# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
LEPROUS yeni davulcusunu duyurdu
07.05.2014

Norveç’in taşı toprağı.

Son albümü “Coal”u geçtiğimiz sene çıkaran Norveçli grup LEPROUS, davulcu Tobias Ørnes Andersen’in gruptan ayrıldığını ve yerine BORKNAGAR, IHSAHN, ICS VORTEX, SOLEFALD gibi gruplarla sahneye çıkmış ve projelerde bulunmuş olan Baard Kolstad’ın geldiğini açıkladı.

Grubun konu hakkındaki açıklaması da şöyle:

“Baard 2013 Coal turnesinin tümünde bizimle birlikteydi ve konserlere gelenlerin bileceği üzere gerçekten inanılmaz bir davulcu. Yetenekleri oldukça etkileyici ve kendisi zaten genç yaşta ‘Roland V-Drums World Championship-2012′de dünya şampiyonu oldu. Oldukça bilindik bir sokak davulcusu olmasının yanında (Youtube’da bizim hayal edebileceğimizden daha fazla hit’i var) BORKNAGAR, GOD SEED, RENDEZVOUS POINT’de aktif üye ve IN VAIN, SOLEFALD, IHSAHN’da ise turne davulcusu olarak bulunmakta. Oldukça meşgul görünmesine rağmen kendini LEPROUS’a adayacağının da sözünü verdi.”

“Tobias LEPROUS’a çok fazla katkıda bulunmuş ve grubun bu günkü haline gelmesini sağlayan kişilerin başında geliyor. Bunun için ona her zaman minnettar kalacağız. Ancak hepimizin üzerinde anlaştığı üzere kendisinin sayamayacağımız kadar projede yer almasından dolayı LEPROUS’a katkı sağlayamacak duruma geldi. Yine de ona kırgın veya kızgın değiliz, karşılıklı anlaştık ve en iyisinin Baard’ın gruba katılması olduğuna karar kıldık. Bu sebeple Tobias’ı ilerki konserlerde davul setinin arkasında görürseniz şaşırmayın.”

Baard nasıl bir davulcu diye sorarsanız da şöyle bir yanıtı var.

  Yorum alanı

“LEPROUS yeni davulcusunu duyurdu” yazısına 2 yorum var

  1. ihsanoird says:

    Vay dümbük. Helal olsun.

  2. Beleg says:

    Haberdeki videoyu onlarca defa daha izleyebilirim, müthiş bi adam cidden. Yeni albüme katkısını baya merakla bekliyorum

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.