# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
KAMELOT vokalisti tarikat kurbanı mı?
17.03.2011

“Bizi hayal kırıklığına uğrattı.”

KAMELOT gitaristi Thomas Youngblood, psikolojik nedenlerle uzun süredir KAMELOT’tan ve müzikten uzak kalan vokalist Roy Khan’ın verdiği bu büyük ve süresi belirsiz arada, yeni edindiği bazı dini etkilenimlerin de rol oynadığını söyledi.

“Tüm detaylarını anlatamam ama işin içinde birtakım din bazlı olaylar da var” diyen ve bu duruma bozulduklarını söyleyen Youngblood, Khan’ın son dönemdeki bocalamalarını anlayışla karşıladıklarını, ancak o şu anda müzik yapmak istemiyor diye grup olarak çalışmalarını durdurmayacaklarını belirtmiş. Youngblood son olarak da şu sıralar ne düşündüğünü tam olarak bilemedikleri Khan’ın kendilerini hayal kırıklığına uğrattığını sözlerine eklemiş.

  Yorum alanı

“KAMELOT vokalisti tarikat kurbanı mı?” yazısına 8 yorum var

  1. Soyadım Youngblood olsaydı ya şövalye kursuna yazılırdım ya da FRP’ye gönül verirdim.

    Hixxxer

    @Ahmet Saraçoğlu, Delikanli

  2. Aeonian_Lich says:

    Khan’ın bi “newfound religion”ının olduğu söyleniyordu, ama ben hangi din-inanç olduğu hakkında bir bilgiye rastlayamadım. İslam falan çıkarsa da fazla dumur olmayın. Zira bi ton spekülasyon döndü bu konuda. Khan da ketumluğunu koruyunca spekülasyonlar aldı başını yürüdü. Epica ve The Black Halo dönemindeki dini, hristiyanlığı sorgulayıcı, karanlık, yer yer gotik ve demonik lirikler ve bunu destekleyen müzik, belki Khan’ın bilinç veya bilinçaltında olan dindarlığa yatkınlığını rahatsız etmiş, uzun vadede de ben evil bi yola girdim, ama artık doğru yolu bulmalıyım şeklinde kendisini arayışlara itmiş olabilir. Alın size bir spekülasyon daha. :D

    Sambalici

    @Aeonian_Lich, ben “born again christian” oldu diye okudum bi yerde.

    Aeonian_Lich

    @Sambalici, Khan açıklama yapmadıkça, veya Youngblood “şöyle böyle oldu” dedikten sonra Khan cephesinden yalanlama gelmedikçe, veyahut Khan’ın kilisede dua ederken videoları neyim çekilmedikçe spekülasyondan öteye gitmiyor bu sözler bence. Okuduğum bu konudaki yazıların çoğunda hristiyanlık deniyordu benim de.

  3. Chuck Reis says:

    korn’daki head gibi delirmese bari. adam bir dine bulaştı yok korn satanist müziği dinletmeyin çocuklarınıza falan diyordu televizyonlarda :)

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.