# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
Jeff Loomis, yeni ARCH ENEMY albümünün yazımında yer alacak
18.02.2015

Yeni bir ARCH ENEMY?

Michael Amott, yeni bir röportajında, Jeff Loomis’in yeni albümün şarkı yazımında da yer alacağını ve Loomis’le birlikte yeni şarkılar üzerinde çalışacak olmaktan dolayı çok heyecanlı olduğunu söyledi.

İlk açıklandığında sadece 2014 ve 2015′teki turnelerde ARCH ENEMY’ye katılacağı belirtilen Loomis, görünüşe göre grubun tam kadrolu elemanı olmuş ve bundan sonraki ARCH ENEMY müziğin şekillenmesinde de Amott’la birlikte aktif rol oynayacak. Merakla bekliyoruz.

  Yorum alanı

“Jeff Loomis, yeni ARCH ENEMY albümünün yazımında yer alacak” yazısına 23 yorum var

  1. onurtoptas says:

    Son albüm gibi şeyler yapsınlar yeter.
    (en çok beğendiğim albüm War Eternal)

  2. EHEHEHEHEHEHEHEH.

    Belliydi zaten, doğal olarak en çok beklediğim Arch Enemy albümü olacak.

  3. Kand. says:

    Sabırsızlıkla bekliyoruz. Umarım War Eternal gibi dinlenilebilir ve üzerinde çalışılmış bir albüm olur. Maykılın klasikleşen sololarının üzerine loomisin de kulak büken soloları eklenince bakalım nasıl olacak?

  4. wılwıl says:

    eksik saç rengi kalmamış galiba

  5. Sheva says:

    Umarım kartlar iyi oynanır, cidden güzel bir şey ortaya çıkabilir. Sonuçta yıllardır bu işin içinde olan, yetenekli adamlar.

  6. Korhan Tok says:

    Bu müziğin içerisindeki kadınların her fotoğrafta bu kadar erkeksi çıkmak için kendilerini zorlamalarını anlamıyorum.

    Hayır, tek başına çekildiğin bebiş bebiş tonla fotoğraf var. Herkes biliyor senin görünmeye çalıştığın gibi biri olmadığını da. Metalin içindeki her şey değişiyor, bir tek “Aman fotoğraflarda çok delikanlı duralım” kafası değişmiyor (istisnalar var elbet), çok ilginç değil mi.

    Bu gece çok az derdim var da.

    ismail vilehand

    @Korhan Tok, hahahaha. hem kahkaha attım hemde aydınlanma yaşadım. hakkaten öyle ya.

    Furkan Keskin

    @Korhan Tok, bu çoğu grupta var evet ama Arch Enemy’nin bu konuda ekstra bir çabası var gibi geliyor. Grupça aldıkları bir karar mı bilmiyorum ama şu kollarındaki bantlar, HELMSTAD HALK CEPHESİ, TEHLİKELİ EKİP rüzgarları falan sürekli bir çaba içindeler ve keşke yapmasalar ya :/

    Cattle Bilmemne

    @Korhan Tok, Konsept denilen bir şey var abi, Erdal Beşikçioğlu da kibar adamdır mesela, Behzat Ç. de mi kibar olsun?

    Korhan Tok

    @Cattle Bilmemne, benim bahsettiğim şey de genel olarak bu grupların fotoğraflarda “sert kal, taviz verme” türevi konseptlerinden kurtulamamaları işte. :) Elde böyle bir kadın varken milyar çeşit konsept denenebilir halbuki.

  7. gariban says:

    Umarım war eternal gibi olmaz… Jeff loomis diyoruz burada war eternal gibi yavan dümdüz bir album yaparlarsa yazık olur… Teknik açıdan daha komplike riffler ve sololar beklerim ben sıradan bir album olmamalı. jeff beklentiyi yükseltiyor ama Michael’ın diğer gitaristleri harcadığı gibi jeff’i de harcamasından korkuyorum adama sadece solo yazdırırsa yazık olur..

  8. Loomis’in albüm yazımına katkı yapacak olması çok heyecan verici. Amott’a hakkını teslim etmekle birlikte, yeni Arch Enemy albümünün Jeff Loomis’e tanınan özgürlük oranında güzel olacağını düşünüyorum. Karşılıklı pena tokuşturmak yerine yazım sürecinde bol bol birlikte jamm edip iyi bir kimya tuttururlarsa ciddi, çok ciddi bir albüm gelecektir. LÜTFEN BÖYLE OLSUN.

  9. Jeff Loomis değil gruba Allah bile katılsa durum değişmez bence. adamlar kurulurken vudu büyüsü yemişler sanki sürekli sıkıcılar. yanlış anlaşılmasın Arch Enemy’den nefret etmiyorum bi gıcığım da yok ama en nefret ettiğim gruptan bile sevdiğim şarkı veya şarkılar sayabilirken Arch Enemy’den tek bir şarkı ismi veremiyorum. ne tür yaptığı belli olmayan mega sıkıcı bir beginner metalci grubu bence.

    Eric E.

    @ismail vilehand, twitter’da olsa FAV verecegim hatta RT’leyecegim bir yorum.

    Korhan Tok

    @ismail vilehand, Şöyle bir düşündüm ve gerçekten Arch Enemy’den sevdiğim bir şarkı ismi gelmedi aklıma. Laf olsun diye demiyorum, gerçekten düşündüm ve bulamadım lan.

  10. 12ParmakBağırsağı says:

    Hayaldi gerçek oldu.

  11. MetaLstorM says:

    Oley bee! En çok istediğim şeylerden biriydi bu

    Bence yeni albüm 10 numara olacak ama kim bilir ne zaman çıkar :))

  12. Joje Balon says:

    Favori şarkınız yoksa niye dinliyorsunuz onu da anlamıyorum. Sarı kubat geldi diye mi bu yorumları yapıyorsunuz. Doomsday Machine’de zirve yapan grup, bence o dönemden beri yaptığı en sıradan albümü yaptı War Eternal’la. Ben iyi birşeyler bekliyorum. Khaos Legions’dan da bahsetmek isterim çünkü en underrated albümlerinden biri ve kaydı dahil oldukça iyi bi albüm bence.

    Korhan Tok

    @Joje Balon, Ben dinliyorum demedim zaten. Fakat yıllar içerisindeki aralıklı dinleyişlerimde de beni cezbetmiş bir şarkı hatırlayamadığımı belirttim. Anlamayacak bir şey yok. Khaos Legions’ı hiç dinlemedim galiba, bir bakayım madem.

    ben

    @Korhan Tok, Nemesis de,Nemesis de…

  13. saw you drown says:

    Paramore vol.2

  14. Salih says:

    Jeff Lomis İçinde Bulunduğu Bir Albüm Nasıl Kötü Olsun ki!
    Jeff Lomis Demek 4/4 Albüm Demek!

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.