# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
LAMB OF GOD vokalisti Randy Blythe İrlanda konseri öncesinde saldırıya uğradı
10.11.2015

Geçmiş olsun.

Daha önce bir süre hapis yatan ve pipisine kahve döken LAMB OF GOD vokalisti Randy Blythe, bir kez daha sıkıntılı anlar yaşamış. Grubun İrlanda konseri öncesinde fotoğraf çekmek için otelinden çıkan Blythe, bir anda birkaç kişinin saldırısına uğramış. Blythe, olayı Instagram hesabından şöyle anlattı:

“Bazen sevdiğiniz şeyi yapmanın bir bedeli oluyor. Dublin’deki Samuel Beckett Köprüsü’nün fotoğrafını çekmek için otelimden çıkıp biraz yürüdüm. Fotoğrafı çektikten hemen sonra birden etrafımda 16-18 yaşlarında, kapüşonlu ve eşofmanlı 5-6 gencin toplandığını gördüm. “Hassiktir, bir şeyler olacak” diye düşündüm. Bulunduğum yer dar olduğundan, hemen sokağa doğru hareketlendim (kapana kısılmak için uygun bir yer değildi) ve hepsini aynı anda görüş alanımda tutmaya çalıştım. Çocuklardan biri soluma doğru yanaştı ve o anda BAM! Birisi sert bir cisimle (muhtemelen sopaydı) arkamdan kafama vurdu. Birkaç saniyeliğine yıldızlar uçuştu ve hemen ardından korna sesleri duydum. Bir taksici çocukların üzerine sürerek onları kaçırttı. Ben de bir tarafta kendime gelmeye çalışıyordum, çünkü koduğumun bebesi kafama baya sert vurdu. Dünyadaki tüm korkaklar ve zavallılar gibi, bunlar da bana kalabalık şekilde ve arkadan saldırdılar. Bu ufak pisliklerden birini yere sermeyi isterdim ama ben gücümü toplamaya çalışırken taksici onları kaçırdı (her kimsen, teşekkürler). Şu anda gözlüklerim yok (ama lenslerim var), BLACK FLAG logolu yeni Surf City şapkam da gitti (ama başka bir şapkam daha var), yeni elektronik sigaram da gitti (ama yenileri var) ve dirseğim açıldı ve biraz da başım ağrıyor (ama çok daha kötüsü olabilirdi, bıçaklanabilirdim). Yine de minnettarım, İYİYİM. Dünyanın en saçma sapan mahallelerinde bulundum ve zarar görmeden atlattım, ancak dün gece dikkatim dağıldı ve sokakta nasıl davranılması gerektiği konusundaki bilgilerimi birkaç dakikalığına da olsa unuttum. Bu çok, ÇOK aptalcaydı ve bedelini ödedim. Buradaki ders şu: DİKKATLİ OLUN dostlarım. Ve Dublin, seni hâlâ seviyorum, buraya gelmekten KORKMUYORUM, burası çok hoş bir şehir. AMA… Lütfen haylaz çocuklarınıza sahip çıkın, çünkü bir dahaki sefere sopayı kafası benimki kadar kalın olmayan birinin kafasına vurabilirler ve birini öldürebilirler. Bu çocuklar beni soymaya çalışmadı, sadece birisinin, herhangi birisinin canını yakmak istediler. Kişisel bir şey değildi. Bu yüzden bu çocuklar adına çok ÜZGÜNÜM. Evet Dublin, bu geceki konser biraz sıkıntılı olduysa kusura bakmayın, elimden geleni yaptım…”

  Yorum alanı

“LAMB OF GOD vokalisti Randy Blythe İrlanda konseri öncesinde saldırıya uğradı” yazısına 6 yorum var

  1. Dysplasia says:

    Adam doom metale saracak bu gidişle.

  2. atilla says:

    bu veletler umarım bulunur ve gereken cezaları alırlar. aileler ve devlet uyumasın ya.

  3. ihsanoird says:

    Pollyanna Sedat taklidi mi yapmış kdfgkddkfg

    “Şu anda gözlüklerim yok (ama lenslerim var), BLACK FLAG logolu yeni Surf City şapkam da gitti (ama başka bir şapkam daha var), yeni elektronik sigaram da gitti (ama yenileri var) ve dirseğim açıldı ve biraz da başım ağrıyor (ama çok daha kötüsü olabilirdi, bıçaklanabilirdim)”

  4. ass itch says:

    cenabet’in tanımı.

  5. Oblomov says:

    Ne çekti be, çilekeş bu çocuk. (:

  6. psylocke says:

    randy artık çemkirmesi sınırsız sevgiliye dondu.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.