# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
Pasifagresif Soundcloud hesabı açıldı
02.12.2013

Göze olduğu kadar kulağa da hitap etmek.

Bilindiği gibi, 2012 Mart’ında yayın hayatına başlayan PATV ile birlikte standart kritik ve röportaj kavramından sıyrılıp daha interaktif ve “şekilli” olaylara girmiştik. Son yaptığımız ULVER röportajının ardından, telefonla/Skype’la yapacağımız röportajları sıklaştırmak ve size böyle de bir hizmet sunmak adına bu ses dosyalarını yükleyeceğimiz bir Soundcloud hesabı açtık.

Telefon/Skype röportajı, e-mail’le yapılan röportajlara nazaran çok daha zahmetli olduğundan, bu tarz röportajları ne sıklıkla yaparız, şu anda net bir şey söyleyemiyoruz. Ancak yine de yaptıkça koyup sizlerle paylaşabileceğimiz bir hesabımızın olması güzel bir şey.

ULVER röportajının içine gömdüğümüz Soundcloud dosyasını şuradan da dinleyebilir, hesabımızı takibe alabilirsiniz. Bu elbette ki İngilizce bilen arkadaşlara yönelik bir hizmet, ancak bakarsınız ileride Soundcloud’dan veya YouTube’dan yine bu tarz paylaşımlar, podcast’ler, sesli kritikler, sohbetler yapıp yayınlayabiliriz.

PATV’yi de bir ara güncellesek iyi olacak.

\(°_o)/¯

  Yorum alanı

“Pasifagresif Soundcloud hesabı açıldı” yazısına 2 yorum var

  1. Nahilath says:

    Bak bu çok güzel oldu. Sesli kritiklerde çok güzel olur. Çünkü sesli kritikler hem albümü inceleyenler için yapması daha rahat olur, hemde anlatırken sessel ifadeler ve tonlamalar ile okuyucuya oldukça hitap eder diye düşünüyorum.

  2. ali says:

    Artık radyo bekleriz

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.