# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
METALLICA’dan “Master of Puppets” kitabı
11.12.2015

Back to the Front.

METALLICA, Matt Taylor adlı yazarla birlikte “Master of Puppets” albümüne dair her şeyin paylaşılacağı “Back to the Front” adlı bir kitap üzerinde çalıştıklarını ve kitabın 2016 sonbaharında piyasada olacağını açıkladı.

Taylor’ın Jaws filmini gözler önüne serdiği “Jaws: Memories From Martha’s Vineyard” adlı kitabını okuduklarını ve anlatımdan çok etkilendiklerini belirten James Hetfield, “Master of Puppets” için kendilerine teklif getiren Taylor’la çalışmaya karar verdiklerini ifade etmiş. “Back to the Front” adlı kitapta, albümün yazım ve kayıt sürecine dair her şey, turne süreci, o dönemde grubun etrafındaki herkes kendine yer bulacakmış.

  Yorum alanı

“METALLICA’dan “Master of Puppets” kitabı” yazısına 5 yorum var

  1. deli_kassaP says:

    Daha geçenlerde James ”Sinema bizim işimiz değil” demişti. Şimdi de edebiyata mı girişmişler. Artık nereden para kazanacaklarını şaşırmaya başladılar. Yaptınız olmuyor artık arkadaş uğraşmayın. Bir Kreator vs olamıyorsunuz.

    NeWWorld

    @deli_kassaP, sinema yaparsın tabiki yapılmalı bu tarz efsane grupların fakat Yanlış politika izlemişlerdi hollywood filmleriyle kapışırsa husran olur, daha festival tarzı daha özen göstererek yapılmalıydı. Kitap işi güzel ve Kreator’le karşılaştırmanda ? :) ameen boşver. adamlar para derdinde money maniy mani

  2. frnl says:

    İlk değil. Daha evvel “33 1/3″ serisi vardı, bilenler bilir. Bu seide Portishead’den Slayer’a bir sürü meşhur gruba şöhret getiren albümler ve dönemler yakın planda ve tanıklıklarla inceleniyordu. Slayer’ın Reign in Blood’ı için yapılan çalışmanın linki: http://www.amazon.com/Slayers-Reign-Blood-D-X-Ferris/dp/0826429092

    Alttaki tavsiye kısmında nicelerini bulabilirsiniz. Şanslıysanız fanboylar pdf’lerini de korsan mecralara salıyor.

  3. onur says:

    Kimi parçaların arkasındaki hikayelere dair çıkarımlar yapmak konusunda bu tip çalışmalar yardımcı oluyor, parçaları dinlerken daha fazla keyif alınabiliyor (Kimi zaman tam tersi de olabiliyor.). Muhtemelen Türkçe’ye çevrilmeyecektir.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.