# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
MGŁA 17 Aralık’ta İstanbul’da
26.09.2022

Biletlere ilişkin önemli açıklamayı lütfen atlamayın.

Polonyalı black metal grubu MGŁA 17 Aralık’ta Taksim Dorock XL’de olacak.

Biletler 300 TL’ye Hammer Müzik’te, ayrıca Biletix ve Passo’da.

HAMMER MÜZİK’TEN ÖNEMLİ AÇIKLAMA:

Eski biletler konserde geçerli olmayacak! İade uzun zamandır açık olmasına rağmen iade almayanlar var! Eski bileti iade edip yeni bilet alınması gerekmekte!

Not: Aşağıda 17.03.2020 tarihine kadar yapılan ilk 152 yorum, ilk duyurulan ancak salgın nedeniyle ertelenen konserle ilgilidir.

  Yorum alanı

“MGŁA 17 Aralık’ta İstanbul’da” yazısına 206 yorum var

  1. Rust in Peace. says:

    Konsere gitmeyeceğim, ona rağmen bayağı sinir oldum. Adamlar ırkçıysa ırkçı, size ne? Irkçılığı yaymaya çalıştıkları da yok, sözleri, imajları desen alakası yok. Ülkenin çoğunluğu ırkçı, ülkeyi kapatalım gidelim o zaman.

  2. Emre says:

    @Melkor, nihilizmin faşizmle nasıl bağdaştığını açıklasanız da biz de öğrensek! Uygarlıkların çökmeye yazgılı olduğunu, insanlığın hiçbir çıkış yolu olmadığını söyleyen faşizm mi olur? Adamlar 20. yüzyıldaki sosyalizm pratiklerini devrim iddiasıyla ortaya çıkıp diğer uygarlık modelleriyle aynı sonuçları ürettikleri iddiasıyla eleştiriyor. Bu son derece tipik bir anarşist argüman. Stalinizmin yarattığı hayal kırıklığıyla solculuktan anarşistliğe geçen herkesin argümanıdır bu. Bildiğiniz sır ne o zaman? Gündelik hayatlarında alelade birer faşist olan elemanlar oluşturdukları grupta anarşist-nihilist taklidi mi yapıyor?! Yüzlerini örtmelerinin sebebi bu yüzsüzlükleri olmasın?!! Deathspell Omega son röportajında grupta hem faşist hem de komünist bulunduğunu ima edip müziği üretirken bu gerilimden yararlandıklarını söylüyordu. Bu işler ne sizin düşündüğünüz gibi basit, ne de herkes Varg denen embesilin müridi.

    Melkor

    @Emre, Onu grubun elemanlarına sormalısın. Belki nietzsche okuyup çok yanlış anlamışlardır.

    sleepless

    @Emre, nihilizmin çıkış noktasının faşizmle hiçbir bağlantısı yok tabii ama Naziler Nietzche’nin fikirlerini benimserdi ve kendi görüşlerine göre yontardı, örneğin ‘übermensch/üstün insan’ kavramını üstün ırk fikrinin altını dolduran argüman olarak kullanırlardı. ‘will to power’ kavramını da bir şekillerde kullanırlardı sanırım ama çok net bilmiyor/hatırlamıyorum. tabii bunlar Nietzche öldükten sonra oluyor ve sonrasında tarihçiler Naziler adamı seviyordu diye Nietzche’yi aşırı sağcı olarak tanımlamanın adil olmayacağını, dediğin gibi anarşist fikirlere daha yakın olduğunu vs yazdılar durdular, tarihte bir düşünce sisteminin farklı emellere alet edilip lekelenmesinin örneklerinden biri olarak kaldı.
    yani nihilizm faşizmdir demek tabii ki saçma bir önerme ama tarihte yolları tek taraflı bir yontmayla kesişmiş ideolojiler, öyle bir bağdaşma ‘hiç olmadı’ diyemiyoruz.

    poison

    @sleepless, @Emre, nietzsche’nin nihilist bir felsefe yaptığını sanmak bu konularla ilgili en sık yapılan hatalardan biri. kendisi nihilizmi yaşanıp aşılması gereken bir şey olarak görüyor. yaşanması gereken kısmı da değerlerin yıkımı. nihilizmin aksine nietzsche, yeni değerler yaratmayı övüyor. mesela; evrensel ahlak yasasını reddedip kendi kurallarınızı koyduğunuz, neyin erdemli olup olmadığını kendinizin belirlediği bir ahlak anlayışı geliştirmek, buna örnek olarak verilebilir. hatta okuyucuya kendisini bile reddedip kendi değerlerini yaratmasını salık veren biri. direkt olarak kendisinin kitapları okunursa bunlar ve daha fazlası anlaşılacaktır. insanlar uzun yazı ya da kitap yerine 3 dakikada okuduğu, kaynağı bile belli olmayan saçma sapam platformları tercih ediyor. bu yanlış anlaşılmanın sebebi bu sanırım.

    Drone

    @poison, şu başlık altında gördüğüm 2-3 aklı başında yorumdan ve bilgilendirmeden biri. teşekkürler.

  3. Arkadaşlar burada esas konu birtakım insanların dünya görüşlerine katılmak ya da katılmamak değil. Mgła konserinin olmasını isteyenler Mgła elemanlarının tüm görüşlerine katılıyor, bu görüşlere katılmayanlar ise grubun ülkemizde çalmamasını, hatta yerle yeksan olmasını istiyor diye bir şey yok.

    Ben ne satanistim ne müslümanım ne bilmem neyim. Ben müzikseverim ve bu müziği sevenlerle birlikte bu deneyimi yaşamak istediğim için grubun ülkemizde çalmasını sağlamak için çabaladım, sonunda da başarılı oldum/olduk. Benim gibi düşünen pek çok kişi var ki biletler satışa çıktıktan sonra 2 gün içinde mekânın 3′te birine yakınını dolduracak bilet satıldı bile, şimdiye biletlerin yarısı falan net tükenmiştir.

    Yoksa bu ülkede Beşiktaş’ın göbeğinde sahneye keçi kafası çıkarırsın çıkaramazsın tartışmaları eşliğinde Watain de çaldı, Karga’da çok daha ekstrem görüşlüleri de çaldı. Watain’le coşan herkesin satanist olduğunu sanmıyorum. Ben değilim.

    Burada esas olay birilerinin mevzubahis konserin olmasını engellemek adına, organizasyonu baltalayıp konseri iptal ettirmek için araya tanıdıklar sokarak birilerini korkutmaya çalışması. Benim mekân değişikliği yorumumda söylediğim de buydu. Tepki göstermek, protesto etmek, konsere gitmemek herkesin hakkı, ancak olayı toptan iptal ettirmeye çalışmak, organizasyon ve grubun sevenleri mağdur olsun diye aktif şekilde çaba göstermek; hangi görüşe inanıyorsanız inanın bence sansürcü, yobaz, geri kafalı bir yaklaşımdır. Karşı olduğunuz tarafın görüşlerinden bağımsız olarak.

    HaNNibaL

    @Ahmet Saraçoğlu, Bir konser zevkimiz var umarım iptal edilme gibi bir sorun olmaz. Müzik dinliyoruz arkadaş bu nedir ya.

    Ahmet Saraçoğlu

    @HaNNibaL, bir şey olmaz. Hayvan gibi ilgi var konsere, gayet güzel bir gece olacak.

    Emre

    @Ahmet Saraçoğlu, sanırım bu mevzu ilk Saxon için olmuştu. Türk düşmanı olduğu iddiasıyla iptal ettirmişlerdi konserlerini. Ki bir doğal afet için yardım konseri vermek istiyorlardı yanlış hatırlamıyorsam. Maalesef bu tarz “ihbar”ların listesi uzun. Engin Ardıç’lar, satanizm baskınları… Yaptıkları yanlarına kar kalıyor sonuçta.
    İlgili kişiyi açıklamamanı anlıyorum tabii, ama bence bu işten mağdur olduğunu düşünen kişilerin ona sitemlerini iletebilmeleri gerekirdi. Black metalin an itibariyle en önemli gruplarından biri geliyor ve lavuğun teki yüzünden insanların konserden alacakları potansiyel keyif ciddi şekilde düşürülüyor. Biletler hızlıca tükense de konseri daha büyük bir mekana alma ihtimali düşünülmeye başlansa…

  4. gXnn says:

    abi adamların yaptığı ırkçılık belirli bir kesime değil ki zaten adamların tümden insanoğluun yaradılışıyla ve ürettikleriyle ilgili dertleri var. herhangi bir dine ve ırk kavramına falan inanan insanların zaten dinlemiyor olması gerekiyor. boş muhabbet yapılmış. psmye de yazıklar olsun. septicflesh falan çıkarıp mglaya kıvırmak nedir amk.

  5. Emre says:

    @poison, güzel açıklamışsın, ama belli bir bağlantı kurulabileceği de açık. Black metal için en uygun teorik altyapıyı onun takipçisi olan Bataille sağlıyor sonuçta. Bilindiği gibi, kendisi Deathspell Omega’nın temel teorik referansı.

    @sleepless, nihilizmin farklı, eklektik versiyonları olabilir tabii. Hiçbir düşünce tutarlı olmak zorunda değil. Hepsi manipülasyona açık. Lakin Mgla ne dediğini gayet iyi bilen bir grup. Son albümleri kelimenin tam anlamıyla bir manifesto. Kavramlar üreterek tutarlı bir nihilizm savunusu gerçekleştiriyorlar ve bunun faşizmle uyuşur yanı yok.

  6. arple says:

    Biletler 1 marta tükenmez de mi

    Yusuf

    @arple, zam gelir

  7. Erdal Konak says:

    Ya kardeşim birşey söylicem siz Black metal veya bilmem ne metal dinleyicileri sizin zorluda ne işiniz var.İstanbulda başka mekan mi kalmadı da zorluda konser yapıyosunuz. gelen gruba “bakın İstanbul çok medeni bi yer çok gelişmiş bir yer böyle lüx yerde metal konseri veriyoruz “ demek için mi keza konsere gelen tayfanın 5 kuruş parası yok ki o çalan gruplarında ceplerinde paraları yok. Kusura bakmayın da yukarda La Baronlar Beymen Moriniler gibi ağır kasa Restaurantların Dolcelerin Diorların fink attığı bi yerde,ünlülerin sanatçıların iş adamlarının oturduğu bir yerde ne alaka metal konseri NE ALAKA MGLA KONSERİ. Şu MGLA dinleyen metalciler kaçınız yurt dışında birlikte çaldığı grupları biliyo acaba millet aptal bir siz mi akıllısınız ak.Bi sonraki hayalinizde İstinye parkta açık hava festivali falan heralde içerde tavuk döner yerine Nusret steakleri falan filan inter Milan. Kardeşim sizin kadiköyünüz beşiktaşınız Taksim’iniz yokmu gidin orda yapın ne yapıyosanız.niye orda yapmıyosunuz konserleri hayır nedir yani zorluda konser yapmak.organizatörün organizasyon için harcadığı parayı millet orda yemeğe clube kıyafete veriyo 1 saatte ben orda bilmem kaç bin liralık kıyafetlerimle oturyoken yemeğimi yiyoken sağımda solumda güvenliğim için! göz zevkim! için huzurum için!kapkara giyinmiş yok ak angelcorpse yok revenge patchli üstünde satanist grupların sembolleri işaretleri olan neye benzediği belli olmayan üstünü aratsan kim bilir neler çıkıcak aşırı çirkin aman allahım yok böyle bir çirkinlik dedirticek tipleri görmek istemiyorum doğal olarak aynı havayıda solumak istemiyorum güzel kardeşim bunun zihniyetle gelişmişlikle gericilikle ne alakası var yeterince açık değil mi ? Ak zaten punkçılar metalciler antifalar onlarında böyle yerlerle böyle mekanlarla işleri olmaz ne biçim metalcisiniz . he aranızda çok iyi çocuklar var çok akıllı zeki oturmasını kalkmasını bilen normal metal rock etkinlikleri oluyordur İllaki ona kimse bişey demez çocuklar eğlensin kendi aralarında ama bu ve bunun gibi gruplar hayır kardeşim burda konser monser yapamazsınız bu sanat etkinliği veya müzik etkinliği falan değil.Aranızda nazikler şikayet etmiş falan yazan olmuş zorlu psm ye valla kim şikayet etti bilmiyorum ama iyi yapmış kardeşim çünkü sen orda nazik zannettiğin birine denk gelirsin yanlışlıkla dışardan hiç belli etmez sana death metalin Black metalin oda yetmez brutal death metalin kralını yaşatırlar benden sana bir abi tavsiyesi güzel kardeşim burası Türkiye. He yada başka bir yere alınmamış olsaydı konsere geldiğinde en basittinden seni kılık kıyafetine bakıp attırabilirlerdi O yüzden iyi olmuş senin için neyse bir dost ricası üzerine yazdım özetle KARDEŞİM ZORLUDA KONSER YAPMAYIN GELMEYİN BURAYA !!

    Emre

    @Erdal Konak, bankacı hassasiyeti! Haha

    Agrypnie

    @Erdal Konak, Aga ciddiysen bu siteyi takip etme amacını ve bu yorumu yazma amacındaki basitliği merak ediyorum doğrusu.Yani buram buram cehalet koktu yorum.Parayla,giyim bakım şatafat her ne boksa işte seni senin tabirinle ‘adam’a çeviren her neyse onu da al yanına sessizce uzaklaş buradan lütfen.Hayır yorum yapmayı bıraktım yani şaşkınlık ve tiksintiyle cümlelerini okuyup bitirmeye çalıştım.Ne desem bilemiyorum ama eğer cümlelerinde zerre ciddiyet varsa bu siteye girmezsin,metal tayfasıyla da bi sıkıntın varsa gider her çomarın yaptığı gibi şikayetini edersin veya en basitinden OY verirsin olur biter.Ha diğer türlü ironi falansa da çok gereksiz ve yersiz olmuş.Arkadaş çevrende yapıyorsan yap da burada bunu yaparak o gereksizliğini bize de lanse edip kendini daha da fazla bozdurma derim.Hadi eyv

    Rust in Peace.

    @Erdal Konak, let the linç begin.

    Berca B.

    @Rust in Peace., linç minç olmaz. PA’nın güzel yanlarından biri böyle tipleri genelde kimsenin sikine sallamaması. Adam yarım saat uğraşmış didinmiş kendi sınırlarını zorlayıp böyle bi mesaj yazabilmiş ama bilmiyo ki çoğu kişi “he amk he” diyip hayatına devam edecek, pek bir etkileşim olmayacak.

    ismail vilehand

    @Berca B., adam bariz trollemiş. Anlamak çok zor olmasa gerek.

    Berca B.

    @ismail vilehand, olay zaten bu kadar bariz olması. Bi insan neden sırf tepki/etkileşim çekmek için yarım saat harcayıp bu kadar boş beleş bişi yazar anlamsız. Komik, zekice veya eğlenceli değil. Burda arada böyle tipler peydah oluyor ama kimsenin salladığı yok haklı olarak.

    ismail vilehand

    @Berca B., aynı metni daha çaktırmadan yazabilirmiş aslında. Angelcorpse, Revenge falan demiş, olmamış hahaha.

    zxcvbnmöç

    @Erdal Konak, inan bana nerede kaç bin liralık kıyafetle ne kadar para harcadığınla ilgilenmiyoruz, Zorlu’daki sahne, ışık, ses imkanları Kadıköy’de Taksim’de olsa oraya gideriz. “Lüx yer” diye adlandırdığın şey de keşke matah bir şey olsa, beş para etmez manasız tüketim manyaklığı pompalayan mekanlarınızla hele hiç ilgilenmiyoruz, konserimizi izleyip çıkacaktık.

    Yusuf

    @Erdal Konak, Herkes Zorlunun ses sistemi çok iyi olduğunu için orayı istiyor. Bunun gösterisle alakası yok bi kere Kadıköy Beşiktaşda iyi ses sistemi yok bunu anlamalisin

    kutup ayısı

    @Erdal Konak, Aynen kanka

    Ahmet Saraçoğlu

    @Erdal Konak, son attığın yorumu cidden bomboş olduğu ve insanlara hakaret edip tatmin olma amacı taşıdığı için yayınlamadım. Düzgün bir şey yazmak istersen yazarsın yayınlarız, aksi takdirde hiç uğraşma. Burası kalitesiz boş yapabileceğin, milletle dalga geçmeye çalışabileceğin, “sizi hiç sallamıyorum ki” deyip ardından 40 satır hakaret döşenebileceğin bir yer değil.

    Black Witchery’yi, Blasphemy’yi falan da biliyormuşsun, sağ ol bilgilendirdiğin için.

  8. kspsml says:

    Yalnız adam haklı gibi geldi bana. Zorlu’nun böyle bir görmemiş zengin havası var katılıyorum.

    Tabi ki tercih meselesi, mesela +∞ zenginlikte birisiyseniz ve halen Türkiyede yaşıyorsanız bilmiyorum ama kafanızı zikim yani dünyada para harcayacak yer mi kalmadı? falan filan…..

    Yusuf

    @kspsml, ses sistemi iyi diye orayı istiyor herkes

  9. deadhouse says:

    Ölene kadar bu sitedeyim.

  10. Onur says:

    AVM’de sanat etkinlikleri itici duruyor, kabul ama Zorlu’nun konser ses kalitesi, havalandırma ve sahne görüş alanı, bir çok mekandan 10 gömlek üstün.
    Mgla’yı Zorlu’da izlemek güzel olurdu ama sağlık olsun. Ben asıl konseri protesto niyetine basmazlar inşallah diye dua etmeye başladım, black metal konseri için dine imana geldim. :)

  11. Yusuf says:

    @Agrypnie, yaptığın yorum dehşet. küfür etmeden Diss atmışsın rapçi CEZA – “mürekkep doldurdum” gibi.

  12. Aura magula says:

    Adam öyle abartmış ki sanki konsere gidenler müzik dinlemeye değil baskın atmaya,kelle avına gidiyorlar amk.Konserdekilerden rahatsız oluyorsan mekana konser vakti gitmezsin olur biter.Birde şu son kısımdaki nazik zannettiğin kişi death metalin kralını yaşatır kısmını her okuduğumda kendimden geçiyorum kahkaha atıyorum

  13. Katliamci58 says:

    Acaba filozof atakan da bu nihilistik konsere gelecek mi?

  14. Horrendous says:

    Tek korkum virüs muhabbetine konserin iptal olması.

    deadhouse

    @Horrendous, Zehirli ok.

    Ahmet Saraçoğlu

    @Horrendous, spor müsabakaları da dâhil hiçbir şey iptal edilmiyor, şu an için hiçbir sıkıntı yok. Ama bu kadar kısıtlı bir kitlenin katılacağı bir etkinlik bile iptal edilecek olsa ligleri falan ertelemeleri lazım İtalya’da olduğu gibi.

    deadhouse

    @Ahmet Saraçoğlu, Şu an virüs görülmediği için sorun yok tabii. Görüldüğü an iptal ederler bence.

    Son of Moonshine

    @Ahmet Saraçoğlu,bazı maçlar ertelendi. Hatta seyircisiz oynanıyor maçlar. https://www.ntvspor.net/futbol/italya-ligi-seyircisiz-basliyor-5e6135cc474561178020a1d1?_ref=infinity

    Ahmet Saraçoğlu

    @Son of Moonshine, biliyorum, aynı şey Fransa’da da oluyor. Ben ligin komple ertelenmesinden, ligleri kapatmalarından bahsetmiştim.

    İlker

    @Ahmet Saraçoğlu, abi this didn’t age well sklngdlkngfdjn

  15. agrypnie says:

    bikaç ölüm olayı gelişirse konser iptal olur demedi demeyin

  16. HaNNibaL says:

    Konserin iptal oma ihttimali gittikçe artıyor, durum bu şekilde ilerleyecekse ileri bir tarihe ertelenmesinden yanayım

  17. Rust in Peace. says:

    %90 iptal olur diye düşünüyorum

  18. Yusuf says:

    Mgla virüs bulaşmaz adamların yüzü gözü kapalılar zaten

    blastrula

    @Yusuf, bu çok komikmiş ya

    Joseph

    @blastrula, eyvallah

  19. Konser ertelendi. Grup Güney Amerika turnesinin son 5 konserini iptal ederek Polonya’ya dönüyor ve tedbir amaçlı karantinaya giriyor. Satın alınan biletle geçerli, diğer detaylar yakında duyurulacak.

    Edit: Satın alınan biletler geçerli değil. İade edilip bu konserin biletlerinin alınması gerekiyor.

  20. Tunahan says:

    Damsız alınmama saçmalığı bu konserde de olacak mı? Mekan seçimi beni endişelendirdi açıkçası.

    ismail vilehand

    @Tunahan, ben çay ocağı açsam oraya bile damsız almam. Birden fazla erkeğin bir arada olmasından daha itici birşey varsa o da ikiden fazla erkeğin bir arada olması.

    deadhouse

    @Tunahan, Ben damsız girmiştim oraya. Benden başka herkes çiftlerden oluşuyordu. Görünüşüm korkutucu geldi o yüzden mi bir şey demediler acaba. Daha önce tipim hakkında o tür kelamlar edenler olmuştu. Halbuki zararsız biri olduğumu düşünmüşümdür hep.

    owlbos

    @deadhouse, Korkutucu bir tipe mi sahipsin? Hiç öyle bir şey düşünmemiştim

    deadhouse

    @owlbos, Hayır. Tam aksine zararsız görünürüm genelde. Saçma gelebilir ama belli belirsiz bazı şeylerden (ne olduklarını sorma) ötürü bazen saf bazen korkulan biri olarak görünüyorum sanırım. Kişiliğim, zihinsel dünyam dış görünüşüme de yansıyor. Mesela olmadık yerde pısırık olmadık yerde dünyanın en cesur insanı da olabiliyorum aman neyse niye anlatıyorum bunları. :)

    Dysplasia

    @Tunahan, Yohebesi.. Konserde de dam meselesi olmasın artık.

  21. Ş. Yıldırım says:

    Neden dorock venue oldu acaba mekan? Uzaktan kalkıp geleceğiz, kaç sene de bekledik, bok gibi bir konser olmaz umarım.

  22. Vertax616 says:

    Potansiyel setlisti aşağıya bırakıyorum, manyak bir gece olacak…

    https://open.spotify.com/playlist/3kEzvU0vK24Af7iN9dfwLq?si=bde0dcb56bdd48e6

  23. Önder says:

    Müthiş bir konser olacak şimdiden hissediyorum yanlız 1 saat hakikaten az. Tam kıvama gelicez konser bitecek bari bis falan yaptırabilsek.

  24. Drochshaol says:

    Dorock Venue’da olmasa hemen alırdım bilet ama emin olamadım o yüzden almadım. Bir de sadece bunun için İstanbul’a geleceğimi vs. düşünürsem bu konser bana baya pahalıya patlar öğrenci olmam da cabası. Pa’da konsere gitmeyi düşünen var mı acaba?

    Ahmet Saraçoğlu

    @Drochshaol, ben.

    Drochshaol

    @Ahmet Saraçoğlu, Mekanın baya kötü olduğunu duydum hem ses kalitesi kötüymüş hem de kapalı mekan olduğu için çok havasız olduğunu söyleyenler var biraz o yüzden tereddütteyim. Bir de İstanbul’da kalacak yer falan ayarlamam lazım. Bir hafta içerisinde karar vermeye çalışacağım.

    Yiğit

    @Drochshaol, ya bro 2022 Türkiye’sinde takıldığın şeylere bak. Her bokumuz kalitesiz. Mekan da havasız olacak tabii, biz buna layığız. Adamlar bütün Avrupa’yı Ulcerate ile geziyor, İstanbul’a Ulcerate ile gelmiyorlar (sahi bunun sebebi nedir bilen var mı?). Niye, çünkü Türko sen buna layık değilsin. En sevdiğim iki grubu aynı anda izlemeyi hak etmiyorum çünkü.

    Zorlu’dan Dorock’a kadar düştü bu konser. Ben de öğrenci bütçesi ile şehir dışından geliyorum. Yapacak bir şey yok, tadını çıkaracağız.

    Drochshaol

    @Yiğit, Ben de bilet almayı düşünüyorum buluşalım orada o zaman bir Pa buluşması düzenleyelim oraya kadar gitmişken. Haklısın aslında Türkiye’de düzgün ses kalitesi iyi bir mekan kalmadı maalesef ancak onu you tube konser videolarını izlerken deneyimleyebiliyoruz :(

    deadhouse

    @Drochshaol, Mgla tuvalette konser verse gidilir, ahırda konser verse gidilir.

    Mgla bu abi. Boru değil.

    Yiğit

    @Drochshaol, ben.

    Drochshaol

    @Yiğit, bu kadar gelen varsa aslında ben de gelmeyi düşünüyorum orada görüşmek isterim ayak üstü bir Pa buluşması yapılabilir bence :)

    Merdomerdo

    @Drochshaol, kısmetse ben de.

  25. Dysplasia says:

    Biletler tükenmiş.

  26. Konsere kimler geliyor?

    İlker

    @Ahmet Saraçoğlu, ben

    Black Thunder

    @Ahmet Saraçoğlu, ben.

    daud

    @Ahmet Saraçoğlu, konser öncesi veya sonrası albüm imzalatma imkanı olur mu? Ona göre plakları getirecem.

    Ahmet Saraçoğlu

    @daud, organizasyonla bir bağlantım yok, o yüzden bir şey diyemem.

    Gucipatat

    @Ahmet Saraçoğlu, ben hehe

    Tuna

    @Ahmet Saraçoğlu, ben

    Dysplasia

    @Ahmet Saraçoğlu, ben.

    Ahmet Saraçoğlu

    Beklenmedik bir vefat durumundan dolayı acilen şehir dışına çıkmam gerekiyor. Konsere gelemeyeceğim, görüşürüz diye konuştuğumuz arkadaşlarla daha sonra bir yerlerde görüşürüz.

    Dysplasia

    @Ahmet Saraçoğlu, Başınız sağolsun.

    çaksu

    @Ahmet Saraçoğlu, Başınız sağolsun abi.

    <3

    deadhouse

    @Ahmet Saraçoğlu, Başın sağ olsun abi.

    Zeitgeist

    @Ahmet Saraçoğlu, Başın sağ olsun abi

  27. Yiğit says:

    Şu konsere bile gidemiyorum. Böyle hayatın ızdırabını sikeyim ben. Zevk alınacak hiçbir sik kalmadı.

    mandrake

    @Yiğit, haklı isyan.

    Yiğit

    @Yiğit, bana bilet satabilecek bir babayiğit arayışım beyhude bir şekilde devam ediyor.

    Black Thunder

    @Yiğit, Twitter’da, bu sabah satan birini gördüm ama sana kalır mı bilemiyorum

    Yiğit

    @Yiğit, geliyorum orospu çocukları

    Yiğit

    @Yiğit, uzun zamandır hiçbir şeye bu kadar sevinmemiştim. Pazar günü Arjantin de kazanırsa açık ara hayatımdaki en güzel hafta sonu olacak.

    Ahmet Saraçoğlu

    @Yiğit, vay süper. Ben 20.00 gibi orada olacağım, görüşmek üzere.

    arple

    @Ahmet Saraçoğlu, Bakalım uzaktan tanıyabilecek miyim abi seni :d

    Boba Fett

    @Yiğit, Daha kötüsü, gidebilecek olup gitsem de keyif alamayacak olmam.

  28. Yiğit says:

    Ben konserden önce 4-5 saat boyunca istiklal-taksim civarında olacağım. Age of excuse tişörtü ile gezen uzun boylu uzun saçlı tipsize selam verebilirsiniz. Yancı arıyorum.

    deadhouse

    @Yiğit, Seni hep kısa boylu düşünmüştüm. Niye bilmiyorum.

    Yiğit

    @Yiğit, nereden bileyim konsere giden her insanın aynı tişörtü giyeceğini ve hepsinin bana benzeyeceğini. Kimse de gelip selam vermedi pu. Sadece bir kız pasifagresif adını andı ama o da beni tanımıyormuş. Hani bu sitenin marka yüzüydüm!?

    Boba Fett

    @Yiğit, Bi gelip selam verseydin Yigiit.

  29. Dysplasia says:

    Adettendir, ses sistemine hemen bi bok atayım. Age of Excuse VI’yı kaldıramadı ahah.

    Yiğit

    @Dysplasia, gitarlar rezonansa uğruyordu. Kulağım sikildi bu yüzden.

    Ayrıca darkside cidden GOAT arkadaşlar. Bu konu benim nezdimde dün gece kapandı.

    Gökay

    @Yiğit, Kesinlikle, özellikle konserin ikinci yarısına doğru iyice arttı o olay. Konser anında dizonant falan diye kendime yedirdim, ama ertesi gün geceye kadar kulağım çınladı. Yine de genel olarak konserden acayip memnun kaldım. Sıcağı sıcağına anlamadım da, ertesi gün “ Dün gece ne yaşadım lan ben” diye acayip keyiflendim. Özellikle şu aniden es verip taş kesildikleri an aklımdan gitmiyor.

    Bu arada arkadaşlar bu gibi etkinlikler öncesi bir posta zaman mekan yazıp önden buluşabiliriz ya, ben de yalnızdım konserde, gerçi benimki zaten biraz plansızdı. Buradan arkadaşlarla oturup birkaç bira içmek isterdim yani

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.