# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
PERIPHERY’den klip
21.01.2011

Djiizıs.

PERIPHERY, 2010′un en çok ses getiren albümlerinden olan “Periphery”den “Jetpacks Was Yes!”e çektiği klibi yayınladı.

Grubun ilk klibi için.

  Yorum alanı

“PERIPHERY’den klip” yazısına 14 yorum var

  1. Avcı says:

    Şu grubu ve müziği sevmeyen bir ben varım galiba.Bu kadar övülmesinin ardından albümlerini dinledim ve hiç kanım ısınmadı gruba.Kıçı başı belli olmayan riff’lerden mi yoksa çok sahte bulduğum vokallerden mi bilmiyorum ama dinleyemiyorum bu grubu.

    mertahmet

    @Avcı, kıçı başı belli olmadığı için biz bu bileşene djent diyoruz.

    Burak Canik

    @mertahmet, kimse djent değil demedi ki zaten abi :D
    o değilde başlık yaratıcı olmuş kutlarım

    mertahmet

    @Burak Canik, yani demek istediğim şu oldu burakçım, avcı nikli arkadaşın grubun tarzını isimlendiremediğini düşündüm bir an.O yüzden öyle yazdım.Yanlış anlamasın ayrıca kendisi beni buradan.Bir an öyle hissettim.

    Avcı

    @mertahmet, isimlendireme değilde beğenmeme diyelim biz buna.

    Bir de Avcı nick’im değil soy ismim olur.

    Burak Canik

    @mertahmet, tamam canım takılıyorum öyle bende ciddiye almayın beni :D iki kişi konuşurken bana noluyosa zaten bi garip oldum son zamanlarda :D bu loomisin konuk solosunun olduğu albüm son albümleri mi bu arada ?

  2. desqpio says:

    bu adamları hiç sevmemiştim ben ilk dinleyişimde. cidden yani, hiç. sonra bi kaç kez daha dinledim albümü ve icarus lives’ın 3:12′sinden sonraki bölüm garip bi şekilde çekti beni. evet sadece konuşma olan bölüm ehah. bunun ardından bir şekilde ısındım sanırım. hani hala pataküte dinlemesem de o ön yargı ve sevmeme hedesi geçti.

  3. Zafer says:

    İşte budur aynen yazdığım gibi Djent ! Djent ! Djent ! ya da daha az kullanımı ile Djunt !

    Zafer

    @Zafer, gerçekten doğru söylüyorsun :)) (Bak ruh halime bak ya kendi kendine cevap verdirtir işte)

  4. Deon says:

    Peri canını senin..

  5. ismail vilehand says:

    Periphery on numara grup bence. ama bakış açısına bağlı bu tabi. benin açımdan alternatif bir gruptur Periphery. Tool yada Deftones muadili birşey işte. Meshuggah yada Fear Factory gibi allahsal şeylerle aynı kategoride görmeye gerek yok.

  6. qtk says:

    Bu vokale ayarım. Çok pis hem de. Yakışmıyor şu güzelim gruba. Bi bulb döneminden şarkılara bakın bi de periphery dönemine. Misha gerçekten çok yaratıcı ve yetenekli bi adam. Ama keşke periphery yi kurup vokal olarak da şu adamı almasaydı. Katır kütür djent soundu duyayım ille demiyorum ama bu jetpack was yes şarkısıyla şu şarkı http://www.youtube.com/watch?v=Q026Wby2gqs arasındaki dağlar kadar fark var ya, hey gidi hey diyor insan.

    duraganyolcu

    @qtk, vokale ben de inanılmaz ayar oluyorum. şöyle Veil of Maya’dan Brandon ayarında bi adam çok daha iyi giderdi. Hele düz vokalleri facia gibi geliyor.

  7. dullunger says:

    Periphery bence daha olgunlaşmamış bir grup. Sen kimsin ulan sen yap böyle müzik görelim de diyebilirsiniz, ancak şu yönden olgunlaşmamış buluyorum. Self titled albümü dinlediğimizde parçalar arasında baya bir kopukluk görüyorum. Yani tabii illa konsept albüm gibi birbirini takip eden tek bir kompozisyon olmalı demiyorum ancak, sanki 5 yıl içerisinde yazılmış tüm parçaların arasından 10 parça seçilmiş gibi bir albüm var karşımızda bence. İkinci albümde o daha profesyonel havayı yakalamaları ile birlikte ortalığın amına koymamaları için hiçbir sebep yok.

    Tabii Misha Manssoor ve Matt Halpern’in olduğu bir grup iyi olur. Bundan kaçamayız.

    Buttersnips!

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.