# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
SOILWORK/THE NIGHT FLIGHT ORCHESTRA gitaristi David Andersson hayatını kaybetti
15.09.2022

Son 4 SOILWORK albümünde çalan ve THE NIGHT FLIGHT ORCHESTRA’nın kurucu üyelerinden olan gitarist David Anderson hayatını kaybetti.

SOILWORK yaptığı açıklamada Andersson’un alkol bğımlılığı ve psikolojik sorunlar yaşadığını ve 14 Eylül’de aramızdan ayrıldığını açıkladı. Asıl mesleği tıp doktorluğu olan Andersson özellikle THE NIGHT FLIGHT ORCHESTRA bestelerinin büyük kısmından sorumluydu.

Huzur içinde yat.

  Yorum alanı

“SOILWORK/THE NIGHT FLIGHT ORCHESTRA gitaristi David Andersson hayatını kaybetti” yazısına 7 yorum var

  1. Noumena says:

    Gerçekten şok oldum, çok üzücü bir kayıp daha. Huzur içinde uyusun.

  2. OblomoV says:

    Kişinin geçmişini, içinde bulunduğu durumun vahametini bilemiyoruz. Doktor olsa dahi(elbette insanüstü bir konuma koymuyorum doktorları) psikolojik buhranlarından bağımlılıklarından sıyrılmakta zorlanıp atlatamayabiliyor insan. Kendi kararıdır saygı duyup yakınlarına metanet diliyorum.

  3. berk says:

    İnternette ulaşabildiğim diğer kaynaklara da baktım ama burası dışında hiçbir yerde Andersson’un “intihar ettiği” yazmıyor. Alkol ve mental rahatsızlıklar işaret edilmiş ama ölüm sebebi/şekli yok. Kaynak verebilir misiniz rica etsem, teşekkürler.

    Ahmet Saraçoğlu

    @berk, çeşitli forumlardaki yorumlarda intihar yazıldığı için öyle yazmıştım, ancak grubun açıklamasında bu belirtilmediğinden, senin de yorumunu dikkate alıp “hayatını kaybetti” olarak değiştirdim.

    Dysplasia

    @berk, ‘Sadly alcohol and mental illness took you away from us.’ ibaresi kriptik ama az çok belli ediyor gibi. Yine de kesin bir şey yok.

    Tuna

    @berk, Grubun açıklamada alkol ve mental hastalıklar demesi ve “umarız sonunda huzuru bulmuşsundur” demesi intihar ettiğini işaret ediyor bence.

  4. Tuna says:

    Çok yetenekli ve sempatik bir adamdı. Bu kadar pozitif gözüken birinin içinde ne fırtınılar kopuyormuş… Huzur içinde yat doktor.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.