# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
MELECHESH frontman’i Ashmedi saldırı suçundan tutuklandı
20.12.2015

“Siz asıl öbür adamı görün.”

Son albümü “Enki“yi bu sene içinde çıkaran MELECHESH’te, frontman Ashmedi, yakın zamanda karıştığı bir bar kavgası neticesinde, saldırı suçuyla tutuklandı. Ev hapsinde tutulan Ashmedi’nin, buna rağmen 3 gün önceki Kudüs konserine çıkmasına izin verildi.

Konser için Kudüs’e gelen diğer MELECHESH üyeleriyle prova yapmasına da izin verilen Ashmedi, konuyla ilgili şunları söylemiş:

Kudüs’te tatilde olduğum sırada bir bar kavgasında birini dövdüğüm için tutuklandım. 3 gün hapis yatıp, 3000 Dolar ödedikten sonra beni ev hapsine aldılar. 7 haftadır bu şekilde evdeydim ve duruşma tarihi belli olana kadar da böyle evde kalacağım. Ardından hakim ne olacağına karar verecek.

Bir arkadaşımın barında güzel bir gece geçiriyordum. Arka arkaya sözlü tacizlerin ve sözlü ölüm tehditlerinin ardından, bence nefsi müdafaa olacak şekilde karşılık verdim ve gerekeni yaptım. Normalde ben kavgaları ayıran ve onlara içki alıp sakinleştiren kişiyimdir, ancak bu sefer olay çığırından çıktı. Saçma bir bar kavgasıydı, ki hiç benim tarzım değildir. Ne yazık ki saçma yerlere geldi ve tatilim zehir oldu.

Geçmiş olsun diyoruz.

Hem Ashmedi’ye, hem de 7 hafta ceza ve hapisten söz ettiğimize göre baya bir hasar görmüş olan diğer elemana.

  Yorum alanı

“MELECHESH frontman’i Ashmedi saldırı suçundan tutuklandı” yazısına 1 yorum var

  1. OnurOnur says:

    Lan amk.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.