# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
ARCH ENEMY’den klip
17.10.2017

The Race.

ARCH ENEMY, 8 Eylül’de çıkan yeni albümü “Will to Power“dan “The Race”in klibini yayınladı.

“The Eagle Flies Alone”un klibi de şöyle.

ARCH ENEMY kurucusu, bestecisi ve gitaristi Michael Amott, bir süre önce Jeff Loomis’in yeni ARCH ENEMY albümü “Will to Power“daki şarkı yazımına katılmadığını açıklamıştı. Bu durum Loomis’ten kaynaklanmıyormuş ve Amott’ın istememesinden dolayıymış ve Amott konuyu şöyle açıklamış:

Jeff yeni albümdeki şarkı yazımına katılmadı. O iyi bir şarkı yazarı, ancak ARCH ENEMY tarzında değil diye düşünüyorum. Kendi projeleriyle ilgili sürekli bir şeyler yazıyor ve kaydediyor. CONQUERING DYSTOPIA adlı bir projesi var, solo işleri var ve ve tabii ki NEVERMORE materyalinin de büyük kısmını o yazıyordu. Bir gitarist olarak ona her zaman saygı duydum; harika çalıyor ve harika da bir insan. Gruba mükemmel şekilde uyum sağladı. Aramızda çok iyi bir kimya var. Ama bildiğiniz gibi bugüne dek ARCH ENEMY müziğinin çok büyük kısmını ben yazdım, bu yüzden de bazı zorluklar oluyor… Grubun sound’unu fazla değiştirmek istemiyorum. Bu grup benim beste fikirlerim üzerinden doğdu ve bu fikirler şu anda da en baskın olanlar olmaya devam ediyor. Sanırım durum böyle, ama bakarsınız ileride başka şeyler olabilir. Jeff’in albümde çaldığı bazı lead gitar bölümleri var; onun tarzı önceden grupta çalan diğer gitaristlerden çok farklı. İkimiz birbiriyle kontrast yaratan tarzlara sahibiz ve bu iyi bir şey. O gitar üzerinde benim çalamadığım pek çok şeyi çalabiliyor, ben de onun çalamadığı bazı şeyleri çalabiliyorum, bu yüzden de böyle bir durum oluşuyor. Armoniler ve motifleri birlikte çaldığımızda ortaya çok iyi bi sonuç çıkıyor. Onun klasik metal konusunda da çok güçlü bir tarafı var. Bence o uzun süredir başka bir alanda şarkı yazdığı için, şu anda pek de… Bu yüzden, doğal olarak bizimle de o kökleri baz alarak başladı… Yine de ortak paydada buluştuğumuz pek çok şey var.

Grup albümden “The World Is Yours”un klibini de Temmuz ayında yayınlamıştı.

ARCH ENEMY bir süre önce de İsveçli punk grubu THE SHITLICKERS’ın 1980′da çıkan “The Leader (Of The Fuckin’ Assholes)” adlı şarkısını cover’ını yayınlamıştı.

Albüm 8 Eylül’de piyasada olacak. İşte kapak.

Amott geçtiğimiz Ağustos ayında da grubun yeni albümüne dair bazı açıklamalar yapmıştı.

“Önce bir konser albümü çkaracağız; DVD, Blu-ray, hepsi olacak. Çok kapsamlı ve bonus materyaller de içeren bir şey olacak ve 2 yıllık “War Eternal” hikâyesini anlatacak. Yeni albüm çalışmalarına da devam ediyoruz. 7-8 şarkı hazır. Konserlere ara verdiğimiz 6 aylık sürecin bir kısmında yeni materyal yazmakla uğraştık. Zaten ben sürekli yeni bir şeyler yazıyorum, Alissa şarkı sözlerini yazıyor. Yeni albümü Jeff’le (Loomis) birlikte yazıyoruz. Bu açıdan çok heyecanlıyım.

Michael Amott Eylül 2015′te yeni albüme dair şunları söylemişti:

Sanırım yeni albümü önümüzdeki yıl yazıp kaydedeceğiz, bu yüzden de albüm muhtemelen 2017′de çıkacak. Biz şanslı bir grubuz. DÜnya genelinde bir hayran kitlemiz var ve yeni bir albüm çıkarınca çıkıp tüm dünyayı 2 yıl boyunca turlayabiliyoruz. O yüzden bu büyük bir iş. Bu kadar fazla yerde çalmak, herkese ulaşmak uzun zaman alıyor. Bu yüzden de albümlerimiz arasında belli bir süre olması gerekiyor.

ARCH ENEMY vokalisti Aliss White-Gluz da, bundan sonraki ARCH ENEMY albümlerinde clean vokale de yer verme konusunda açık olduğunu ifade etmişti.

White-Gluz, KAMELOT’ta ara ara yaptığı clean vokallerin, ARCH ENEMY’de de şarkı gerektirdiği takdirde yapılabileceğini, hatta son albüm “War Eternal“da bu tarz demolar yaptığını, bunların grup tarafından beğenildiğini, ancak genel ARCH ENEMY sound’u adına sonradan kullanılmadıklarını ifade etmişti.

  Yorum alanı

“ARCH ENEMY’den klip” yazısına 81 yorum var

  1. özgür says:

    konser çok iyiydi yaaaaa

  2. arjin says:

    şu grup mercy brown’daki ya da ne bileyim frantic amber’daki hatunu alacağına gitti şu yellozu aldı ya, en çok o koydu bana. çıkan albümde bok gibi kusura bakmayın.

    ilginizi çekebilecek linkler:
    https://www.youtube.com/watch?v=oA-Kq1s-dHo

    https://youtu.be/iiP5-dYzThg?t=21s

    Nox

    @arjin, fm’de oyuncu mu transfer ediyorsun? bu ne kadar sığ bir yaklaşım…

    Cattle Bilmemne

    @arjin, Üzülerek de olsa düşüncenize fevkalade katılmadığımı belirtmek isterim. Amacım kıymettar zatınıza, tumturaklı mamafih içi kof söz cambazlıklarıyla saldırıp, söylediklerinizi bulandırarak, olağanüstü bayağı ve dahi yersiz anlamlar çıkarmak değildir. Bilakis naçiz görüşlerimi, yüksek izniniz olursa dile getirmek isterim. Şimdi şöyle bir durum var, Mercy Brown’da söyleyen hanımefendinin sesi biraz fazla boğuk gibi, bilhassa brutal vokali için bunu söylemek mümkün. Linkini verdiğiniz grubun müziğiyle vokalistin o akıl musallatı böğürtülerinin oluşturduğu ahenk yadsınamaz, fakat Arch Enemy’nin icra ettiği aşırı steril müzik böylesi bir sesi kaldıramayabilir diye düşünüyorum. Metal müzik hakkında etraflıca araştırmalar yapmayı uzun bir süre önce bırakmış biri olarak, sizin görüşleriniz yanında benimkiler elbet ki yok hükmündedir. Her şeye karşın, şu ölgün kafamın içinde dönen biteviye ve basmakalıp düşüncelerle sıkıntınızı bir nebze olsun hafifletebildiysem, bana tarifi zor bir mutluluk ihsan etmiş olursunuz. İyi günler.

    Beorn

    @Cattle Bilmemne, Sen oğuz atay okuma bokunu çıkarıyosun

    Cattle Bilmemne

    @Beorn, aynen kenks

    77QX

    @Cattle Bilmemne, Aga zar zor okudum o nasıl bir azim lan ahahaha favori aq ya valla takdir ettim

  3. ismail vilehand says:

    yeni albümün 2017′ye sarkması 2016 yılında metale başlayacaklar için büyük sıkıntı. bu kadar arayı soğutmamaları lazım.

  4. Anıl Akgün says:

    clean vokal arch enemy ye gitmez . angela nın yolunu takip et alissa

  5. corpseofcare says:

    Dünyanın en sıkıcı grubu olarak gördüğüm Arch Enemy’nin yeni albüm haberi için az bi heyecan duyabiliyorsam bunun sebebi de Jeff Loomis herhalde. Ne büyük adamsın yav. Son albümlerinin gideri vardı gerçi.

  6. existencesalad says:

    Açıkçası aliss geldiğinden beri arch enemy dinlemeyi bıraktım son albüm bence rezalet alissi takdir eden olur bir şey diyemem lakin kendisini ve vokalinin mutfak robotluğunu bu gruba yakıştırmıyorum bir de üstüne clean işi gelirse korkarım bu müthiş grubu iyice liselyleştirecekler :/

    circleperspective

    @existencesalad, aradan epey zaman geçmiş ama yinede yazıyım, arch enemy lan bu zaten artık liseli grubu :D

  7. circleperspective says:

    ”Peki saçlar hazır mı?” bu başlığı görünce yarıldım. :D :D

  8. Evrim Eren says:

    grup angela’dan sonra iyice yumuşadı ve alışamadım gitti. eskileri dinlemeye devam.

  9. Lefthandpath says:

    Jeff loomis fark etmemiş. Berbat şarkı.

    ismail vilehand

    @Lefthandpath, hakikaten şarkı o kadar berbat ki, direk yorum kısmına inip Türkçe yorum aradım ve bulmam iki saniye sürmedi.

    kadronun CV’sine baksan adam gibi bişeyler beklersin, hala daha utanmadan metal müziğe giriş 1.00 tarzı şarkılar yapıyorlar.

    Lefthandpath

    @ismail vilehand, kesinlikle aynı şeyleri düşünüyorum. müthiş müzikal geçmişleri olan müzisyenler var ama yıllardır beni yakalayan bir şarkıları olmadı. her müzik türünün belli bir fomülü olur ama bu kadar ucuz yapılması rezil bir durum. (bkz. melodik kısmın başladığı yer)

    Lefthandpath

    @ismail vilehand, dragonforce en sevmediğim gruplar arasında ilk 3′e girer, onlar bile daha tahammül edilebilir geldi şu an.

  10. MetaLstorM says:

    Şarkı gerçekten çok iyi,sabahtan beri abartısız 15 kez döndürdüm.War Eternal fena bir albüm değildi ama bu albüm çok çok daha iyi olacak gibi görünüyor.

  11. Bir Dinleyici says:

    Kulağa biraz kopuk gelse de muazzam bir parça.

  12. blashyrkh says:

    alissa’nın vokalleri daha bi metalcore gibi. Alissa’yı gruba dahil etmeleri piyasaya oynamaktı bence.

    Şarkı; başlangıç filan güzel de şu japon animelerinden fırlayan nakaratları sevmiyorum ya. geçen albümde de sıkça kullanmışlardı. Pop şarkısına nakarat düzer gibi.

    blashyrkh

    @blashyrkh, yazmayı unuttum, once human’daki hatun da fena

    ismail vilehand

    @blashyrkh, Once Human’daki hatun YILAN gibi cidden.

  13. kavanozkafa says:

    Yeni vocalistin haraketler ne öle yaa…kasılmalar fln yapmacık yapmacık haraketler..angela böyle şeyler yapmazdı.

  14. serdar91 says:

    Puanım on üzerinden 6 bu şarkıya. Jeff Loomis gibi bir müzisyeni gruba katmışsın da abi niye kullanmıyorsun bu cevheri!

  15. circleperspective says:

    Önceki albümde arkaya yerleştirdikleri sesler iyiydi ama aynı formülü bir kere tuttu diye alıp sonraki albüme koymak çok gereksiz. Şarkı iyi mi kötü mü bilemiyorum, cidden bir şey anlamadım.

  16. deadhouse says:

    Şu grubu hiç sevmem ama Jeff Loomis hatırına dinleyeyim dedim. Şarkı çöp.

  17. Salih says:

    Belki şarkının ikinci yarısı dinlenebilir, belki…
    War Eternal albümünde videoya çekilen kliplerin bir benzeri olmuş, boş.
    Jeff Loomis’i almak ve kullanmamak!
    Şarkı yazımında Jeff’i kullanmıyorsan neden Nick’i gönderdin?!
    Zeka seviyesi düşük bir parça, belki albüm, bilmiyorum!
    Tanıtım parçası olarak vasıfsız!
    Alissa kadın mı, süper kahraman mı? O kıyafetler ne?
    Thank Yolu Pain! Teşekkürler Alissa!

  18. Salata says:

    O nakarat melodisi nasıl iğrenç bişey ya, vokaller, klip falan, sonuna kadar dinleyemedim şarkıyı, Angela zamanındaki çakma anarşik tavırları bundan daha iyiydi

  19. Melkor says:

    arch enemy’de kötü cosplay görmek istemiyorum haha. şaka bi yana arch enemy görmek istemiyorum.

  20. Nox says:

    olmamış. şarkının kısımları arasındaki geçişler o kadar pöt duruyor ki sanki “jeff abilere pipini göster bakiyim” dercesine aralara jeff girip biraz dülülülülülü yapıp çıkıyor. “dur şimdi biraz nakarat melodisi çalalım, alissa sen şimdi biraz böğür ve şimdi tekrar ritm tatatatatata”

  21. corpseofcare says:

    Yahu herkes yazmış ama ben de içimden atmak istiyorum, grubunda Jeff Loomis varken bu kadar kötü şarkı çıkarmak için cidden gerizekalı olmak gerekiyor sanırım.

  22. circleperspective says:

    Youtube yorumlarında ”30 yıldır metalhead’ im şarkının kötü hiç bir şeyi yok” tarzı yorumlar var.

    Nox

    @circleperspective, sik kafalı japon fanlardır.

  23. mysh says:

    Böylesi igrenc sarkida Jeff’in parmaginin olmadigini bilmek icimi rahatlatti. Yalniz Jeff Loomis’ i kadroya dahil edip yararlanmamak duydugum en malca sey olabilir.

  24. hickdead says:

    senin çalabildiğin ama jeff’in çalamadığı? pek sanmıyorum

  25. doosrock says:

    “O benim çalamadığım pek çok şeyi çalabiliyor, ben de onun çalamadığı bazı şeyleri çalabiliyorum.”

    YANİ HELLURİ HAZRETLERİ DİYOR Kİ;

    -Jeff, böyle sktriboktran riffler çalacan bak.
    +Yok abi, ben çalamam.
    -Ben çalarım.

    northern

    @doosrock, off çok iyiydi be haha.

  26. 24. ve 25. yorumlarda bahsedilen cümle biraz sıkıntılı cidden. Jeff Loomis olsam, Amott’un bu demecini okuyunca bilgisayar ekranına şöyle bakardım.

    https://i.ytimg.com/vi/eeEyVZiVW_M/hqdefault.jpg

  27. Sacrifist says:

    Hangi kısımları çalamıyormuş Jeff? Cidden merak ettim :)

  28. Osman says:

    Bu adam ve 3-5 ark enemi fanboyu dışında herkes grubun soundunun değişmesini istiyor. Müthiş potansiyeli olan bir kadro da var, cidden yazık.

    He single da sikim gibiydi.

  29. MetaLstorM says:

    “Yeni albümü Jeff’le birlikte yazıyoruz. Bu açıdan çok heyecanlıyım” (2015)

    “Jeff yeni albümdeki şarkı yazımına katılmadı. O iyi bir şarkı yazarı, ancak ARCH ENEMY tarzında değil diye düşünüyorum” (2017)

    Bu Michael’da ne mal adam çıktı ya.

  30. deadhouse says:

    Jeff Loomis bu muameleyi hak ediyor. Temel amaçları müzik yapmak olmayan bir gruba katılırsan olacağı bu. Çok uzak olmayan bir zamanda Michael, Dave gibi çalıştığım en iyi gitaristler listesi yapıp sonlara Jeff’i koyarsa şaşırmasın kimse.

    hickdead

    @deadhouse, şu söyledikleri talihsiz olmuş ama michael o kadar da denyo bi kıvama gelmez sanki

  31. salihymn says:

    Çoğu yorumu okudum da, bence insanlar yanlış beklentilere kapılmış çoktan. Jeff gruba girdiğinde Arch Enemy Nevermore’a doğru evrilecek gibi bir durum heyecanlandırdı sanırım herkesi. Arch Enemy’de Malmsteen dahi olsa yine Arch Enemy kalacaktır muhtemelen. Adam bütün röportajlarında söylüyor, grup başından beri benim fikirlerimin etrafında şekillendi ve hiçbir zaman soundun dışına çok fazla çıkmak istemedim. Jeff zaten bütün bunları kabul ederek gruba girdi. Ha şu anda grupta dış kapının mandalı konumda maalesef, röportajlarda bile en az söz alan kişi kendisi, orası ayrı bi vahim. Muhtemelen grupta bulunması çok uzun soluklu olmayacak üstadın. Eğer olursa da kesinlikle maddi sebeplerden dolayı olacaktır…

    doosrock

    @salihymn, eee ne demişler
    MONEY TALKS, BULŞİT WALKS

  32. circleperspective says:

    Bu herif cidden carcass ile o albümleri yaptı.

  33. Amott’çum seni “Heartwork”ten beri, Arch Enemy’yi de ilk albümünden beri takip ediyorum, son 15 yıldır her şarkıda aynı nakarat formülünü kullanmakta neden bu kadar ısrar ediyorsun merak ediyorum.

    circleperspective

    @Ahmet Saraçoğlu, Amott’ u uzun zamandır dinleyen ve çaldığı grupları da hatırı sayılır bir şekilde dinleyen birisi olduğunuzu düşünürsek sizin yorumunuzu merak ediyorum. Sizce bu kadar yetenekli müzisyenler eskisi gibi hem saygı duyulası hem örnek alınası bir şeyler yazabilir, gerçek potansiyelerini ortaya koyabilir veya bunu gene kendi kitlelerini rahatsız etmeyecek edecek şekilde yapabilirler mi? Bunu bir çok grup için düşünüyorum ama özellikle amott için soruyorum. Jeff’ i tartışmaya gerek yok…

    Ahmet Saraçoğlu

    @circleperspective, AE gibi sağlam kitle oluşturmuş, pek çok headline turneye çıkan bir grubun bu noktadan sonra tarzında değişikliğe gideceğini hiç sanmıyorum. Aynı Amon Amarth gibi. Tutan bir formül var, zamanla sıkılan dinleyiciler de var, ancak onlardan daha fazla miktarda bu formülle yeni tanışan genç dinleyiciler var. Bu yüzden de formül tuttuğu sürece, gruplar zaman içinde eski kitlesinden 3 kaybederken, yeni nesilden 7-8 kazanarak daha da büyüyorlar. Bu örnekte anılabilecek sayısız grup var.

    Dolayısıyla Amott’un günün birinde “Yeterince büyüdük, şimdi biraz eskideki daha kompleks olaylara dönelim de milletin aklı çıksın” demesi imkânsız ve hatta anlamsız, mantıksız. Para kazanıyorsun, her gün binlerce kişiye çalıyorsun; “bozulmadıkça düzeltme” durumu için nefis bir örnek.

  34. hickdead says:

    sevenine saygı duyarım ama arch enemy büyük gruplar arasında açık en kötüsü benim için. hadi ilk dönemlerinin daha bir dinlenebilirliği var ama kariyerlerinin kalanında bir grup kendini bu kadar mı tekrar eder? hiç mi bir şey katmaz müziğine? benim zoruma giden böyle devam ederek kendilerini dinleyenleri aptal yerine koyuyor olmaları ve işin garibi bu durumdan alanın da verenin de memnun olması. yawho renkler ve zevkler diyip işin içinden de sıyrılamıyorsun her türlü elinde kalıyor. yıl olmuş 2017 yazıktır. şu yayınlanan şarkılar yüzünden mi loomis’in yeni albüm arada piç oldu şimdi? pehh…

    NEYSE SAYGI DUYUYORUM DEMİŞTİM DOĞRU YA

    ismail vilehand

    @hickdead, Amerikan mainstream metaline tapıp, Avrupa mainstream metalinden tiksinen biri olarak söylediğine katıldım. piyasa metalde Arch Enemy’den daha berbat bir grup gelmiyor aklıma.

    hickdead

    @ismail vilehand, tabi ki bir arch enemy vizyonsuzluğunda değiller ama dragonforce’da baya zirvelere oynar bu konuda bence

    ismail vilehand

    @hickdead, adamların sadece 3-4 şarkısını biliyorum ve “en azından solo atarken bira içiyorlar.” diyerek durumu hafifletiyorum hahahaha. ama haklısın tabii.

  35. Parçanın ismi, Özcan Deniz – Aslan Gibi rip off.

  36. TWoAF says:

    Albümün geri kalanı da böyleyse grubun en zayıf albümü bu albüm olacaktır.

  37. Raddor says:

    Dinlediğim bir grup değil belki o yüzdendir ama ben bu grubun popüler kültüre oynamasını olumlu karşılıyorum. Eskiden brutal vokal içeren bir şarkı açtığımda çevremdekiler çok ucube bir şey dinliyormuşum gibi davranırlardı. Sonra War Eternal çıktı ve bu arkadaşlar sabah akşam bu grubu dinlemeye başladılar (ben göstermiştim. kızı gördüler tabi..). Müziğe biraz daha geniş bakabilen insanlar brutal vokale alıştı (zaten kliplerin altında hep Türk yorumları..). Youtube’da şan hocalarının Arch Enemy üzerinden brutal vokali incelediklerini bile gördüm (bkz. Emre Yücelen Şan Dersi). Arch Enemy’nin hayranı olmadığım için benim işime geldi kısaca. Bazı grupların davayı satması, türün bayraktarlığını yapması sanırım genelimiz için daha hayırlı oluyor.

    Bu arada Alissa’yı Agonist’ten beri takip ediyorum. Çok ‘cool’ kadın valla. Hastasıyım..

  38. Melkor says:

    Aramızda kararlaştıralım siteye arch enemy haberi girilmesin haha

    Ahmet Saraçoğlu

    @Melkor, Arch Enemy haberleri girilir, ama zaman içinde, özellikle de son yıllarda, haberlerini siteye koymaktan vazgeçtiğim gruplar oldu, oluyor.

    Mesela -her ne kadar sitede dinleyicisi olduğunu bilsem de- Five Finger Death Punch, Hellyeah gibi korpırıt rock/metal gruplarına yer vermek istemiyorum artık. Böyle 5-6 grup daha var, eskiden haberlerini yaptığımız ama artık yeni haberlerini görmezden geldiğimiz. Hangileriydi hatırlayamadım ama görünce sieee deyip geçiyorum artık.

    ismail vilehand

    @Ahmet Saraçoğlu, Hellyeah/FFDP > Arch Enemy.

    Ahmet Saraçoğlu

    @ismail vilehand, Arch Enemy’yi 19 yıldır dinlediğim için kıyamıyorum. ¯\_(ツ)_/¯

  39. deadhouse says:

    Müziğin sesini kıstım, Alissa’yı izledim.

  40. den4x says:

    amon amarthın son albümü acayip vasat dememe rağmen sonradan dinlemiştim bayağı, ama bu yani inanılmaz gerçekten şu ekipten böyle şarkılar çıkması.

  41. demandred says:

    Abi son klip harbi kötü ya. Kadro Manchester United, şarkı Fenerbahçe gibi resmen… Mike da Aykut oluyor bu durumda :) Muhteşem tayfadan çıkan işe bak…. Peh!

  42. Nox says:

    Youtube’da 3 dkda death metal şarkısı yazan adamların yazdığı riffler gerçekten bu son yayınlanan parçadan 1000 kat iyi. Ben şunu anlamıyorum gerçekten: Her sene bir albüm çıkarmak zorunda değilsiniz. Arch Enemy’nin kötü albümlerinde bile 1-2 güzel parça dinledik ama bu sefer ki gerçekten hiç umut vermiyor.

  43. Lefthandpath says:

    Amott yaptığı müziği süper zannediyor bence. sırf para kazanmak için bile bu kadar rezil şarkılar yazılamaz. yıllardır tek başına beste yapmanın sonuçları. demokratik olmayan ya da diğer grup elemanlarının fikirlerinin alınmadığı gruplarda müzisyenler kendilerinin farkında olamıyor. Amott, bir tür mustaine sendromuna yakalanmış olabilir. adamın etrafında “abi bok gibi olmuş, ekleme bu parçayı” diye bir uyarıda bulunan bile yok sanırım.

  44. MetaLstorM says:

    Şarkıyı birkaç defa dinledim.Açık ve net bir şekilde söylüyorum,AE’nin şimdiye kadar yazdığı en dandik,en sıradan,en vasat parça bu heralde.Önceki parça 1000 kat iyiydi bundan.Abi adamlar yıllardır şarkılarında sürekli aynı formülleri,fikirleri,riffleri kullanıyor.Önceden güzel geliyordu,dinliyordum falan ama artık boku çıktı.Ulan insan hiç mi çeşitlilik katmaz müziğine ya.Yapma etme be Mike.Ulan koskoca Carcass’ın Heartwork albümünde harika işlere imza atmış adamsın.Bu kadar basit,vasat bir müzik yapamazsın ya.Mainstream’in köpeği mi olmuşsun yoksa harbiden son yıllarda üretkenliğin dibe mi vurdu?

  45. Klibi izleyince Loomis’in durumu asabımı bozdu resmen. Amott’a karşı hırslandım durduk yere ahah.

  46. Salih says:

    Her şeyi geçtim, sıradanlığı, şarkı yazımını, Alissa’nın gençliğini Arch Enemy’de harcamasını.. En azında Jeff lilülülülü bile yaptırmamışlar şu son şarkıda!

    Ya bi de bu video klipler niye bu kadar kötü çekilir, Alissa süper kahraman mı? Süper kahraman kıyafetleri… Koskoca dört dk’lık video klipte Alissa saçma sapan hareketler yapıyor..

    Alissa solo projesinde lead gitarı Jeff yapsa baya iş yapar!

  47. Küçük Zenci says:

    Bu Alissa ne kadar güzel ve çekiciyse, Arch Enemy’de de bir o kadar eğreti ve uyumsuz duruyor.

    Melkor

    @Küçük Zenci, Alissa güzel ve çekici mi? Jeff ondan daha güzel la.

    den4x

    @Küçük Zenci, düz insan olsa güzel olcak da böyle parodi gibi duruyo kadın metal chick cosplay

  48. MetaLstorM says:

    Sanırsam Alissa’nın solo albümü bu Will to Power denen albümden daha iyi olacak.Albümde Jeff Loomis’te yer alacakmış.

    Kaynak: http://www.blabbermouth.net/news/alissa-white-gluzs-solo-debut-will-feature-collaborations-with-kamelot-arch-enemy-members/

  49. MetaLstorM says:

    Albüm sabah itibariyle ortamlara düştü.Ben de az önce indirip dinledim.Ve dinlemez olaydım,albüm zaman kaybından başka birşey değil.Gerçekten albüm vasattan da beter yılın en kötü albümü.Elle tutulur hiç doğru dürüst parça yok.Bi The World is Yours var ki zaten onu da single olarak çıktığında 20 kez dinledim.Önceki iki albüm bile bu albümü 10′a katlar.Albüm o kadar sıkıcı ki “ne zaman bitecek bu albüm yaa” modlarına girdim dinlerken.Arch Enemy bu albümüyle benim için artık bitmiştir.Albümün kritiği siteye eklenince birkaç şey daha yazarım,şimdilik bu kadarı yeterli.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.