# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
Dave Mustaine: “MEGADETH birkaç yıldızdan ve bir de yaşayan efsaneden oluşuyor.”
26.12.2016

“Ben yaşayan bir efsaneyim.”

3 sene once efsane olduğunu açıklayan Dave Mustaine, yeni açıklamasında MEGADETH’le ilgili bazı bilgileri bizlerle paylaşmış.

“Müzikle ugraşan ve o özel yeteneğe sahip olmayan bir sürü insan var. Farklı insan kümelerinden oluşan gruplar görürsünüz; bazen müzik yapan ancak müzisyen olmayan insanlar vardır. Bazen bir grupta birden çok müzisyen bulunur, bazen de müzik çalan birkaç kişi ve bir adet de müzisyen… Kimi zamansa bir grupta birkaç müzisyen ve bir de yıldız olur. Bizim durumumuzdaysa, karşınızda birkaç yıldız ve bir de yaşayan efsane var. Bunu buna inandığım icin söylemiyorum, ancak bizim durumumuz bu; bir grupta birkaç yıldız ve bir süperstar olduğunda işler değişiyor. Bu sadece insanların sizi dinleme şeklini değiştirmekle kalmıyor, aynı zamanda sizi dinleyen kişilerin hayatlarını değiştirmek adına da size daha cok fırsat sunuyor.”

Milyoner rock yıldızı Mustaine 3 sene önce de aşağıdaki açıklamayı yapmıştı.

“Biz müziğe başlayalı 30 yıl oldu, ama o süre içerisinde efsane statüsünü kazandık; bazıları hiçbir zaman bu şekilde anılmayacaklar. MEGADETH bunu başardı. Ben de efsane statüsüne sahibim, ki bazen bir grup efsane olur ama üyeleri aynı şekilde görülmez. Ben bunu başardım ve bu harika bir şey. Aynı zamanda, lisede İngilizce’den kalmış biri olarak New York Times’da en çok satanlar arasına girmiş bir kitap çıkarmış olmam da çok komik bir durum.”

  Yorum alanı

“Dave Mustaine: “MEGADETH birkaç yıldızdan ve bir de yaşayan efsaneden oluşuyor.”” yazısına 68 yorum var

  1. sefagn says:

    hah şöyle adam akıllı konuş ne o öyle bundan önceki metallica ve diğer gruplar hakkındaki sağduyulu sözlerin, bu adama bir şey mi oldu diye korkutmuştun bizi böyle biraz mustainelik yap ki hala sağlıklı olduğunu bilelim

  2. hasankale says:

    “Yok be kanka ne kibiri” -Dev Mustaine

  3. nord says:

    metal müzik böyle konuşanlar varsa var bitti, ne o mütevazılık vs geçin ya rekabet dişediş olucak kibir trip…

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.