# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
HELLFEST’in ardından WACKEN 2020 de Koronavirüs salgını nedeniyle iptal edildi
16.04.2020

30 yıldır ilk kez.

WACKEN, Almanya hükûmetinin aldığı ve 31 Ağustos’a kadar büyük kalabalıkların bir arada bulunmasını yasaklayan karar doğrultusunda, 30 yıl sonra ilk kez bir senenin Wacken’sız geçeceğini açıkladı ve bu yılki festivali iptal etti. WACKEN 2021 ve bilet iadesi konusunda daha sonra açıklama yapılacakmış.

Geçtiğimiz hafta da HELLFEST yaptığı açıklamada, Fransız otoritelerinin yakın gelecekte ülkede düzenlenmesi planlanan etkinliklere dair bir karar aldığını ve bu çerçevede pek çok başka organizasyonla birlikte HELLFEST 2020′nin de iptal edildiği açıklamıştı. Festival 18-19-20 Haziran 2021 tarihleri arasında düzenlenecekmiş ve alınan biletler o festival için de geçerliymiş.

HELLFEST yönetimi bu durumdan dolayı büyük bir maddi yükle karşı karşıya kaldıklarını (kiralanan ekipmanlar, sözleşme yapılan pek çok farklı kuruluş, vs), buna rağmen sigorta şirketinin sözleşmedeki bazı maddeleri bahane ederek bu giderleri karşılamayacağını söylediğini, bu yüzden de yasal yollara başvuracaklarını ifade etmişti.

Biletiniz geçerli olsa da bir sebepten seneye festivale gidemeyecekseniz, biletlerinizi iki şekilde iade edebiliyorsunuz:

1. Ticketswap sitesinden biletinizi festivale gitmek isteyecek bir başkasına satabiliyorsunuz; detaylar sitede yazıyor.
2. Direkt iade edip paranızı geri alabiliyorsunuz. Bunun nasıl olacağı konusunda Hellfest yakın zamanda tekrar bir bilgilendirme yapacakmış.

Geçtiğimiz günlerde de Los Angeles Valisi Eric Garcetti, muhtemelen 2021 sonbaharına kadar California bölgesinde konser, spor müsabakası gibi kalabalık etkinliklerin düzenlenmesinin zor olduğunu ifade etmişti.

  Yorum alanı

“HELLFEST’in ardından WACKEN 2020 de Koronavirüs salgını nedeniyle iptal edildi” yazısına 1 yorum var

  1. Firat Tale says:

    son kale Brutal Assault kaldı onun da haberi gelir heralde yakınlarda

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.