# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
Randy Blythe, LAMB OF GOD’ın zamanla sert müziği bırakabileceğini söyledi
09.09.2015

Metal metal nereye kadar.

Yeni albümü “VII: Sturm und Drang“ı kısa süre önce çıkaran LAMB OF GOD’da vokalisti Randy Blythe, yakın zamanda verdiği bir röportajda, LAMB OF GOD’ın belli bir zaman sonra sert müzik yapmayı bırakabileceğini belirtmiş. 44 yaşındaki vokalist, LAMB OF GOD’ın THE ROLLING STONES gibi bir müzik yapmadığını ve 60 yaşına geldiğinde şu anki gibi bir müzik yapmasının imkânsız olduğunu söylemiş.

Belli bir yaştan sonra bu denli yüksek performans gerektiren bir müziği icra edemeyeceklerini belirten Blythe, belli bir zaman sonra sert müziği bırakıp daha yumuşak şeyler yapsalar bile, bunun dağılmalarını gerektirmeyeceğini ve şu anki kadroyla şu anki isimleriyle bu tarz müzik yapmaya devam edebileceklerini ifade etmiş.

  Yorum alanı

“Randy Blythe, LAMB OF GOD’ın zamanla sert müziği bırakabileceğini söyledi” yazısına 2 yorum var

  1. Ekstrem metalin geleceği ile ilgili ilk mantıklı sözler LoG’dan geldi. Diğer grupların daha önce bu konuda açıklamaları var mıdır bilmiyorum, bilen beni de bilgilendirsin :)

  2. GoreMageddon says:

    Randynin sözleri kısmen gerçekçi ve mantıklı ama ekstrem seven biri olarak benim için ve birçok dinleyici önemli olan işin içindeki ruh ve tutku. Yüksek efor ve enerji, ekstrem müziğin bir parçası olsa da herşeyi değil, kabul edelim. Bence randy, gelecekteki radyo versiyonlu LoG’a şimdiden zemin hazırlamaya başlamış gibi görünüyor. Dahası kendince ilk sağlam nedenini buldu bile.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.