# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
İstanbullu DESECRATE yeni şarkısını yayınladı
28.04.2020

Schizophrenia.

Türkiye’nin köklü metal gruplarından DESECRATE, Türkiye ve dünyada etkili olan Covid-19 salgını kapsamında #EvdeKal hareketine destek adına önceden bulunan arşiv görüntüleri ve ev karantinasında çektikleri görüntüler ile 2018 yılında yayınladıkları “Schizophrenia” isimli şarkıları için klip tadında bir video yayınladı.

DESECRATE’in biyografisi şöyle:

Grup 2005 yılında Oğuz Bulgurlular ve Akcan Ergin tarafından kuruldu. 2006 yılında 4 parçalık Gods Are Crying adlı bir demo yayınlayan grup 2009 yılında aynı isimle bir E.P yayınlamış . 2016 yılında Black Mask, 2017 yılında Schizophrenia ve 2018 yılında War isimli 3 single yayınlayan grup aynı sene Schizophrenia isimli bir de album yayınladı. Konser playlistleri kendi şarkılarından oluşan Desecrate; 2020 yılında da yeni bir album yayınlayacaklarını açıkladı. Son kadro Oktay Demirci (Vokal), Oğuz Bulgurlular (Gitar), Batuhan BULGURLULAR (Gitar), Vahit TANIK (bas) ve Akcan Ergin (Davul)’dan oluşmaktadır.

Gruba ulaşmak için:

Facebook
Instagram
Spotify
Web

  Yorum alanı

“İstanbullu DESECRATE yeni şarkısını yayınladı” yazısına 2 yorum var

  1. cem c. says:

    Yerli grupların en sevdiği sözcük Şizofreni herhalde.

  2. Mert Cangöz says:

    Kemancıda biletli eski güzel konserlerin olduğu zamanlarda piyasaya çok şey katmış gruptur. şimdi baktım da adamlar 2005 de kurulmuşlar. Yeri bende ayrıdır bu sebeple böyle bir çalışma yapmış olmaları gerçekten gurur verici. Parça da sağlam. Tears of gods parçaları yıllardır dinlerim. Başarılar arkadaşlar her zaman ki gibi kıskanç kendi grubuna sahip çıkmayarak çamur atıcak arkadaşlar çıkıcaktır :)))) Bu arada başlık yanlış olmuş parça yeni değil. daha önce çıkan bir albümün içindeki parça oluyor bu. metalle kalın sevgiyle kalın.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.