# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
NECROPHAGIST yıllar sonra ilk yaşam sinyalini verdi, Muhammed’den açıklama geldi
26.01.2017

Küçük tatlı kalp krizleri geçirmek…

Yeni albümünü gözleyen pek çok insanın en güzel yıllarını onlardan çalan ve pek çok gencin isyankâr, sabırsız, hayata ve insanlara karşı toleranssız uyuz yetişkinlere dönüşmesine vesile olan NECROPHAGIST, yıllar sonra gerçek bir yaşam sinyali verdi ve efsane albümü “Epitaph“ı tekrar plak olarak yayınlayacağını açıkladı.

Bir süre önce kendisine telefonla ulaşıp konuştuğumuz, röportaj teklif ettiğimiz, ancak “henüz zamanı gelmediğini” söyleyerek tüm dünya metal basını gibi bizi de kibarca reddeden (hazır olduğunda yapma sözünü aldık) Muhammed Suiçmez, konuyla ilgili, hatta aslına bakarsanız uzun yıllardır ilk kez bir şeyle ilgili açıklama yaptı.

Epitaph benim için çok önemli bir albüm, zira hayatımda büyük bir etkisi oldu ve hâlâ da oluyor. Çok uzun zamandır basılmamasının ardından tekrar plak olarak basılacak olmasından dolayı çok mutluyum ve özellikle de sınırlı sayıda üretilen sürümün plağının renklerini çok seviyorum, gerçekten çok güzel oldular.

Eyyyy Relapse Records… Madem Muhammed’le kontratınız devam ediyor, madem “sınırlı versiyonu öven bir şeyler söyle de millet alsın” diye konuşmuşsunuz; arada bir de yeni albüme dair açıklama yaptırsanız da bunca insanın hastane masraflarının bir anlamı olsa… Hani yani, yanlışsak yanlış deyin…

  Yorum alanı

“NECROPHAGIST yıllar sonra ilk yaşam sinyalini verdi, Muhammed’den açıklama geldi” yazısına 14 yorum var

  1. Mehmet Yüce says:

    Takvime bakmadım değil 1 nisan mı diye.

  2. Ouz says:

    Bu adam sessiz sedası bir şeyler yapıyor bence. Sonra “Şak” diye çıkarıp masaya koyacak Roberto Esquivel Cabrera gibi. En azından buna inanmak istiyorum.

  3. mysh says:

    Bu da bişeydir ya aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

  4. goralı zade says:

    yanlız muhammed relapse ile olan kontratından ve firmanın kendilerine yaptığı şeylerden hiç memnun değil, hiç de olmadı. çok büyük ihtimalle relapse ile kontratını bitirip mevzut 9-6 işini bırakmasına değecek muazzam bir firma kontratı bekliyor. şu anda almanya da “9-6″ kendisi. nuclear blast la falan anlaşıp efsanevi şartlarda, sağlam sigortası ve gelirleri olan bir mega kontrat aldığı gibi necro’nun döneceğini düşünüyorum. bu da 2018 itibariyle olacak. ayrıca lp olayı resmen patladı, necro nun bundan ekmek yeme kaygısı, daha doğrusu relapse’In ekmek yeme kaygısı normal.

    216

    @goralı zade, Abi bu 9-6 olayı nedir????

    mysh

    @goralı zade, Ya abi anliyorum para,hayat sartlari bilmem ne tamam. Ama sen Necrosun ya ekstrem metal muzil olayina yon vermis bi adamsin. Nasil gitari falan birakir da 9-6 ya talim edersin ya? Bak cok acayip bi olay vardir para lazimdir falan anlarim ama boyle bi durum yoksa anlayamiyorum. Gercekten kafam basmiyor.

    Evil Chuck

    @goralı zade, Kontratın ne zaman biteceğini biliyormusun ?

  5. CİNSEL says:

    half life 3 çıkar bunlar albüm çıkarmaz

  6. savas sungur says:

    Albümün hakları Relapstedir muhtemelen, istediği gibi basar gruba sormadan. Muhammedin de öyle bir açıklama yaptığına pek inanmıyorum açıkçası, araları pek iyi değil çünkü. Yani Necro hala ölü :/

  7. Küçük Zenci says:

    Muhammed Suiçmez hala yaşıyo muydu la.

  8. Blaster says:

    Güzel troller bunlar necro dağılmıştır ve biteli çok olmuştur

    magot

    Bu adam lahmacun salonu açmış diyorlar.

  9. Avcı says:

    Ekşi sözlükte bir şeylere bakarken bir şekilde Muhammed Suiçmez başlığına geldim.Son ileti beni bitirdi.Kesintisiz Gülmekten 2 kilo vermiş olabilirim. (:

    ” 7 aydir karlsruhe’deyim, suicmez’in memleketi.
    ulan adami hala bulamiyorum, bakmadigim yer kalmadi.
    nerde calistigina dair fikri olan varsa yesillendirsin de bulayim su adami bi hayirdir diyim.
    adam, adam degil, half-life 3.

    kayip adam.

    edit: işlemedi, o yüzden direk sesleniyorum kendisine, akşamları scruffys’deyim, gel, söz albüm sorusu sormicam. “

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.