, tavır, kıyafetler, hareketler, 40 kilo oluşu, cigarası ve vokali… Bütünüyle son Rock ‘N’ Roll’cuydu adam.

    https://www.youtube.com/watch?v=rKbmFM54CLI

    Necrobutcher

    @Raddor, alemin en underrated adamı ve albümü

    https://www.youtube.com/watch?v=gW7A2bypb3Y

    Raddor

    @Necrobutcher, benim linkten senin bıraktığın linke geçince kilo aldı adam. Uyuşturucu nasıl da adamı zaman içinde erite erite yok etmiş.

    atilla

    @Necrobutcher, bazen böyle denk gelince dinlerim yeni mötley crüe şarkılarını. ama hiç velvet revolver tadı alamadım bugüne kadar. velvet revolver’ın albümleri hiç sıkmadan baştan sona dinlenebiliyor (cidden iyi albümler yaptılar). mötley crüe pek tat vermiyor bana. velvet revolver keşke devam edip yeni albümler yayınlasa.

  5. Necrobutcher says:

    @atilla, kimle devam edecek abi weiland gitti. yeri dolacak olsa stone temple pilots şu anki saçma halinde olmazdı dolayısıyla velvet vokalini kotaracak adam da yok bence. bu arada mötley 90 albümleri baya glam-grunge köprüsü tadı verir bana.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.