# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
LAMB OF GOD vokalisti penisine sıcak kahve döktü
19.06.2014

As the Penises Burn.

İşte haber gibi haber.

Ocak ayından bu yana faaliyetlerine bir süre ara veren LAMB OF GOD’ın başı genelde dertten kurtulmayan vokalisti Randy Blythe, Instagram hesabından paylaştığı bir EYEHATEGOD fotoğrafının altına şu yorumu yazdı:

“Öncelikle anlatacağım şeyin bu fotoğrafla hiçbir alakası yok, ancak bir fotoğraf koymam gerekiyordu, ben de EYEHATEGOD’ın bu fotoğrafını koydum, yeni albümleri “Take As Needed For Pain” yakın zamanda çıktı.

Güneş batıyordu ve harika bir akşamdı, sörften dönüyordum, altımda mayom vardı ve markete doğru kamyonetimle yol alıyordum. Arabada yumuşak bir piyano müziği çalıyordu. Bir yerden sağa döndüğüm sırada, o yapılmaması gereken şeyi yaptım ve içmekte olduğum kaynar haldeki çok sıcak kahveyi, sadece mayo tarafından kapatılan bacaklarımın arasına koydum. Şarkıya eşlik ederek dönüşümü yaparken bir anda kasıklarımda akıl almaz bir acı hissettim. Kahvenin kapağı açılmıştı ve kafeinli bu sıvı haldeki ATEŞ… Eee… Tüm penisimin üstüne dökülmüştü. Bir an kamyonetin kontrolünü kaybettim, karşı şeride geçtim, karşıdan gelen bir başka kamyoneti sıyırıp hemen sağa çekip durdum. Acıdan adeta kusacak gibiydim ve sonra kendime gelip hemen evimin yolunu tuttum. Yapmam gerekeni biliyordum. Onu buza sokacaktım.

Genelde penisimle muhabbet etmem, bir lakabı falan da yoktur, ancak her an yanımda olan bu sadık dostuma cesaretlendirici bir şeyler söylemem gereken bir zaman varsa, işte o zaman bu zamandı. Arabayla eve doğru ilerlerken ağzımdan çıkanlar şunlardı: AMAN TANRIM, AHBAP… AMAN TANRIM, O KADAR ACIYOR Kİ… DAYAN DOSTUM, DAYAN, AMAN TANRIM. BAŞARACAĞIZ, ÜMİTSİZLİĞE KAPILMA, TANRIM, DAYAN DOSTUM…

Eve varınca bir süre buzlu suda bekledi. İyileşecek, inanıyorum.

İsteyen gülebilir, anlattığım herkes güldü. Karım dâhil.”

Blythe bugün de aşağıdaki açıklamayı yaptı:

“Böyle bir şey yazacağımı hiç ummazdım ama, penisimin durumuna dair biraz bilgi vereyim. %100 İYİLEŞMİŞ DURUMDA VE TÜM İŞLEVLERİNİ YERİNE GETİRİYOR.

“Metal “basınının”, metal dünyasında meydana gelen bu herkesçe bilinmesi gereken çok önemli olayı duyması, sanırım bir hafta falan sürdü. Ben bunu sadece insanlar gülsün diye yazmıştım, ancak her şeyden bir haber değeri çıkarılabiliyor herhalde. Sadece penisime kahve döktüm, eminim her gün birilerinin başına geliyordur. Şimdi insanlar bana “Nasıl oldun?”, “İyi misin?”, “Kaptan için çok üzgünüm dostum” gibi mesajlar atıyorlar.

Her ne kadar penisimin mutluluğuna dair bu bir anda ortaya çıkan ilgi ve alaka beni mesut etse de (gözlerimi yaşartıyor, cidden), olay sadece bir kahve dökülmesi; birinin bir baltayla onu kesmeye çalışmışlığı, veya penisimin bir anda kalkülüs çözme becerisi edinmişliği falan yok… Bak bu olsaydı haber değeri olurdu işte.

Her neyse, konu penisler olunca, hayattaki diğer her şey gibi; bizi öldürmeyen bizi güçlendirir.”

  Yorum alanı

“LAMB OF GOD vokalisti penisine sıcak kahve döktü” yazısına 17 yorum var

  1. Pipisiyle Eyehategod virali yapmış resmen.

  2. ali ihsan balı says:

    Alt başlığa saatlerce gülebilirim ya ahahahahahahahaha

  3. Cattle Bilmemne says:

    Bana da olmuştu bu, alışıp kendini rahat bırakınca müthiş bir şey.

  4. ÖNCÜL says:

    Randy tek başına sitcom yazmış, alt başlık da kombo olmuş.

  5. cemal okko says:

    ne güzel işte o sıcağın etkisi ile deri büzüşüp daha tırtıklı hale gelerek doğal prezervatif etkisi yaratmıştır büyük ihtimalle…

    Ahmet Saraçoğlu

    @cemal okko, sıcakla soğuk karıştı sanırım.

  6. zlayeric says:

    Yeni duydum Lamb of god ara mı vermiş bir süreliğine müziğe.Metal Archives te de on hold gözüküyodu.

  7. zlayeric says:

    Haberi duyunca grup aklıma geldi dedim bir bakıyım ne yapıyorlar son zamanlarda.Metal Archives te grup on hold gözüküyo.Sonra baktım cidden bir süreliğine ara mı ne vermişler galiba müziğe yeni haberim oldu.

  8. Onur Sancu says:

    Gülemedim lan, üzüldüm ben :/

    Cattle Bilmemne

    @Onur Sancu, Şaka maka gülmeyeyim diyorum da öyle bir anlatmış ki Randy sabahtan beridir ne zaman aklıma gelse basıyorum kahkahayı, kendimi en iğrencinden bir ergen gibi hissediyorum. :/

    Onur Sancu

    @Cattle Bilmemne, ahah evet, üslup başarılı. Fakat acısını içimde hissediyorum aklıma geldikçe sdfsdgs. Düşmanımın başına vermesin…

    Cattle Bilmemne

    @Onur Sancu, Hadi bir tane de benden gelsin. Ashes of the Penis…

  9. ismail vilehand says:

    çok acılı bir durum ancak kahve içerken araba kullanma be adam. denyo musun? 10 dakka geç git gideceğin yere kahveni sabit iç. onun harici Eyehategod albümü baya nefis bişey.

  10. Böylesi haberlerde Google+’a ayrı bir üzülüyorum.

  11. cazorp says:

    otta çekmişler komserim.

  12. sefagn says:

    içim cız etti lan

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.