# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
Fotis Bernardo SEPTICFLESH’ten ayrıldı
08.12.2014

Haydaaaaaaa.

SEPTICFLESH davulcusu Fotis Bernardo gruptan ayrıldığını duyurdu. Müzisyen, Facebook sayfasından yaptığı açıklamada şöyle konuşmuş:

”Bu 12 yıllık macerada yanımda olan herkese teşekkür ediyorum. Bu videoyu bana destek olan herkese adıyorum. Gelecek yeni haberler için beklemede kalın.

Grup, son albümü ”Titan”ı bu yıl çıkarmıştı.

  Yorum alanı

“Fotis Bernardo SEPTICFLESH’ten ayrıldı” yazısına 6 yorum var

  1. Rashid says:

    Hayda -_- son zamanlar şu ayrılıklar iyice can sıkmaya başladı yav.

  2. Ayrılığa çok üzülmekle beraber iki tarafında işin ne kadar “iş” tarafında olduğunu görmek de baya şaşırttı beni. SEPTICFLESH’teki herkesin birbiriyle ponçik ilişkiler içerisinde olmasını beklemiyorum tabii ki, ama Fotis’in 12 yıldır grupta olduğu ve grubun müziğinde oldukça önemli bir katkısı olduğu düşünülürse iş tarafı gereğinden fazla ortaya çıkmış gibime geldi.

    En azından kendi nazarında müzikle ilgilenmeyi kesmeyeceği kesin, ama ciddi bir şekilde Fotis’in sonsuza kadar SEPTICFLESH’in davulcusu olacağını düşünürdüm hep. Just…haydaaa.

  3. Çok kötü haber. Umarım metal davulculuğuna devam eder ve daha da fazla umarım ki standart ötesi, vasat bir techdeath vb. grupta yalnızca yardırmaç yapmaz. Aşırı yetenekli ve inovatif bir davulcu, daha rafine sound’lar içerisinde daha da parlar.

  4. İyi bok yedin, Seth baba gözünü seveyim hallet şu davulcu işini, bir an önce.

  5. nick name says:

    septic flesh’in çok önemli bir elemanıydı davulcu. çok iyi çalıyor olması bir yana, grubun müziğini güçlendiren çok yetenekli bir elemandı. üzdü gidişi. o kadar iyi davulcuyu bulmak da zor iş bu dakikadan sonra. trigger’ı bas davul çal ekolünü kastetmiyorum. bu adam iyi davul yazan/çalan birisiydi.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.