# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
2.000 ila 5.500 Dolar veren hayranların katıldığı MEGADETH hafta sonu kampının videosu yayınlandı
31.03.2017

Kilise hizmeti de var.

MEGADETH, 2.000 ila 5.500 Dolar ödemeye hazırlanan şanslı hayranlarına bir “eğitim kampı” düzenlemişti 10-12 Mart 2017 tarihlerinde Dave Mustaine’in Fallbrook, California’daki eskiden yaşadığı malikanesinde gerçekleşen kampta, farklı “deneyim paketleri”nin ücretini ödeyen hayranları birçok sürpriz bekliyordu. Aşağıda detayları okunabilecek kampın genel bir özeti niteliğinde bir video yayınlandı.

Kampın içeriğine dair detaylar şöyle:

Mustaine’in içinden bir de ırmak geçen süper evinde buluşacak olan hayranlar, ilk gece grupla tanışacaklar, ardından da birlikte akşam yemeği yiyip şarap tadacaklar. Ertesi gün, yani Cuma sabahı bir sürü klinik gerçekleşecek ve gitar, davul, bas çalımına ve söz yazımına dair eğitimler olacak. Ardından MEGADETH’in çıkardığı biraların üreticisi ve “Dystopia“nın yapımcısı gibi çeşitli kişilerle sohbetler gerçekleşecek ve stüdyoda kayıt safhası izlenecek. Bunun sonrasında isteyenler “Symphony Of Destruction”ın orijinal kaydı üstüne vokal yapıp bu kayıtları evlerine götürebilecekler. Aynı gece topluca yemek yenecek, bira içilecek.

Cumartesi sabahı, 25 yıldır 12 basamaklı bir rehabilitasyon programında bulunan David Ellefson bir meditasyon seansı yapacak ve Pazar sabahı da, aynı zamanda bir papaz olan David Ellefson bir kilise ayini gerçekleştirecek. Sonrasında başka klinikler olacak. Cumartesi akşamı, grup üyeleri ve hayranlar ateş başında marşmelov yiyerek çeşitli öyküler anlatacak, sohbet edecekler.

Pazar akşamı veda etmeden önce de, muhtemelen 200 kişi olması beklenen tüm hayranlar, 200 akustik gitarla birlikte “Symphony of Destruction”ı çalacaklar.

Katılımcıların birinci sınıf çadırlar içinde, Mustaine’in arazisinde yatacağı kampta, yakındaki bir kumarhaneye uğrama ve şarap bağı gezintisi imkânları da olacak.

Mustaine son olarak da şöyle konuşmuş:

“Orası çok romantik bir yer, çünkü kumsalın yakınındaki ağaçlık bir alanda kalıyor olacaksınız. Sanırım o 3 gün içinde pek çok bebeğin tohumları benim bahçemde atılacak.”

“Mustaine Estate Package + Megadeth Boot Camp” adlı paketin içeriği kısaca şöyle:

- Cuma-Pazar arası Fallbrook, California’daki Mustaine Estate’te birinci sınıf çadırlarda konaklama (yatak, nevresim, yün battaniye, yastık, mobilyalar, halı, masa ve pille çalışan lamba)
- Özel hoş geldin hediyesi
- Günlük kahvaltı, öğle ve akşam yemeği
- Özel duşlara ve VIP tuvaletlere erişim
- İstediğiniz kliniklere katılma imkânı
- MEGADETH’in akustik performansı
- MEGADETH ile ateş başı öykülerini istediğiniz yerden dinleme imkânı
- Dave Mustaine ile şarap tadımına gitme konusunda öncelik
- Hafta sonu boyunca bahçelere ve rock n’ roll kütüphanesine erişim
- Unutulmaz anlarınızı yerinde görüntülemek için fotoğrafçılar
- Megadeth Boot Camp hatıra plaketi

  Yorum alanı

“2.000 ila 5.500 Dolar veren hayranların katıldığı MEGADETH hafta sonu kampının videosu yayınlandı” yazısına 20 yorum var

  1. ya ahahahahah

    Haberi yazarken sakin sakin yazdım, biter bitmez daha fazla dayanamadım. Of her şeyiyle çok garip; biraz utanç verici biraz tedirgin edici, ne hissetmem gerektiğini bilemedim.

    Özellikle meditasyon, kilise ve ateş başı öykülerine tanık olsam bir daha asla Megadeth dinleyemem sanırım.

  2. Küçük Zenci says:

    “Orası çok romantik bir yer, çünkü kumsalın yakınındaki ağaçlık bir alanda kalıyor olacaksınız. Sanırım o 3 gün içinde pek çok bebeğin tohumları benim bahçemde atılacak.”

    Kahkaha attım. Cidden bunu demiş mi amk sjkadlasdk

  3. hysteresis says:

    Hahahahah haberin altına cuk oturan en az on tane 9gag meme’i döşenir

  4. Nox says:

    Metal müziği bu hareketler bitirdi.

    Poserlık diz boyu.

  5. AbuziddinKarametalcioğlu says:

    Dave yüzünden Megadeth’den ciddi anlamda soğumuş durumdayım. Kutsal suda boğulası, kıçına itina ile kilise çanı sokulası, yeni ahitle ağzı burnu kanayana kadar hunharca dövülesi bir zat haline gelmiş durumda.
    Metalcinin yobazı cidden çekilmiyor.
    Gülünç kibri, aşırı düşük seviyesi, aşağılık ifadeleri ve tavırlarıyla kendinden, grubundan ve yaptığı işlerden daha ne derece soğutabilir bekleyip görücez.

    Artık şu soytarıya karşı ne bir saygım kalmış durumda, ne de bir tahammülüm.

  6. WoodenJesus says:

    Lars Ulrich’ten bile betersin be Dave. Daha nasıl hakaret edeyim sana.

  7. KalmahFanboy says:

    cringeeee

  8. deadhouse says:

    O bebekler siksen Megadeth dinlemez

  9. hasankale says:

    Arkadaş metal ne ara bu kadar burjuvalaştı ve ticarileşti anlamıyorum. Robb Flynn’in sabah akşam tişört satma çabalarından sonra bir de bunu görmek yuh dedirtti. Ulan Megadeth yok marka biraymış yok kampmış gibi antin kuntin işler yerine tamamen yeni materyal üzerine yoğunlaşsa harika albümler çıkarır. Hayır yapacaksanız bari Metallica gibi yapın. Onların da Orionfest’i tutmadı,zarar etti falan ama en azından pakette daha mantıklı etkinlikler vardı. Yukarıda yazıldığına benzer bir şekilde ben de Dave’in marşmelov hüplettiğini görsem Megadeth dinlemeyi bırakırım.

  10. LordVader says:

    Çok utanç verici. Bu tip hareketler niçin bu tarz mainstream grupların yaptıkları müziklerin eskisi kadar samimi olmadığını da yansıtıyor.

  11. Vicious Rattlehead says:

    Wtf!!!!!!!11111!!!!

    Ben ki bir Megadeth hayranı olarak bunu dedim tepki olarak. 5500 dolarım olsa, bunun için harcamazdım açıkçası.

  12. Gökay says:

    Kamp ücretsiz yapılacak ve sayılı kişi çekiliş ile seçilecek olsa tepkiler ne olurdu acaba merak ediyorum :)

  13. sacrifist says:

    Megadeth sells…,but who’s buying?

    atilla

    @sacrifist, hahaha işte bu :D

  14. dice says:

    düz hesap 1milyon dolarcık için yapılan şeylere bak :)

  15. burak35 says:

    niye ben onlara 5.500 dolar veriyom amk :D onlar bana o paranın yarısını versinler ; yemin ediyom hepsi cennetlik olur :D niye ? çünkü o parayla kendime alienware alıcam :D duy sesimi dave reyiz :) seni zamanında baya bi savundum egolusun kaprislisin falan ama seviyoz yani yanlş olmasn ayıks :D öptüm by :D

  16. Oğul says:

    5500 dolar vereyim, hayatımın bir daha hiçbir yerinde Megadeth ismini ve Megadeth ismine dair herhangi bir şeyi duymayayım.

  17. Ş. Yıldırım says:

    Megadeth’in festival afişlerinde niçin alt sıralara düştüğünü böyle işler kanıtlıyor bir parça. Son albümü beğenip beğenmemek arasında habire gidip gelirken beni zorladıkça zorluyor Mustaine. Çoğu kişiyi zorladığı ve çoğu kişiyi de çoktan vazgeçirdiği gibi. Böyle eski toprak gruplar hakkında beğendim beğenmedim kafası yaşamayayım öyle kafama göre dinleyeyim geçsin dedikçe tuhaf manzaralarla karşılaşmak iyice garip gelmeye başladı artık.

  18. UnicornKnight says:

    Mustaine bey, n’apıyorsunuz?! yaşlandıkça cıvıdı, cıvıdıkça manyadı. iyice soytarıya bağlamadan ölse de efsane olsa keşke…

  19. umut says:

    Zehir gibi işmiş lan bu.

    Yakında Mustaine’in samuray kılıcıyla ferrari pasta kesme haberi de gelir.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.