# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
Joey Jordison’ın yeni grubu SCAR THE MARTYR’den yeni klip
07.11.2013

Soul Disintegration.

SLIPKNOT davulcusu Joey Jordison’ın, içerisinde STRAPPING YOUNG LAD’den Jed Simon ve DARKEST HOUR’dan Kris Norris’in bulunduğu yeni projesi SCAR THE MARTYR, grupla aynı ismi taşıyan ilk albümünü şuraya koymuştu. Şimdi de “Soul Disintegration” adlı şarkının klibi ortamlara salındı.

Bu da albüm trailer’ı.

Albümden “Blood Host” isimli parçaya bir klip çekilmiş.

Albümden parçalar ve tadımlıklar şuradan dinlenilebilir durumda.

  Yorum alanı

“Joey Jordison’ın yeni grubu SCAR THE MARTYR’den yeni klip” yazısına 11 yorum var

  1. patognomonic says:

    ‘Slipknot davulcusu’ değil, ‘Joey jordison’

  2. ismail vilehand says:

    Jed Simon denen herifin hastasıyım ben ya. en eski bir grubu var bunun Armoros diye, 80lerden kalma thrash. o bile muhteşemdir. SYL’in kadrosunda Devin Townsend ve Gene Hoglan gibi adamların arasında geri planda kaldı bence. çok kral gitaristtir. Joey zaten muazzam. baya heyecanla bekliycem bunu.

    Osman Gümüş

    @ismail vilehand, Tenet’i falan katma zaten araya hiç. Orda yaptıkları işleri falan boşver. :D
    Bişiy sorabilir miyim? 2005 Alien’da We Ride isimli bi parça var. Ordaki soloları Jed mi yoksa Dewin mi atıyo? Öküz gibi gruplara olan merakını bildiğimden soruyorum.

    ismail vilehand

    @Osman Gümüş, haco SYL’de soloları Devin atar. sorduğun şarkının canlı kaydı yok ve ben çok istediğim halde SYL izleyemedim (ühü ühü :’( ühü) yaşım yetmedi. orjinal albümde yok elimde kitapçıktanda bakamıyorum ama Devin atar soloları. aksi bi durum varsa da ben bilmiyorum.

  3. Cenk Cabir says:

    Yeni fotoğraflar ve bir stüdyo video’su yayınladılar

    https://www.facebook.com/JoeyJordison

  4. aaa says:

    ‘Joey jordison’ değil,’Slipknot davulcusu’

    Kimseye yaranamamak…

  5. F says:

    ‘Blood Host’ ve ‘Soul Disintegration’ parçalarını dinledim. Parçalar güzel ve soundlarına da hasta oldum. Tuttum bu grubu.

  6. Narcosynthesis says:

    herkesin üstüne düşeni bokunu çıkarmadan güzelce yaptığı bir oluşum olmuş.gerçi sadece klibe bakarak konuşuyorum.bu arada asıl joey ne olmuş.abi zaten boyun kısa o göt,göbek,kol,surat…adama hava basmışlar gibi.neyseki performansta biraz olsun düşme yok.

  7. kty says:

    Bu olay Mikael Åkerfeld’in ya da Kobi Farhi’nin brutali bırakması gibi bir şey… Adam Slipknot’ta yoruluyordu tabi… Yaşı biraz daha ilerlediği zaman tempoyu iyice düşürüp bir Doom grubunda çalmaya başlarsa şaşırmam…

    Böylesine üst düzey bir davulcunun performansının ve yeteneğinin yarısını bile kullanmadığı bir grupta çalması biz dinleyenler açısından oldukça can sıkıcı…

  8. Sencer says:

    Bana Pentagram’ı anımsattı bu grup fazlasıyla :D

  9. İsmail Akyağ says:

    Joey Jordison katıldığından beri dinlerim bu grubu. Çok iyi söylüyorlar sadece Joey’in o kadar kilo ne zaman aldı ona şaşırdım. Tabi hala mükemmel çalıyor adam yüzünden bateri çalmaya başladım. İnşallah bu grupda yakında çok popüler olur.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.