# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
MEGADETH yeni klibini sundu
17.12.2022

Killing Time.

MEGADETH yeni albümü ”The Sick, The Dying And The Dead“i Eylül ayında çıkardı.

Detaylar şöyle.

1. The Sick, The Dying… and the Dead!
2. Life in Hell
3. Night Stalkers
4. Dogs of Chernobyl
5. Sacrifice
6. Junkie
7. Psychopathy
8. Killing Time
9. Soldier On!
10. Célebutante
11. Mission to Mars
12. We’ll be Back
13. Police Truck
14. This Planet’s on Fire (Burn in Hell)

“Killing Time” klibi yayınlandı.

“Life In Hell” klibi yayında.

Albüme adını veren şarkının klibi yayınlandı.

“Soldier On!” adlı üçüncü single yayında.

Albümden Ice T.’nin konuk olduğu “Night Stalkers” yayınlandı.

İlk single “We’ll be Back”in klibi yayınlandı.

Hatırlanacağı üzere David Ellefson tarafından kaydedilen ancak video skandalından sonra silinen basların Steve DiGiorgio tarafından tekrardan kaydedildiğini açıklanmıştı.

Mustaine Aralık ayı sonunda albümde yer alan şarkılardan “Life in Hell”den bir tadımlığını sunmuştu.

MEGADETH yeni albümüne dair ilk sinyalleri 2017 yazında vermişti. Dave Mustaine, yaptığı açıklamada grubun Kasım 2018 gibi stüdyoya gireceğini ve yeni fikirler üzerinde çalışmaya başlayacağını duyurmuştu. Bildiğimiz gibi bu program biraz sarktı, zira grup 2018′de daha şarkılarını yazmakla meşguldü. Ardından Dave Mustaine’in kanser tedavisi, iyileşmesi ve başka bir dolu şeyin ardından MEGADETH yeni albüm kaydına geçtiğimiz yıl başlamıştı. Mustaine birkaç yıl önceki açıklamasında yeni albüm için 18 şarkı kaydettiklerini ve şarkıların “Rust in Peace” ve “Countdown to Extinction“, hatta “Peace Sells…” kalibresinde olduğunu ifade etmişti.

Sonraki bir açıklamada David Ellefson da yeni MEGADETH albümünün çılgınlık düzeyinde progresif olacağını ve icra açısından “Rust in Peace”teki şarkılardan daha zor çalınan rifler barındıracağını söylemişti. Ellefson Ağustos 2020′de de Dirk Verbeuren’le birlikte 11 gün boyunca stüdyoya kapanmış ve ikili şarkılar üzerinde çalışmıştı.

Mustaine’in Ağustos ayında paylaştığı bir videoda albümdeki yırtıcı riflerden biri yer alıyordu. Aşağıdaki videonun son 6 saniyesinden duyulabilir.

Mustaine Temmuz sonunda da albüme adını veren şarkıdan ilk notaları paylaşmıştı.

Mustaine de 2018′de yaptığı bir açıklamada, yeni albümün bugüne kadarki en ekstrem MEGADETH şarkılarından bazılarını içereceğini ve daha önce yapmadıkları şeyler yapacaklarını açıklamıştı. Blast beat içermesi beklenen ilk MEGADETH albümü olması beklenen çalışmadan ilk tadımlık da geldi. Videoda Dirk Verbeuren gerçekten de şarkıya blast beat ile başlıyor.

Mustaine açıklamasında Dirk Verbeuren’in albüm için yazdığı davulların inanılmaz olduğunu, hatta kendisini daha iyi bir gitarist yaptığını söylemişti. Yeni albüm Verbeuren’in grupla ilk kaydı olacak.

  Yorum alanı

“MEGADETH yeni klibini sundu” yazısına 198 yorum var

  1. motörizer says:

    Dystopia güzel bir albümdü fakat bu tempoyla yapılan albümlerde çıtayı aynı yerde tutmak çok kolay olmayabiliyor. Yeni albüm haberi kötü değil fakat henüz geçen sene çıkmış bir albümün hemen ardından bir daha albüm yapmak oldukça riskli. Özellikle de, grubun son zamanlarda ortaya koyduğu nitelikli eser sayısındaki düşüşü de hesaba katınca yeni albümle ilgili endişeler daha artıyor. Dilerim yeni albüm taş gibi olur da bu dediklerimi yutarım.

  2. Küçük Zenci says:

    Abi Metallica, Megadeth, Slayer bunların devri geçti ya. Üçünün de son albümleri iyi değil. Gene Megadeth’in Dystopiası fena değildi de (onların da Thirteen ile Super Collider rezalet gerçi) Metallica ile Slayer’ın son albümleri kötü, hele hele Slayer’ınki tam bir rezillik. Gene aralarında en iyisi Anthrax, son albümlerini beğenmiştim. Bak bu çocukları yıllarca dışladınız dışladınız ama diğer üçünün ahı gitmiş vahı kalmışken şu yıllarda bir şeyler yapabilen tek Anthrax kaldı.

    74

    @Küçük Zenci, exodus’u naaptın enflasyonla mücadeleye mi aldın? :D

    Shadowplay

    @Küçük Zenci, Müdür, adamlar 60 yaşına geldi. zaten yaratıcılık 25ten sonra her müzikte yavaş yavaş azalır,bunlar bir de metal yapıyor.
    Müziğe o devir geçti bu devir kaldı diye bakarsan ohoo, sonunda kötü müziğe mahkum kalırsın.

    Godless Killing Machine

    @Shadowplay, yaratıcılığın 25 yaşından sonra yavaş yavaş azalmasına katılmıyorum. alakası bile yok hatta.

    Shadowplay

    @Godless Killing Machine, Benim görüşüm tabi katılmayabilirsiniz.Ben her türde müzisyenlerin ilk 3-4 albümde en iyi dönemlerini yakaladıklarını sonradan düşüşe geçtiklerini gözlemledim.18-19 yaşlarında genelde ilk albümlerini yaparlar,5. albüm gibi hafiften rengi atmaya başlar işin.tabi istisnalar da olabilir bu kesin böyledir diye bir şey yok.

    Raddor

    Küçük Zenci 1 buçuk yıldır yorum yazmıyor siteye. Keşke yazsaydı güzel yorumları vardı. Metalden elini eteğini çekip House’a Electronic’e verdiydi en son kendini. Yorumun onca zaman sonra dikkat çekmesi de ilginç olmuş.

    Big 4 konusunda çoğu kişiye katılmıyorum. Bence dördünün de son albümleri taş gibiydi. Repentless dahil, dinlemelere doyamadım.

    Amip

    @Küçük Zenci, Şaka mı bu yorumun. Müzik kulağı 30 yıldır speed thtash dinleyen birisi olarak Slayer son albümü için böyle demek büyük bir müzikal körlük.

    Rzeczom

    aradan 4 yıl geçmiş millet hala cevap veriyor, şaka gibi.

    zenciye selamlar.

    deadhouse

    @Rzeczom, Mezarlığa döndü burası. Yıllar önceki yorumları görünce tuhaf hissediyorum. İnternetteki birçok mecra bu hale geldi. Eski yorumlara bakınca tarihlere bakmamaya çalışıyorum. Bunun terk edilmiş bir mekana girip çıkmaktan farkı yok. Bilmiyorum, bende kötü bir etki uyandırıyor bu. Kişisel bir şey herhalde.

  3. darknight says:

    Dave ustada hala ses var ama artık ne enerjik nede zor vokallerin üstesinden gelebiliyor . Umarım ki dystopia albümündeki gibi zor ve gereksiz bir işe kalkışmazlar . The world needs a hero gibi bir albüm ne kadar güzeldir giderdi şu günlerde hele ki . Ne vokalleri zor nede artık yaş gereği dave mustaine nin eskisi kadar hızlı olmayan parmaklarını zorlayacak nitelikte . Günler gösterecek bakalım nasıl birşey bizi bekliyor .

  4. Crackedbrain says:

    @74, arkadaş thrash i sadece bu 4 gruptan ibaret sanıyor heralde

  5. Crackedbrain says:

    @Küçük Zenci, Bence slayer g.holt’a şarkı yaptırsaydı efsane bi albüm olurdu repentless. Ama kerry yapınca böyle oldu.

  6. deadpig says:

    Ben bir müzik bağımlısıyım. Metal en üst sıralarda geliyor.
    Çıksın albümler, gelsin. Konserlerini izlemeye gerek yok artık neredeyse hep aynı listeler. Belki 1, 2 şarkı iyi bişey yakaları playlist’ e atarım.

  7. Hakan Yeşilyurt says:

    Bu posta 29-30.06.2017′den nasıl cevaplar olabiliyor anlamadım.

    Ahmet Saraçoğlu

    @Hakan Yeşilyurt, Megadeth yeni albüm haberini o sıralarda vermiş, yeni gelişme oldukça o haberi güncellediğimiz için yorumlar bu başlıkta birikiyor.

  8. teknik meslek metal says:

    Hiç fena değil alırım bi dal.

  9. ihsan says:

    ikibinler megadeth’i maalesef bir albüm iyi, bir albüm kötü gidiyor. dystopia kimsenin beklemediği kadar iyi bir albümdü. o yüzden beklentim dip seviyede.
    mustaine, en sert albümleri olacağını söylemiş. sonuçta super collider’ı da über-süper diyerek pazarlamıştı.
    müzisyenliği ayrı ama pek sözüne güvenilecek adam değildir mustaine.
    ayrıca eklemeden edemeyeceğim verbeuren bence metal aleminin en overrated davulcularından biridir.

    Ahmet Saraçoğlu

    @ihsan, hiç Scarve dinledin mi?

    ismail vilehand

    @Ahmet Saraçoğlu, + Goremageddon

  10. Rust in Peace. says:

    Zaten sesi iyice kötüleşmişti, kanserden sonraki halini merak etmekteyim.
    Albüm için ise ümitli olduğumu söyleyeyim. Kiko 5 senedir grupta, son albümden beri de 4 yıl geçti. Daha çok ön plana çıkmasını bekliyorum.
    Megadeth’in hiç Dirk gibi bir davulcusu olmadı (tarz olarak). O yüzden daha da çok merak uynadırıyor bende albüm. Kötü bir şey çıkacağını düşünmüyorum.

  11. Dave’in durumu düşünüldüğünde, içimden bir ses bu albüm ya sonuncu ya da sondan bir önceki Megadeth albümü diyor. Hayırlısı diyelim.

    Salih

    @Ahmet Saraçoğlu, Dave zaten son iki albüm gibi bir açıklama yapmıştı değil mi? Ben öyle hatırlıyor olabilirim.

    Dave, şarkılarının tamamını kirli söylediği için sesi tükendi, kanser olayları falan daha da gitmiştir. Hayırlısı diyelim.

    Exorsexist

    @Ahmet Saraçoğlu, İsterse götüyle söylesin ben yine dinlerim ama Dystopia daki gibi şarkı sözleri yazacaksa ben almayım. Bazı şarkılardaki sözler face-palm-cringe arası gidip geliyor.

    enemyofgod

    @Exorsexist, bir iki yıl önce açıklama yapmıştı bir daha politik sözler yazmayacağım diye ama dave bu belli olmaz

  12. chuck says:

    böyle açıklamalarda bulunuluyor ise direkt olarak beklentiyi düşürün derim.

  13. Murad says:

    Çok büyük beklentim yok, eli yüzü düzgün albümle gelsinler, sıçıp sıvamasınlar yeter

  14. deadhouse says:

    Bu açıklama albümün çılgınlık düzeyinde yarrak gibi bir albüm olacağı anlamına da gelebilir. Gerçi ağır hastalık geçirenler sonradan iyi albümlere imza atıyorlar. Tek tesellim bu. (Nergal, Daniel Gildenlöw)

  15. P L A G U E says:

    Şu eski grupların açıklamaları yüzünden fenalık geciriyorum. Birisi en sert olucak der, birisi en hizli der, birisi 230638 riff var der, birisi en progresif der. La bi siktirin gidin. Osursaniz dinlicek hayranlarınız var, yapin muzigi salin ortama iste.

    deadhouse

    @P L A G U E, Ticaret. Tüccar malını satmak istiyor. Ben de abes buluyorum bu açıklamaları. Doğru düzgün açıklama yapmaktan acizler.

  16. Boba Fett says:

    Davulcun var, gitaristin var zaten o kadrolarla sıradan albümler yapmanız ayıp.

  17. handsome says:

    megadeth , yeni albüm , progressive , hmmm heyecanlandım

  18. Gazapkulu says:

    Beklentiyi yükseltmek istemiyorum ama böyle açıklamalar görünce de insan bir heyacanlanıyor ister istemez.
    The Conjuring,Five Magics,Ashes in your mouth ayarında şarkılar çıksa enfes olur,muhteşem olur.

  19. Emre says:

    Bu Ellefson’da da peygamber sabrı varmış. En baştan kendisine Junior diye lakap takan bu kaçığa 37 yıldır katlanıyor ya… Acayip iş.

  20. enemyofgod says:

    Eğer gerçekten iyi bir albümse çok iyi olur ama kötü bir albümse bir megadeth paradoksu gereği daha sonraki albümün iyi olması gerekir yine iyi olur.
    Tabi Mustaine sağlığında olursa

  21. Dysplasia says:

    demek ki vasat olacak.

  22. hen says:

    ya bi insan niye boyle bisey der amk

  23. Opethsevenbiri says:

    Verilen albümlerin yapıları çok alakasız resmen en iyi 3 albümlerinin ismini vermişler. Kolpa olduğu çok belli.

    Rust in Peace.

    @Opethsevenbiri, parça kalitesi açısından denilmiştir.

    Opethsevenbiri

    @Rust in Peace., Aynen kalibre kelimesi geçiyormuş yazıda. Hırbo gibi atladım hemen.

  24. deadpig says:

    Megadeth albümlerinin rezil falan olduğu yok, her daim sevenine bir şeyler sunmayı becerdiler. Slayer ve Metallica için aynı şeyleri yazamam.

    Boba Fett

    @deadpig, Hayranı olarak kolaylıkla tatmin olduğumu söyleyebilirim, tabi bazı albümler çok daha iyi, her grubun her albümü masterpiece olacak hali yok. Ayrıca bazı grupların olayı, kafası çok başka yani Megadeth’i gerçekten seven birisi kolay kolay hayal kırıklığına uğramaz çünkü Megadeth gibi gruplar müziğinin yanında bir anlayışı da yanında getiriyor.

  25. hen says:

    covid-19 koysaydin amk direkt

  26. enemyofgod says:

    The Good, The Bad and The Ugly

  27. Boba Fett says:

    Büyük Dave

  28. mustaineisgod says:

    Kim ne dersin desin, mustaine olmasaydı metal dünyası çok sıkıcı olurdu. Hem müzikal hem de kişilik olarak. Dev megadeth fanı olarak albümden pek beklentim yok, çoğu kişinin aksine 90lar sonu – 2007 arası dönemini çok seviyorum, albüm bir system has failed ayarında olsun bana yeter.

    Gazapkulu

    @mustaineisgod, Megadeth ve de Dave Mustainesiz bir metal müzik tarihi yazılamaz orası kesin.Cryptic Writings ve sonrası çok güzel işler yaptılar değerini bilene.Hele The World Needs A Hero ve System Has Failed’ın hastasıyız.

  29. Boba Fett says:

    Çok heyecanlıyım lan bu albüme, önceki albümün güzelliğini düşününce daha da heyecanlanıyorum, hiç bu kadar ara vermemişti bunun için de ekstra heyecanlanıyorum, davulcu abi için de heyecanlanıyorum. Kısaca baya heyecanlıyım bu albüm için, arkadaşların dediği gibi Dave bir numara, bi patlamalar olurken bile adam diğerleri gibi yusuf yusuf yapmadı geldi babalar gibi çaldı, bu adam paranın damına koymuş, isterse, “ne gideceğim aq başımıza iş açmaya la” der iptal ederdi konseri, her neyse çok uzattım sağlıcakla kalın.

  30. Drone says:

    diri bir dave mustaine…

  31. Marvin Yanbasanyan says:

    Solo kariyeri olarak kiko > marty diyorum. Hadi bakim, change my mind.

    enemyofgod

    @Marvin Yanbasanyan, altına imzamı atarım.

    feel the groovity

    @Marvin Yanbasanyan, kiko oldukça üretken bir isim ve son albümü open source’a da bayılıyorum ama marty friedman’ın 92, 94, 96′da yayınladığı new age etkili scenes, introduction ve true obsessions dönemini unutmayalım. 3′ü de çok başarılı albümlerdir.

    Marvin Yanbasanyan

    @feel the groovity, ben marty’nin 90 sonrası yaptığı hiçbir işi tam sevemediğim için katılmıyorum. Dragon’s Kiss en sevdiğim solo gitarist albümlerindendir, diğer 2 cacophony albümüyle beraber bu 3′lünün yeri bende başkadır ama ne zamanki standart neo-klasikçi shrapnel records kafasının dışına çıkmaya başladı orada ben epey uzaklaştım marty’den. Scenes ve ardıllarını hiç sevemedim. Haliyle solo kariyerinde açıp büyük keyifle dinleyebileceğim tek albüm var. Diğer tarafta kiko’nun hiç boşu yok, 5 albümün 5′i de standartın epey üzerinde. Her biri ayrı keyif. Zerre alakam olmayan latin caz’ı bile bu adamdan ayıla bayıla dinliyorum yıllardır. Hatta ne zaman elime gitarı alsam ısınmak için ilk çaldığım rifflerden biri camino a casa’nın main riff’i oluyo. Tercih meselesi bir noktada. Kiko’nun solo diskografisi bana daha çekici geliyor.

    feel the groovity

    @Marvin Yanbasanyan, anladım hocam, gayet güzel açıkladın durumu :)

  32. Cryosleep says:

    Dave abim bazen kıllık eder, görüşlerinde acayip tutarsızdır falan. Ama nedense bu Metal dünyasında mutluluğunu en çok istediğim insan ya.

    Ayrıca yalan yok, yeni albüm için heyecanlıyım. (klasik açıklamalar dışında) Kiko Dystopia’da çok güzel bir soluk getirmişti bence ve Dirk Verbeuren’i böyle kullanmaları bence acayip bir artı. Robert Trujillo gibi potansiyelinin altında çaldırılmasındansa potansiyelini sonuna kadar kullandırmaları çok güzel.

  33. Yiğit says:

    Benim gayet de beklentim var. Kadro çok iyi, kötü bir şey yapmaları imkansız. Son albümden birkaç tık iyi olursa doyum olmaz.

  34. Erhan says:

    İbne Ellefson pandemiden dolayı albümün tarihini erteleyebileceklerini söylemiş. Son albüm çıkalı aradan 5 yıl geçti yeni albümün bu sene çıkması allahın emri oldu artık hadsiz Ellefson.

    Erkenden yayınlansa da 9 puanı çakıp sene sonu listesine ilk sıradan soksam (şeytani sırıtma)

  35. deadhouse says:

    94 yılından beri sadece 2 iyi albüm çıkardılar. Berbat bir performans. Gerçi Metallica da 25 yıldır iyi albüm çıkaramıyor.

    mustaineisgod

    @deadhouse, çok komiksiniz, hiç birşeyi beğenmeyen, hayat sevinci düşük, mutsuz ekşiciler gibi yorum yapmaya ne gerek var? 94′ten sonra cryptic writings, system has failed, the world needs a hero, united abominations, endgame ve dystopia albümleri kötüyse ben bu müzikten hiçbir şey anlamıyorum, yıllardır en sevdiğim grubun müziğinden hiç keyif almıyorum demektir. bir şeyi de beğenin ya, sanki bu müzikleri dinlemek için para veriyorsunuz da beğenmiyorsunuz.

    deadhouse

    @mustaineisgod, Lunapark’tan mı geliyorsun?

    Rust in Peace.

    @mustaineisgod, abi/abla bir sal ya. Seni ne geriyor milletin ne düşündüğü, oku geç. Yıllık yorumları bulup cevap vermek nedir? Megadeth en sevdiğim grup bu kadar kasmıyorum gerek de yok zaten.

  36. Gazapkulu says:

    @deadhouse,

    Risk (1999) Metal değil de electronic,alternative rock olarak değerlendirince fena değil

    Cryptic Writings(1997) Thrash Metal değil,ama gayet taş gibidir bana göre

    The World Needs A Hero(2001) Biraz sound karmaşası ve eskilerden aşırmalar olsa da gayet leziz şarkılar içeriyor

    System Has Failed(2004) Bu zaten 2000′lerdeki net en iyi albüm.Baştan sona enfes.

    Endgame(2009) SHF kadar olmasa bu da ortalamanın üstü genel olarak.Chris Broderick ile çıkan en iyisi diyebilirim.

    Thirteen(2011) En karışık hislerimin olduğu albüm.Yarısı müthiş,yarısı ise vasat altı.Güzel olan şarkıları baya seviyorum ama.

    Dystopia(2016) Çıktığı yıla göre hiç de kötü denilemez.

    Senin tabirin ile “berbat” olarak değerlendirebileceğim 2 albüm;

    United Abominations(2007)Gerçi bunda bile 2-3 tane gayet sağlam var.
    ve
    Super Collider(2015)Kuşkusuz dip nokta.

    Bunlar kişisel görüşler tabi.Birşey dikte ediliyormuş gibi algılamanı istemem. Zevkler ve renkler meselesi.(ama cevap yazmadan duramadım,kızma lütfen)

    deadhouse

    @Gazapkulu, Hiçbir albüme berbat dememişim. Genel olarak sergilenen performansa berbat demişim. Youthanasia ve Endgame dışında bence diğer albümler kötü, vasat ya da vasat üstü. Bu iki albüm ise benim için ciddi anlamda kayda değer, iyi albümler.

    Gazapkulu

    @deadhouse, Kusura bakma ben biraz yanlış anladım seni.Berbat gibi net ve olumsuz bir ifade kullanınca sanki diğer albümleri komple çöp olarak görüyormuşsun gibi algıladım. Cevabın için teşekkürler.

    Boba Fett

    @Gazapkulu, 2001′den sonra çıkarılan albümlerin üzerinde biraz daha uğraşılsaydı keşke, 2001′e kadar kusursuz bir grup var ama ondan sonra özelliksiz albümler çıkardı, zamanın ruhuna uygun olduğu için farklı bir tat bırakıyor ama Megadeth dinlememiş birine dinleteceğim şeylerden değil maalesef. Dystopia ise iyi bir albümdü.

    Gazapkulu

    @Boba Fett, Dediğine çoğunlukla katılmamak elde değil.Ama The System Has Failed ve Endgame’e bir miktar haksızlık yapıldığını düşünüyorum şahsen.80′ler ve 90′ların başında yaptıkları ile karşılaştırmadan,çıktıkları döneme göre düşününce gayet ortalama üstü,hatta çok iyiler.

    He, hiç Megadeth dinlememiş birine önerilir mi? Klasikler dışında ismini saydıklarım pek sırıtmaz aslında.

    Ama işte diğer çıkan özensiz,özelliksiz albümler gayet kaliteli işleri gölgeliyor maalesef(bu da biraz grubun kendi hatası bana göre,özellikle sık aralıklı albüm çıkarma ısrarı)

    Umarım yeni gelecek olan,Dystopia’nın da üstüne çıkar.

  37. bardetto says:

    bu sene en büyük merakla beklediğim albüm bunun sebebi ellefson osbircisi de varken benim adıma efsane marty ve menzalı kadrodan sonraki en sağlam kadro olmasıydı. en azından bassları ellefson yazdı diye avutuyorum kendimi. açıklanacak basçı da umarım eli yüzü düzgün bir heriftir.
    bir de gelsin artık. yetti da.

  38. Cryosleep says:

    Ben galiba hype trenine biniyorum.

    enemyofgod

    @Cryosleep, beni de say

    Rzeczom

    @enemyofgod, The Sick, The Dying And The Dead isimli, son anda basçısı gruptan şutlanmış bir albüme hype yapmak pek mantıklı değil gibi.

    enemyofgod

    @Rzeczom, haklısın. Savunmam yok sadece fanboyluk yapıyorum, biraz da Dystopia’nın verdiği umut var.

    deadhouse

    @Rzeczom, Megadeth için 100 yorum yapmışsam 80′i olumsuzdur. Ancak Rust in Peace’i yaratmış bir grubun albümüne 2050′de bile heyecanlanmak doğal karşılanmalı. Övdüğümüz, yere göğe sığdıramadığımız birçok grup ve müzisyen, o albümü yapmış olmak için kariyerlerini feda ederdi.

    Rzeczom

    @deadhouse, deniz abim, R.I.P çıkalı 30 seneyi aşıyor. sonrası iki-üç albüm dışarısında son 20 senede çıkardıkları albümlerin kalibresi de belli.

    Boba Fett

    @Rzeczom, Ben Megadeth fanboyu olarak çok heyecanlanıyorum, dediğim gibi fanboy olduğumdan son çıkan albümleri de dinliyorum ama Dystopia ile bence Megadeth her metal severin beğenebileceği bir albüm yaptı ve biraz da pandeminin ve hastalığının etkisiyle ilk defa 2-3 yılda bir albüm çıkarma alışkanlığını bıraktı, koskoca 5 sene geçti. Sikko sikko grupların albümlerine insanlar deli gibi hyplenıyorken Megadeth gibi baba bir grubun albümüne heyecan duyulması bence normal. Taraflı bir yorum yaptım farkındayım zaten başta da belirttim.

  39. deadhouse says:

    Yırtıcıymış.

  40. Cryosleep says:

    Bir şarkı yayınlayın artık be.

  41. Rust in Peace. says:

    Çok hypelıyım, öyle böyle değil. Hadi bakalım.

  42. Murad says:

    Eye of the beholder

    enemyofgod

    @Murad, videonun başındaki riff değil paylaşılan riff videonun sonunda. Videonun başındaki riff de Megadeth-Kill The King, ve evet Eye of The Beholder’a selam çakıyor.

  43. Gökay says:

    Sardı.

  44. enemyofgod says:

    Sakinliğimi korumaya çalışmıştım ama şimdiden çok heyecanlandım. Direkt yıl sonu listeme girdi desem yeridir.

  45. Yırtıcı rif Angela dönemi Arch Enemy havası verdi bana.

    Cryosleep

    @Ahmet Saraçoğlu, Değil mi ya, böyle Ravenous ya da Nemesis gibi…

  46. Cryosleep says:

    Dave Mustaine galiba IG hesabını aktif kullanmaya karar verdi, son bir kaç postu bizzat kendisinden, menajer vs değil. Hatta son postu: https://www.instagram.com/p/CSR0eSJDI9_/

  47. Yiğit says:

    Kendileri adına kripto para çıkarmışlar. Aslında albüm çıkmadan önce alınabilir gibi 🤔🤔

    Kürşat

    @Yiğit, Yatırım tavsiyesi değildir ✍️

  48. Kıvanç says:

    Ne olursa olsun yine heyecanla bekliyorum ulan. Endgame-Dystopia karışımı bir şey gelecek tahminim.

  49. Paul Pogba'nın Bir Kolu Uzun Bir Kolu Kısa Forma Altı Tişörtü says:

    İlk videonun son 6 saniyesinde Dave Mustaine’in kullandığı hangi DAW programı acaba bilen var mı? Ben çıkaramadım da.

    Burak

    @Paul Pogba’nın Bir Kolu Uzun Bir Kolu Kısa Forma Altı Tişörtü, Pro Tools

    Paul Pogba'nın Bir Kolu Uzun Bir Kolu Kısa Forma Altı Tişörtü

    @Burak, Pro Tools’u hiç kullanmadığım için çıkaramamışım. Sağolasın.

    Burak

    @Paul Pogba’nın Bir Kolu Uzun Bir Kolu Kısa Forma Altı Tişörtü, 🤟🏻👋🏻

  50. Rust in Peace. says:

    Yav kuruduk çıkar artık şunu

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.