# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
ENSLAVED klavyecisi/vokalisti gruptan ayrıldı
19.12.2016

O güzelim vokalleri kim yapacak…

Clean vokalleriyle ENSLAVED’e can veren isimlerden Herbrand Larsen gruptan ayrıldığını duyurdu.

Ayrılığın artık kendisini %100 verememesinden, sadece %99 verebilmesinden kaynaklandığını belirten Larsen; grupla arasında en ufak bir olumsuzluk olmadığını ve hem kendisi hem de grup için en iyisinin bu olduğuna inandığını söylemiş.

Bu zor bir karardı. ENSLAVED’i çok seviyorum ve hep seveceğim. Bu ayrılığa dair hiçbir drama veya öfke yok. Bunun herkes için en iyi seçenek olduğunun hepimiz farkındayız. ENSLAVED gibi bir grupta yer almak için sahip olmanız gereken %100 adanmışlığa artık sahip değilim; sadece %99′una sahibim ve bu da yeterli değil. Açıklaması zor ama bu iş böyle.

Larsen, “Stüdyoda daha fazla zaman geçirmek istiyorum. Kayıt, prodüksiyon, miks. Şu anda yapmak istediğim şeyler bunlar” diyerek de bundan sonra sapacağı yolu ifade etmiş.

  Yorum alanı

“ENSLAVED klavyecisi/vokalisti gruptan ayrıldı” yazısına 9 yorum var

  1. dice says:

    enslaved’in en sevdiğim yönüydü.

  2. Melkor says:

    tüüü lanet olsun.

  3. deadhouse says:

    Ne! Şaka mı bu?

    deadhouse

    @deadhouse, Ulan 1 değil 2 değil o kadar şarkıda şarkıyı zirveye çıkartan vokaller olmayacak mı artık? Ne kadar kötü bir haber bu ya. İnamıyorum resmen. Korkunç kötü. Kabullenemiyorum ya :((

    deadhouse

    @deadhouse, https://www.youtube.com/watch?v=XhbqvYzvxhY

    Bu haber açık ara 2016′da aldığım en kötü haber. Yok böyle bir hayal kırıklığı. Aşırı seviyordum Larsen’in vokallerini. Öyle böyle değil. Çok çok sevdiğim bir grubun çok sevdiğim bir vokalisti ayrılıyor. Amk böyle işin.

  4. so pure, so cold says:

    sabahtan beri building with fire’ın nakaratı mırıldanıp duruyordum. olmadı…

  5. Rashid says:

    Enslaved’i Enslaved yapan bir kaç faktörden biriydi Larsen’in vokalleri. Bakalım bu ayrılık grubun yaptığı müzikte değişimlere yol açacak mı. Yani o clean vokaller için ya iyi bir sesi olan biri gelecek ya da bundan sonra tam unclean vokaller üzerine kurulu bir müzik yapacaklar. Hem merakla hem de endişeyle yeni haberlerini bekliyorum.

  6. Melkor says:

    enslaved adına ne büyük bi kayıp amk. yerine clean vokal yapacak birini bulmazlar umarım. larsen yoksa düz brutal devam etsinler bari. başkasının cleanı ne kadar iyi olursa olsun ağır tırmalar.

    deadhouse

    @Melkor, Ben de öyle düşünmüştüm. Yerine kim gelirse gelsin Larsen gibi olamaz. O müziğe en uygun vokal oydu. Düz brutalle devam etmeleri en iyisi. Ama sanırım başka birini bulacaklar, içimden öyle geçiyor. Başka birini bulurlarsa Larsen performansına ve hissine yakın dahi olsa süper olur, ama sanmıyorum.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.