# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
CARACH ANGREN yeni albümünü dinlemeye açtı
19.02.2015

Bu Bir Peri Masalı Değil.

Hollandalı senfonik black metal grubu CARACH ANGREN, 23 Şubat’ta piyasaya çıkacak olan yeni albümü ”This Is No Fairy Tale”i dinlemeye açtı.

Grup daha önce de “Two Flies Flew Into A Black Sugar Cobweb” isimli şarkının şarkı sözü videosunu paylaşmıştı.

Albüm kapağı ve şarkı sözleri ise şöyle:

01.Once Upon A Time…
02.There’s No Place Like Home
03.When Crows Tick On Windows
04.Two Flies Flew Into A Black Sugar Cobweb
05.Dreaming Of A Nightmare In Eden
06.Possessed By A Craft Of Witchery
07.Killed And Served By The Devil
08.The Witch Perished In Flames
09.Tragedy Ever After

  Yorum alanı

“CARACH ANGREN yeni albümünü dinlemeye açtı” yazısına 17 yorum var

  1. Sözler ÇOK kötü ya, direkt olarak soğudum şarkıdan. Yapma etme Angren, umarım kalan şarkılar bundan iyidir zira enstrüman altyapısı olarak da o kadar ihtişamlı gelmedi.

  2. Albümde bir hikaye anlatılıyor herhalde ama bu şekilde dinleyince şarkının içine girebilmem imkânsız. Müzikle hiç bağdaştıramadım, yer yer parodi şarkı gibi bir hal aldı benim için, ama albüm içinde bir yere oturuyordur herhalde.

    Black metalle bu tarz sözleri -en azından şu an için- çok bağdaştıramıyorum.

  3. Exorsexist says:

    Son zamanların kalite bm’lerinden.

  4. Şarkı güzel, klip güzel, konsept garip, sözlerde ise gülmekten ikiye bölündüğüm yerler oldu. Aile içi şiddet metal.

    DOMESTIC VIOLENCE ve RAPE RAPE RAPE bölümlerinde kahkaha attım ya. İmaj falan değiştirirlerse olur bu iş ama hiç svart metal bir hareket değil sdgfs.

  5. Rashid says:

    Albüm çıkmamış kötülemek doğru olmaz ama konsept açısından beni biraz tedirgin etti. Diğer albümlerin altyapısı bence daha güzeldi. Kapakta hiç Angren tarzı olmamış.

  6. Sevdim ben sarkiyi. Eger parodi grubuysa amacina da ulasmis bence.

  7. Ağabey şu yorumlara bak ya…
    Dünya üzerinde kaç grup tanıyorsunuz senfoni ile metali harmanlamada kusursuzca dans ettirebilen kaldı ki CA BM grubu olarak yapıyor bunu.
    Kapak bütün plastik değerleri ile muazzam. CA her zaman albümlerinde korku hikayeleri ya en başta adamlar her zaman ki gibi hikaye anlatmakta zaten liriklerde. Her album her parçasın da E.A. Poe’nun tedirginliği ile sarar her yanını. “This is not Fairytale” daha ne yapsın adamlar…
    Parça hoşuma gitti klip ile de lirikler ile özellikle ” and finally she realize this is no dream ” kısmında inanın kopartıyor zaten. O vokale birşey dersem çarpılayım zaten. Sadece şu var ki albümü ve LP’nin beni sürükleyeceği hikaye/atmosferin etkisini merak ediyorum çünkü bu bana yetmedi. Çok daha iyi parçaları vardır eminim ama bekleyelim HAYVAN GİBİ SÜRESİ VAR NASIL OLSA!

  8. yokartık says:

    çok havada kaldım dinlerken, bir türlü adapte olamadım, sevemedim falan filan, tercih etmeyeceğim sanırım

  9. Önceki şarkıdan iyi, ama yine de beklediğim kadar iyi değil. Yapma be Angren, hayal kırıklığı olmasın bu albüm.

  10. B U R Z U M says:

    Tiksindim lan parcadan. Zaten bu grubu sevmem.

  11. Paylacolu kisim cok iyi ya ahah.

  12. İlginç bir şeyler yapıyorlar ama görsel bir arka plan olmadan pek de keyif alabileceğim bir albüm olacağını sanmıyorum. İki klibi de kısa film izlermiş gibi izledim ama albümü açıp tek başına dinlediğimde aşırı zorlama yerleştirilmiş sözler ve şimdilik bana belli belirsiz gelen bir kompozisyon duyacağım gibi geliyor. Görseller ve şarkılar birbirlerine fazlasıyla bağlı ama bir ögeyi işin içinden çıkarttığımız zaman diğer çok zayıf hâle gelebiliyor.

    Hikaye de biraz banal ama hoşuma gitti, klipte çok iyi desteklenmiş. Bakalım.

  13. owlbos says:

    OHA lan haberi Cephalic Carnage diye açtım. Video önizlemesini görünce bu ne lan logo flan mı değişmişler dedim ahahaha. Ciddi ciddi neden böyle bir şey oldu bilmiyorum. Sanırım Cephalic Carnage özletti :(

    owlbos

    @owlbos, önizleme?

  14. Palyaçolu kısımda grubun adına UTANDIM resmen ya ahah. İşin garip tarafı şarkı çok güzel, ama ne ismi ne videosu ne de sözleri gram çekmedi beni. İşlenen konsept de az çok sıradan zaten.

    Carach Angren önceden de lirikal dâhiler topluluğu falan değildi, ama umarım bir dahaki albümlerinde ya böyle bir şeye bulaşmazlar ya da daha özgün bir konseptle bir şeyler yaparlar. Neredeyse her albümlerini seve seve dinlediğim, canlı izlediğim ve dünyadaki en iyi corpse pain’t e sahip olduklarını düşündüğüm bir grubun “Yüzü arkadaşça görünüyor, ama aynı zamanda hasta” türevi sözler olan bir palyaçolu videodan fazlasını olmasını istiyorum. Parodi kafasına pek uzak bir grup değiller tabii ki, ama müzikal açıdan bu kadar şey yapabiliyorken bu harcamak oluyor bence.

    Şimdi sözlerini unutup şarkıyı tekrar tekrar dinlemeye koyuluyorum zira dediğim gibi, şarkının kendisi çok güzel. Bu adamlar Where the Corpses Sink Forever’ı çıkardı, her ne kadar ilk şarkıyı beğenmesem de müzikal kalite açısından genel olarak bir şüphem yok.

  15. ali says:

    parçaları çok sevdim, grubun her işinin altına imzamı atacağım gibi buna da atarım. şarkı sözleri basit ve yer yer komik olsa da konsepti sevdim, üstelik bu albümde artık tekdüzeliğe sarmış ”black metal’de bu konular işlenir ulan!!11!1!!” kalıbının dışına çıkmaları da güzel olmuş, böyle denemeleri gerçekten seviyorum. diğer şarkıların müzikal yapıları da aynı karaktere sahip olursa ki muhtemelen olacaktır, albüm uzun süre playlistime takılır.

  16. ihsanoird says:

    İlk albümleri görece daha kaliteydi. Hem liriksel, hem konsept olarak hem de bunların müzikle uyumu açısından bir bütünlük vardı. Yukarda dinlediğim şarkılar ve sözleri açıkçası biraz tırt geldi. Eskiden de acayip derinlikli değildi sözleri ama bir çizgileri vardı. Bu sefer işi tamamen taşağa vurmuşlar havası sezdim. Yine de albümün tamamını dinlemeden nihai bir yorum yapmak istemem. Black metal camiasında en güvendiğim grupların başında geliyorlar. Beklemedeyiz.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.