# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
HYPNO5E’dan yeni klip
14.12.2016

Central Shore – Tio.

Fransız avangart grup HYPNO5E, 2013′teki “Acid Mist Tomorrow“un ardından 19 Şubat’ta çıkan son albümü “Shores Of The Abstract Line“dan 16 dakikalık “South Shore – Blind Man’s Eye”ın klibini bir süre önce sunmuştu.

“Central Shore – Tio” klibi de yayınlandı.

  Yorum alanı

“HYPNO5E’dan yeni klip” yazısına 9 yorum var

  1. Sikth says:

    Bu adamlar kessinlikle yaptıkları müziğin melodi ve efekt mühendisliğini çok olağanüstü bir kabiliyette yapılandırıp dokurcasına şarkılarında harikalar yaratan olağanüstü adamlardır. Acid Mist Tomorrow albümünü dinlerken albümün her saniyesinde yarattıkları ambiyansın ve hislerin bana kattığı ruhu bugüne dek çok ama çok az albümden edinebildim.Tam bir trans haline giriş etkisi yaratıyor albüm.
    Habere gelirsek; dün facebook sayfalarından edindim ve haberi okur okumaz yaşadığım mutluluk tek kelimeyle TARİFSİZ! oldu. Uzun zamandır aslında bu yıl çıkarmayı düşündükleri bu albümü neden halen çıkarmadıklarının yanı sıra albüme dair bir paylaşım yapmamalarını da garipsiyordum. Geç de olsa şu an albümü yayınlayacakları günü bilmek beni çok mutlu etti. Bu yılın Sikth’te yaşanan güzelliklerle beraber aldığım en büyük iki haberi oldu.
    Abartılı gelebilir ama benim için öyle…

  2. HYPNO5E’u nasıl sevdiğim belli değil. Bu albümle birlikte daha da büyüyeceklerine eminim. Daha üçüncü albümünü çıkartmalarına rağmen, Fransa’da bir sürü benzerleri türedi. Bu albümle birlikte isteseler de vasat bir iş çıkaramayacaklarını kanıtlayacaklar bence.

  3. Hergele says:

    Harika bir haber! Soylediklerine harfiyen katiliyorum @Sikth

  4. İlker says:

    Oha, muazzam. Hypno5e çok hakim olduğum bir grup değil, malum albümü 2 kere falan çevirmiştim sadece ama şarkı ve albüm bu durumu değiştirecek gibi.

  5. Hypno5e yine kendi tınısından, trademark hareketlerinden şaşmayan bir şarkıyla geri dönmüş. Albümün geneli de böyle olacak gibi. Elbette yeni bir Hypno5e şarkısı duymak bayağı iyi bir şey. Downer olmak istemem ancak bütünlük konusunda önceki albümelere göre biraz daha kopuk bir şarkı olmuş. Albümün geneline de bakmak lazım tabi.

  6. Sikth says:

    Gece vakti kalpten gidiyordum bak! 5 gün önceki haberi, neden tekrar yeni olarak yayınladınız anlamadım. Tam uyuyordum ki haberi gördüğümde laaaan! diye forladım yataktan. Yapmayın böyle şeyler…

    Ahmet Saraçoğlu

    @Sikth, bi yanlışlık olmuş evet, ama fazla Hypno5e’dan zarar gelmez. :)

  7. Sikth says:

    Blind Man’s Eye şarkısının 9. 42 ve 11.10 dakikaları arası bu yıl edindiğim tüm şarkılar arasında açık ara dinlediğim en çarpıcı şey…Şarkı tümüyle muazzam fakat bu kısım bir çeşit Nirvana noktası gibi ve yanı sıra güzelim albümün de sonunu getirilebilecek en harika outro böyle olur…

    Sikth

    @Sikth, Pardon 7.42 ve 11.10 dakikaları olacaktı :)

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.