# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
PROTEST THE HERO’dan sıradışı müzik dağıtım projesi
18.10.2015

Pacific Myth.

Kanada’nın girişken ve yenilikçi çocukları PROTEST THE HERO, farklı bir müzik dağıtım sistemi projesi başlatıyor. “Pacific Myth” adlı projede, grubun 6 ay boyunca her ayın 15′inde yayınlayacağı birer şarkıya, sadece 12 Dolar vererek ulaşmak mümkün olacak.

Grup, ilk şarkı “Ragged Tooth” ile şuradan başladı.

 

Grup bu sistemin önemini şöyle açıklamış:

Bugüne dek her albüm çıkarışımızda, uzun zaman önce yazılıp kaydedilen ve bekleyen şarkılarımızı duydunuz. Bu konuda ne yapabiliriz diye düşündük ve “Pacific Myth” fikrini oluşturduk. Bu sayede şu anda sevdiğimiz, şu anda yazdığımız müziği, şu anda duyacaksınız. Her ayın 15′inde, taze taze yazılmış yepyeni bir PROTEST THE HERO şarkısını, enstrümantal versiyonu, pek çok başka ek materyal, her şarkıya özel farklı görsel tasarım ile birlikte indirebileceksiniz.

Projeye abone olmak, aklınızdaki soruların cevaplarını bulmak ve PROTEST THE HERO’ya bu cesur girişimlerinde destek olmak için sizi şuraya alalım.

  Yorum alanı

“PROTEST THE HERO’dan sıradışı müzik dağıtım projesi” yazısına 7 yorum var

  1. Rashid says:

    Bir şarkıya 12 dolar? Biraz fazla mı olmuş yoksa bana mı öyle geliyor.

    Ahmet Saraçoğlu

    @Rashid, 12 dolara 6 şarkı + 6 şarkının enstrümantal versiyonları + belgesel + görseller.

  2. şeyh hulud says:

    Aslında grubun söylediği tarzda şarkı üreten gruplar için iyi bir alternatif, dergi üyeliği gibi düşün. 1 yıllık üye olacaksın mesela, her ay 1-2 şarkı. Belki biraz daha çerezlik bir format gibi ama stüdyoya girip albüm yapma işinin stresi yok. Kendi dedikleri gibi daha anlık, şarkıyı hemen paylaşma imkanı var. Önceden yazdığın bir şarkının sonrasında albümün geneline hiç uymayıp dışarıda kalması gibi olaylar yok. Hoş yani, bence olabilir.

  3. saw you drown says:

    Ne saçmasapan bir grup bu ya. Sürekli para istiyor.

  4. owlbos says:

    Fikir ve düşünce çok hoşuma gitti. Her grup buna benzer şeyler yapmalı. 6 ay – 6 şarkı flan biraz fazla olur sanki ama en azından ”taze” şeyler duyurmak istemek güzel bir düşünce.

  5. Southern Trendkiller says:

    Beğenmezsek paramızı geri alabiliyor muyuz peki :D Volition’da clarity dışında beğendiğim şarkı yoktu.

    Southern Trendkiller

    @Southern Trendkiller, Albümü ilk dinleyişimde kafam nerdeydi hiç bilmiyorum, ikinci dinleyişimde farkettim ki güzel parçalar varmış bayağı.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.