# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
NACHTMYSTIUM üyesi Blake Judd karşıtı tişörtler satışa çıktı
11.10.2013

“Beyler tutuklandım, konserler iptal.”

NACHTMYSTIUM insanı Blake Judd, geçtiğimiz Cumartesi günü “500$’ı geçmeyen değerdeki mülkün izinsiz kullanımı” suçundan tutuklanmıştı. 1 yıldan az süreli hapis cezası istemi ile yargılanacak olan Judd’ın ilk olayı bu değilmiş. Judd’ın, hayranlardan gelen paralara el koyduğu, tişört, albüm gibi şeyler için kendisine gönderilen paralar karşılığında hiçbir şey göndermediği, mail’lere cevap vermediği, kısacası hayranların yolladığı paraları iç ettiği yönünde sayısız şikayet var. Birileri bu konunun daha fazla gündeme gelmesini istiyor olmalı ki, Judd karşıtı tişört basmışlar ve şu adresten satıyorlar.

Kefalet ücreti 25,000$ olarak belirlenen Judd’ın davası, 11 Ekim’de görülecekmiş. Grubun bu sene içinde vereceği konserlerin durumu ise belirsizliğini koruyor. Durumu organizatörlere açıklamak zorunda kalacak olan diğer grup üyelerine ise sabır diliyoruz.

  Yorum alanı

“NACHTMYSTIUM üyesi Blake Judd karşıtı tişörtler satışa çıktı” yazısına 9 yorum var

  1. owlboss says:

    Thief: Blake Meddle Part 1 :(

  2. parasite/gallows says:

    Büyük dolandırıcı zaten, yabancı Black Metal forumlarında ardından yüzlerce kişi küfrediyor.

  3. ali ihsan balı says:

    Baya bildiğin Anadolulu esnafmış meğersem adam.

  4. riser says:

    gerçek black metal bu değil.

    parasite/gallows

    @riser, efff. gerçek black metal ne? norveç ormanları mı? karadeniz yaylaları mı? yedinci sınıf stüdyoda kaydedilmiş, parasızlıktan on tane basılmış fakat mecburiyetten KVLT statüsüne sahip olmuş demolar mı? yanmış kilisenin külü mü yoksa?

    al sana gerçek Black Metal:

    https://www.youtube.com/watch?v=dq08Sundt-4

    küçük esnaflıktan, üçün beşin hesaplabından, görüntü/müzik kodlarından uzak.
    niyetim black metal eksenli yeni bir tartışmak başlatmak değil. ne kadar tatsız ve beylik şeyler yazılıp çizileceğini az çok tahmin edebiliyorum. fakat birkaç gün sonra BABA zoruyla bayram namazına gidecek, KAVURMA yiyip “GERÇEK” black metal dinleyecek insanların bir şeyin black metal olup olmadığına karar veremeyeceğini, bunun HADLERİ olmadığını düşünüyorum. bir şeyin hakiki olup olmadığını yüksek sesle sormadan evvel dönüp kendimize bakmamız gerekiyor. ömründe tek fanzin, albüm, demo satın almamış; bir konsere gitmemiş insanlar Black Metal’in ne kadar kötüye gittiğinden, ne kadar kalitesizleştiğinden dem vuruyorlar. Ne acıklı, ne ayıp. bu riser’ın şahsına yazılmış bir şey de değil, tanımam etmem kendisini. yazdığı cümleden yola çıktığım düşünülsün yalnızca. bir patlama sadece. söylemek istedim, kendisi beni affetsin.

    y’akşamlar.

    riser

    @parasite/gallows, ya ben gerçek islam bu değil diye bir söylem var ya, ona gönderme yapmıştım ama olsun. hani hırsızlık, dolandırıcılık yapmış ya. suç işlemiş ya, onun için. yoksa kvlt’lük davası değil yani.

  5. Ömer Kuş says:

    İlk resimde tişörtü giyen kişi Uruk-Hai falan herhalde.

    parasite/gallows

    @Ömer Kuş, hell’s headbangers.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.