# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
MORBID ANGEL vokalisti David Vincent, eski davulcuları Pete Sandoval’ın tekrar turlamasından memnun
15.12.2013

Güzel sözler.

MORBID ANGEL vokalist ve bas gitaristi David Vincent, kendisiyle yapılan bir röportajda eski davulcuları Pete Sandoval’ın durumu hakkında birkaç yorumda bulunmuş:

“Pete artık MORBID ANGEL’da değil, o artık TERRORIZER’a yoğunlaşmış durumda. Ayrıca şu an davulcumuz Tim Yeung ve kendisi harika bir iş çıkarıyor.”

Vincent ayrıca son TERRORIZER albümünde konuk olması hakkında da şunları söylemiş:

“Oldukça eğlenceliydi. Bana albümde yer almak isteyip istemediğimi sorduğunda tabii ki evet dedim. Müziklerinin MORBID ANGEL’dan farklı olduğu aşikar ama sorun değil, müziğin her türünü seviyoruz ve oldukça da iyi bir kayıt. Sonuç olarak onun tekrar turluyor ve işin içinde bulunuyor olduğunu görmek güzel. O davul çalıyor ve bu işte oldukça da iyi, yani kendine yer bulduğundan ve iyi hissediyor olduğundan dolayı mutluyum. Ayrıca ona destek olan birçok kişi de var, özellikle de hayranlar.”

Vincent’a daha önce de “Covenant” albümünü Pete Sandoval olmadan baştan sona çalmanın garip olup olmadığı sorulmuştu ve kendisi şu cevabı vermişti:

“I ıh, hayır. Hiç değil. Tim Yeung harika bir davulcu. Davulların üstesinden gayet iyi gelebiliyor. Albüm çıktığında da bayağı bir hayranıydı kendisi. Şarkıları çok iyi hissediyor. Ve eğlenceli. Pete artık MORBID ANGEL’da değil. Tüm hayatı değişti. Şu an çok farklı bir noktada. Ve şu an durduğu noktadan ötürü MORBID ANGEL ve Pete Sandoval hiç uyumlu değil. Hmm, Pete Hz. İsa’yı buldu. Uyumsuzluğun nereden doğduğunu anlayabilirsiniz.”

  Yorum alanı

“MORBID ANGEL vokalisti David Vincent, eski davulcuları Pete Sandoval’ın tekrar turlamasından memnun” yazısına 14 yorum var

  1. Cattle Decapitation says:

    Her Morbid Angel dinleyen; satanist, pis, ayyaş, kedi kesen insan oluyor o zaman bu kafayla, ah be Sandoval.

  2. Wildchild says:

    Bi’ düzeltme olarak Hz.İsa yerine İsa yazılsaydı yazı içeriğinde, daha uygun olurdu sanki.

    Nahilath

    @Wildchild, Çeviri yapılırken ülkemizin dini de baz alınıyor olsa gerek :

    eXozmen

    @Wildchild, Normal şartlarda Hz.İsa yazılması doğru olur. Ama başkasının söylediği aktarılırken HZ. yazılması biraz tuhaf olmuş. Burada katılıyorum vahşiçocuk arkadaşımıza. Sonuçta herifler Hz.Jesus demiyor amk.

    moruk

    @eXozmen, peygamberlerden ‘hz’ diye bahsetmek sonradan çıkmış birşey zaten..

    kimse Hz Muhammed yaşarken ona gidip ‘yaa hz. muhammed benim şu derdim var’ demiyor aksine sadece ‘ya muhammed’ diye hitap ediyordu… hadis kitaplarında vs geçer bu..

    çok takılmamak lazım böyle şeylere…

    Wildchild

    @eXozmen, aynen onu demek istedim. Hristiyanlarda hz.İsa diye biri olmadığı için ” finding Jesus ” kavramının içini doldurmak zor oluyor haliyle.

    sefagn

    @Wildchild, arkadaşlar afedersinizde neyi problem ediyonuz siz anlaşılmıyor hiç çünkü;

    ben çeviri ve altyazılarda hep şunu gördüm jesus=isa jesus christ=hz.isa yani bu christ genelde hz. eki olarak eklenir siz hiç görmedinizmi bunu

    herhangi başka bir mesele yok yani adamlar standart çeviri kalıbını uygulamış

    Nahilath

    @sefagn, Olay şu ki; Hristiyanlar İsa’yı peygamber olarak değil, tanrının insan şeklindeki yansıması olarak görüyorlar.

    Jesus Christ’ın karşılığı, Hz. İsa değil, İsa Mesih’dir.

    Ama benim için çok önemli değil tabi. İsteyen istediği gibi yazsın. Ama üstteki arkadaşlar bu duruma takılmış anladığım kadarıyla.

  3. Exorsexist says:

    “the last album was so bad it turned Pete into a Christian” yorumunu gördüm ve epey güldüm.
    pete ameliyat sonrası dine uyanış yaptı, son 2 senedir fb sayfasında incil’den ayetler paylaşıp duruyordu. çoğu kişi sağlık ve madde bagımlılıgı gibi nedenlerden diye düşünüyor.
    bu arada sitedeki açıklamada eksiklik var, pete’in gruptan ayrılışı resmi oldu. yine de merak konusu; müzisyenin dünya görüşü gruptan atılmasına sebep mi?

  4. Exorsexist says:

    ve sick drummer mag. daki ma tartısmasında gördüklerımden sonra bir daha morbid dinleyebilecegimi sanmiyorum…

  5. Nahilath says:

    Pete’in light side’a döndüğü önceden de belliydi zaten. Ama dark side’da çok kayıp yok, David Vincent’ın tüm dediklerine imzamı atarım. Tim gerçekten müthiş bir davulcu ve çok iyi işler çıkarıyor. Pete’i aratmayacaktır.

    Ek olarak: İsterse gruptaki herkes değişsin, Trey Azagthoth olduğu sürece Morbid Angel, Morbid Angel’dır. O yüzden benim için sıkıntı yok. Ama bir gün; Trey light side’a dönmeye kalkarsa, işte o zaman ”eyvah eyvah” derim.

    Can Gelgec

    @Nahilath, cizıs mizıs konularına hiç değinmek istemiyorum da, Tim Yeung’un o hyperblastmlastilistic BPM üzerine kurulu davulculuğu Vital Remains, Divine Heresy ve Hate Eternal’dayken güzel de, Morbid Angel’da Pete Sandoval’ın davulculuğu bence çok daha uyumlu oluyor açıkçası, yazdığı partisyonlardan, çalarkenki swing’inden ve tuşesinden kaynaklı olan birşey var. Adama boku bokuna “Commando” demiyorlar zaten, en sevdiğim yanlarından biri de all guns blazing kafasıyla bütün drum kite girişmemesiydi. Grubu zaten ayakta tutabilen tek şey Trey şu anda, Vincent’ın da triplerini ve tavırlarını göz önünde bulundurursak.

    Seyfullah

    @Can Gelgec, Yazdıklarına harfi harfine katılıyorum birçok kişi Tim Yeung’un da gayet iyi bir davulcu olduğunu söylemiş,bence de öyle ama dediğin gibi kesinlikle ne kadar iyi olursa olsun tarzı Morbid Angel’a uyumlu değil ayrıca kişisel görüşüm Pete Sandoval’ın gruba uyumu dışında da çok daha iyi bir baterist olduğu yönünde.

    Nahilath

    @Can Gelgec, Pete Sandoval elbette müthiş bir davulcu. Morbid Angel ile olan uyumu tartışılamaz. Ama benim için grupta vazgeçilmez adam değil. Vazgeçilmez tek adamı Trey Azagthoth olarak görüyorum.

    Illud Divinum Insanus albümünde Tim’in performansını çok çok beğendim. Albümü dinlerken ”keşke Pete olsaydı” gibi bir düşünceyi hiç aklımdan geçirmedim. Ama ikisini karşılaştırırsak, Pete’in ayrı, Tim’in ayrı güzel yanları var.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.