# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
CARCASS gitaristi Bill Steer, grubun yeni bir albüm daha yapmak istediğini söyledi
17.12.2013

Kesinlikle.

17 yıl gibi uzun bir aradan sonra “Surgical Steel” ile sahalara geri dönen CARCASS’ın gitaristi Bill Steer, verdiği bir röportajda muhtemel yeni albümle ilgili bir şeyler söylemiş. Steer’in açıklaması şöyle:

“Aramızda yeni bir tane yapmak istediğimize dair müşterek bir anlaşma var. Önümüzdeki, konserlerle ve festivallerle dolu 7 ayı atlattıktan sonra hâlâ birbirimizden hoşlanıyor olursak eğer, kesinlikle yeni bir albüm yapmak istiyoruz. Bu albümle birlikte öğrendiğimiz bir sürü ders var ve bu albümü kafamda hala ‘taze’ buluyorken, üzerine gitmek istiyorum. Eğlenceli. Fakat tür içerisinde çok uzun zamandır yaratıcı bir şeyler yapmadığımdan dolayı gerçekten zorlayıcı bir şey. Kafamda çok kısıtlı olduğu için kaçmıştım bundan. Bir kaç yıl boyunca başka tür müzikler yaptıktan sonra yeni limitler olduğunu gördüm ve tekrar ekstrem müziğe dönmek istedim. Asla %100 mutlu olamıyorsun. Ama şu an yapmaktan hoşlandığım şey bu. Söylediğim gibi, bu zorlayıcı bir şey ve muhtemelen şu an her zaman olduğundan daha da zor. Çünkü bu müzik içinde yenilikçi olmak zor. Etrafta inanılmaz müzisyenler var. Özellikle de Amerikalı elemanlar. Buna bir spormuş gibi davranıyorlar, özellikle de davulcular. Fedakarlığı ve azmi takdir etmelisiniz. Ama bence bu müzik biraz da olsa ruha sahip olmalı.”

  Yorum alanı

“CARCASS gitaristi Bill Steer, grubun yeni bir albüm daha yapmak istediğini söyledi” yazısına 6 yorum var

  1. Narcosynthesis says:

    Yürü be ispanyol paçalım.Ama ”Asla %100 mutlu olamıyorsun.Ama şu an yapmaktan hoşlandığım şey bu.” kısmı ağır canımı sıktı.Neyse kaç yaşında adamlar bulurlar bir şey.Banane.

  2. Sheva says:

    Seviyorum seni.

  3. kenibıl says:

    mutluluktan götünü tavana vurmak…

  4. mfeci says:

    Amerikalıların müziğe bakışı hakkındaki tespiti çok sağlam yalnız.Helal olsun reyis.

  5. carcass_surgical-steel says:

    yalnız carcass tekrar bırlsestıgıne göre sadece bır album yapıp bırakmazlar dımı yenı sadece bır album daha yapma fıkrı tabıkı benı cok heyecanlandırıyor ama bırlsemısken hep devam etsınler gıttıgı yere kadar bu grubun dagılmasına benım gönlum razı olmaz ınsaalah nıce uzun yıllar bır suru guzel album yapıcaklar bızde elımızden gelen destegı yaparız carcass metal muzık pıyasasında bambaska bır yerı var son albumunu bastan sona kadar dınlıyorum ve hıc bos sarkı yok adamlar muzıgı sanata dönusturmusler helal olsun bence bır cok grup örnek almalı son klıplerıde muhtesem ızlerken sarkı ıle beraber tuylerım dıken dıken oluyor ıyıkı varsın carcass..

  6. Beleg says:

    7 ay sonra tekrar “aaaaaaaa”ların havada uçuşması dileğiyle

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.