# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
DEMOLITION HAMMER’dan yeni albüm ihtimali
01.03.2017

Çeyrek asrın ardından.

1986′da kurulan doksanların başında çıkardığı ilk iki albümü “Tortured Existance” ve “Epidemic of Violence” ile adını duyuran thrash metal grubu DEMOLITION HAMMER, 1994′teki son albümü “Time Bomb”dan 22 yıl sonra, geçtiğimiz sene tekrardan bir araya gelmişti.

Grup şimdilik bir miktar konser vereceğini ve yeni albüm işini de zamana bırakacaklarını söylemişti. Yeni açıklama ise grubun yeni müzik yazarak yaklaşık çeyrek asır sonra yeni bir albümle geri dönebileceği yönünde. DEMOLITION HAMMER’ın 2016 kadrosunda orijinal üyeler Steve Reynolds (vokal, bas) ve James Reilly (gitar) ile, gruba sonradan katılan gitarist Derek Sykes ve yeni davulcu Angel Cotte yer alıyor.

  Yorum alanı

“DEMOLITION HAMMER’dan yeni albüm ihtimali” yazısına 5 yorum var

  1. Efsanenin de efsanesi be bu adamlar. Umarım albüm falan yapmaya kalkmazlar.

    Osman Gümüş

    @Osman Gümüş, hay dilimi. Sizin müziğinizi hakkıyla verenler var zaten, https://youtu.be/6gBOVGxu7gc

  2. Taylan says:

    Vay be. Diyorum sadece

  3. ismail vilehand says:

    bu baya büyük bi olay yalnız.

  4. Vicious Rattlehead says:

    OHAAAAAAAAAA! Thrash metalin en underrated gruplarından biri olabilir. Coroner gibi albüm yapmak için kolları sıvayacaklar mı bilemem ama her şeye rağmen benim için gerçekten thrashin efsane gruplarından biri. Bilen bilir; Coroner da bu şekilde tekrar toplanmış, albüm yapma kararı alınınca bateristleri gruptan ayrılma kararı almıştı.

    Kaliteli bir thrash grubu. Tek hataları, bu işi zamanında yapmadılar. Yoksa adları daha sık zikredilirdi bana kalırsa.

    Coroner ile aynı kaderi paylaşmaları ve tarzları dışında aynı derecede güzel olmaları ise kader inancımın çok zayıf olmasına rağmen kaderin cilvesi diyebileceğim bir durum.

    Umarım sitedeki thrash dinleyicileri bu adamlara bu vesile ile kulak vermiş olurlar. Epidemic of Violence albümleri şahsi tavsiyemdir. Kıpsssss.

    Not: Saçmaladıysam affola. Yazdıklarıma bakınca sanki grubun menajeriymişim gibi yazmışım ama işte bunlar heyecandan ve sabahlamaktan. Bu vesile ile ilk dinlediğim parçaları olan Skull Fracturing Nightmare patlatmış oldum.

    OLEY BEEEEEEEEEE

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.