# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
ALCEST’ten klip
20.04.2024

Flamme Jumelle.

Son olarak 2019′da “Spiritual Instinct“i çıkaran Fransız grup ALCEST yeni albümü “Les Chants De L’Aurore”ı 21 Haziran’da çıkarıyor.

Detaylar şöyle.

01. Komorebi
02. L’Envol
03. Améthyste
04. Flamme Jumelle
05. Réminiscence
06. L’Enfant De La Lune (月の子)
07. L’Adieu

“Flamme Jumelle” klibi yayınlandı.

“L’Envol” de klibiyle yayınlandı.

  Yorum alanı

“ALCEST’ten klip” yazısına 15 yorum var

  1. Drochshaol says:

    Son albümlerinde iyice black metal çizgisinden uzaklaştılar tamamen shoegaze yapıyorlar. Sanırım yeni albümlerinde black metalden daha da uzaklaşacaklarını dile getirmişlerdi. Bence Post Black Metali shoegaze’le iyi bir karışım tutturuyorlardı.
    Özellikle albümdeki sert şarkıları hoşuma gidiyordu. Eğer bu albümde black metalden iyice uzaklaşırlarsa gözümden iyice düşerler.

  2. atilla says:

    şarkı & klip iyi, bir autre temps olmasalar da ikisini de beğendim.

  3. Herhangi bir demecini falan görmedim, belki lahmacuna Adana dürüm sarıp yiyen, boş otoparkta arabasıyla lastik yakan bir tiptir, ama Alcest görsellerine, kliplerine falan bakınca Neige’de çok net kadın futbolcuların da erkeklerle aynı parayı almasını falan savunan woke tipi var.

    Melkor

    @Ahmet Saraçoğlu, Woke değil de spiritüelizm ile harmanlanmış fransız sanat sepetçi tipi var. Kendisi yani yaptığı müzikle baya tutarlı.

    deadhouse

    @Ahmet Saraçoğlu, @Melkor, Irkçı, faşist biri olabilir. Neige gibi dokunsan kırılacak, romantik görünen tiplerin içinden korkunç fikirler çıkıyor.

    Pagan Angel

    @deadhouse, peste noire dönemi yüzünden öyle söylentiler vardı.Hepsini reddetmişdi

    Cryosleep

    @Pagan Angel, gençliğinde o tarz düşünceleri olmuştur ama sonradan fikirleri değişmiştir belki. Sonuçta yirmili yaşlarının başındaydı o zamanlar.

    Cryosleep

    @Cryosleep, Açıklamayı şimdi okudum da, çok net bir şekilde reddediyor. Kendisi de bir nevi “gençlik hatası” olarak görüyormuş zaten.

    deadhouse

    @Cryosleep, @Pagan Angel, Size ilginç gelecek ama ben böyle bir şeyin pek mümkün olabileceğini düşünmüyorum. Bence bir insan bir vakit faşist duygular beslemişse, her vakit faşist duygular besleyebilir. Vücudun içinde ölmeyen bir tohum olarak düşünün bunu. O tohum bir gün yine meyve verebilir. Size soruyorum siz hiç içinizde böyle duygular beslediniz mi? Hayatınızın bir döneminde ırkçı, faşist oldunuz mu? Muhtemelen bu soruya çok büyük çoğunluğumuz hayır diyecektir. “Aaa işte bir ara ırkçıydım, şimdi değilim” Ben buna inanmıyorum. Yanlış anlaşılmasın Neige’ye herhangi bir ithamım yok, sonuçta benim görüşlerim de bir teori, varsayım. Kendisi sevdiğim bir müzisyen.

    Pagan Angel

    @deadhouse, zaten adama kefil değilim,sonuçda bize yansıtmadığı sürece kendi bilir,sadece öyle bir şey olduğunu söylemek istedim

    Frostauðn

    @deadhouse, Değişebiliyor bence insan özellikle Türkiye koşullarında çünkü lise çağlarında çevrendeki arkadaş grubun çevrendeki abiler/ablalar falan çok etkili oluyor düşüncelerin gelişmesinde. Lise çağımda gram solun olmadığı bir çevrede büyüdüm sonradan kendim sosyal medyadan falan farklı insanlarla tanıştım benden yaşça büyük insanlarla sohbet ederek onlarla tanışarak, kitap, film, belgesel falan diye kendi düşünce tarzımı geliştirdim

    Cryosleep

    @Ahmet Saraçoğlu, Saç tipi benimkine çok benziyor.

  4. Pagan Angel says:

    Alcest ne yapsa dinlerim 🥲

  5. Retrokafa says:

    eylül’de İst de konser

  6. Retrokafa says:

    bu herifi bi masaj salonuna, rakıya falan götürmek lazım. beta erkeğin de alt segmentlerine indi. bol et yedirmek falan işe yarar 1 ay tr de kalsa eski müziğe döner bence.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.