# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
Eski ANTHRAX gitaristi Dan Spitz tutuklandı
28.12.2013

Olaylar.

Eski ANTHRAX gitaristi Dan Spitz, Noel gecesinde Florida-Lake Worth’deki evinde, eşi Candi Spitz’e saldırma suçundan tutuklanmış. İddiaya göre 50 yaşındaki gitarist, 7 senelik eşinin boğazını sıkmış ve olaya tanık olan kayınvalidesi, 911′i arayarak Dan Spitz’i polise ihbar etmiş. Eve gelen polisler de Dan Spitz’i tutuklamış. Candi Spitz’in boynunda görünür biçimde izler varmış, ancak Dan Spitz’in de yüzü, boynu ve kollarında çizikler görünmüş ve gitarist, önce eşinin kendisine saldırdığını iddia etmiş. Dan Spitz, öğleden sonra kendi kefaletini ödemiş ve serbest bırakılmış.

Candi Spitz, olaydan sonra yaptığı açıklamada olayın büyük bir yanlış anlaşılma olduğunu, annesinin 911′i aramasının bir hata olduğunu ve eşini dava etmeyeceğini belirtmiş ve şöyle demiş:

“Evimizdeki stres seviyesi astronomik boyutlarda. İkiz çocuklarımız otistik ve Dan’de Parkinson başlangıcı var. Birlikte şarap içiyorduk, o birden parladı.”

38 yaşındaki Candi Spitz, konuşmasının devamında, polis raporunda yazılanların önemsiz olduğunu, eşinin kendisine vurmayıp sadece biraz iterek kazara omzunu incitmesine sebep olduğunu ve eğer onu incitmeye kalkmış olsa bile bunu başaramayacağını çünkü Dan’in kısa ve kilolu olduğunu, kendisinin de kickbox yaptığını söylemiş.

  Yorum alanı

“Eski ANTHRAX gitaristi Dan Spitz tutuklandı” yazısına 4 yorum var

  1. Deathamphetamine says:

    Son paragraf çok saçma değil mi ya?

    Ertuğrul Bircan Çopur

    @Deathamphetamine, Ahaha hakkaten ya, “O dombili mi bana zarar verecek? Hahayt.” demiş gibi.

    suat

    @Deathamphetamine, Bence maksat eğlence olsun diye son paragrafı PA kendisi eklemiştir.

  2. Burak says:

    Bacak kadar boyu var türlü türlü huyu var dedirtiyor insana.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.