# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
RUSH’tan çizgi roman
16.12.2013

BKAM! *@#?! ZRANKOW!

RUSH’ın 20. stüdyo albümü “Clockwork Angels”, 2014 ilkbaharında çizgi roman oluyor.  Çizgi roman 6 bölümlük seri olacakmış ve Mart 2014′de Boom! Studios’dan yayımlanacakmış.

2012′de çıkan konsept albüm “Clockwork Angels”, Neil Peart’ın hikayeyi yaratma sürecinde birlikte çalıştığı, ünlü bilim-kurgu yazarı ve grubun yakın arkadaşı olan Kevin J. Anderson’ın kalemiyle roman olmuştu. Çizgi romanın yazarı da yine Kevin J. Anderson olacakmış. Anderson, çizgi romanın, şarkı sözlerinden ve eski RUSH albümlerinden bölümler içereceği konusunda söz vermiş ve “RUSH fanlarının dikkatli ve zeki insanlar olduğunu düşünüyoruz. Bunun basit, dolambaçsız bir hikaye olmadığını görmek onlara heyecan verecek. Hikayede birbiriyle bağlantılı çok fazla öge olacak.” demiş.

Neil Peart, bir albüm konseptini bu şekilde detaylandırma fikri hakkında, “Kevin’la yıllarca bir romanla bir albümü bir şekilde kombine etme fikrini konuştuk. Ama sanırım bu fikir, Kevin’ın ve benim yaptığımız gibi, “büyümek” zorundaydı. Hayat tecrübesi edinirken kendi farklı hünerlerimizde de olgunluk ve özgüven kazanmak, hikayeye ölçüsünü ve derinliğini verebilmek için gerekliydi.” demiş.

Hikaye, albümden ve romandan bildiğimiz gibi, steam punk ögelerle dolu bir dünyadaki saf bir delikanlı hakkında olacak.

Bu arada Neil Peart ve Kevin J. Anderson, çeyrek asırdan daha uzun bir süredir arkadaşlarmış.

RUSH yakın zamanda yeni konser DVD’si “Clockwork Angels Tour”u yayınlamıştı. DVD tadımlığını buradan seyredebilirsiniz.

Boom! Studios daha önce SAY ANYTHING’den Max Bemis ve COHEED AND CAMBRIA’dan Claudio Sanchez gibi müzisyenler tarafından yazılan çizgi romanlar yayınlamıştı.

  Yorum alanı

“RUSH’tan çizgi roman” yazısına 1 yorum var

  1. moruk says:

    adamlar kafayı sembolizmle alchemy ile bozmuş..

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.