# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
SLUGDGE yeni albüm yazımında
09.03.2024

Nihayet.

Son albümü “Esoteric Malacology“yi 2018′de piyasaya süren SLUGDGE, 5. albüm çalışmalarına başladığını albümün çıkışından birkaç ay sonra duyurmuştu. Daha da önemlisi, grup bir basçıyı ve davulcu olarak da THE BLACK DAHLIA MURDER’dan Alan Cassidy’yi kadrosuna katmış ve gerçek anlamda bir gruba dönüşmüştü. Aradan geçen 6 senede grup çalışmalarına başladığı o albüme dair bir ses veremedi. Şimdi ise nihayet albüme dair bir bilgimiz var. SLUGDGE Instagram hesabından paylaştığı video ile yeni albüm yazımını sürdürdüğünü açıkladı.

Gelişmeler oldukça duyururuz.

  Yorum alanı

“SLUGDGE yeni albüm yazımında” yazısına 8 yorum var

  1. Kaan says:

    of of offf !!!

  2. Erhan says:

    Nerede lan yeni albüm kitabını siktiklerim???

  3. Biraz gecikmiş bir haber, Erhan bana birkaç hafta önce haber vermişti ama girmeyi unutmuşum. Bu sabah saat 06.00′da gitarla The Spectral Burrows çalarken (sabaha gel) aklıma geldi “ulan Slugdge haberi vardı” diye, neyse girdim.

  4. Dysplasia says:

    Beklentiler çok yüksek.

  5. Erhan says:

    Gitarist geçtiğimiz ay Instagramdan bir kesit paylaşarak “Gardening of the Arteries” adı verilen bir şarkı üzerinde çalıştığını paylaşmış ama muhtemelen sadece bir isim olarak kalacağını söylemiş. Bu albümün bu sene çıkması imkansız. Seneye de çok zor.

    Ali

    @Erhan,
    Bu alttaki paylaşımı diyorsun sanırım. Geçici isim olarak “Gardening of the Arteries” koymuş, isim büyük ihtimalle böyle kalır yazmış. Willowtip de paylaştığına göre yakında gelir herhalde bir şeyler :D

    https://www.instagram.com/p/C3D0yjDJlOc/

    Erhan

    @Erhan, Gardening of the Arteries şarkısı adını her zamanki olduğu gibi büyük grupların eserlerinden almış. Bkz: Slayer – Hardening of the Arteries.

  6. Ali Osman says:

    Ben ölmeden çıkartın albümü ya.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.