# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
CORONER yeni davulcusunu duyurdu
27.05.2014

30 yıl sonra gelen ilk davulcu değişikliği.

Geçtiğimiz aylarda bir belgesel hazırlığında olduğunu duyuran İsviçreli kült grup CORONER’in davulcusu Markus “Marquis Marky” Edelmann gruptan ayrıldığını açıklamıştı. Davulcu koltuğuna oturacak yeni ismin VENTURIA, 69 CHAMBERS gibi gruplarda çalmış olan Diego Rapacchietti olduğu açıklandı.

 

Eski davulcu Edelmann’ın açıklaması şu şekildeydi:

“Sevgili dostlar, 3 yıl önce 15 yıllık bir aranın ardından yapacağımız turlar için tekrar bir araya geldik. Birkaç konserlik bir şey olacağını tahmin ediyordum ama 3 yılda tam 27 konser verdik! Her şovumuzda bize verdiğiniz destek için size minnettarım. Konserlerin ardından sizlerle tanışma fırsatı bulmak, beraber içki içip sohbet etmek her zaman harika bir duygu oldu.

Bu kısmı söylemek hiç de kolay değil ve emin olun bunun üzerine çok düşündüm. Şubat sonunda CORONER’den ayrılıyorum. Sanırım yeterince konser verdik ve artık ya durmamız ya da yeni bir albüm üzerinde çalışmaya başlamamız lazım. Kendi adıma, başından beri bu yola yeni bir albüm için çıkmadım ve her ne kadar CORONER’in müziğine bayılsam da benim için geçmişin yükünden kurtularak yeni şeyler keşfetmenin zamanı geldi. 

Ron, Tommy ve ben CORONER’in başka bir davulcuyla yoluna devam etmesi gerektiğinde anlaşmaya vardık ve bu isim bulunur bulunmaz açıklanacak. Tüm kalbimle onlara gelecek için en iyisini diliyorum. Sonsuza kadar kardeşlerim olarak kalacaklar. Ben ise yeni bir grupla müzik hayatıma devam edeceğim ve çok yakında ayrıntılardan haberdar olacaksınız. Herkese tekrar çok teşekkürler ve umarım sizlerle kısa bir süre içerisinde tekrar görüşeceğiz.”

  Yorum alanı

“CORONER yeni davulcusunu duyurdu” yazısına 3 yorum var

  1. Osman says:

    Yeni album falan noluyo LEN YOKSA!?!?

  2. zlayeric says:

    Yeni albüm yapmalarını pek istemiyodum zaten artık hiç istemiyorum.

  3. angryson says:

    o değilde hayatımda okuduğum en olgun, en aklı başında gruptan ayrılma duyurusu olabilir.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.