# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
MARDUK sahnede Nazi selamı veren basçısını kovdu
19.05.2023

“Müsamaha gösterilemez.”

MARDUK geçtiğimiz hafta sonu Londra’da verdiği konser sırasında sahnede Nazi selamı veren basçısı Joel Lindholm’u gruptan şutladıklarını açıkladı.

“Geçen haftaki Incineration Fest performansı sırasında aşırı sarhoş durumdaki basçımız Joel sahnede müsamaha gösterilemez bazı davranışlarda bulundu ve bu yüzden grupla olan ilişiği kesildi. Eski dostumuz ve basçımız Devo geçici olarak bize eşlik edecek ve böylece yaklaşan konserler çok büyük ihtimalle bu durumdan etkilenmeyecek.”

“Beyond The Grace Of God” çalındıktan sonra gelen Nazi selamı aşağıdaki videoda 45.07 itibarıyla görülebilir. Joel’in konserin çeşitli anlarında konser bitti sanıp çalmayı kesmesi ve gruptan ayrı takılması da o gece yaşanan diğer ilginçliklerden.

  Yorum alanı

“MARDUK sahnede Nazi selamı veren basçısını kovdu” yazısına 13 yorum var

  1. ismail vilehand says:

    Ayıb etmiş.

  2. Frostauðn says:

    Demek ki ciddi alkol problemi var + Marduk zaten sabıkalı bu konuda müsamaha göstermemişler en iyisi yoksa seri bir şekilde konser iptal haberlerini görürdük önümüzdeki günlerde.

    ismail vilehand

    @Frostauðn, ne sabıkası var adamların? Yahudi yakarken mi yakalandılar?

  3. deadhouse says:

    Niye ya. Tüm Avrupa ve Amerika’da şu an Naziler rahatça propaganda yapabiliyorlar. Hatta devlet ziyaretleri yapıp sivil toplum kuruluşlarından ödüller alıyorlar. Bence bir sorun yok.

  4. Berca B. says:

    Olaydan çok aşırı sarhoş olup Marduk şarkılarını çalabilmesine şaşırıyorum ben. Bu derece otlu, alkollü olup hala enstrumanını çalabilmeyi asla kafam almıyor.

  5. deadhouse says:

    Konser Londra’da değil de başka bir şehirde olsaydı belki kovmayabilirlerdi. 76 gün boyunca bombalanan, yangının, ölünün eksik olmadığı şehirde adamlar yoook artık diyor. Tabii aynı devlet Neo-Nazi oldukları kanıtlanmış gruplara her türlü silah desteği vermede de bir kusur görmüyor. Devletler halk tarafından onaylanmış terör örgütleridir.

  6. atilla says:

    adamın kafa 1500 anlaşılan.

  7. deadhouse says:

    Faşistler Roger Waters’ı da linç ediyor. Neymiş konserde SS üniforması giymiş. Hassiktir amına kodumun piçleri. İkiyüzlü, yalancı orospu çocukları. Roger Waters ananızı siksin. Neonazi Zelensky’e destek vermediği için yapılıyor bunlar. Bu Batı işine gelmediği zaman siyasal islamcılar kadar tehlikeli olabiliyor. Kendi çıkarları için özgürlükmüş, insan haklarıymış hepsi fıs.

    Ahmet Saraçoğlu

    @deadhouse, senin bu tarz dellenmeli yorumlarını okurken şu linkte deliren elemanı sakinleştirmek için “abi… kanka…” diye araya giren adam gibi araya girip sakinleştiresim geliyor. :)

    https://youtube.com/shorts/gPlyRAtvlP8?feature=share

    deadhouse

    @Ahmet Saraçoğlu, Yayımlamazsan bu tür yorumlarımı boynum kıldan ince. Twitter’ı bir tek haber için kullanıyorum. Eskiden, epey eskiden orada yorum yazıyordum. Şimdilerde yorum yazdığım tek mecra burası. Rahatsızlık veriyorsam affola.

    Ahmet Saraçoğlu

    @deadhouse, yok ondan demedim, ne istersen yaz tabii ki. Bir anda çok hızlı yükseldiğin için dedim. :) Herhangi bir sıkıntı yok.

    Raddor

    @Ahmet Saraçoğlu, aklıma Sönmez Reis geldi. Çok alakalı değil ama… Meditasyonun, Yoga’nın alamadığı stresi alıyordu bu adam. Slipknot’ın ilk iki albümü gibi haha.

    https://youtu.be/zXfAK4W1kh4

    TanSolo

    @deadhouse, keşke konser boyu giyse, çok güzel şov.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.