# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
MACHINE HEAD’den “Lulu” yorumu
03.03.2012

“Aşırı derecede kötü.”

Total Guitar dergisi kısa süre önce MACHINE HEAD’le yaptığı röportaj sırasında, gruba LOU REED & METALLICA’nın “Lulu” albümünü de sormuş.

Cevap şöyleymiş:

Robb Flynn: “Bence berbat bir albüm. Anlayamıyorum. İçimdeki METALLICA hayranı, hiçbirimizin göremediği başka bir olumlu niyet olduğunu görmek istese de, albümde ne olup bittiğini dahi anlayamıyorum.

Phil Demmel: “Bir şarkının yarısını duydum. Lou Reed’den hiç hoşlanmam. METALLICA’yı ise çok severim. Ancak METALLICA ve Lou Reed’i sevmedim. Bana göre değil. Bir sonraki METALLICA albümünü bekleyeceğim.”

Robb Flynn: “Büyükbaba Simpson’ın hızlı thrash tirimleri üstüne rap yapması gibi bir şey. Biz devasa METALLICA hayranlarıyız ve onlar sonsuza dek benim favori grubum olarak kalacaklar, ancak o albüm baya acayipti. Aşırı derecede kötüydü.”

  Yorum alanı

“MACHINE HEAD’den “Lulu” yorumu” yazısına 3 yorum var

  1. alcapone says:

    İste metal böyle dürüst ve dobra adamların işi.Aynı durum Türkiye’de popçular arasında olsaydı,beğenilmediği halde övgüler yağardı.

  2. Nakruf says:

    “Büyükbaba Simpson’ın hızlı thrash tirimleri üstüne rap yapması gibi bir şey” eheheh lulu’nun berbatlığını anlatan bir sürü eğlenceli tanım gördüm ama bu en güzeli

  3. creiGn says:

    Bence gayet iyimser ve yumuşak bir yorum olmuş Robb Flynn’inki.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.