# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
KAMELOT’ta vokalist sorunu büyüyor
18.12.2010

Kendime gelemedim.

Yeni albümünü birkaç ay önce çıkaran KAMELOT, vokalist Roy Khan’ın sağlık sorunları nedeniyle albümün turnesinde yer alamayacağını açıkladı.

Ağır bir depresyon geçirdiği ve grup elemanlarınca da ulaşılamadığı öne sürülen Khan’ın yerine, turnede gruba RHAPSODY OF FIRE vokalisti Fabio Lione’ni eşlik edeceği açıklandı.

Not: Hatırlatma için Aeonian_Lich’e teşekkür ederiz.

  Yorum alanı

“KAMELOT’ta vokalist sorunu büyüyor” yazısına 7 yorum var

  1. minikbalina says:

    kötü vokalist değil sonuçta ama dünyanın sayılı sıkıcı vokalistlerindendi khan. ondan girmiş olabilir depresyona.

    Ahmet Saraçoğlu

    @minikbalina, ben de fazlasıyla bayık buluyorum kendisini. Çok tek tip bi yorumu var. Ses rengi kendine özgü ama bi yerden sonra hep aynı şarkıyı dinliyormuşsun gibi hissettiriyo.

    minikbalina

    @Ahmet Saraçoğlu, memur gibi söylüyo adam sabah 9 akşam 5 vokalist sanki. lione en azından hareket getirir şarkılara herhalde ama o da kamelot için çok tenor? bilemedim.
    ben de sandım herifçioğlu solunum yollarından sıkıntı çekiyor, depresyona girmiş meğerse. azuhudfg buradan acil şifalar falan diliyorum.

    Aeonian_Lich

    @minikbalina, Bence sahne karizması en yüksek metal vokalistlerinden birisi. Belki de en yüksektekisi. Sesi de iki döneme ayrılabilir, “The Black Halo” albümüne kadar daha tenor karakterliyken, daha sonrasında hem ses skalası kalınlaştı, hem de pes pasajlara ağırlık verilmeye başlandı. Ben sesini değişmem yine de. Çok ruhlu ve derin bir yoruma sahip olduğunu düşünüyorum. Memur benzetmesi de çok yersiz olmuş. Sadece yazdığı şarkı sözleri bile, doğuştan sanatçı bir adam olduğunu belgeler niteliktedir…

  2. b says:

    roy khan’a conception’ın “flow” albümünden beri çok sever ve dinlerim. hatta kamelot’u bile o yüzden çok sevdim. sıkıcı kelimesine pek katılmıyorum. şarkı karakterleri ve vokal melodileri böyle düşünülmesine neden olabilir ancak james labrie yeterince sıkıcıyken roy khan gibi şarkılara ruh verebilen bir sanatçı için katılmadığım bir laf olmuş tabii kişinin düşüncesidir. kelimelere nüans verebilen metal vokalisti az bulunur. khan’da bunlardan birisi. lione’yi ise hiç sevmem ve kamelot’a uymayacağını düşünüyorum. keşke eric rosvold ya da chris salinas’dan birisi olsaydı ama onlar da gelmezdi.

  3. hihat says:

    lione sıkıcı vokalde khana binbeşyüz basar :) khan candır

  4. Sambalici says:

    valla ben de Roy Khan’ın vokalini çok beğeniyorum, kendine özgü bir karakteri var. Lione, ki onu da çok beğenirim, daha standart power metal vokalisti olduğundan enteresan olacak bence, bi şekilde duymak isterdim Lione’li konser kayıtlarını.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.