# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
SLAYER artık American Recordings ve Rick Rubin’le çalışmayacak
14.12.2013

Bonservisi elinde.

Bu sene SLAYER cephesinde tansiyon hiç düşmedi. Önce Dave Lombardo’yla yollarını ayıran, ardından Jeff Hanneman’ın ölümüyle sarsılan SLAYER, şimdi de, yeni albüm için herhangi bir plak şirketiyle anlaşma yapılmadığını açıkladı.

Tom Araya, Kerry King ve gruba geri dönen davulcu Paul Bostaph, yakın zamanda yeni albüm, Paul Bostaph’ın gruba geri dönüşü ve misafir gitarist Gary Holt’un kayıt sürecine katılıp katılmayacağı hakkında konuştukları bir röportaj vermişler. Röportaj’da, SLAYER’ın an itibariyle herhangi bir plak şirketiyle anlaşmamış olduğunu söylemişler. Tom Araya, “Menajerimizle ona (Rick Rubin’e) ulaşmaya çalıştık ama.. herhangi bir cevap veya geri dönüş olmadı. Evet, bu üzücü bir şey.” demiş. Ayrıca Kerry King, Ocak ayında yeni albümün kayıtlarına başlayabilmek için Aralık sonuna dek bir plak şirketiyle anlaşmayı umduklarını belirtmiş.

Kerry King, Jeff Hanneman’ın ölümünden ve Dave Lombardo’nun gruptan ayrılmasından önce verdiği bir röportajda, yeni SLAYER albümünün gecikme nedenlerinden birinin, Rick Rubin’in distribütörlerle yaşadığı sorunlar olduğunu söylemişti.

Kısa zaman önce Tom Araya ve Kerry King, grubun geleceği hakkında bir takım şeyler söylemişlerdi.

  Yorum alanı

“SLAYER artık American Recordings ve Rick Rubin’le çalışmayacak” yazısına 4 yorum var

  1. Nightwing says:

    Plak şirketi sorunu o kadar da önemli değil koskoca Slayersın bi şekilde olur Gorgoroth’un da şu an bi şirketi yok mesela bağımsız.

    Bu işin kötü tarafı grup zaten bana ve bir çok kişiye göre resmen aktif gözükse de fiilen artık dağılmış olması. Osmanlının son demlerine benzetiyorum bu olayı. Yani hani bir albüm daha çıkar çıkmasına da ne kadar iyi olur, kaç kişi gidip alır veya grubun iki kare ası olmadan ne kadar beğenilir ve Slayer ruhunu taşır vs…

    Vay anasını bir zamanların Slayer’ı ne hale geldi ki hayatımda ciddi ciddi hayranı olduğum ilk metal grubuydu la. Çok derin mazisi vardır bende. Sonispherede grubu gördüğüm vakit bu bir rüyamı diye kendimi tokatladığım gruptu. Üzülüyorum yemin ederim.

  2. Exorsexist says:

    slayerdaki grup elemanlarını tek tek dövmek istiyorum. kerry’den başlayaacam kerry ile sona erdiriciem. sırf keyif olsun diye.
    yılların slayeri insana sıkıntı veriyor lan artık.

  3. Reroute to Remain says:

    K.K paraya doyduysa grup dağılabilir. Yeni albümü falan salla

  4. erdem says:

    tom niye 75 gösteriyor arkadaş

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.