# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
GNAW THEIR TONGUES yeni albümünü sundu
08.12.2016

Hymns For The Broken, Swollen And Silent.

Mories’ten oluşan ve son 10 yılda peynir ekmek gibi EP ve albüm çıkaran Hollandalı tek kişilik deneysel black metal grubu GNAW THEIR TONGUES yeni albümü “Hymns For The Broken, Swollen And Silent“ı 9 Aralık’ta çıkarıyor. İşte albüm.

01. Hold High The Banners Of Truth Among The Swollen Dead
02. The Speared Promises
03. Frail As The Stalking Lions
04. Your Kingdom Shrouded In Blood
05. Silent Burned Atrocities
06. Hymn For The Broken, Swollen And Silent
07. I Have Clad The Pillar In The Flayed Skins
08. Our Mouths Ridden With Worms

Teaser da yayınlandı.

GNAW THEIR TONGUES son albümü “Abyss Of Longing Throats”u geçtiğimiz sene piyasaya sürmüştü.

  Yorum alanı

“GNAW THEIR TONGUES yeni albümünü sundu” yazısına 5 yorum var

  1. crowkiller says:

    bu projeyle 10 larca albümü ep si split i var, o kadar çok şey üretiyor ki insan oturup birine yoğunlaşamıyor, o yüzden hangi albümünü sevdiğimi bilmiyorum,keşke çok üretmek yerine bir noktaya yoğunlaşsa,diğer yan projelerini saymıyorum bile, bunların arasında en iyisi aderlating’tir adam gibi dinleyebildiklerimden

    bir de bu adamı deathspell omeganın asıl adamı mikko aspa ya benzetiyorum ikiside şişko ikisi de sado mazo işlerle uğraşıyor(mikko bunu müziğine yansıtmıyor pek ama olsun)

    TAAKE

    @crowkiller, stabat mater=mikko aspa=sado mazo

    https://www.youtube.com/watch?v=dsM0iyOn-8A

    crowkiller

    @TAAKE, iyiymiş sağol

    77QX

    @crowkiller, Mories’in yaptığı bütün işleri incelemiş fakat hiçbirini Cloak of Altering kadar iyi bulamamış biri olarak bahsi geçen Stabat Mater grubunun o parçasına baktım da yatak odası FDM olmuş resmen. Yani vokal hiçbir şekilde müziğin doomik ritmi ile uyuşmaması mı desem arka plana çok bariz şekilde yamanmış yüksek ihtimalle Snuff filminin tekinden kolajlanmış işkence kısmı mı desem bu mudur yani Funeral Doom Metal? Resmen Arabesk Doom Metal. FDM ‘i az incelemiş biri değilim ve bu arabesk durumu ne yazık ki bu alttürü yapan grupların(gerçi %99 zaten tek kişi olurlar da) %90′nın da var. Yani sado mazo iş yapmak bu kadar basit olamaz. Gidip Hard Noise dinleyin en azından daha yaratıcılar. Şimdiye kadar dinlediğim en yaratıcı FDM Ahab olmuştur zaten gerek lirik temaları gerek grubun “gerçekten grup” oluşu yani 4 kişiden oluşması ile oldukça farklı bir grup bu alttür için. Ama bu alttür ne olursa olsun fazla dayanamıyor dinleyicisi zamanla %70 kopuyor. Özellikle Below The Sun’a da ölmeden bakın demedi demeyin. Metallium BtS’nı “Progresif Doom Metal” olarak sanki Ahab farklı q neyse Progresif’i her halükarda kabul ederim bu iki grup için sıkıntı orada değil de neyse işte . Bu kadar FDM’den konuşupta türün yaratıcısı Finlandiya’lı Thergothon’u anmamak bize yakışmaz hala diskografimdedir FDM’de ki clean vokaller ile herkesi ipe çekmiştir şimdinin sadece brutal vokalcilerine ders niteliğinde…

  2. 77QX says:

    Önceden de dediğim gibi GTT’yi dinlemiyorum üstadın ama şu teaser ne aq öyle ne. Ulan bu Mories yaratıcılığı o kadar muazzam ki müziğe aktarımı da keza. Ya sikmiş atmış ya 3 dakika bu nedir hele görsel düzenler yani böyle tek nefeslik bambaşka bir tad veriyor resmen. GTT’i beğenmememin en büyük nedenleri arasında Mories’in noise’i özellikle yoğun kullanması ama hani adam raw/hard noise kullanıyor dayanamıyorum resmen hai noisy bm yapsa tamam mesela oha aq ya yazarken Through Flesh’i açmıştım da diyeceklerimi diyemedim resmen o ha guttural vokal bile verdi lan nasıl bir yaratıcılık bu adamda ki avangard duyumsama beni mahvediyor ya. İşin kötü yanı hayvan gibi discographysi var girmeye götüm de yemiyor aq bu nedir be saygı duruşunda durur insan oha. Ama işte her albümü böyle sikertmiyor çünkü ambient,noise giriyor mesela parçanın sonunu gitmiş yine noise attırmış ulan o kısım 5 -10 saniye olsa bile nefret ediyorum ya kulak sikiyorlar resmen ne gerek var yapma aq yapma birde bunu kulakla dinlediğini düşün…bilemedim aq.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.