# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
DARK TRANQUILLITY yeni single’ını dinlemeye sundu
03.03.2014

A Memory Construct.

Geçen sene, 4-5 Mayıs tarihlerinde yapılan HEADBANGERS’ WEEKEND Festivali dahilinde ülkemizde de ağırladığımız İsveçli melodik death metal grubu DARK TRANQUILLITY, 27 Mayıs’ta piyasa sürdüğü Construct için yazılan ancak albümde yer almayan “Sorrow’s Architect” adlı şarkıyı paylaşmıştı.

Grup şimdi de, “Sorrow’s Architect”in de içinde bulunduğu ve yine aynı şekilde albümde yer bulamayan “A Memory Construct” isimli şarkının da yer aldığı iki şarkılık bir single çıkardı. “A Memory Construct” single’ı, bütün dünyada sadece 500 adet piyasaya sunuldu. Single’ı aşağıdan dinleyebilirsiniz.

Kapak çalışması şöyle:

Daha önce de “Uniformity” paylaşılmıştı.

Grup “The Science of Noise” isimli parçayı da şuradanyayımlamıştı. “For Broken Words” isimli parça da hemen aşağıda.

1. For Broken Words 2. The Science Of Noise 3. Uniformity 4. The Silence In Between 5. Apathetic 6. What Only You Know 7. Endtime Hearts 8. State Of Trust 9. Weight Of The End 10. None Becoming

Miks işlemlerini ise Jens Borgen (PARADISE LOST, OPETH, KATATONIA) üstlenmişti. Albümden bir de tadımlık yayımlandı.

Geçtiğimiz günlerde de grup, bas gitaristi Daniel Antonsson ile yollarını ayırdı. Antonsson’un gruptan ayrılma nedeni ise kendi müzikal projelerine zaman ayırmak istemesi.  ”Daniel Antonsson öncelikle bir gitarist ve bir grupta tam zamanlı olarak bas gitar çaldığı için kendi enstrümanına ve tutkusuna odaklanamadığını düşünüyordu.” diyen DARK TRANQUILLITY, kendisine grup için şu ana kadar yaptıklarından dolayı teşekkür etti.

Şimdilik bu kadar.

  Yorum alanı

“DARK TRANQUILLITY yeni single’ını dinlemeye sundu” yazısına 173 yorum var

  1. tranquillist says:

    Bu şarkıyı dün dinledim. Yine bayağı güzel bir DT şarkısı. Bu tip şarkıları albüme koymamaları bence bilerek yaptıkları bir şey. Sound’undan kaynaklanan nedenlerden ötürü koymuyorlar bu şarkıları albüme herhalde.

    Bu arada bugün Hammer’ımızdan gidip aldım albümü. Construct’ı ilk kez orjinal versiyonuyla dinledim. Çok güzel bir albüm bu Construct. Bir tek onu diyebilirim. Hele sözleriyle beraber dinlenildiğinde bayağı havaya sokuyor. Orjinal albümü alıp dinleyin beyler, tavsiyemdir.

  2. OnurOnur says:

    A memory construct azcık olmuş olsada iyi seçmiş albüme konulmaması gereken parçaları dt

  3. A memory construct güzel olmuş cidden

  4. In Flames says:

    Oha A Memory Construct müthiş bişey olmuş yalnız. 10 numara.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.